Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,6%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 243 48,6%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    500

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Καλή περοποίηση από την Νίνα.Δεν ξέρω όμως αν της πεις να πλυθεί πρώτα αν θα δεχθεί, γιατί την έχουνε στο τρέξιμο και δεν παίρνει ανάσα. Πως να γλύψεις κανένα βυζάκι αλλιώς ;  Επίσης προσοχή και στις κάμερες ! :sunglasses:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
αφήστε τη Νίνα ήσυχη! είναι ΔΙΚΙΑ μου  :2funny:

φυσικά ξαναπέρασα για να πάρω το χριστουγεννιάτικο δώρο μου. το κορίτσι είναι άπαιχτο. όπου την βάλεις κάθεται.
υπάρχει και οικειότης & χημεία πλέον και τα πράγματα βελτιώνονται συνεχώς. βασικά μου βγάζει όλα τα βίτσια και μετά τα πραγματοποιεί. είναι η πρώτη φορά στην μπουρδελόκαριέρα μου που πηγαίνω με την ίδια κοπέλα πάνω από 4 φορές. νομίζω ότι το περισσότερο που έχω ποάει με την ίδια είναι 3 φορές. Με αυτήν έχω πάει 6 μέχρι στιγμής.

...Ε, ρε συνάλλαγμα που ταξιδεύει στην Κίνα...

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καλή περοποίηση από την Νίνα.Δεν ξέρω όμως αν της πεις να πλυθεί πρώτα αν θα δεχθεί, γιατί την έχουνε στο τρέξιμο και δεν παίρνει ανάσα. Πως να γλύψεις κανένα βυζάκι αλλιώς ;  Επίσης προσοχή και στις κάμερες ! :sunglasses:

Τί εννοείς? Υπάρχουν κάμερες και στα δωμάτια?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
το μαγαζι και ειδικοτερα τα κινεζακια τι ωρες παιζουν ?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ωρες που ειναι ανοιχτα το μαγαζι ειναι και οι κινεζες.....
  :2funny:  χαιρω πολυ.  μαs φωτισεs.  πεs του ανθρωπου το ωραριο.  μπορει και να παιζει παντωs,  τιs ωρεs που ειναι ανοιχτα το μαγαζι, να μην ειναι οι κινεζεs. :headbang:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τελικα? Τι ωρες ειναι ανοιχτο το μαγαζι?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η τζενη γυρισε;;;

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
  :2funny:  χαιρω πολυ.  μαs φωτισεs.  πεs του ανθρωπου το ωραριο.  μπορει και να παιζει παντωs,  τιs ωρεs που ειναι ανοιχτα το μαγαζι, να μην ειναι οι κινεζεs. :headbang:
αμεσως εσυ...μην πει κανενας τιποτα....αρε γαμωτο.....γεμισαμε αγροφυλακες.....!!!!!!!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
...μέχρι την περασμένη Πέμπτη δεν είχε εμφανιστει.Επίσης Αννούλα απούσα ΄για 2μηνο.
θα πηγε στην πατριδα της να κανει κατι δουλειες του σπιτιου και θα γυρισει....

Mitspan

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
16
Πόντοι
0
Νινα Λιλι και Νινα Λιλι  :tits2:. Δεν λεω, καλές ακούγονται, αλλά τιποτα άλλο δεν προσφαιρει το μαγαζι??  :huh: :huh: :huh:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Πάενε να στο προσφέρουνε, εμείς θέλουμε Νίνα Λιλί

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Με τα τόσα που έχει γράψει ο heellover για τις κινέζες.... πέρασα να δω και εγώ τι παίζει...
Όλα εύκολα, με βάλανε στο μεγάλο δωμάτιο δεξιά με την ντουζιέρα και τον καναπέ. Στην παρέλαση οι δύο κινέζες και 4-5 άλλες προ-milf και milf αδιάφορες. Επέλεξα την Νίνα (τι άλλο άλλωστε, για αυτήν πήγα). Το κορίτσι είναι πολύ ευγενικό και χαρωπό. Ξέρει πέντε προτάσεις στα ελληνικά, τις λέει συνέχεια και γελάει, βασικά αυτό είναι όλο το έργο επικοινωνίας. Με το που μπήκε μου έκανε επίθεση με χάδια, και μετά γδύθηκε άμεσα για το... μασάζ (ο θεός να το κάνει). Ήταν προφανές πως το μαγαζί είναι για άλλες καταστάσεις. Μετά από πεντάλεπτο ψευτομασάζ (για την τιμή των όπλων) περάσαμε στον αγώνα. Το κορίτσι είναι μέτριας εμφάνισης για τα γούστα μας (γενετικά χαρακτηριστικά είναι αυτά) αλλά είναι πάρα πολύ περιποιητική και γελάει συνέχεια. Για τα μικροσκοπικά στηθάκια της εντύπωσή μου είναι ότι πρέπει να έχει κάνει πλαστική ενίσχυσης (έβαλε το μικρό μέγεθος), ας επιβεβαιώσουν οι εμπειρότεροι. Πίπα άνευ, ισπανικό, χάδια άφθονα, στάσεις διάφορες, αχ και βαχ από πλευράς της άφθονα, και τελείωμα με "πίπα" όπως μου είπε στα ελληνικά (δηλαδή πήρε τα μισά στο στόμα και τα υπόλοιπα δεξιά και αριστερά). Μετά τα μπάνια : τι να με σκουπίσει, τι να με ντύσει, τι να με σουλουπώσει, δούλα η κοπέλα. Τιμή η γνωστή, διάρκεια καθαρή στο 20λεπτο. Στα μείον ότι στο τέλος απλά καθαρίστηκε με χαρτί και οινόπνευμα, ξανάβαλε το σέξυ μαύρο μίνι φόρεμά της, και ξανα-ανέβηκε στους κοθόρνους...  Άξια στο service και VFM η Νίνα και το κατάστημα!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
Πίπα άνευ, ισπανικό, χάδια άφθονα, στάσεις διάφορες, αχ και βαχ από πλευράς της άφθονα, και τελείωμα με "πίπα" όπως μου είπε στα ελληνικά (δηλαδή πήρε τα μισά στο στόμα και τα υπόλοιπα δεξιά και αριστερά). Μετά τα μπάνια : τι να με σκουπίσει, τι να με ντύσει, τι να με σουλουπώσει, δούλα η κοπέλα.

...Είπαμε, είναι μέσα στην κουλτούρα τους να ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ τον άντρα...Από άποψη συμπεριφοράς αυτό είναι ζητούμενο, νομίζω, από πολλούς συναγωνιστές...

Mitspan

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
16
Πόντοι
0

Δεν διαφωνώ στο ότι οι 2 τους (οι κινεζες) έχουν τραβήξει την προσοχή των συναγωνιστών και αυτό που παρατηρώ είναι ότι μιάζουν με το φαγητό: όσο πιο βρώμικο, τόσο πιο ωραίο. ;) ;)
Και με την σιρά μου ρωτάω: Άλλα αξιόγαμα "κομμάτια" δεν έχει το μαγαζί εκτώς από τις δύο Κινέζες??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom