Νομίζω ότι η Εύα είναι απλο τα καλλίτερα κομάτια που δουλεύουν σε μασατζίδικα. Και σπό αμφάνιση και σπό πρίγραμμα και από ηλικία. Σε σύγκριση δε με το κινεζάκι τη Λίλη εμφανισιακά είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα. Από προγραμμα βέβαια δεν ξέρω γιατί δεν έχω πάρει τι κινεζάκι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 296K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
καλή η Ευα μέσα στο δωμάτιο ,απλά θα διαφωνήσω ότι καλλιγραμμα πόδια έχει ούτε στητό κωλαράκι(πάντως ωραίο)
Ανευ σημασίας θα έλεγα αφού εαν σου κάνει κλικ περνάς.
Σχετικά με τα πόδια ας πούμε καλοσχηματισμένα με ωραίες γάμπες και "γεμάτα"....
Το κωλαράκι στητό είναι απλά λίγο χαλαρό στην αίσθηση (όχι στο μάτι)....
Για τις υπηρεσίες συμφωνώ.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Μόνο Καίτη αυτή την περιοδο. Η Λούλου γενικά δεν περνάει στο δωματιο. Έχει χρέη σερίφισσαςΈχει άλλες ΚΙνέζες. Είναι το μόνο που έχει ακόμη Κινέζες νομίζω
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.268
- Πόντοι
- 4.365
καλησπερα
η λιλυ δουλευει ακομα γιατι εχω ακουσει οτι αποχωρησε ?
Περίεργο μου φαίνεται να αποχώρησε.. Τσέκαρε κανείς μην κλείστηκε στο ανσασέρ του τρόμου?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
κάθε χρόνο δουλεύει το καλοκαίρι σε νησιά , ακόμα έχει και πολλά ραντεβού έξω σε ξενοδοχεία....Περίεργο μου φαίνεται να αποχώρησε.. Τσέκαρε κανείς μην κλείστηκε στο ανσασέρ του τρόμου?
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
κάθε χρόνο δουλεύει το καλοκαίρι σε νησιά , ακόμα έχει και πολλά ραντεβού έξω σε ξενοδοχεία....
την είχα πετύχει προ 8 ημερών πάνω σε μηχανάκι στην Πατησίων ώρα 8:30 το πρωί με μίνι και τακούνια. οδηγούσε ένας κινέζος. όπως ήμουν σταματημένος στο φανάρι και έσκασε το μηχανάκι δίπλα μου, με είδε και μετά έκρυβε το πρόσωπό της κάνοντας ότι χασμουριέται. μετά κοίταγε πίσω να δει αν ακολουθώ...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
την είχα πετύχει προ 8 ημερών πάνω σε μηχανάκι στην Πατησίων ώρα 8:30 το πρωί με μίνι και τακούνια. οδηγούσε ένας κινέζος. όπως ήμουν σταματημένος στο φανάρι και έσκασε το μηχανάκι δίπλα μου, με είδε και μετά έκρυβε το πρόσωπό της κάνοντας ότι χασμουριέται. μετά κοίταγε πίσω να δει αν ακολουθώ...
Ο κινεζος ειναι ο νταβας που την κανει ντελιβερι και παιρνει και ολο το μπαγιοκο....
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
μα ποιος γαμάει πρωί πρωί την πινέζα;;;;
Ο κινεζος ειναι ο νταβας που την κανει ντελιβερι και παιρνει και ολο το μπαγιοκο....
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ξενυχτηδες...μα ποιος γαμάει πρωί πρωί την πινέζα;;;;
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
τελικα το κινεζακι η λιλη παιζει ακομα??
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
kaneis?τελικα το κινεζακι η λιλη παιζει ακομα??
Banger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχοντας διάθεση για δυνατό μασάζ και ελεύθερο στοματικό πέρασα απο το 36, όπου χτυπούσα κουδούνι χωρίς αποτέλεσμα. Έχοντας διαβάσει κάποια σχόλια για το 28 δεν είχα συγκρατησει αν δουλεύει Κυριακές. Χτύπησα, άνοιξαν αμέσως, ανέβηκα με τα πόδια (είχα ενημερωθεί για το ασανσερ).
Τρεις κοπέλες μου παρουσίασε η σεριφισσα (αυτές ειναι ελεύθερες τωρα, μου είπε) και θα μπορούσα άνετα να περάσω και με τις 3. Τα ονόματα τα έμπλεξα, σίγουρος είμαι για την Ελένη, την οποία και επέλεξα, μια πολυ όμορφη αδύνατη μελαχρινή με εκπληκτικό, μεγάλο, φυσικό στήθος. 25 χρόνων, έλληνας πατέρας (Κρητικός), βουλγαρα μητερα. Η κοπέλα μου άρεσε πολυ, τόσο που δυσκολεύομαι να μοιραστώ τα όσα έγιναν εντός του δωματίου. Είχα παει για συγκεκριμένη υπηρεσία, έμεινα ικανοποιημένος και θελω οπωσδήποτε να επιστρέψω για φουλ προγραμμα.
Όσο για τις άλλες δυο κοπέλες, ήταν μια ψηλή νταντάνα ξανθιά (που όμως δεν έκανε πίπα ακα) και μια μελαχροινή παρόμοια με την Ελένη που πήρα αλλα ένα σκαλί κάτω. Μια απο τις δυο λεγόταν Εύα, ίσως η δεύτερη, δεν θυμάμαι.
Πάντως η Ελένη κατάλαβα ότι έχει ζήτηση (την περιμενε άλλος πελάτης στο καπάκι) και ότι ειναι λίγο χύμα στις μερες που δουλεύει. Κάποιες σελίδες πίσω που διάβασα δεν βρήκα σχόλιο για εκείνη.
Τρεις κοπέλες μου παρουσίασε η σεριφισσα (αυτές ειναι ελεύθερες τωρα, μου είπε) και θα μπορούσα άνετα να περάσω και με τις 3. Τα ονόματα τα έμπλεξα, σίγουρος είμαι για την Ελένη, την οποία και επέλεξα, μια πολυ όμορφη αδύνατη μελαχρινή με εκπληκτικό, μεγάλο, φυσικό στήθος. 25 χρόνων, έλληνας πατέρας (Κρητικός), βουλγαρα μητερα. Η κοπέλα μου άρεσε πολυ, τόσο που δυσκολεύομαι να μοιραστώ τα όσα έγιναν εντός του δωματίου. Είχα παει για συγκεκριμένη υπηρεσία, έμεινα ικανοποιημένος και θελω οπωσδήποτε να επιστρέψω για φουλ προγραμμα.
Όσο για τις άλλες δυο κοπέλες, ήταν μια ψηλή νταντάνα ξανθιά (που όμως δεν έκανε πίπα ακα) και μια μελαχροινή παρόμοια με την Ελένη που πήρα αλλα ένα σκαλί κάτω. Μια απο τις δυο λεγόταν Εύα, ίσως η δεύτερη, δεν θυμάμαι.
Πάντως η Ελένη κατάλαβα ότι έχει ζήτηση (την περιμενε άλλος πελάτης στο καπάκι) και ότι ειναι λίγο χύμα στις μερες που δουλεύει. Κάποιες σελίδες πίσω που διάβασα δεν βρήκα σχόλιο για εκείνη.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Πείτε τα και μην ανησυχείτε, δεν θα τα πούμε σε κανέναν....
Η κοπέλα μου άρεσε πολυ, τόσο που δυσκολεύομαι να μοιραστώ τα όσα έγιναν εντός του δωματίου. ...
...
Banger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πείτε τα και μην ανησυχείτε, δεν θα τα πούμε σε κανέναν.
Καλά, μια μέρα μετά που μου πέρασε ο έρωτας, έχω να καταγγείλω ότι η πίπα ήταν κάπως light, αν φορούσα σκούφο δεν θα τελείωνα ποτέ, κι επίσης διέκρινα μια μικρή βιασύνη από την πλευρά της. Αυτά βέβαια δεν με πολυπείραξαν γιατί το συνολικό πακέτο ειναι τόσο καλό, που καλύπτει τα όποια επιμέρους μειονεκτήματα. Το μασάζ πολύ καλό
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Χθες, όσο ήσασταν ερωτευμένος, τι θα γράφατε;Καλά, μια μέρα μετά που μου πέρασε ο έρωτας, έχω να καταγγείλω ότι η πίπα ήταν κάπως light, αν φορούσα σκούφο δεν θα τελείωνα ποτέ, κι επίσης διέκρινα μια μικρή βιασύνη από την πλευρά της. Αυτά βέβαια δεν με πολυπείραξαν γιατί το συνολικό πακέτο ειναι τόσο καλό, που καλύπτει τα όποια επιμέρους μειονεκτήματα. Το μασάζ πολύ καλό
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.471
- Πόντοι
- 26.096
Χθες, όσο ήσασταν ερωτευμένος, τι θα γράφατε;
Φοβούμαι ότι αυτά πρέπει να διατυπώνονται αυθόρμητα και εν θερμώ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις