Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,6%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 243 48,6%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    500

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Πήγα από τα κινεζάκια πάλι
Επέλεξα (λανθασμένα) Λιλί έτσι για μια μικρή αλλαγή.
Φορούσε βέβαια κατακόκκινο φορεματάκι και ανάλογα heels.
Το μασαζάκι συμπαθητικό αλλά γενικά δεν υπάρχει η χημεία που υπάρχει
με Νίνα. Το μασαζάκι της μέτριο. Βέβαια έχει αναπτύξει καλή τεχνική στην πίπα. Το σώμα της όμως είναι χάλια.
Πολύ άσχημο στήθος. Κοιλίτσα με ραγάδες. Τεσπά. Της ζήτησα cim ή  cif αλλά αρνήθηκε ευγενικά.
Την έβαλα στον πάγκο και παίζοντας με τα δαχτυλάκια του ποδιού και τα heels η συνεύρεση έλαβε τέλος.
Την επομένη μόνο Νίνα. Έπαιζε και Μια Χριστίνα, καλό μου φάνηκε. Και άλλη μια μελανούρι με καλό εμπρόσθιο σύστημα.

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
Επισκεψη πριν απο καμια βδομαδα μετα την αναγνωση ολων αυτων των μυνηματων των συναθλητων...

Παρελαση πολλων τεμαχιων (δεν θυμαμαι ονοματα) απο συμπαθητικες μεχρι καλες κοπελες... (μια ξανθια εκει Ρουσλανα ξερετε αν δουλευε παλια Μιχαλακοπουλου?)...και στο τελος τα 2 κινεζακια. Προτιμησα την Νινα...

Απο μασαζ τιποτα ιδιαιτερο μπορω να πω αλλα οταν ανεβηκε στην πλατη μου ηταν λιγο καλυτερα τα πραγματα :)... η πιπα της παρα πολυ καλη... και στα υπολοιπα οπως λενε και οι συναθλητες...

μια παρατησρηση μονο... εχω την εντυπωση οτι καποια στιγμη κατα τη διαρκεια του σπρωξιματος μου ηρθε μια μυρωδια "ψαριλας"...δεν το εψαξα περισσοτερο (π.χ. να παω κοντα) γιατι αν ειχα δικιο θα ξενερωνα...

στα + επισης η συμπεριφορα της...απιστευτη κοπελιτσα... με το χαμογελο και την περιποιηση της...ευγε

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το θεμα ειναι οτι εχουν αρχισει να στραβωνουν ολες με τη προτιμηση στα κινεζακια  η βαλεντινα πριν μια βομαδα εβγαλε απιστευτη χολη για αυτες λες και της ειχαν σκοτωσει μανα και πατερα .Το αποκορυφωμα οταν της ειπα οτι μπορει να ειναι καλυτερες στο δωματιο αφηνιασε τα εδωσε ολα .Στο τελος με ρωταει "δεν ειμαι καλυτερη απο αυτες " απανταω και εγω οχι αν μπορουσε να με σκοτωσει θα το εκανε 

kostas_7

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
κύριοι σε διαστημα 3 εβδομαδων τεσταρισα Νινα, Λίλη και Βαλεντίνα. Οι κριτικές μου συμβαδίζουν με όλων των υπολοίπων συναγωνιστών επομένως δεν θα σας κουράσω. Για μένα η Νίνα είναι μακράν καλύτερη από τις υπόλοιπες δύο γιατί βγάζει μια απίστευτη αίσθηση καύλας σε ότι κάνει. Η Λίλη έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία να έχει μικρό στήθοςς αλλά και πεσμένο ταυτόχρονα (δεν ξέρω αν μεταφέρω σωστά την εικόνα αλλά όσοι έχετε δοκιμάσει καταλαβαίνετε. Τώρα η Βαλεντίνα εκτός από βυζάρες... τίποτα. Επίσης να συμφωνήσω με τον συνάδερφο ότι ζηλεύει απίστευτα τα κινεζάκια και είναι φυσικό αφού η ζήτηση γι' αυτά πια είναι πολύ μεγάλη.
Επίσης θέλω να εκθειάσω την ....λάρα της Ρουσλάνας. Κατα τ' άλλα πολύ επαγγελματίας σε βαθμό που σε ξενερώνει.
Αυτά και καλή συνέχεια

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Σωστά τα λέτε. Όταν πήγα μου παρουσιάσαν τις άλλες κοπέλες χωρίς τα κινεζάκια και μου λένε αυτές έχουμε. Μόνο όταν είδαν ότι πάω να φύγω μου είπαν α! έχουμε και Νίνα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Επισκεψη πριν απο καμια βδομαδα μετα την αναγνωση ολων αυτων των μυνηματων των συναθλητων...

Παρελαση πολλων τεμαχιων (δεν θυμαμαι ονοματα) απο συμπαθητικες μεχρι καλες κοπελες... (μια ξανθια εκει Ρουσλανα ξερετε αν δουλευε παλια Μιχαλακοπουλου?)...και στο τελος τα 2 κινεζακια. Προτιμησα την Νινα...

Απο μασαζ τιποτα ιδιαιτερο μπορω να πω αλλα οταν ανεβηκε στην πλατη μου ηταν λιγο καλυτερα τα πραγματα :)... η πιπα της παρα πολυ καλη... και στα υπολοιπα οπως λενε και οι συναθλητες...

μια παρατησρηση μονο... εχω την εντυπωση οτι καποια στιγμη κατα τη διαρκεια του σπρωξιματος μου ηρθε μια μυρωδια "ψαριλας"...δεν το εψαξα περισσοτερο (π.χ. να παω κοντα) γιατι αν ειχα δικιο θα ξενερωνα...

στα + επισης η συμπεριφορα της...απιστευτη κοπελιτσα... με το χαμογελο και την περιποιηση της...ευγε
  :thumbsup: Ευγε συναγωνιστά έχουμε πεί τις βρωμιάρες και τίς άπλυτες που παίζουν με την υγεία μας να τις δίνουμε στεγνα στην ομήγυρη

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
...
η μυρωδιά "ψαρίλας" δεν είναι τίποτε άλλο απο κολπίτιδα, είναι μια μικτή βακτηριακή μόλυνση του κόλπου, στην οποία g. vaginalis και αναεροβια συνυπάρχουν και η οποία επισημαίνεται από τη χαρακτηριστική οσμή <ψαρίλας> (fishy) του κολπικού εκκρίματος. Επίσης μπορεί να είναι μυκητιάσεις δεν θεωρούνται ΣΜΝ αλλά μπορούν να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής. Αν έχεις μυκητίαση η διείσδυση οποιασδήποτε μορφής (πέος, αντικείμενο, δάχτυλα) πρέπει να αποφεύγεται (ακόμα και με προφυλακτικό) γιατί μπορεί να χειροτερεύσει τον ερεθισμό. Πλύνε τα χέρια και τα γεννητικά όργανα μετά από κάθε σεξουαλική επαφή με σύντροφο που έχει τη μόλυνση, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να μεταδοθεί μέσω της επαφής, είτε σεξουαλικής είτε των χεριών με τα γεννητικά όργανα.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
...
...

Εξετάσατε την περίπτωση να είχε περάσει ο σύντροφος ΨΑΡΑΚΑΣ απο 'κει προηγουμένως ...!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
η μυρωδιά "ψαρίλας" δεν είναι τίποτε άλλο απο κολπίτιδα, είναι μια μικτή βακτηριακή μόλυνση του κόλπου, στην οποία g. vaginalis και αναεροβια συνυπάρχουν και η οποία επισημαίνεται από τη χαρακτηριστική οσμή <ψαρίλας> (fishy) του κολπικού εκκρίματος. Επίσης μπορεί να είναι μυκητιάσεις δεν θεωρούνται ΣΜΝ αλλά μπορούν να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής. Αν έχεις μυκητίαση η διείσδυση οποιασδήποτε μορφής (πέος, αντικείμενο, δάχτυλα) πρέπει να αποφεύγεται (ακόμα και με προφυλακτικό) γιατί μπορεί να χειροτερεύσει τον ερεθισμό. Πλύνε τα χέρια και τα γεννητικά όργανα μετά από κάθε σεξουαλική επαφή με σύντροφο που έχει τη μόλυνση, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να μεταδοθεί μέσω της επαφής, είτε σεξουαλικής είτε των χεριών με τα γεννητικά όργανα.
:thumbsup:
Εξετάσατε την περίπτωση να είχε περάσει ο σύντροφος ΨΑΡΑΚΑΣ απο 'κει προηγουμένως ...!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny:
Δεν ντρέπεσαι να κοροιδεύεις τους συναθλητές σου  :s&m_3:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.723
Πόντοι
46.232
σωστη ενημερωση αλλα νομιζω οτι αυτα που γραφεις θα επρεπε να τα γνωριζουμε ολοι απο την στιγμη που ασχολουμαστε με αυτο το αθλημα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
σωστη ενημερωση αλλα νομιζω οτι αυτα που γραφεις θα επρεπε να τα γνωριζουμε ολοι απο την στιγμη που ασχολουμαστε με αυτο το αθλημα
Που να ξέρεις τί κρύβει τίς καθε μιάς το μουνί μέσα του φίλε μου  >:(
-Πάμε και όποιον πάρει ο χάρος μετά  :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Βαλεντινο .....την Βαλεντινα την εχεις πάρει ???? εγω οχι ...αλλά θα τις ριξω κάτι γαμήσια ....ολο αγάπη ....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
Μόνικα Μαρνης 28 5ος οροφος
Ρωσιδα 30 αρα, ξανθουλα με 4αρες φυσικες βυζαρες (που ΔΕΝ αψηφουν ομως το νομο της βαρυτητας....)
ωραιο προσωπακι και ματια, και το σωμα απλα αποδεκτο με λιγα κιλα παραπανω...που δεν σε χαλανε ομως, λεφκη επιδερμιδα
καλο μασαζακι και τυπικη στα υπολοιπα.
Μονο και μονο για τις βυζαρες αξιζει

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
περασα προσφατα απο το μαγαζι συναντηση με λιλη . χχαλια βυζι πεσμενο κοιλιτσα προστυχη φατσουλα . κλασσικα 60 ευρο τελειωμα στα βυζακια

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
περασμα και απο εδω την περασμενη εβδομαδα και συνεδρια με βαλεντινα!26χρ αλβανιδα καστανοξανθη οχι πολυ ψηλη με μεγαλουσ βυζοθσ κωλαρα και γεματα μπουτια και εκφυλο πρωσοπακι!ακα :pipa1: ολεσ τισ στασ και κουλουρακι τελειωμ στο στομα τα παντα ολα
και αντεχει!φοραγε κολαν απο δερματινι μαυρο τιγρε σουτιεν!καυλα και καλο παιδι!
την επαιρνα στην μαρνη 11
καλη συνεχεια :sunglasses:

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26