k-king
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
τι είχες φάει πριν? καυτερές πιπεριές?
tabasco.....hooootttttt
τι είχες φάει πριν? καυτερές πιπεριές?
Βαλεντινα, συστηνεταιΚαι άλλη μια μελανούρι με καλό εμπρόσθιο σύστημα.
Ρεεεε kebap ξεκουράσου και λίγο αγόρι μου εντάξει πλάκα κάναμε θα σου βγάλουμε και σενα ενα μεροκάματο ;)Βαλεντινα, συστηνεται
που εισαι Βαλεντινε????
Ευγε συναγωνιστά έχουμε πεί τις βρωμιάρες και τίς άπλυτες που παίζουν με την υγεία μας να τις δίνουμε στεγνα στην ομήγυρηΕπισκεψη πριν απο καμια βδομαδα μετα την αναγνωση ολων αυτων των μυνηματων των συναθλητων...
Παρελαση πολλων τεμαχιων (δεν θυμαμαι ονοματα) απο συμπαθητικες μεχρι καλες κοπελες... (μια ξανθια εκει Ρουσλανα ξερετε αν δουλευε παλια Μιχαλακοπουλου?)...και στο τελος τα 2 κινεζακια. Προτιμησα την Νινα...
Απο μασαζ τιποτα ιδιαιτερο μπορω να πω αλλα οταν ανεβηκε στην πλατη μου ηταν λιγο καλυτερα τα πραγματα ... η πιπα της παρα πολυ καλη... και στα υπολοιπα οπως λενε και οι συναθλητες...
μια παρατησρηση μονο... εχω την εντυπωση οτι καποια στιγμη κατα τη διαρκεια του σπρωξιματος μου ηρθε μια μυρωδια "ψαριλας"...δεν το εψαξα περισσοτερο (π.χ. να παω κοντα) γιατι αν ειχα δικιο θα ξενερωνα...
στα + επισης η συμπεριφορα της...απιστευτη κοπελιτσα... με το χαμογελο και την περιποιηση της...ευγε
η μυρωδιά "ψαρίλας" δεν είναι τίποτε άλλο απο κολπίτιδα, είναι μια μικτή βακτηριακή μόλυνση του κόλπου, στην οποία g. vaginalis και αναεροβια συνυπάρχουν και η οποία επισημαίνεται από τη χαρακτηριστική οσμή <ψαρίλας> (fishy) του κολπικού εκκρίματος. Επίσης μπορεί να είναι μυκητιάσεις δεν θεωρούνται ΣΜΝ αλλά μπορούν να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής. Αν έχεις μυκητίαση η διείσδυση οποιασδήποτε μορφής (πέος, αντικείμενο, δάχτυλα) πρέπει να αποφεύγεται (ακόμα και με προφυλακτικό) γιατί μπορεί να χειροτερεύσει τον ερεθισμό. Πλύνε τα χέρια και τα γεννητικά όργανα μετά από κάθε σεξουαλική επαφή με σύντροφο που έχει τη μόλυνση, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να μεταδοθεί μέσω της επαφής, είτε σεξουαλικής είτε των χεριών με τα γεννητικά όργανα....
μια παρατησρηση μονο... εχω την εντυπωση οτι καποια στιγμη κατα τη διαρκεια του σπρωξιματος μου ηρθε μια μυρωδια "ψαριλας"...δεν το εψαξα περισσοτερο (π.χ. να παω κοντα) γιατι αν ειχα δικιο θα ξενερωνα...
...
...
η μυρωδιά "ψαρίλας" δεν είναι τίποτε άλλο απο κολπίτιδα, είναι μια μικτή βακτηριακή μόλυνση του κόλπου, στην οποία g. vaginalis και αναεροβια συνυπάρχουν και η οποία επισημαίνεται από τη χαρακτηριστική οσμή <ψαρίλας> (fishy) του κολπικού εκκρίματος. Επίσης μπορεί να είναι μυκητιάσεις δεν θεωρούνται ΣΜΝ αλλά μπορούν να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής. Αν έχεις μυκητίαση η διείσδυση οποιασδήποτε μορφής (πέος, αντικείμενο, δάχτυλα) πρέπει να αποφεύγεται (ακόμα και με προφυλακτικό) γιατί μπορεί να χειροτερεύσει τον ερεθισμό. Πλύνε τα χέρια και τα γεννητικά όργανα μετά από κάθε σεξουαλική επαφή με σύντροφο που έχει τη μόλυνση, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να μεταδοθεί μέσω της επαφής, είτε σεξουαλικής είτε των χεριών με τα γεννητικά όργανα.
Δεν ντρέπεσαι να κοροιδεύεις τους συναθλητές σουΕξετάσατε την περίπτωση να είχε περάσει ο σύντροφος ΨΑΡΑΚΑΣ απο 'κει προηγουμένως ...!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ντρέπεσαι να κοροιδεύεις τους συναθλητές σου
σωστη ενημερωση αλλα νομιζω οτι αυτα που γραφεις θα επρεπε να τα γνωριζουμε ολοι απο την στιγμη που ασχολουμαστε με αυτο το αθλημαη μυρωδιά "ψαρίλας" δεν είναι τίποτε άλλο απο κολπίτιδα, είναι μια μικτή βακτηριακή μόλυνση του κόλπου, στην οποία g. vaginalis και αναεροβια συνυπάρχουν και η οποία επισημαίνεται από τη χαρακτηριστική οσμή <ψαρίλας> (fishy) του κολπικού εκκρίματος. Επίσης μπορεί να είναι μυκητιάσεις δεν θεωρούνται ΣΜΝ αλλά μπορούν να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής. Αν έχεις μυκητίαση η διείσδυση οποιασδήποτε μορφής (πέος, αντικείμενο, δάχτυλα) πρέπει να αποφεύγεται (ακόμα και με προφυλακτικό) γιατί μπορεί να χειροτερεύσει τον ερεθισμό. Πλύνε τα χέρια και τα γεννητικά όργανα μετά από κάθε σεξουαλική επαφή με σύντροφο που έχει τη μόλυνση, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να μεταδοθεί μέσω της επαφής, είτε σεξουαλικής είτε των χεριών με τα γεννητικά όργανα.
Που να ξέρεις τί κρύβει τίς καθε μιάς το μουνί μέσα του φίλε μου >σωστη ενημερωση αλλα νομιζω οτι αυτα που γραφεις θα επρεπε να τα γνωριζουμε ολοι απο την στιγμη που ασχολουμαστε με αυτο το αθλημα
Βαλεντινο .....την Βαλεντινα την εχεις πάρει ???? εγω οχι ...αλλά θα τις ριξω κάτι γαμήσια ....ολο αγάπη ....Εξετάσατε την περίπτωση να είχε περάσει ο σύντροφος ΨΑΡΑΚΑΣ απο 'κει προηγουμένως ...!!!!!!!!!!!!!!!!!