!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
θα μας αποκαλυψεις τον τροπο? ;) ;) ;) ;)Τίποτα......
αν θέλει έρχεται μαζί μου τζάμπα.... χαχα.....
θα μας αποκαλυψεις τον τροπο? ;) ;) ;) ;)Τίποτα......
αν θέλει έρχεται μαζί μου τζάμπα.... χαχα.....
πας να τη βγαλεις φτηνα...το πολυ πολυ κανενα μπουκαλι Αμστελ.αντε Χαινεκεν....
οχι τυπε μου....προτιμαει πιο λαικες μπιρες...βαλε καμια χενιγκερ....το πολυ πολυ κανενα μπουκαλι Αμστελ.αντε Χαινεκεν....
μου αρέσει γιατί στο τέλος της λέξεις τραγικό ακούγεται και ένα αχ ένας υπόκωφος πόνος ψυχής...τυπεεε
τι δωρακι?Εστω ενα δωρακι....Καπωs πρεπει να ζησει κι αυτη.....
Μεγαλοποσα ομωs οχι.......
ειναι μεγαλοψυχη, ειναι γνωστο τοις πασιμου αρέσει γιατί στο τέλος της λέξεις τραγικό ακούγεται και ένα αχ ένας υπόκωφος πόνος ψυχής...
Ε9τι δωρακι?
αφου ποναει η κοπελα ρε τυπεμου αρέσει γιατί στο τέλος της λέξεις τραγικό ακούγεται και ένα αχ ένας υπόκωφος πόνος ψυχής...
Η ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ φάση ήταν όταν ο Λιάτσος τη ρώτησε:αφου ποναει η κοπελα ρε τυπε
της χαλασαν το image
ηταν μια προσωπικη στιγμη
Eτσι δεν λενε παντα????τι δωρακι?
Η ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ φάση ήταν όταν ο Λιάτσος τη ρώτησε:
Καλά που βρέθηκε ο δεύτερος και σε τραβούσε με τη κάμερα??
και ήλθε η απάντηση:
καλά να σας πω τα προσωπικά μου??
Η ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ φάση ήταν όταν ο Λιάτσος τη ρώτησε:
Καλά που βρέθηκε ο δεύτερος και σε τραβούσε με τη κάμερα??
και ήλθε η απάντηση:
καλά να σας πω τα προσωπικά μου??
εγω θα της εδινα και 200 ευρω
αλλα με μια προυποθεση
να λεει συνεχεια:ειναι μια προσωπικη μου στιγμη δεν ειναι επαγγελματικο,ειναι τραγικο
+ειναι αστειο
Ακριβωs.......Ειλικρινά, δε ξέρω αν θα ήταν από τις προτεραιότητες μου, να πάω πληρώνοντας (ακόμη και 50 €), με ένα ανορεξικό, ελαφρά αλλήθωρο, καραφλό, πρεζόνι, που, απ' ότι φαίνεται έχει σαφή προτίμηση σε διεισδύσεις άλλων αντικειμένων και βρίζει μαλάκα τον ερωτικό παρτενέρ της, ενώ εμφανίζεται πιό επαγγελματίας (και εντελώς ανόρεχτη) στο σεξ από πολλά cgs.
Μάλλον θα προτιμήσω μια οποιαδήποτε άλλη, πιό συμπαθητική, γυναίκα, που να έχει διατηρήσει να μαλλιά της και θα νοιώσει κάποια ευγνωμοσύνη, είτε για τα χρήματα που θα πάρει (αν αμοίβεται) είτε για την πούτσα (αν είναι μια απλή, συνηθισμένη ή και ασχημούλα γκόμενα).
Τα πες όλα σε λίγες γραμμές.Ειλικρινά, δε ξέρω αν θα ήταν από τις προτεραιότητες μου, να πάω πληρώνοντας (ακόμη και 50 €), με ένα ανορεξικό, ελαφρά αλλήθωρο, καραφλό, πρεζόνι, που, απ' ότι φαίνεται έχει σαφή προτίμηση σε διεισδύσεις άλλων αντικειμένων και βρίζει μαλάκα τον ερωτικό παρτενέρ της, ενώ εμφανίζεται πιό επαγγελματίας (και εντελώς ανόρεχτη) στο σεξ από πολλά cgs.
Μάλλον θα προτιμήσω μια οποιαδήποτε άλλη, πιό συμπαθητική, γυναίκα, που να έχει διατηρήσει να μαλλιά της και θα νοιώσει κάποια ευγνωμοσύνη, είτε για τα χρήματα που θα πάρει (αν αμοίβεται) είτε για την πούτσα (αν είναι μια απλή, συνηθισμένη ή και ασχημούλα γκόμενα).