Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,6%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 243 48,6%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    500

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Με τα τόσα που έχει γράψει ο heellover για τις κινέζες.... πέρασα να δω και εγώ τι παίζει...
Όλα εύκολα, με βάλανε στο μεγάλο δωμάτιο δεξιά με την ντουζιέρα και τον καναπέ. Στην παρέλαση οι δύο κινέζες και 4-5 άλλες προ-milf και milf αδιάφορες. Επέλεξα την Νίνα (τι άλλο άλλωστε, για αυτήν πήγα). Το κορίτσι είναι πολύ ευγενικό και χαρωπό. Ξέρει πέντε προτάσεις στα ελληνικά, τις λέει συνέχεια και γελάει, βασικά αυτό είναι όλο το έργο επικοινωνίας. Με το που μπήκε μου έκανε επίθεση με χάδια, και μετά γδύθηκε άμεσα για το... μασάζ (ο θεός να το κάνει). Ήταν προφανές πως το μαγαζί είναι για άλλες καταστάσεις. Μετά από πεντάλεπτο ψευτομασάζ (για την τιμή των όπλων) περάσαμε στον αγώνα. Το κορίτσι είναι μέτριας εμφάνισης για τα γούστα μας (γενετικά χαρακτηριστικά είναι αυτά) αλλά είναι πάρα πολύ περιποιητική και γελάει συνέχεια. Για τα μικροσκοπικά στηθάκια της εντύπωσή μου είναι ότι πρέπει να έχει κάνει πλαστική ενίσχυσης (έβαλε το μικρό μέγεθος), ας επιβεβαιώσουν οι εμπειρότεροι. Πίπα άνευ, ισπανικό, χάδια άφθονα, στάσεις διάφορες, αχ και βαχ από πλευράς της άφθονα, και τελείωμα με "πίπα" όπως μου είπε στα ελληνικά (δηλαδή πήρε τα μισά στο στόμα και τα υπόλοιπα δεξιά και αριστερά). Μετά τα μπάνια : τι να με σκουπίσει, τι να με ντύσει, τι να με σουλουπώσει, δούλα η κοπέλα. Τιμή η γνωστή, διάρκεια καθαρή στο 20λεπτο. Στα μείον ότι στο τέλος απλά καθαρίστηκε με χαρτί και οινόπνευμα, ξανάβαλε το σέξυ μαύρο μίνι φόρεμά της, και ξανα-ανέβηκε στους κοθόρνους...  Άξια στο service και VFM η Νίνα και το κατάστημα!

???? :think: :think: :think:

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
αραγε θα δουλευει κανενα ιδρυμα σημερα ? Με τοσα που ακουγα για τα κινεζακια λεω ν απαω να δοκιμασω !!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Τα μικροσκοπικά έγιναν μικρά, μάλλον μέσω ενίσχυσης...
Και με τα μικρά είναι εφικτό το ισπανικό φίλε μου, απλά η ποιότητα/αίσθηση είναι διαφορετική.
Απορώ δεν σου έχει τύχει μέχρι σήμερα;
Πρακτικά όλες οι κοπέλες, ανεξάρτητα μεγέθους στήθους, νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ισπανικό και το προσπαθούν, πόσο μάλλον η Νίνα που είναι παθιάρα κοπέλα και θέλει να σε ευχαριστήσει...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Μέτα από πρόταση του μέγιστου LIO πήγα στο εν λόγω μαγαζί και πήρα την Βαλεντίνα.
Σέρβα 25αρα, μπαμπάτσικη, με λαχταριστό φυσικό στήθος.

Η κοπέλα είναι αστέρι, πολύ καυλιάρα και ΚΑΘΑΡΗ. Αξίζει το 60αρι. :rockon:
Απορώ πως δεν έχει γραφτεί τίποτε γι'αυτήν και ασχολούνται όλοι με κάτι Κινέζες.
εχεις δικιο το μονο καλο που εχει αυτο το ιδρυμα ειναι το 60αρι τα κινεζακια μετα απο τεστντραιβ και με τα δυο μετρια η κοπελα που λες πραγματι εχει βυζαρες αλλα πολλα ψωμακια ρε παιδακι μου σημασια εχει οτι περασες καλα.....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Γ Υ Ρ Ι Σ Ε αγαπητέ συνοδοιπόρε με όρεξη και πολύ κ..λα λεσ και της έλλειψε το κοκό.Δεν τον αφήνει λεπτό εξω απο το στοματάκι της! ΣΠΕΥΣΑΤΕ :pipa2: :pipa2: :pipa2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
μια περιγραφουλα για εμας που δεν τη γνωριζουμε??

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
μια περιγραφουλα για εμας που δεν τη γνωριζουμε??
ελα ρε συ παρε και την περιγραφη.....καστανοξανθη,μετριο υψος,βυζι ανυπαρκτο,κολος πολυ καλος και τουρλωτος,σωμα κανονικο,δεν την λες ουτε χοντρη ουτε αδυνατη....βεβαια απο προγραμμα στο δωματιο(την ειχα παρει πριν απο καιρο)δεν ελεγε και τιποτα.....

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ελα ρε συ παρε και την περιγραφη.....καστανοξανθη,μετριο υψος,βυζι ανυπαρκτο,κολος πολυ καλος και τουρλωτος,σωμα κανονικο,δεν την λες ουτε χοντρη ουτε αδυνατη....βεβαια απο προγραμμα στο δωματιο(την ειχα παρει πριν απο καιρο)δεν ελεγε και τιποτα.....

Φέρανε στο βυζοναό τέτοιο τεμάχιο, σα δε ντρέπονται.
Πότε θα δημιουργηθεί το μασατζίδικο όπου θα υπάρχουν μόνο  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: λαδοκόρες?

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
επίσκεψη στο συγκεκριμένο μαγαζί με επιτυχημένη συναίρεση με την βαλεντινα.
Γυναικάρα με τα όλα της με βυζαρεσ κολάρα κ με τα πιασίματα της

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
Μολις γυρισα απο τον εν λογω ιδρυμα .Πηρα τη Νινα και εγω να δοκιμασω  και συμφωνω με τα αλλα παιδια , καλουτσικο μασαζ, πολυ καλη πιπα και μετα απο πανω μου οπου δεν αντεξα και τελειωσα !!! Το αξιοσημειωτο ομως ειναι οτι με εβαλε στο δωματιο η κυρια και ερχοταν οι κοπελες μια μια . Παιδια ισα με 10 ηρθαν αφου εχασα το μετρημα τα χαρακτηριστικα και τα ονοματα . Αυτα που θυμαμαι (με καθε επιφυλαξη) εκτος της Νινας, ειναι Αννα (μελαχροινη Ελληνιδα) Σαφια (καστανη με μαλι μπουκλες), Μονικα, Βαλεντινα, Ρουσλανα (ξανθια βυζαρου αν δε κανω λαθος)και Λιζα αλλες δε θυμαμαι. Την αλλη φορα θα κραταω σημειωσεις :-) !!!

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
ρουσλάνα.....μακριά

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
επίσκεψη στο συγκεκριμένο μαγαζί με επιτυχημένη συναίρεση με την βαλεντινα.
Γυναικάρα με τα όλα της με βυζαρεσ κολάρα κ με τα πιασίματα της

Τα δύο τελευταία τα θεωρώ μείον imho

Mitspan

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
16
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές, την τελευταία εβδομαδα έκανα 3 (μην ακουσω σχόλια, στρατιώτης είμαι με άδεια  :-) επισκέψεις στο μαγαζάκι. Και τις 3 φορές πήρα άλλη κοπέλα (όπως λέει κ ο συνάδελφος, έχει καμια 10ρια επιλογές από τις οποίες, αρκετές είναι καλές. Αρχίζουμε:

Νίνα: Ώραίο μασάζ, καλή πίπα, ώραία βυζιά (για κινέζα παντα), φιλιά όπου θες, άπεχτο γαμίσι, τελείωμα με παληνδρομική κίνηση από αυτήν (δεν θέλει στο στώμα). Δεν ξέρει γρι ελληνικά. Συνεννόηση κάνει μόνο με τον "κάτω" κύριο, καλη μάλιστα.
Λίλι: Μέτριο μασάζ (επιεικώς), τέλεια πίπα,  μικρά ως ανύπαρκτα βυζιά, φιλιά όπου θες, καλό γαμίσι, τελείωμα όπως κ όπου θες. ξέρει κάτι ψιλά ελληνικά και προσπαθεί συνέχεια να σε καλοπιάνει με κοπλιμεντα.
Ρουσλάνα: Καλό μεν ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΣΑΖ (αν της πείτε να κάνει πιο δυνατά, το παρακάνει  :s&m_1: ), καλή πίπα, τέλεια βυζόμπαλα, καλό γαμίσι (αν δεν την έχεις κάγκελο, γκρινιάζει οτι σε θέλει σκληρό κ στον βγάζει κ σε πλακώνει στα τσιμπούκια μέχρι να ισιώσεις κ πάλι), φιλιά στο στώμα δεν δέχεται, τελείωμα στο σώμα (δεν ξέρω αν δέχεται στο στώμα). Μολδαβή: ξέρει ελληνικα καλά (για τους ενδιαφερόμενους, ρωσικα, ρουμανικα).

Η Ρουσλάνα είναι πιο καθαρή, δεν κάνει ακάποτη πιπα αν δεν κανεις μπάνιο πριν. Η Νίνα (αν δεν κάνεις μπάνιο) στον σκουπίζει με οινόπνευμα ενώ η Λίλι δεν πολυνιάζεται.
Η Ρουσλάνα πλήθηκε μετά ενώ οι αλλες 2 απλα σκουπίστηκαν με μπακαλόχαρτο κ οινόπνευμα.
Κ οι 3 με καθάρισαν, με σκούπισαν κ μετά το μπάνιο με στέγνωσαν, μετά την συνάντηση. Δεν είχα παράπονο από καμία.
Απορείες μέχρι την Τρίτη, μετά μπαίνω στρατό πάλι... :jerking:

Υστερόγραφο 1: Κουλούρι δίνουν όλες εκει μέσα
Υστερόγραφο 2: Τιμή, 60 τεμάχια (+ 10 πουρ μπουάρ από μένα)
Υστερόγραφο 3: κάθε 2 εβδομάδες έρχετε κ καμια καινούργια (εκτός αν έλειπε για καπιο διάστημα κ ξαναγύρισε).

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Νίνα: Ώραίο μασάζ, καλή πίπα, ώραία βυζιά (για κινέζα παντα), φιλιά όπου θες, άπεχτο γαμίσι, τελείωμα με παληνδρομική κίνηση από αυτήν (δεν θέλει στο στώμα). Δεν ξέρει γρι ελληνικά. Συνεννόηση κάνει μόνο με τον "κάτω" κύριο, καλη μάλιστα.
Λίλι: Μέτριο μασάζ (επιεικώς), τέλεια πίπα,  μικρά ως ανύπαρκτα βυζιά, φιλιά όπου θες, καλό γαμίσι, τελείωμα όπως κ όπου θες. ξέρει κάτι ψιλά ελληνικά και προσπαθεί συνέχεια να σε καλοπιάνει με κοπλιμεντα.

Υστερόγραφο 1: Κουλούρι δίνουν όλες εκει μέσα

κι εμένα την τελευταία φορά έκανε ντρίπλα και μόλις είδε τα φλόκια έστριψε την δεξιά παρειά.
Τιιιιιιιιι? Δίνουν κουλούρι και αι κινέζαι? Για να τσεκάρω.

apollon45

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
μακρια απο το εν λογω ιδρυμα  ολες εχουν εντολη απο τον νταραβεριτζη του μαγαζιου να σε ξεπεταξουν σε τριαντα λεπτα.Ετσι εξηγειται και τα 60 ευρω που περνουν.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
μακρια απο το εν λογω ιδρυμα  ολες εχουν εντολη απο τον νταραβεριτζη του μαγαζιου να σε ξεπεταξουν σε τριαντα λεπτα.Ετσι εξηγειται και τα 60 ευρω που περνουν.
τι εννοεις να σε ξεπεταξουν?
αφου σου το λενε οτι το προγραμμα ειναι 30' και κανει 60€.
Απλα μη χανεις χρονο με το ταχαμου μασαζ  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom