You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ομήρου 35
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 141K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Παρτην δεν θα χάσεις..η ρουλα τι προγραμμα κανει ρε μαγκες?
απο μασαζ σκαμπαζει?
βυζο τι νουμερο την μετρατε?
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
για μενα φροκαλο μεγαλο... μια μιλφ που υποτιθεται οτι κανει μασαζ αλλα ξερνει να περνει πιπες...Παρτην δεν θα χάσεις..
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΑΡΑΠΟΝΟ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1.προς τους ιδιοκτητες του ιδρυματος
2.προς τα μελη του bourdela.com
εφαγα ηττα στο μαγαζι, και οταν λεω ηττα εννοω οτι πρωτη φορα λυπηθηκα το 100ρικο που πληρωσα.
καταρχην τοσο η ελενη οσο και η μαρινα ξερουν οτι απεχθανομαι τις ξεπετες.... ξερουν οτι μου αρεσει το καλο μασαζ σε συνδιασμο με ενα καλο τελειωμα, γενικα ξερουν τις προτιμησεις μου και το κυριοτερο ξερουν ποσο καλος πελατης ειμαι και ποσους πελατες εχω στειλει εκ μερους μου... δεν θα πω ποτε εκανα ουτε με ποια εκανα το μονο που θα πω να διωξει τις ξεπετες - πορνιδια που το μονο που εχουν στο μυαλο τους ειναι να τελειωσεις και να παρουν το μεροκαματο χωρις να τους ενδιαφερει πως θα περασει ο πελατης... ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΝΑ μην καταντησετε το μαγαζι μπουρδελο... ΠΡΟΣΕΧΤΕ τους καλους πελατες και μην τους στελνετε οτι σαυρα σας περισσευει, ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ σας εχουν φτασει εκει, ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ θα σας ξαναπανε εκει που ξεκινησατε....
ΥΓ.1 η συνεδρια ειχε διαρκεια 25 λεπτων, οσο και να ηθελα να το καθυστερησω οτι και να εκανα για να χρονοτριβησω, Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ βιαζοταν να με τελειωσει μεχρι που ειχα ξενερωσει τοσο πολυ και ειπα αντε γαμησου να δω τι θα καταλαβεις...
ΥΓ.2 το κοριτσι αν και γλυκο ειναι ενα πουτανακι σειρας που ακουμπαει και καλα τα χερια στην πλατη για κανα εικοσαλεπτο να δικαιολογησει το μασαζ
ΥΓ.3 αφησα και 20 ευρω οτι και καλα ολα πηγαν οκ γιατι δεν ηθελα να τα κανω πουτανα και προτιμησα να ενημερωσω δημοσια χωρις να στοχοποιηθω
ΥΓ.4 ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ και καθαριστειτε το μαγαζι απο τις ξεπετες... ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ υπαρχουν αλλου και φθηνοτερα απο την δικια σας τιμη....
με σεβασμο προς τους συναγωνιστες
xpapad
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
εφαγα ηττα στο μαγαζι, και οταν λεω ηττα εννοω οτι πρωτη φορα λυπηθηκα το 100ρικο που πληρωσα.
καταρχην τοσο η ελενη οσο και η μαρινα ξερουν οτι απεχθανομαι τις ξεπετες.... ξερουν οτι μου αρεσει το καλο μασαζ σε συνδιασμο με ενα καλο τελειωμα, γενικα ξερουν τις προτιμησεις μου και το κυριοτερο ξερουν ποσο καλος πελατης ειμαι και ποσους πελατες εχω στειλει εκ μερους μου... δεν θα πω ποτε εκανα ουτε με ποια εκανα το μονο που θα πω να διωξει τις ξεπετες - πορνιδια που το μονο που εχουν στο μυαλο τους ειναι να τελειωσεις και να παρουν το μεροκαματο χωρις να τους ενδιαφερει πως θα περασει ο πελατης... ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΝΑ μην καταντησετε το μαγαζι μπουρδελο... ΠΡΟΣΕΧΤΕ τους καλους πελατες και μην τους στελνετε οτι σαυρα σας περισσευει, ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ σας εχουν φτασει εκει, ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ θα σας ξαναπανε εκει που ξεκινησατε....
ΥΓ.1 η συνεδρια ειχε διαρκεια 25 λεπτων, οσο και να ηθελα να το καθυστερησω οτι και να εκανα για να χρονοτριβησω, Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ βιαζοταν να με τελειωσει μεχρι που ειχα ξενερωσει τοσο πολυ και ειπα αντε γαμησου να δω τι θα καταλαβεις...
ΥΓ.2 το κοριτσι αν και γλυκο ειναι ενα πουτανακι σειρας που ακουμπαει και καλα τα χερια στην πλατη για κανα εικοσαλεπτο να δικαιολογησει το μασαζ
ΥΓ.3 αφησα και 20 ευρω οτι και καλα ολα πηγαν οκ γιατι δεν ηθελα να τα κανω πουτανα και προτιμησα να ενημερωσω δημοσια χωρις να στοχοποιηθω
ΥΓ.4 ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ και καθαριστειτε το μαγαζι απο τις ξεπετες... ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ υπαρχουν αλλου και φθηνοτερα απο την δικια σας τιμη....
xpapad
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΑΡΑΠΟΝΟ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
xpapad
γενικόλογα παράπονα δεν βοηθάνε.
αν θες να αποφύγεις μελλοντικό γκάζο πας και μιλάς με Ελένη-Μαρίνα και τα λές με το ν και με το σ. Σιγά να μην ασχοληθούν με το γενικόλογο παράπονο σου μέσο site. Δεν είναι ντροπή να παραπονεθεις, ο πελατης έχει πάντα δίκαιο
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
εγω να το αποφυγω το γκαζο... οσ υναγωνιστης που δεν ξερει πως θα το αποφυγει????????????????γενικόλογα παράπονα δεν βοηθάνε.
αν θες να αποφύγεις μελλοντικό γκάζο πας και μιλάς με Ελένη-Μαρίνα και τα λές με το ν και με το σ. Σιγά να μην ασχοληθούν με το γενικόλογο παράπονο σου μέσο site. Δεν είναι ντροπή να παραπονεθεις, ο πελατης έχει πάντα δίκαιο
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ποιός τελικά θα μας κάνει ένα τωρινό ρόστερ με λεπτομέρειες και τα συναφή?
λεπτομέρειες ειναι δύσκολο....ένα μόνο ...οτι το ρόστερ έχει 30 κοπέλες σήμερα...που να ξέρουμε για όλες ..ποιός τελικά θα μας κάνει ένα τωρινό ρόστερ με λεπτομέρειες και τα συναφή?
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
λεπτομέρειες ειναι δύσκολο....ένα μόνο ...οτι το ρόστερ έχει [glow=red,2,300]30 κοπέλες[/glow] σήμερα...που να ξέρουμε για όλες ..
25 ειναι.... μετρα καλυτερα
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
25 ειναι.... μετρα καλυτερα
τύφλα να χει το ροστερ του θρυλου δηλ.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
στην ομηρου ειχαμε μια επιστροφη τη λεγανε θαλεια και ηταν ξανθια λιγο ζουμερη εχει ενα μωρο καινουργιο καστανο τη λενε ντανιελα καμια σχεση με το φροκαλο πολυ καλο η αλλες ολες ειναι γνωστες.
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑστην ομηρου ειχαμε μια επιστροφη τη λεγανε θαλεια και ηταν ξανθια λιγο ζουμερη εχει ενα μωρο καινουργιο καστανο τη λενε ντανιελα καμια σχεση με το φροκαλο πολυ καλο η αλλες ολες ειναι γνωστες.
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
Ρε περιεργε μας δουλευεις???????? την πηρες την ντανιελα η μονο την ειδες????????στην ομηρου ειχαμε μια επιστροφη τη λεγανε θαλεια και ηταν ξανθια λιγο ζουμερη εχει ενα μωρο καινουργιο καστανο τη λενε ντανιελα καμια σχεση με το φροκαλο πολυ καλο η αλλες ολες ειναι γνωστες.
αυτη για μεταξουργειο κανει και εκει με το ζορι.... ΞΕΠΕΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.... να παει να γαμηθει η παλιο γαλοτσα και αυτη και το ΦΟΥΛ που κανει
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
φιλε μου την πηρα δενειδα καμια ξεπετα μου αρεσε τωρα τη αλλο ναπω γουστα ειναι αυτα για μεν ειχε καλη συμετοχη.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
και η καθε μια εκει μεσα εχει της μερες της και της ωρες της με σενα ειναι καλη με εμενα σκαρτη αυτα γινονται με πολλους συναγωνιστες που ανταλασουμε αποψεις τα ιδια λενε με συγκεκριμενη θεραπευτρια που εκανες και αναφορα πηγε συναγωνιστης φιλος και τον εκανε τουρμπο με τη συμετοχη της ξερεις για πια λεω.
τι γινεται ρε? εγω εφαγα ακυροναι ρε φιλε απιστευτη γκομενα!!!!!εγω την ξεκωλιασα αχχχχχ!!!!!!!κωλαρα προτι!!!!! καβλα....!!!!!!
απο ποια;;;τι γινεται ρε? εγω εφαγα ακυρο
εκανα την παραθεση για κολο απο Φωτεινη στον big menαπο ποια;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 565
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις