Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,5%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 244 48,7%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    501

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Ειχα να περασω πολυ καιρο απο το ιδρυμα.Εχουν παραμεινει ιδια πολλα τεμαχια του μαγαζιου αλλα το καλο ειναι οτι υπαρχει κατι για ολα τα γουστα.Τα αρνητικα ως συνηθως,απουσια παντοφλων μιας χρησης,το μπανιο ψιλοχυμα με νερα στο πατωμα σε σημειο να γλυστρας,ασανσερ,μποχα κλπ.
Επισης χαλαστηκα λιγο με το νεο κανονα του αφεντικου,τα λεφτα μπροστα(εννοω πριν τη θεραπεια μετα το ντουζ).Δηλαδη αμα αποφασισεις μεσα για τιποτα εξτρα θα πληρωνεις με δοσεις?  :tickedoff: Αυτες τις μαλακιες κανουν... :jerking:
Τουλαχιστον αποζημιωθηκα στην επιλογη.Επελεξα Μία (απο Γερμανια δηλωσε)καινουργια εκει,ηταν μου ειπε πειραια και γλυφαδα παλιοτερα.Μελαχρινη γυρω στα 30,βυζι 3αρι ,κωλαρα και ομορφα ποδια,γενικα πολυ καλη για τα γουστα μου.Πολυ ευγενικη,ομιλητικη και δεκτικη.Για φιλια,γλωσσοφιλα κτπ δεν ξερω δεν ασχολουμαι.Απο μασαζ οχι κατι ιδιαιτερο,στο κυριως πιατο πολυ καλυτερα.Ισπανικη,αλλαγη τριων στασεων και τελειωμα στο χερι της ανευ προφυλακτικου.Χαλαρα,δεν πιεσε καθολου,περασαμε και λιγο το 30λεπτο.
Ενα πολυ καλο 60αρι.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Ειχα να περασω πολυ καιρο απο το ιδρυμα.Εχουν παραμεινει ιδια πολλα τεμαχια του μαγαζιου αλλα το καλο ειναι οτι υπαρχει κατι για ολα τα γουστα.Τα αρνητικα ως συνηθως,απουσια παντοφλων μιας χρησης,το μπανιο ψιλοχυμα με νερα στο πατωμα σε σημειο να γλυστρας,ασανσερ,μποχα κλπ.
Επισης χαλαστηκα λιγο με το νεο κανονα του αφεντικου,τα λεφτα μπροστα(εννοω πριν τη θεραπεια μετα το ντουζ).Δηλαδη αμα αποφασισεις μεσα για τιποτα εξτρα θα πληρωνεις με δοσεις?  :tickedoff: Αυτες τις μαλακιες κανουν... :jerking:
Τουλαχιστον αποζημιωθηκα στην επιλογη.Επελεξα Μία (απο Γερμανια δηλωσε)καινουργια εκει,ηταν μου ειπε πειραια και γλυφαδα παλιοτερα.Μελαχρινη γυρω στα 30,βυζι 3αρι ,κωλαρα και ομορφα ποδια,γενικα πολυ καλη για τα γουστα μου.Πολυ ευγενικη,ομιλητικη και δεκτικη.Για φιλια,γλωσσοφιλα κτπ δεν ξερω δεν ασχολουμαι.Απο μασαζ οχι κατι ιδιαιτερο,στο κυριως πιατο πολυ καλυτερα.Ισπανικη,αλλαγη τριων στασεων και τελειωμα στο χερι της ανευ προφυλακτικου.Χαλαρα,δεν πιεσε καθολου,περασαμε και λιγο το 30λεπτο.
Ενα πολυ καλο 60αρι.
ΠΟΛΥ μαλακια να ζητανε τα λεφτα μπροστα μαυρο απο μενα!

skordo

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
βεβαιως τα λεφτα μπροστα. καθε μαγαζι που εχει κατι παραπανω απο μασαζ, πληρωνεις μπροστα. ή οταν πας για πρωτη φορα. αν ειχες προβλημα στη μεση σου θα πηγαινες για μασαζ και μετα θα πληρωνες. αλλα εδω ειναι κατι αλλο...αν πας σε στουντιο ειναι  ακριβως το ιδιο.  και σε ποιο στουντιο πληρωνεις μετα? και μαλλον εχουνε καποιο λογο που το κανουνε...και να πληρωσεις μπροστα που ειναι το προβλημα? αφου θα τα πληρωσεις. πριν ή μετα.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
βεβαιως τα λεφτα μπροστα. καθε μαγαζι που εχει κατι παραπανω απο μασαζ, πληρωνεις μπροστα. ή οταν πας για πρωτη φορα. αν ειχες προβλημα στη μεση σου θα πηγαινες για μασαζ και μετα θα πληρωνες. αλλα εδω ειναι κατι αλλο...αν πας σε στουντιο ειναι  ακριβως το ιδιο.  και σε ποιο στουντιο πληρωνεις μετα? και μαλλον εχουνε καποιο λογο που το κανουνε...και να πληρωσεις μπροστα που ειναι το προβλημα? αφου θα τα πληρωσεις. πριν ή μετα.

νταβατζάκο τράβα για υπνάκο, δεν μας έπεισες! :birdman:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

η κυρά Μαρίκα είναι από τις πλέον μαλακισμένες σερίφισες, τελευταία φορά που πέρασα και δεν πήρα καμία γιατί ήταν όλες μπάζα, μου είπε να μην ξαναπεράσω γιατί δεν έχει νόημα να κουράζονται οι κοπέλες να βγαίνουν και να μην τις επιλέγω :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: μωρή θεόμπαζο Μαρίκα φέρε καμία της προκοπής να περάσω! :birdman:

Επισκέπτης

καλά μιλάμε ότι είσαι και πολύ μαλάκας  :birdman: :birdman: :jerking:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
η κυρά Μαρίκα είναι από τις πλέον μαλακισμένες σερίφισες, τελευταία φορά που πέρασα και δεν πήρα καμία γιατί ήταν όλες μπάζα, μου είπε να μην ξαναπεράσω γιατί δεν έχει νόημα να κουράζονται οι κοπέλες να βγαίνουν και να μην τις επιλέγω :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: μωρή θεόμπαζο Μαρίκα φέρε καμία της προκοπής να περάσω! :birdman:
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Να κουράζονται!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
βεβαιως τα λεφτα μπροστα. καθε μαγαζι που εχει κατι παραπανω απο μασαζ, πληρωνεις μπροστα. ή οταν πας για πρωτη φορα. αν ειχες προβλημα στη μεση σου θα πηγαινες για μασαζ και μετα θα πληρωνες. αλλα εδω ειναι κατι αλλο...αν πας σε στουντιο ειναι  ακριβως το ιδιο.  και σε ποιο στουντιο πληρωνεις μετα? και μαλλον εχουνε καποιο λογο που το κανουνε...και να πληρωσεις μπροστα που ειναι το προβλημα? αφου θα τα πληρωσεις. πριν ή μετα.
ρε τι γινεται, σου φευγουν χωρις να πληρωσουν;

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365

Nταβαντζούλη, σε όλες τις ψησταριές πρώτα τρως μπριζόλα και μετά έρχεται ο λογαριασμός..  :birdman:

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
Τι λεει ρε παιδια πλακα κανει? σε ολα σχεδον πληρωνεις μετα, που το ειδε αυτος? Εγβ παντως πριν κανα 2μηνο που πηγα πληρωσα τη κινεζουλα μετα, τωρα αν το αλλαξαν (που μαλλον ετσι θα ειναι για να το λετε) μαυρο και παμε στα αλλα που πληρωνουν μετα..

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
νταβατζάκο τράβα για υπνάκο, δεν μας έπεισες! :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny:

πεστου να πλυνει και τα δοντια του πριν....βρωμαει σκορδιλα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nταβαντζούλη, σε όλες τις ψησταριές πρώτα τρως μπριζόλα και μετά έρχεται ο λογαριασμός..  :birdman:

:thumbsup:

skordo

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια , πατε καλα? ειμαι η Μία απο την Γερμανια που εγραψε ο loop15 κριτικη για μενα. εγω εγραψα αυτο γιατι ειχα παθει σοκ με αυτα που διαβασα για τα λεφτα μπροστα...γιατι κλαιτε που θελουμε τα λεφτα μπροστα? αν πληρωνετε πριν ή μετα που ειναι η διαφορα? γι αυτο θα πειτε εσεις οτι εγω ειμαι νταβατζακος, εεεεεεεεε δεν παμε καλα τωρα. παιδια αμα διαβασετε, πρωτα μυαλο και μετα μπλα μπλα. λοιπον αυτα θα θελα να πω. καλο σας βραδυ και φιλια πολλα....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε παιδια , πατε καλα? ειμαι η Μία απο την Γερμανια που εγραψε ο loop15 κριτικη για μενα. εγω εγραψα αυτο γιατι ειχα παθει σοκ με αυτα που διαβασα για τα λεφτα μπροστα...γιατι κλαιτε που θελουμε τα λεφτα μπροστα? αν πληρωνετε πριν ή μετα που ειναι η διαφορα? γι αυτο θα πειτε εσεις οτι εγω ειμαι νταβατζακος, εεεεεεεεε δεν παμε καλα τωρα. παιδια αμα διαβασετε, πρωτα μυαλο και μετα μπλα μπλα. λοιπον αυτα θα θελα να πω. καλο σας βραδυ και φιλια πολλα....
Μια,ειδες την Δυο;

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
η μονη διαφορα μπορει να ειναι για σενα, αν κανεις καλο προγραμμα στον πελατη σου να παρεις κατι παραπανω.βεβαια για να το πετυχεις αυτο πρεπει να τον κανεις να αισθανεται ανετα,και αυτο δεν γινεται οταν το μονο που σε νοιαζει ειναι να διασφαλισεις τα χρηματα, που θα παρεις ουτως η αλλως.τελος παντων παρε μαυρο κι απο μενα και φιλια πολλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom