Πόσα θα δινατε για μια φορα με την Τζουλια, τη γνωστη ντε απο την ταινια της SIRINA....
Και γιατι να δωσω εγω και να μην δωσει εκεινη σε μενα?
Πόσα θα δινατε για μια φορα με την Τζουλια, τη γνωστη ντε απο την ταινια της SIRINA....
Και γιατι να δωσω εγω και να μην δωσει εκεινη σε μενα?
Γιατι δεν εχεις τετοιες βυζαρες και δεν σε λενε Τζουλιο...........
καραφλη λεει ο αλλος
τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου.επειδη φοραει τρεσα ειναι καραφλη;η το οτι δεν εχει τη γουνα της Σολωμου για περικεφαλαια την κανει καραφλη.ελεος.
ασε που ολες οι τηλεπερσονες φορανε τρεσες.πχ φυσικα μαλλια νομιζεις ειναι τα μαλλια της Χρηστιδου;ακου εκει καραφλη!
καλα ρε φιλε δεν σου την εθιξε κιολας ... μην φωναζεις ..καραφλη λεει ο αλλος
τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου.επειδη φοραει τρεσα ειναι καραφλη;η το οτι δεν εχει τη γουνα της Σολωμου για περικεφαλαια την κανει καραφλη.ελεος.
ασε που ολες οι τηλεπερσονες φορανε τρεσες.πχ φυσικα μαλλια νομιζεις ειναι τα μαλλια της Χρηστιδου;ακου εκει καραφλη!
Περιμενουμε την Πετρουλα.....ετοιμαζεται οπου ναναι θα σκασει μυτη
....ακομα το νταχτιρντι με την Τζουλια ;
πωπωπω καψιμο λεμε!!!!!!!
Η επόμενη είναι έκπληξη!!!Θα πάθει πλάκα όλη η Ελλάδα.... ;) ;) ;)
το θέμα είναι η τεχνική της στη κατάπωσηΠεριμενουμε την Πετρουλα.....ετοιμαζεται οπου ναναι θα σκασει μυτη
Ετσι όπως έχει γίνει 7 χρόνια μετά τους διαγωνισμούς ομορφιάς με το βρωμόστομα που κουβαλά χωρίς λωκό και με μούφα ακάποτο χωρίς κατάποση κανονικά τίποτα. Ισα ισα θα πρέπε να πληρώσει να της κάτσω και να με βρίζει κιόλας.
Αλλα άντε για να μήν φανούμε γύφτοι 120Ε για μια ώρα όλες τις στάσεις και λωκό και κατάποση στο ακάποτο στοματικό. Δεν θα βρίζει θα φορώ σκουφάκι όχι όπως ο γυφτούλας και μαλακοπίτουρας ο Γάλλος Σκότ. Οπωσδήποτε πρίν μπάνιο καλό βούρτσισμα δοντιών και χρήση στοματικού διαλύματος.
Να μήν ξεχάσω θέλω οπωσδήποτε PowerFuck στο Anal και στην Doggy και όταν ντυθώ να φύγω να μου πουν ευχαριστούμε πολύ να μας ξανάρθετε όπως κάνουν στα καλά STUDIO.
Α να μην ξεχάσω δεν θέλω προκαταρκτικά με FK ή DFK.
Δηλαδή τώρα που η Τζούλια έχει παίξει σε ταινία της Σιρίνα έχει ανέβει πιο πολύ η τιμή της από πριν???Είχα ακούσει μια φήμη ότι πριν την ταινία έπερνε 3000 ευρά, και μου φάνηκε ότι είχε μια λογική.Τώρα άραγε πόσα να ζητάει
πριν την ταινία έπερνε 3000 ευρά, και μου φάνηκε ότι είχε μια λογική.
εσυ μπορεις να σκασεις;:o :o :o :o