Νέα

Ομοφυλοφιλία και ψυχικές διαταραχές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 913
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
καλησπερα ανοιγω αυτο το θρεντ για να ρωτησω τι γνωριζετε για το θεμα. Ειναι γενετικοι παραγοντες που καθοριζουν τις προτιμησεις ή και διαταραχές ή γινεται στην πορεία?? Γνωμες απο αδερφες και straight του σαιτ ειναι ευπροσδεκτες.
Ευχαριστω

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τωρα απο την περιπτωση των γκει λογικα ειναι ετσι απο τοτε που γενιουνται,εχω μηλησει σε τσατ κλπ,και εχω καταλαβει πως ετσι γενιουνται,δεν ειναι προσωπικη επηλογη ,α σου ρχετε ετσι μια μερα και λες θα γεινω πουστης! Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων!

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
γαμησε τα ετσι πρεπει να ειναι αλλα πολλοι το επιλεγουν κιολας

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.742
Πόντοι
6.035
Τωρα απο την περιπτωση των γκει λογικα ειναι ετσι απο τοτε που γενιουνται,εχω μηλησει σε τσατ κλπ,και εχω καταλαβει πως ετσι γενιουνται,δεν ειναι προσωπικη επηλογη ,α σου ρχετε ετσι μια μερα και λες θα γεινω πουστης! Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων!
μην το λες αυτοι που ειναι εκ γεννετης εχουν θυληκες ορμονες που υπερτερουν τον αρσενικων ορμονων αυτοι οι ανθρωποι φιανονται εχουν πολλα θυληκα χαρακτηριστικα

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
μην το λες αυτοι που ειναι εκ γεννετης εχουν θυληκες ορμονες που υπερτερουν τον αρσενικων ορμονων αυτοι οι ανθρωποι φιανονται εχουν πολλα θυληκα χαρακτηριστικα

Διαφωνώ κάθετα.

Σου βάζω εδώ δυο φωτογραφίες.
Τις κατέβασα απ' το διαδίκτυο, από site για αδερφές.
Είναι αδερφές οι άνθρωποι, και δε το κρύβουν κι όλας.
Βλέπεις εσύ τίποτα θηλυκές ορμόνες σ' αυτούς τους τύπους?

Αυτοί που λες (υπάρχουν και τέτοιοι) είναι οι λεγόμενοι "γυναικωτοί", και δεν έχουν σχέση με τους gay (αδερφή, πούστης, ομοφυλόφιλος, πισογλέντης, κλπ. άλλοι προσδιορισμοί).

Οι γυναικωτοί έχουν πράγματι ΚΑΙ μερικά έντονα γυναικεία χαρακτηριστικά (όλοι μας έχουμε τέτοια, άλλος λίγα - άλλος πολλά, συμβαίνει ΚΑΙ στα ζώα αυτό) και είναι νορμάλ να συμβαίνει.

Συμβαίνει και αντίστροφα, να βλέπεις δηλαδή γυναίκες με έντονα ανδρικά χαρακτηριστικά (π.χ. τριχοφυία, μήλο του Αδάμ, μυς, κλπ). Δε σημαίνει ότι οι γυναίκες αυτές είναι λεσβίες (gay, ομοφυλόφιλη, τζιβιτζιλού, πλακομουνού κλπ). Και αυτό είναι νορμάλ. Δε φτιάχνονται όλες από τη φύση σα τη Monica Belucci.

Αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες ΔΕΝ είναι νορμάλ. Είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ φαινόμενο, όχι βιολογικό.

Συνημμένα

• mc076-0041.l.jpg
    mc076-0041.l.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 13
  • mc076-0375.l.jpg
    mc076-0375.l.jpg
    39,5 KB · Εμφανίσεις: 14

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom