Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,5%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 244 48,7%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    501

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τζενη γυρισε;;

munitis_kalirois

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
πηγα χθεσ στο ιδριμα ξεκινισε η πασαρελα πολεσ και καλεσ κοπελεσ διλεξα τη βαλεντινι ωρεα κοπελα καθαρη κορμαρα βυζι τουμπανο :tits2:πιπα σουπερ φουλ προγραμα τελειο γαμισι σουπερ σε ολα  :pipa2:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
για δωσε ροστερ

munitis_kalirois

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εχει 8/9 κοελεσ ολεσ ορεεσ ορεο χωρο τρελο γαμισι εχω παρει και 2 σοφια βαλεντινι σετη φλογα γλειφομουνια τρελα μεταξητουσ χυσιμο στουσ βυζουσ :tits2:

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχει 8/9 κοελεσ ολεσ ορεεσ ορεο χωρο τρελο γαμισι εχω παρει και 2 σοφια βαλεντινι σετη φλογα γλειφομουνια τρελα μεταξητουσ χυσιμο στουσ βυζουσ :tits2:
...η μια δεν ητο ορεα???Κριμα εκαναν jack pot!!! :birdman: :birdman: :birdman:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
βρεθηκα σημερα απο εκει.... με λιγα λογια το μαγαζι ειναι για τον πουτσο, εκανα με την κινεζα την λιλη....
συνεδρια συνολο 21 λεπτα
12 λεπτα μασαζ και 9 πιπα-πηδημα-χυσιμο

πληρωσα 60 ευρω.... στο μπανιο δεν ειχε ζεστο νερο.... οταν εφυγα δεν εκανα μπανιο και εκανα υπομονη μεχρι το σπιτι μου.... στο ασανσερ ειχε τρελη μποχα.... μαλλον καποιος συναγωνιστης ειχες κατουρησει ή ειχε τραβηξει μαλακια στο ασανσερ.... δεν εξηγειτε αλλιως τοση μποχα..... δεν ξαναπαω ουτε με σφαιρες .... καλυτερα ενα εικοσαευρω παραπανω και να εχω καλυτερη περιποιηση  το μαγαζι το βαθμολογω με 2/10 επιεικως ....

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
χμμ-----To  επικίνδυνο σύρμα- σωλήνωση  της εξτρα θέρμανσης  που εξέχει επικινδυνα  ακάλυπτο
και  επιπλεον καιγεσαι  :headbang:  αν  πας  στην τουαλέτα ...  το έφτιαξαν ή είναι  έτσι ακομα ? :o

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
βρεθηκα σημερα απο εκει.... με λιγα λογια το μαγαζι ειναι για τον πουτσο, εκανα με την κινεζα την λιλη....
συνεδρια συνολο 21 λεπτα

πληρωσα 60 ευρω.... στο μπανιο δεν ειχε ζεστο νερο.... οταν εφυγα δεν εκανα μπανιο και εκανα υπομονη μεχρι το σπιτι μου.... στο ασανσερ ειχε τρελη μποχα.... μαλλον καποιος συναγωνιστης ειχες κατουρησει ή ειχε τραβηξει μαλακια στο ασανσερ.... δεν εξηγειτε αλλιως τοση μποχα..... δεν ξαναπαω ουτε με σφαιρες .... καλυτερα ενα εικοσαευρω παραπανω και να εχω καλυτερη περιποιηση   το μαγαζι το βαθμολογω με 2/10 επιεικως ....
από πίπα και ευγένεια πάει καλά αυτή ...αλλα ...αλλα....δεν φτάνει ....καλύτερα ακόμα και ενα 50ευρω παραπάνω φίλε μου και να νοιώθω ανετα σε καθαρο χώρο ..το μαγαζί το βαθμολογώ με 2/10 και δεν ξαναπάω ....στα σύν οτι εχει πολλές κοπέλες..... 

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
από πίπα και ευγένεια πάει καλά αυτή ...αλλα ...αλλα....δεν φτάνει ....καλύτερα ακόμα και ενα 50ευρω παραπάνω φίλε μου και να νοιώθω ανετα σε καθαρο χώρο ..το μαγαζί το βαθμολογώ με 2/10 και δεν ξαναπάω ....στα σύν οτι εχει πολλές κοπέλες..... 
..εδω ειναι το προπονητικο κεντρο και μετα περνουν μεταγραφη για τις ομαδες της β εθνικης και γ εθνικης(βορειος-νοτιος ομιλος).......

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
συνεδρια συνολο 21 λεπτα

πληρωσα 60 ευρω.... στο μπανιο δεν ειχε ζεστο νερο.... οταν εφυγα δεν εκανα μπανιο και εκανα υπομονη μεχρι το σπιτι μου.... στο ασανσερ ειχε τρελη μποχα.... μαλλον καποιος συναγωνιστης ειχες κατουρησει ή ειχε τραβηξει μαλακια στο ασανσερ.... δεν εξηγειτε αλλιως τοση μποχα..... δεν ξαναπαω ουτε με σφαιρες .... καλυτερα ενα εικοσαευρω παραπανω και να εχω καλυτερη περιποιηση   το μαγαζι το βαθμολογω με 2/10 επιεικως ....

το κατούρημα εντάξει
αλλά η μαλακία προκαλεί μπόχα? :idiot: :2funny:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

:thumbsup:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
μονο την 1η φορα πηρα ασανσερ, γιατι δεν ηξερα που μπαινω  :grin: :grin: :grin:

Έτσι κάνω κι εγώ. Αυτό το ασανσέρ μού προξενεί φόβο (μη γελάτε). Το ίδιο έκανα και όταν πήγαινα στο αλήστου μνήμης Συγγρού 12 (εκεί το ασανσέρ ήταν τόσο παλιό που αισθανόσουν περίεργα).

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Κυριακή ανοικτά?

Stories