Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,6%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 243 48,6%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    500

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
αλβανιδα καβλιαρα παντως ειναι σε προκαλει για πουστοσκαμπιλα

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ακα ναι τουλαχιστον εμενα μου κανε την τζενη δεν την ξερω για να σου πω
μαλλον θα ναι μικροβυζα για να μην την εχω παρατηρησει
εγω το πρωτο πραμα που κοιτω εινα απο την κοιλια και πανω και απ το λαιμο και κατω....τι ειπα τωρα!!!

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
πριν λίγεσ μέρες είχε 2 κινεζάκια, και μια μιλφάρα κοντομάλλα με τόσο κοντή φουστα που φαινότανε ΚΑΝΟΝΙΚΑ το αξύριστο μούνι της στην ΠΑΡΕΛΑΣΗ. Πιο χύμα παρέλαση δεν ξανάγινε, μιλάμε ήταν πιο πάνω από το μουνί...απορώ πραγματικά, εντελώς στούντιο κατάσταση...

παρόλα αυτά πήρα την αδύνατη κινεζούλα διότι είχε διαστροφική φάτσα, ζήτησα και λίγο μασάζ (δεν το χει με τίποτα ξεχάστε το). Στην πίπα τώρα είναι καλή και πρόθυμη, γλύφει παντού, υπακούη σε οδηγίες πολύ καλά (έπαιξε ρόλο ότι δεν τα 'εδωσα τα λεφτά απ'την αρχή όπως ζήτησε, της λέω θα δούμε διότι μπορεί να θέλω να κάτσω περισσότερο απο το μισάωρο...έτσι ήταν φιλότιμη)

στο μισάωρο, άρχισε να μου δείχνει το ρολόι και εγώ έκανα την πάπια, 20 λεπτά της λέω μετά το ντούς...συνέχισε αυτή, κρατήθηκα μέχρι το 38 λεπτό όπου της τα έδωσα στο στόμα, δεν απομακρύνθηκε αλλά παρολίγο να πνιγεί  :pipa1:
σύνολο 60 ευρώ 40 λεπτά, δεν της αξίζει δεύτερη φορά νομίζω, perhaps

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

η Βαλεντίνη πάντως από τα καλύτερα τεμάχια του ιδρύματος  μετακόμισε Θησέως 81.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
πριν λίγεσ μέρες είχε 2 κινεζάκια, και μια μιλφάρα κοντομάλλα με τόσο κοντή φουστα που φαινότανε ΚΑΝΟΝΙΚΑ το αξύριστο μούνι της στην ΠΑΡΕΛΑΣΗ. Πιο χύμα παρέλαση δεν ξανάγινε, μιλάμε ήταν πιο πάνω από το μουνί...απορώ πραγματικά, εντελώς στούντιο κατάσταση...

παρόλα αυτά πήρα την αδύνατη κινεζούλα διότι είχε διαστροφική φάτσα, ζήτησα και λίγο μασάζ (δεν το χει με τίποτα ξεχάστε το). Στην πίπα τώρα είναι καλή και πρόθυμη, γλύφει παντού, υπακούη σε οδηγίες πολύ καλά (έπαιξε ρόλο ότι δεν τα 'εδωσα τα λεφτά απ'την αρχή όπως ζήτησε, της λέω θα δούμε διότι μπορεί να θέλω να κάτσω περισσότερο απο το μισάωρο...έτσι ήταν φιλότιμη)

στο μισάωρο, άρχισε να μου δείχνει το ρολόι και εγώ έκανα την πάπια, 20 λεπτά της λέω μετά το ντούς...συνέχισε αυτή, κρατήθηκα μέχρι το 38 λεπτό όπου της τα έδωσα στο στόμα, δεν απομακρύνθηκε αλλά παρολίγο να πνιγεί  :pipa1:
σύνολο 60 ευρώ 40 λεπτά, δεν της αξίζει δεύτερη φορά νομίζω, perhaps
μ αρεσεις γιατι γαμας με χρονοδιακοπτη  :2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
στη μαπα οχι στο στομα ναι δινει κ κωλο ,παρθενα το παιζει σε ολους οποιος δεν ψαρωσει και τις το επιβαλει δεν θα βγει χαμενος,σε ολους αρχιζει δεν κανω αυτο δεν κανω εκεινο αλλ κανει τα παντα......
παιζει αυτη? :think:

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αν εδινε και κολο και καπνιζε και κανα ακαποτο καλα θα ηταν,ειδικα οταν φοραει τα κολαν,και η μαρσυ στην αρχη ετσι ηταν :rockon:
πολύ  καυλιαρικη  κολάρα    κ  πολύ  λεία  επιδερμίδα

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ειχα ξαναπαει, πηγα μια φορα αυτες τις μερες, και μετα ξαναπηγα... Σα χωρος οχι σπουδαια πραγματα, αλλα περασα καλα την πρωτη φορα για αυτο ξαναπηγα. Παντως ημουν ανετος. Καλος τροπος εκτονωσης. Μια χαρα...την αλλη φορα αν παω παλι, θα παρω καμια σαμπανια και θα αραξω... :rockon:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ρε ουστ που μολις πλακωσανε πελατακια μαθανε να ζητανε τα λεφτα μπροστα και μας βαλανε 30 λεπτα με το ρολοι για 60 ευρω στην αλβανια ποσες μερες πρεπει να δουλευεις
για να βγαλεις 60 ευρω για ρωτηστε τους...το καταντησανε μπουρδελο σκετο.

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
ενα κοκινο φωτακι απεξω θα του ταιριαζε. γενικα οι επιχειρησεις τετοιου ειδους ειναι γρηγορο και ευκολο χρημα...οποτε τι να πεις, ποιον να βρισεις

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.117
Πόντοι
46.232
ρε ουστ που μολις πλακωσανε πελατακια μαθανε να ζητανε τα λεφτα μπροστα και μας βαλανε 30 λεπτα με το ρολοι για 60 ευρω στην αλβανια ποσες μερες πρεπει να δουλευεις
δυο φορες που μου ειπαν τα λεφτα μπροστα με το που τους ειπα αντε γεια μου ειπαν οκ μετα....μην μασατε παιδια

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
μεσα εισαι....μονο που ειναι εδω και καιρο..... ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny:

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
μια αλεξανδρα μελαχροινη με μακρια μαλλια που ειδα την εχει παρει κανεις?μου φανηκε καλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom