Έχοντας διάθεση για δυνατό μασάζ και ελεύθερο στοματικό πέρασα απο το 36, όπου χτυπούσα κουδούνι χωρίς αποτέλεσμα. Έχοντας διαβάσει κάποια σχόλια για το 28 δεν είχα συγκρατησει αν δουλεύει Κυριακές. Χτύπησα, άνοιξαν αμέσως, ανέβηκα με τα πόδια (είχα ενημερωθεί για το ασανσερ).
Τρεις κοπέλες μου παρουσίασε η σεριφισσα (αυτές ειναι ελεύθερες τωρα, μου είπε) και θα μπορούσα άνετα να περάσω και με τις 3. Τα ονόματα τα έμπλεξα, σίγουρος είμαι για την Ελένη, την οποία και επέλεξα, μια πολυ όμορφη αδύνατη μελαχρινή με εκπληκτικό, μεγάλο, φυσικό στήθος. 25 χρόνων, έλληνας πατέρας (Κρητικός), βουλγαρα μητερα. Η κοπέλα μου άρεσε πολυ, τόσο που δυσκολεύομαι να μοιραστώ τα όσα έγιναν εντός του δωματίου. Είχα παει για συγκεκριμένη υπηρεσία, έμεινα ικανοποιημένος και θελω οπωσδήποτε να επιστρέψω για φουλ προγραμμα.
Όσο για τις άλλες δυο κοπέλες, ήταν μια ψηλή νταντάνα ξανθιά (που όμως δεν έκανε πίπα ακα) και μια μελαχροινή παρόμοια με την Ελένη που πήρα αλλα ένα σκαλί κάτω. Μια απο τις δυο λεγόταν Εύα, ίσως η δεύτερη, δεν θυμάμαι.
Πάντως η Ελένη κατάλαβα ότι έχει ζήτηση (την περιμενε άλλος πελάτης στο καπάκι) και ότι ειναι λίγο χύμα στις μερες που δουλεύει. Κάποιες σελίδες πίσω που διάβασα δεν βρήκα σχόλιο για εκείνη.