You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 296K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
τζενη γυρισε;;
teleftea fora pou piga ton Ianouario, eki itan.
munitis_kalirois
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
munitis_kalirois
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πηγα χθεσ στο ιδριμα ξεκινισε η πασαρελα πολεσ και καλεσ κοπελεσ διλεξα τη βαλεντινι ωρεα κοπελα καθαρη κορμαρα βυζι τουμπανο πιπα σουπερ φουλ προγραμα τελειο γαμισι σουπερ σε ολα
munitis_kalirois
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχει 8/9 κοελεσ ολεσ ορεεσ ορεο χωρο τρελο γαμισι εχω παρει και 2 σοφια βαλεντινι σετη φλογα γλειφομουνια τρελα μεταξητουσ χυσιμο στουσ βυζουσ
...η μια δεν ητο ορεα???Κριμα εκαναν jack pot!!!εχει 8/9 κοελεσ ολεσ ορεεσ ορεο χωρο τρελο γαμισι εχω παρει και 2 σοφια βαλεντινι σετη φλογα γλειφομουνια τρελα μεταξητουσ χυσιμο στουσ βυζουσ
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
βρεθηκα σημερα απο εκει.... με λιγα λογια το μαγαζι ειναι για τον πουτσο, εκανα με την κινεζα την λιλη....
συνεδρια συνολο 21 λεπτα
12 λεπτα μασαζ και 9 πιπα-πηδημα-χυσιμο
πληρωσα 60 ευρω.... στο μπανιο δεν ειχε ζεστο νερο.... οταν εφυγα δεν εκανα μπανιο και εκανα υπομονη μεχρι το σπιτι μου.... στο ασανσερ ειχε τρελη μποχα.... μαλλον καποιος συναγωνιστης ειχες κατουρησει ή ειχε τραβηξει μαλακια στο ασανσερ.... δεν εξηγειτε αλλιως τοση μποχα..... δεν ξαναπαω ουτε με σφαιρες .... καλυτερα ενα εικοσαευρω παραπανω και να εχω καλυτερη περιποιηση το μαγαζι το βαθμολογω με 2/10 επιεικως ....
συνεδρια συνολο 21 λεπτα
πληρωσα 60 ευρω.... στο μπανιο δεν ειχε ζεστο νερο.... οταν εφυγα δεν εκανα μπανιο και εκανα υπομονη μεχρι το σπιτι μου.... στο ασανσερ ειχε τρελη μποχα.... μαλλον καποιος συναγωνιστης ειχες κατουρησει ή ειχε τραβηξει μαλακια στο ασανσερ.... δεν εξηγειτε αλλιως τοση μποχα..... δεν ξαναπαω ουτε με σφαιρες .... καλυτερα ενα εικοσαευρω παραπανω και να εχω καλυτερη περιποιηση το μαγαζι το βαθμολογω με 2/10 επιεικως ....
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
χμμ-----To επικίνδυνο σύρμα- σωλήνωση της εξτρα θέρμανσης που εξέχει επικινδυνα ακάλυπτο
και επιπλεον καιγεσαι αν πας στην τουαλέτα ... το έφτιαξαν ή είναι έτσι ακομα ? :o
και επιπλεον καιγεσαι αν πας στην τουαλέτα ... το έφτιαξαν ή είναι έτσι ακομα ? :o
από πίπα και ευγένεια πάει καλά αυτή ...αλλα ...αλλα....δεν φτάνει ....καλύτερα ακόμα και ενα 50ευρω παραπάνω φίλε μου και να νοιώθω ανετα σε καθαρο χώρο ..το μαγαζί το βαθμολογώ με 2/10 και δεν ξαναπάω ....στα σύν οτι εχει πολλές κοπέλες.....βρεθηκα σημερα απο εκει.... με λιγα λογια το μαγαζι ειναι για τον πουτσο, εκανα με την κινεζα την λιλη....
συνεδρια συνολο 21 λεπτα
..εδω ειναι το προπονητικο κεντρο και μετα περνουν μεταγραφη για τις ομαδες της β εθνικης και γ εθνικης(βορειος-νοτιος ομιλος).......από πίπα και ευγένεια πάει καλά αυτή ...αλλα ...αλλα....δεν φτάνει ....καλύτερα ακόμα και ενα 50ευρω παραπάνω φίλε μου και να νοιώθω ανετα σε καθαρο χώρο ..το μαγαζί το βαθμολογώ με 2/10 και δεν ξαναπάω ....στα σύν οτι εχει πολλές κοπέλες.....
αφου ανεβοκατεβηκες με αυτο το ασανσερ-χάρο και ζεις ακομα για να μας τα πεις, τυχερος εισαιστο ασανσερ ειχε τρελη μποχα....
Η μποχα ηταν bonus...
βρεθηκα σημερα απο εκει.... με λιγα λογια το μαγαζι ειναι για τον πουτσο, εκανα με την κινεζα την λιλη....
συνεδρια συνολο 21 λεπτα
το κατούρημα εντάξει
αλλά η μαλακία προκαλεί μπόχα?
μονο την 1η φορα πηρα ασανσερ, γιατι δεν ηξερα που μπαινωΔηλαδή εσύ ανεβαίνεις πέντε ορόφους με τα πόδια; :o
Αν πηγαίνεις συχνά ,μπράβο σου ...εχεις πολύ κουράγιο...μονο την 1η φορα πηρα ασανσερ, γιατι δεν ηξερα που μπαινω
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
από πίπα και ευγένεια πάει καλά αυτή ...αλλα ...αλλα....δεν φτάνει ....καλύτερα ακόμα και ενα 50ευρω παραπάνω φίλε μου και να νοιώθω ανετα σε καθαρο χώρο ..το μαγαζί το βαθμολογώ με 2/10 και δεν ξαναπάω ....στα σύν οτι εχει πολλές κοπέλες.....
munitis_kalirois
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μυριζει ξεμυριζει τα μωρα εινε καυλεσ
μονο την 1η φορα πηρα ασανσερ, γιατι δεν ηξερα που μπαινω
Έτσι κάνω κι εγώ. Αυτό το ασανσέρ μού προξενεί φόβο (μη γελάτε). Το ίδιο έκανα και όταν πήγαινα στο αλήστου μνήμης Συγγρού 12 (εκεί το ασανσέρ ήταν τόσο παλιό που αισθανόσουν περίεργα).
k-king
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις