ποιος κυπριος;;Έτσι την έριξε ο Κύπριος;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ο κομπαρος !!!ποιος κυπριος;;
ειλικρινεs πουτανακι.
τουλάχιστον λέει σε όλους το ίδιο παραμύθι
πηγαινε πηδα την και θα μαθειs.ποιος κυπριος;;
ακαποτο κανει;;ειναι πιο ωραια απο τζενη;;αλβανιδα καβλιαρα παντως ειναι σε προκαλει για πουστοσκαμπιλα
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
ακα ναι τουλαχιστον εμενα μου κανε την τζενη δεν την ξερω για να σου πω
μαλλον θα ναι μικροβυζα για να μην την εχω παρατηρησει
εγω το πρωτο πραμα που κοιτω εινα απο την κοιλια και πανω και απ το λαιμο και κατω....τι ειπα τωρα!!!
μαλλον θα ναι μικροβυζα για να μην την εχω παρατηρησει
εγω το πρωτο πραμα που κοιτω εινα απο την κοιλια και πανω και απ το λαιμο και κατω....τι ειπα τωρα!!!
πριν λίγεσ μέρες είχε 2 κινεζάκια, και μια μιλφάρα κοντομάλλα με τόσο κοντή φουστα που φαινότανε ΚΑΝΟΝΙΚΑ το αξύριστο μούνι της στην ΠΑΡΕΛΑΣΗ. Πιο χύμα παρέλαση δεν ξανάγινε, μιλάμε ήταν πιο πάνω από το μουνί...απορώ πραγματικά, εντελώς στούντιο κατάσταση...
παρόλα αυτά πήρα την αδύνατη κινεζούλα διότι είχε διαστροφική φάτσα, ζήτησα και λίγο μασάζ (δεν το χει με τίποτα ξεχάστε το). Στην πίπα τώρα είναι καλή και πρόθυμη, γλύφει παντού, υπακούη σε οδηγίες πολύ καλά (έπαιξε ρόλο ότι δεν τα 'εδωσα τα λεφτά απ'την αρχή όπως ζήτησε, της λέω θα δούμε διότι μπορεί να θέλω να κάτσω περισσότερο απο το μισάωρο...έτσι ήταν φιλότιμη)
στο μισάωρο, άρχισε να μου δείχνει το ρολόι και εγώ έκανα την πάπια, 20 λεπτά της λέω μετά το ντούς...συνέχισε αυτή, κρατήθηκα μέχρι το 38 λεπτό όπου της τα έδωσα στο στόμα, δεν απομακρύνθηκε αλλά παρολίγο να πνιγεί
σύνολο 60 ευρώ 40 λεπτά, δεν της αξίζει δεύτερη φορά νομίζω, perhaps
παρόλα αυτά πήρα την αδύνατη κινεζούλα διότι είχε διαστροφική φάτσα, ζήτησα και λίγο μασάζ (δεν το χει με τίποτα ξεχάστε το). Στην πίπα τώρα είναι καλή και πρόθυμη, γλύφει παντού, υπακούη σε οδηγίες πολύ καλά (έπαιξε ρόλο ότι δεν τα 'εδωσα τα λεφτά απ'την αρχή όπως ζήτησε, της λέω θα δούμε διότι μπορεί να θέλω να κάτσω περισσότερο απο το μισάωρο...έτσι ήταν φιλότιμη)
στο μισάωρο, άρχισε να μου δείχνει το ρολόι και εγώ έκανα την πάπια, 20 λεπτά της λέω μετά το ντούς...συνέχισε αυτή, κρατήθηκα μέχρι το 38 λεπτό όπου της τα έδωσα στο στόμα, δεν απομακρύνθηκε αλλά παρολίγο να πνιγεί
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
η Βαλεντίνη πάντως από τα καλύτερα τεμάχια του ιδρύματος μετακόμισε Θησέως 81.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
μ αρεσεις γιατι γαμας με χρονοδιακοπτηπριν λίγεσ μέρες είχε 2 κινεζάκια, και μια μιλφάρα κοντομάλλα με τόσο κοντή φουστα που φαινότανε ΚΑΝΟΝΙΚΑ το αξύριστο μούνι της στην ΠΑΡΕΛΑΣΗ. Πιο χύμα παρέλαση δεν ξανάγινε, μιλάμε ήταν πιο πάνω από το μουνί...απορώ πραγματικά, εντελώς στούντιο κατάσταση...
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
βαλε και σαλιαρα να μη γεμισει φλοκια η γραβατα
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
παιζει αυτη?στη μαπα οχι στο στομα ναι δινει κ κωλο ,παρθενα το παιζει σε ολους οποιος δεν ψαρωσει και τις το επιβαλει δεν θα βγει χαμενος,σε ολους αρχιζει δεν κανω αυτο δεν κανω εκεινο αλλ κανει τα παντα......
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πολύ καυλιαρικη κολάρα κ πολύ λεία επιδερμίδααν εδινε και κολο και καπνιζε και κανα ακαποτο καλα θα ηταν,ειδικα οταν φοραει τα κολαν,και η μαρσυ στην αρχη ετσι ηταν
Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Δεν ειχα ξαναπαει, πηγα μια φορα αυτες τις μερες, και μετα ξαναπηγα... Σα χωρος οχι σπουδαια πραγματα, αλλα περασα καλα την πρωτη φορα για αυτο ξαναπηγα. Παντως ημουν ανετος. Καλος τροπος εκτονωσης. Μια χαρα...την αλλη φορα αν παω παλι, θα παρω καμια σαμπανια και θα αραξω...
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
ρε ουστ που μολις πλακωσανε πελατακια μαθανε να ζητανε τα λεφτα μπροστα και μας βαλανε 30 λεπτα με το ρολοι για 60 ευρω στην αλβανια ποσες μερες πρεπει να δουλευεις
για να βγαλεις 60 ευρω για ρωτηστε τους...το καταντησανε μπουρδελο σκετο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.117
- Πόντοι
- 46.232
δυο φορες που μου ειπαν τα λεφτα μπροστα με το που τους ειπα αντε γεια μου ειπαν οκ μετα....μην μασατε παιδιαρε ουστ που μολις πλακωσανε πελατακια μαθανε να ζητανε τα λεφτα μπροστα και μας βαλανε 30 λεπτα με το ρολοι για 60 ευρω στην αλβανια ποσες μερες πρεπει να δουλευεις
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εμένα πάντως ποτέ δε μου συνέβη κάτι τέτοιο.
εσύ είσαι ομορφόπαιδο!
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μεσα εισαι....μονο που ειναι εδω και καιρο..... ;) ;) ;)ρε ουστ που μολις πλακωσανε πελατακια μαθανε να ζητανε τα λεφτα μπροστα και μας βαλανε 30 λεπτα με το ρολοι για 60 ευρω στην αλβανια ποσες μερες πρεπει να δουλευεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις