Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,6%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 243 48,6%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    500

skordo

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχουν καποιοι που κανουνε  μετα οτι δεν εχουνε πολλα λεφτα μαζι τους και πλhρωνουν τα μισα ή 20 ευρω πιο κατω, μας κοροιδευουν....
και γω δεν ηθελα να πω κατι κακο, σας καταλαβαινω και εχετε δικαιο αλλα να καταλαβετε και εσεις τι  γινεται....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
υπαρχουν καποιοι που κανουνε  μετα οτι δεν εχουνε πολλα λεφτα μαζι τους και πλhρωνουν τα μισα ή 20 ευρω πιο κατω, μας κοροιδευουν....
και γω δεν ηθελα να πω κατι κακο, σας καταλαβαινω και εχετε δικαιο αλλα να καταλαβετε και εσεις τι  γινεται....
Δεν μου λές ρε σκόρδο το ΦΠΑ για παροχή υπηρεσιών αισθητικής και μασάζ ξέρεις πόσο είναι  ;)

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ρε παιδια , πατε καλα? ειμαι η Μία απο την Γερμανια που εγραψε ο loop15 κριτικη για μενα.

Είσαι άθλιος ψεύτης που δεν κρατά ούτε τα προσχήματα γιατί σε προηγούμενο μήνυμά σου λες ότι είχες επισκεφτεί την ...Μια. Το λινκ του μηνυματος, για τους δύσπιστους είναι: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg1900456#msg1900456]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg1900456#msg1900456[/url]

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια , πατε καλα? ειμαι η Μία απο την Γερμανια που εγραψε ο loop15 κριτικη για μενα. εγω εγραψα αυτο γιατι ειχα παθει σοκ με αυτα που διαβασα για τα λεφτα μπροστα...γιατι κλαιτε που θελουμε τα λεφτα μπροστα? αν πληρωνετε πριν ή μετα που ειναι η διαφορα? γι αυτο θα πειτε εσεις οτι εγω ειμαι νταβατζακος, εεεεεεεεε δεν παμε καλα τωρα. παιδια αμα διαβασετε, πρωτα μυαλο και μετα μπλα μπλα. λοιπον αυτα θα θελα να πω. καλο σας βραδυ και φιλια πολλα....

Να πάτε αλλού ...!!! >:( Στο link σας, εκεί που ανήκετε. :sunglasses: Εδώ έχει άλλους κανόνες (μασάζ αν δεν το αντιληφθήκατε)! :bottom:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ρε παιδια , πατε καλα? ειμαι η Μία απο την Γερμανια που εγραψε ο loop15 κριτικη για μενα. εγω εγραψα αυτο γιατι ειχα παθει σοκ με αυτα που διαβασα για τα λεφτα μπροστα...γιατι κλαιτε που θελουμε τα λεφτα μπροστα? αν πληρωνετε πριν ή μετα που ειναι η διαφορα? γι αυτο θα πειτε εσεις οτι εγω ειμαι νταβατζακος, εεεεεεεεε δεν παμε καλα τωρα. παιδια αμα διαβασετε, πρωτα μυαλο και μετα μπλα μπλα. λοιπον αυτα θα θελα να πω. καλο σας βραδυ και φιλια πολλα....

τα δοντια σου τα επλυνες?

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Συνεδρία το Σάββατο απόγευμα
...
Παρεμπιπτόντως, εμένα δε μου ζήτησαν τα λεφτά προκαταβολικά. Πλήρωσα κανονικά το 60ευρο όταν τέλειωσα. ;)

Παρεμπιπτόντως, είσαι παλιός κι είν' αλλιώς ...!!! :grin: ;)

Υ.Γ.: Μη τρελαθούμε που θα ζητάνε και προκαταβολικά, λες κι είμαστε σε μπ.....λο ...!!! :headbang:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Είσαι άθλιος ψεύτης που δεν κρατά ούτε τα προσχήματα γιατί σε προηγούμενο μήνυμά σου λες ότι είχες επισκεφτεί την ...Μια. Το λινκ του μηνυματος, για τους δύσπιστους είναι: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg1900456#msg1900456]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg1900456#msg1900456[/url]

δεν αποκλείεται και η περίπτωση αυτοπροώθησης βέβαια :P

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
867
Πόντοι
96
H κοπέλα από την Γερμανία πολύ καλά ελληνικά ξέρει! Το δούλεμα πάει σύννεφο.
Καλό είναι τα λεφτά να δίνονται μετά , για να έιμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε καλή περιποίηση . Άμα τα πάρουν στην αρχή , τότε ουδέν λάθος αναγνωρίζεται από την απομάκρυνση από το ταμείο - εξυπηρέτηση μηδέν! >:(

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
το κατάστημα επεκτείνεται και στο δίπλα διαμέρισμα γιατί προφανώς τα δωμάτια δεν εφταναν.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
867
Πόντοι
96
Επίσκεψη στο ίδρυμα .Δυστυχώς  οι δυο Κινεζούλες άφαντες.Κατά δήλωση τησ σείφισσας δεν δουλεύουνπια εκεί. Η μια κοντούλα αδυνατούλα , η άλλη πιο ψηλή γεματούλα .Ξέρουμε τι έγινε; Μετακόμισαν σε άλλο ίδρυμα και αν ναι που ;
Η ψηλή Ασιάτισσα που έμεινε δεν μου γεμίζει πολύ το μάτι. :huh: 

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Συνεδρία το Σάββατο απόγευμα με τη Μόνικα εκ Ρωσίας. Νταρντανόμουνο με βαρύ οπλισμό  :tits2: και πολύ όμορφο πρόσωπο, την είχα πετύχει πρώτη φορά στο Συγγρού 29 όταν μου την είχε προτείνει η Βίκη ως ισάξια της. [size=10pt][size=10pt][size=10pt]Έχει τα κιλάκια της[/size][/size][/size] αλλά είναι πολύ πρόθυμη και καλή σε αυτό που κάνει. :knockinb:

Παρεμπιπτόντως, εμένα δε μου ζήτησαν τα λεφτά προκαταβολικά. Πλήρωσα κανονικά το 60ευρο όταν τέλειωσα. ;)

Ποια κιλάκια, αυτή είναι τόφαλος. Από  :tits2: βέβαια έχει μπόλικα. Κοινώς είναι μπόλικη σε όλα της.  :)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
καλη ειναι 3 γεματο τριαρι προς 4αρι το κοβω ανατολ
αλλα σχετικα ψυχρο μουνακι...
εγω μια φορα πηγα αλλα δεν ξαναπηγα
παρολο που σε εμφανιση μου αρεσε
μεσα ομως ειναι ξενερουα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
καλη ειναι 3 γεματο τριαρι προς 4αρι το κοβω ανατολ
αλλα σχετικα ψυχρο μουνακι...
εγω μια φορα πηγα αλλα δεν ξαναπηγα
παρολο που σε εμφανιση μου αρεσε
μεσα ομως ειναι ξενερουα

...ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ...

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ε όχι και τόφαλος ρε συνάδελφε. Είναι σαφώς πιο αδύνατη από τη Βίκη και με σφιχτό κωλαράκι, χωρίς κυτταρίτιδες και αηδίες.

Δε την έχω πάρει απλά την είδα με τα ρούχα κατά τη παρέλαση. Φορούσε και κάτι στενά και ξεχείλιζε. Για αυτό και γράφω το τόφαλος, σε σχέση πάντα με τις μοντελέ στυλ που προτιμώ (είναι και προσωπικά γούστα αυτά). Το βυζί της για 4άρι το έκοψα χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά. 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η τζενυ ειναι δω;;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Ποια κιλάκια, αυτή είναι τόφαλος. Από  :tits2: βέβαια έχει μπόλικα. Κοινώς είναι μπόλικη σε όλα της.  :)

σε καμιά πρίπτωση, οσο υποκειμενικά είναι αυτά, δεν μπορείς να πεις την Μονικα τόφαλο. ούτε καν χοντρή δεν μπορεις να την πεις...και βυζι 4 άρι.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ειναι καλο μουνι θα μουνα συχνος πελατης της
γιατι μου αρεσε πολυ η σωματοδομη της.... αλλα δεν κανει για πουτανα
δηλ δεν μαχεται να κρατησει τον πελατη
δεν εχει κατι που να κανει τη διαφορα
καλο και το βυζι αλλα αν δεν εχει την καβλα
που χρειαζεται θα πας μια φορα αντε 2 και μετα
παμε για αλλα.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
πχ βαλεντινα το αντιθετο της μονικας  προστυχη ναζιαρα γενημενο πουτανακι
σε προκαλει να το γαμησεις ενω εχει πολυ χειροτερο σωμα απο μονικα
βεβαια χανει οτι βγαζει την αλβανια οποτε κι αυτη
αντε μια δυο φορες δεν ειναι για παραπανω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom