xasodikisgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν εχεις το αλαθητο του παπα και εισαι υπερανω κριτικης, σου ζητω να με συγχωρεσεις για την αγνοια μου υπερμεγιστε !!!
Αν εχεις το αλαθητο του παπα και εισαι υπερανω κριτικης, σου ζητω να με συγχωρεσεις για την αγνοια μου υπερμεγιστε !!!
πελατηs ειμαι και πληρωνω παντα κανονικα. ειμαι κυριοs. τωρα αν ξερω καποιεs λιγο παραπανω και με εμπιστευονται και μου λενε τα εσωψυχα τουs, φταιω σε κατι ?Δεν μπορω, και δεν θελω να μπω στη διαδικασια να τρεκαρω αυτα που λες, αλλα αν αληθευουν, παραεισαι ενημερωμενος για να εισαι μονο πελατης!
αντε να σε συγχωρησω. αλλα δεν εχει αλλη.Αν εχεις το αλαθητο του παπα και εισαι υπερανω κριτικης, σου ζητω να με συγχωρεσεις για την αγνοια μου υπερμεγιστε !!!
διαβαστε και λιγο ρε παιδια, για να μην ξαναγραφουμε τα ιδια και τα ιδια. και εδω, και στο σ147 και στο σ29 και φ4. τα 3 τελευταια λειτουργουν παλι. το μαρνηs οχι ακομη. οσοι θελουν την μαρικα θα ειναι προσωρινα στην πορτα του σ29. οταν ανοιξει παλι το μαρνηs, θα επανελθει στην θεση τηs.Για να καταλάβω παιδιά. Έκανε ντου η αστυνομία και έκλεισε το ίδρυμα ;
H Kινεζούλα είναι από τις παλίές ή καινούργια ;
Αν είναι από τις παλιές , είναι η Άννυ ;
Επίσκεψη στο ίδρυμα. Από τις Κινεζούλες , μόνο η Λουλού ήταν εκεί την οποία τίμησα. Το μασάζ δεν το έχει αλλά στα συνοδευτικά πολυ καλή!
Πάντως , δεν νομίζω να είναι η Λίλη της Γ' Σ. 89 την οποία είχα τιμήσει αρκετές φορές.
ειναι η λιλυ απο τρελοελενα ολα καλα το βυζι ομως γιατι το βαζεις? η κοπελα ειναι πλακαΕπίσκεψη στο ίδρυμα . Δεν ισχύει ότι έκλεισε. Ίσως λειτουργεί με λιγότερι προσωπικό.Έκανα συνεδρία με την Λουλού της οποίας οι υπηρεσίες είναι αξιόπιστες .
Καλημερα,τι εγινε με το εν λογω ιδρυμα???Εχω περασει 2 φορες και δεν ανοιγει κανενας.Εχετε μαθει τιποτα???Επαιζε μια κινεζουλα εκπληκτικη,και μια που ελεγε Γερμανιδα εξισου καλη...
σεβαστεs και οι 2 αποψειs. πωs κανουν μπαμ καποια πραγματακια. 2 μετρα 2 σταθμα.Επίσκεψη στο ίδρυμα . Δεν ισχύει ότι έκλεισε. Ίσως λειτουργεί με λιγότερι προσωπικό.Έκανα συνεδρία με την Λουλού της οποίας οι υπηρεσίες είναι αξιόπιστες .