Επισκέπτης
Καιτη κινεζακι καστανο λεπτο πιο ψηλο απο την Λιλη με μικρο βυζι.
Βρὲ παιδάκι μου... πρωὶ πρωὶ... δὲν θὰ ἡμπορῶμεν νὰ οὐρήσωμεν.
Καιτη κινεζακι καστανο λεπτο πιο ψηλο απο την Λιλη με μικρο βυζι.
καλημερα στους φιλους ,
μηπως καποιος γνωριζει εαν η λιλη βρισκετε ακομα στο καταστημα ,
γιατι τις τελευταιες 2 φορες που πηγα απουσιαζε ?
επισεις αν καποιος φιλος εχει το τηλ του ιδρυματος , και θελει ας μου το στειλει με pm
σας ευχαριστω ολους
Η Λιλη πριν 2 βδομαδες που περασα εκει ηταν
φευγοντας κλειστηκα στο ασανσερ
και εκατσα εκει καμια ωρα , χωρια που μαζευτηκαν ολοι οι γεροι της πολυκατοικιας και με ρωταγαν ....
"στον 5ο πηγαινατε"......κοινως εγινα ρομπα
εγω φιλε , 2 φορες δεν την πετυχα
την τελευταια φορα που περασα στο καταστημα (πριν κανα 2-2,5 μηνα) , φευγοντας κλειστηκα στο ασανσερ
και εκατσα εκει καμια ωρα , χωρια που μαζευτηκαν ολοι οι γεροι της πολυκατοικιας και με ρωταγαν ....
"στον 5ο πηγαινατε"......κοινως εγινα ρομπα
οποτε απο τοτε και υστερα παντα με τα ποδια
γι αυτο θα ηθελα να ξερω αν ειναι εκει σημερα η συγκεκριμενη....
ευχαριστω και παλι
Στο 60αρι και η "οπίσθια οπή"?Πήρα Εύα μελαχροινή με κανονικό σώμα και καταπληκτικό κωλαράκι το οποίο και δίνει. Καλά Ελληνικά καλό μασάζ και ακόμη καλλίτερο πρόγραμμα. 60 ευρώ.
Thanks. Θα περάσω για δοκιμή....Στην ίδια τιμή μόνο κάτι τελειωμένες κάνουν. Αυτή είναι ωραίο γκομενάκι. +20
την ξαναπήρα κι εγώ. είναι πλέον στανταράκι και πάντα κάνει κάποιες μικρές εκπλήξεις. αυτή τη φορά της είχα βάλει δυο δάχτυλα στο κωλαράκι και δυο στο μουνάκι μέχρι που σπαρτάρησε. είναι και ελαφρυά, καβαλάει την πούτσα και την πας βόλτα. το μόνο κακό είναι οτι αποφεύγει το cim.
Thanks. Θα περάσω για δοκιμή....
Δεν έχω καταφέρει να περάσω ακόμη συνάδελφε. Ο χρόνος λίγος συνήθως μετά τις 8:00μμ οπότε όσες φορές κατέβηκα κέντρο πήγα κατευθείαν στο "πολυκατάστημα" της Στουρνάρη ;)Δεν μας έγραψες αν πέρασες και τι έκανες.......
Δεν έχω καταφέρει να περάσω ακόμη συνάδελφε. Ο χρόνος λίγος συνήθως μετά τις 8:00μμ οπότε όσες φορές κατέβηκα κέντρο πήγα κατευθείαν στο "πολυκατάστημα" της Στουρνάρη ;)
καλή η Ευα μέσα στο δωμάτιο ,απλά θα διαφωνήσω ότι καλλιγραμμα πόδια έχει ούτε στητό κωλαράκι(πάντως ωραίο)Κινεζούλες δεν είδα. Η Εύα είναι μελαχρινή με ωραίο σώμα, καλλίγραμμα πόδια και ωραίο στητό κωλαράκι . Δηλώνει Ρουμάνα από Κωνστάτζα. Για τους παλαιότερους μου θύμισε αρκετά μια άλλη Ρουμάνα την Χριστίνα από το παλιό Ζανόσπιτο στην Σωλομού αλλά και στην Στουρνάρη στο 2ο όροφο.