Νέα

One-night-stand με τη Τζουλια Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα !blis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
νομίζω ότι μετά από αυτή την παραγωγή θα πέσει πολύ το κασέ της
ούτε γαμιέται καλά
λέει πολλά και μαλακίες
δεν τα πίνει όπως πρέπει
δεν το γλύφει όπως πρέπει

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
όχι σε μένα ρε, πιες κάνα καφέ  :2funny: :2funny: :2funny:

είχα κάτι μέρες να μιλήσω, την χάρηκες την κουάφ, τώρα tough luck  :rockon:
τι ειναι το κουαφ;
τι λες καλε;;;
αντε καλε να πιεις κανα φραπε να ξυπνησεις....
*που ειδες να γραφω ΡΕ :-
παλι ονειρατα με σφιχτα αγορια εβλεπες;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι ειναι το κουαφ;
τι λες καλε;;;
αντε καλε να πιεις κανα φραπε να ξυπνησεις....
*που ειδες να γραφω ΡΕ :-
παλι ονειρατα με σφιχτα αγορια εβλεπες;

κουάφ είναι η κόμμωση  :grin:

σε χάλασε το ρε μανάρι μ'??
ένα χρόνο τώρα δεν έμαθες ότι το ρε είναι στο 90% των ποστ μου?  :2funny: :2funny:

να'σουνα κοντά να σου έστελνα το καφεδάκι...
είπα: όχι σε μένα (να δώσετε το τριχίλιαρο) ρε  :boobies:

νώντα χου ρε  :rockon:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
κουάφ είναι η κόμμωση  :grin:

σε χάλασε το ρε μανάρι μ'??
ένα χρόνο τώρα δεν έμαθες ότι το ρε είναι στο 90% των ποστ μου?  :2funny: :2funny:

να'σουνα κοντά να σου έστελνα το καφεδάκι...
είπα: όχι σε μένα (να δώσετε το τριχίλιαρο) ρε  :boobies:

νώντα χου ρε  :rockon:
τελικα για ποτακι ποτε θα βγουμε; :-*

daskalos_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Επείδη δεν γνωρίζουμε πόσα έπαιρνε πριν, και υποθέτωντας ότι όπου υπάρχει ζήτηση, βίντεο γαρ, αυξάνονται οι τιμές, μάλλον πρέπει πλέον να στραφούμε σε άλλες επαγγελματίες με προόπτικές; ανάλογες της Τζούλιας. πριν βγούν και αυτές στο σανίδι.
Διαφορετικά θα περιμένουμε να ηρεμήσει η αγορά και να καθήσει η σκόνη που σηκώθηκε..

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Είχα ακούσει μια φήμη ότι πριν την ταινία έπερνε 3000 ευρά, και μου φάνηκε ότι είχε μια λογική.

Εγώ πριν καιρό σε κουτσομπολιστικο περιοδικό είχα διαβάσει ότι "για μια τραγουδίστρια που έκανε περιοδεία στη Ρόδο και δεχόταν προσκλήσεις έναντι 20.000 Ευρώ από ευκατάστατους κυρίους για να τους διασκεδάσει όλη τη νύχτα στο δωμάτιό τους παίζοντας διάφορα μουσικά όργανα και τραγουδώντας". Το άρθρο προφανώς δεν ανέφερε ονόματα αλλά "φωτογράφιζε" τη Τζούλια (έτσι κατάλαβα εγώ).

ΥΓ: Το περιοδικό είχε πέσει στα χέρια μου στο κομμωτήριο που είχα πάει για να κουρευτώ. Ούτε που θυμάμαι ποιό ήταν

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ πριν καιρό σε κουτσομπολιστικο περιοδικό είχα διαβάσει ότι "για μια τραγουδίστρια που έκανε περιοδεία στη Ρόδο και δεχόταν προσκλήσεις έναντι 20.000 Ευρώ από ευκατάστατους κυρίους για να τους διασκεδάσει όλη τη νύχτα στο δωμάτιό τους παίζοντας διάφορα μουσικά όργανα και τραγουδώντας". Το άρθρο προφανώς δεν ανέφερε ονόματα αλλά "φωτογράφιζε" τη Τζούλια (έτσι κατάλαβα εγώ).

ΥΓ: Το περιοδικό είχε πέσει στα χέρια μου στο κομμωτήριο που είχα πάει για να κουρευτώ. Ούτε που θυμάμαι ποιό ήταν
καλά το 20 αποκλείεται

Επισκέπτης

με 20000 δεν γαμαγε τη μιση Ρωσια :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Ρε ημαρτον έχετε γεμίσει το φορουμ με θρεντς για τη καραπουταν@ρα...έχουμε και άλλα προβλήματα να ασχοληθούμε...

OP
OP
!blis

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Επείδη δεν γνωρίζουμε πόσα έπαιρνε πριν, και υποθέτωντας ότι όπου υπάρχει ζήτηση, βίντεο γαρ, αυξάνονται οι τιμές, μάλλον πρέπει πλέον να στραφούμε σε άλλες επαγγελματίες με προόπτικές; ανάλογες της Τζούλιας. πριν βγούν και αυτές στο σανίδι.
Διαφορετικά θα περιμένουμε να ηρεμήσει η αγορά και να καθήσει η σκόνη που σηκώθηκε..
που θα μας συμβουλευες να επενδυσουμε δασκαλε αυτην την περιοδο? :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εγω μεχρι 500 ευρω θα τις  εδινα,!!