Νέα

One-night-stand με τη Τζουλια Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα !blis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καραφλη λεει ο αλλος :2funny: :2funny:
τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου.επειδη φοραει τρεσα ειναι καραφλη;η το οτι δεν εχει τη γουνα της Σολωμου για περικεφαλαια την κανει καραφλη.ελεος.
ασε που ολες οι τηλεπερσονες φορανε τρεσες.πχ φυσικα μαλλια νομιζεις ειναι τα μαλλια της Χρηστιδου;ακου εκει καραφλη! :idiot: :headbang:

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου.επειδη φοραει τρεσα ειναι καραφλη;η το οτι δεν εχει τη γουνα της Σολωμου για περικεφαλαια την κανει καραφλη.ελεος.
ασε που ολες οι τηλεπερσονες φορανε τρεσες.πχ φυσικα μαλλια νομιζεις ειναι τα μαλλια της Χρηστιδου;ακου εκει καραφλη! :idiot: :headbang:

Αφού στάθηκες στο καραφλή, θα σου πω ότι κάτι γνωρίζω (κάποιοι την χτενίζουν ξέρεις - όχι εγώ φυσικά  ).

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καλα ρε φιλε δεν σου την εθιξε κιολας ... μην φωναζεις .. :jerking: :jerking: :jerking:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
....ακομα το νταχτιρντι με την Τζουλια ;

πωπωπω καψιμο λεμε!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Περιμενουμε την Πετρουλα.....ετοιμαζεται οπου ναναι θα  σκασει μυτη

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Πόσα θα δινατε για μια φορα με την Τζουλια, τη γνωστη ντε απο την ταινια της SIRINA....

Ετσι όπως έχει γίνει 7 χρόνια μετά τους διαγωνισμούς ομορφιάς με το βρωμόστομα που κουβαλά χωρίς λωκό και με μούφα ακάποτο χωρίς κατάποση κανονικά τίποτα. Ισα ισα θα πρέπε να πληρώσει να της κάτσω και να με βρίζει κιόλας.

Αλλα άντε για να μήν φανούμε γύφτοι 120Ε για μια ώρα όλες τις στάσεις και λωκό και κατάποση στο ακάποτο στοματικό. Δεν θα βρίζει θα φορώ σκουφάκι όχι όπως ο γυφτούλας και μαλακοπίτουρας ο Γάλλος Σκότ. Οπωσδήποτε πρίν μπάνιο καλό βούρτσισμα δοντιών και χρήση στοματικού διαλύματος.

Να μήν ξεχάσω θέλω οπωσδήποτε PowerFuck στο Anal και στην Doggy και όταν ντυθώ να φύγω να μου πουν ευχαριστούμε πολύ να μας ξανάρθετε όπως κάνουν στα καλά STUDIO.

Α να μην ξεχάσω δεν θέλω προκαταρκτικά με FK ή DFK.

PS Υπάρχουν καλύτερες επιλογές ανώνυμες απο ξενερωμένες δήθεν sex bombs βλ. Vanessa.

Επισκέπτης
Ετσι όπως έχει γίνει 7 χρόνια μετά τους διαγωνισμούς ομορφιάς με το βρωμόστομα που κουβαλά χωρίς λωκό και με μούφα ακάποτο χωρίς κατάποση κανονικά τίποτα. Ισα ισα θα πρέπε να πληρώσει να της κάτσω και να με βρίζει κιόλας.

Αλλα άντε για να μήν φανούμε γύφτοι 120Ε για μια ώρα όλες τις στάσεις και λωκό και κατάποση στο ακάποτο στοματικό. Δεν θα βρίζει θα φορώ σκουφάκι όχι όπως ο γυφτούλας και μαλακοπίτουρας ο Γάλλος Σκότ. Οπωσδήποτε πρίν μπάνιο καλό βούρτσισμα δοντιών και χρήση στοματικού διαλύματος.

Να μήν ξεχάσω θέλω οπωσδήποτε PowerFuck στο Anal και στην Doggy και όταν ντυθώ να φύγω να μου πουν ευχαριστούμε πολύ να μας ξανάρθετε όπως κάνουν στα καλά STUDIO.

Α να μην ξεχάσω δεν θέλω προκαταρκτικά με FK ή DFK.
:jerking:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Δηλαδή τώρα που η Τζούλια έχει παίξει σε ταινία της Σιρίνα έχει ανέβει πιο πολύ η τιμή της από πριν???Είχα ακούσει μια φήμη ότι πριν την ταινία έπερνε 3000 ευρά, και μου φάνηκε ότι είχε μια λογική.Τώρα άραγε πόσα να ζητάει :think: :knockinb: :fuck2: :zfuck: :lheel:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
αυτο που ακουγεται εδω καιρο ειναι οτι η δικια σου πηγαινε και υπηρχαν μαλακες που τα εδειναν 5000 ευρω για να τη γαμησουν.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Δηλαδή τώρα που η Τζούλια έχει παίξει σε ταινία της Σιρίνα έχει ανέβει πιο πολύ η τιμή της από πριν???Είχα ακούσει μια φήμη ότι πριν την ταινία έπερνε 3000 ευρά, και μου φάνηκε ότι είχε μια λογική.Τώρα άραγε πόσα να ζητάει :think: :knockinb: :fuck2: :zfuck: :lheel:

μήπως όσα πήρε και από την εταιρία παραγωγής????????????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom