You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ομαδική συνομιλία/γκρουπ με ελληνικά ερασιτεχνικά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thleizer
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
κάπως πολλά δεν ξέρεις για το τι έκανε ένας άγνωστος στο κινητό του; Το όνομα της ομαδικής το
κάπως πολλά δεν ξέρεις για το τι έκανε ένας άγνωστος στο κινητό του; Το όνομα της ομαδικής το συγκράτησες;
Ρε μάστορα, τα Τραπέζια ήταν δίπλα δίπλα και τον έπιασα και κουβέντα αλλά όχι δεν μου είπε την ομαδική και δεν μπόρεσα να τη συγκρατησωκάπως πολλά δεν ξέρεις για το τι έκανε ένας άγνωστος στο κινητό του; Το όνομα της ομαδικής το συγκράτησες;
Όμως όλο και κάποιος από εδώ μέσα θα είναι ενταγμενος. Πάντως αυτά που είδα και μου έδειξε που κυκλοφορούν μέσα εκεί μάλλον τα άτομα είναι επιλεκτικά εκεί μέσα. Πάντως τα βίντεο δεννμπορει να τα κατεβάσει κάποιος
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 2.836
Μήπως αυτά τα βίντεο είναι και λίγο παράνομα??
Λέω εγώ τώρα!!
Λέω εγώ τώρα!!
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 506
Μια χαρά τα κατεβάζεις τα βίντεο τύπε. Αλλά έλα και λίγο στη πλευρά των κοριτσιών που δε ξέρουν ότι διάφοροι άκυροι έχουν γυμνές τις φώτο και βίντεο. Δε νομίζω να ήθελες δικές σου φώτο να τις έχει ο κάθε άγνωστος
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.017
- Πόντοι
- 456
Ας μην τις βγάζανε ρε τύπε.Μια χαρά τα κατεβάζεις τα βίντεο τύπε. Αλλά έλα και λίγο στη πλευρά των κοριτσιών που δε ξέρουν ότι διάφοροι άκυροι έχουν γυμνές τις φώτο και βίντεο. Δε νομίζω να ήθελες δικές σου φώτο να τις έχει ο κάθε άγνωστος
Το κάθε πουτανάκι κάνει τα αίσχη τα παίρνει και σε βίντεο και μετά θίγεται αν την πεις πουτάνα.
Καταρχήν ξέρεις από που είναι αυτά τα περισσότερα βίντεο/φωτο;
Από ηλίθιες που πάνε τα κινητά τους για service και τις έχουν αποθηκευμένες μέσα.
Το πρώτο πράγμα που κοιτάνε όσοι δουλεύουν σε τέτοια μαγαζιά και σκασει καλο μουνί αυτό είναι...
Δε λέω ότι είναι σωστό αυτό που κάνουν αλλά και λίγο μυαλό δεν βλάπτει...
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 506
Τι ας μη την βγάζανε ρε τραγικέ. Ότι γουστάρει θα κάνε σιγά μη σε ρωτήσει. Αλλά δεν τις βγάλανε για να τις έχει η μισή ελλάδα. Θέλω να δω τι θα λες αν βγουν έτσι φώτο από την αδερφή σου και την κόρη σου και τις έχει το μισό μπου. Θα σου αρέσει?Ας μην τις βγάζανε ρε τύπε.
Το κάθε πουτανάκι κάνει τα αίσχη τα παίρνει και σε βίντεο και μετά θίγεται αν την πεις πουτάνα.
Καταρχήν ξέρεις από που είναι αυτά τα περισσότερα βίντεο/φωτο;
Από ηλίθιες που πάνε τα κινητά τους για service και τις έχουν αποθηκευμένες μέσα.
Το πρώτο πράγμα που κοιτάνε όσοι δουλεύουν σε τέτοια μαγαζιά και σκασει καλο μουνί αυτό είναι...
Δε λέω ότι είναι σωστό αυτό που κάνουν αλλά και λίγο μυαλό δεν βλάπτει...
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.017
- Πόντοι
- 456
Η μάνα μου και η αδερφή μου δεν είναι πουτάνες σαν τις δικές φίλε μου μην κρίνεις εξιδίων τα αλλότρια. Δε χρειάζεται να κρύβονται.Τι ας μη την βγάζανε ρε τραγικέ. Ότι γουστάρει θα κάνε σιγά μη σε ρωτήσει. Αλλά δεν τις βγάλανε για να τις έχει η μισή ελλάδα. Θέλω να δω τι θα λες αν βγουν έτσι φώτο από την αδερφή σου και την κόρη σου και τις έχει το μισό μπου. Θα σου αρέσει?
Οπότε ναι δε θα μου αρεσε καταρχην να ειναι πουτανες που φωτογραφιζονται γυμνές.
Δευτερον αν ήταν πουτάνες σαν τις δικές σου, δε θα μου άρεσε να είναι και ηλίθιες που δίνουν τον κωδικό του κινητού σε κάποιον άγνωστο με γυμνές φωτογραφίες μέσα, και θεωρούν ότι αυτός ο άγνωστος απλά θα τις αγνοήσει.
Εσένα σου άρεσει που οι δικές σου κάνουν όργια και να τα παίρνουν και σε βίντεο και εφόσον την άλλη μέρα κάνουν τις κυρίες και δεν το μαθε κανείς είναι ΟΚ δηλαδή;
Στην κοινωνία της πληροφορίας ζούμε τίποτα δε μένει κρυφό άπαξ και καταγραφεί. Με το που την πάρεις τη φωτογραφία την έχει αποθηκεύσει ήδη η apple/xiaomi/whatever και η CIA/.... Αυτό είναι ΟΚ δηλαδή;
Scripta manent που λένε.
Δηλαδή αν κάποιος πάει με χρυσαφικά και louis vuitton στο γκετο με τα πρεζάκια και μετά τον κλέψουν φταίει μόνο ο κλέφτης ή είναι και αυτός ηλίθιος;
Λίγη λογική δε βλάπτει αυτό λέω.
Αλλά εσύ woke λευκέ ιππότη της πούτσας, τρέχα να υπερασπιστείς την πουτάνα την μάνα σου που κάνει όργια με τα αράπια και τα Πάκια και τα τραβάει σε βίντεο, και θίχτηκε η τιμή της που το βίντεο έπεσε στα χέρια του γείτονα.
Τελευταία τροποποίηση:
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 506
Η μάνα μου και η αδερφή μου δεν είναι πουτάνες σαν τις δικές φίλε μου μην κρίνεις εξιδίων τα αλλότρια..... Απλά γελάω εδώΗ μάνα μου και η αδερφή μου δεν είναι πουτάνες σαν τις δικές φίλε μου μην κρίνεις εξιδίων τα αλλότρια.
Οπότε ναι δε θα μου αρεσε καταρχην να ειναι πουτανες που φωτογραφιζονται γυμνές.
Δευτερον δε θα μου άρεσε να είναι τόσο ηλίθιες που δίνουν τον κωδικό του κινητού σε κάποιον άγνωστο με γυμνές φωτογραφίες μέσα, και θεωρούν ότι αυτός ο άγνωστος απλά θα τις αγνοήσει.
Εσένα θα σου άρεσε να έκαναν όργια και να τα παιρναν σε βίντεο και εφόσον την άλλη μέρα κάνουν τις κυρίες και δεν το μαθε κανείς είναι ΟΚ δηλαδή;
Στην κοινωνία της πληροφορίας ζούμε τίποτα δε μένει κρυφό άπαξ και καταγραφεί. Με το που την πάρεις τη φωτογραφία την έχει αποθηκεύσει ήδη η apple/xiaomi/whatever και η CIA/.... Αυτό είναι ΟΚ δηλαδή;
Scripta manent που λένε.
Δηλαδή αν κάποιος πάει με χρυσαφικά και louis vuitton στο γκετο με τα πρεζάκια και μετά τον κλέψουν φταίει μόνο ο κλέφτης ή είναι και αυτός ηλίθιος;
Λίγη λογική δε βλάπτει αυτό λέω.
Το ότι φωτογραφίζονται γυμνές δεν τις κάνει πουτάνες.
Συμβαίνει όντως σε τεχνικούς να το κάνουν. Φαουλ νούμερο ένα από αυτές, φουαλ νούμερο δυο απο τον τεχνικό που τις κρατάει.
Αν γουστάρουν να κάνουν όργια τότε να κάνουν όργια. Όπως κάνεις εσύ σήμερα έτσι θα κάνει η κόρη σου αύριο. Δέξου το.
Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ύπαρχουν αρκετά τέτοια γκρουπς που διακινούν αυτές τις φώτο και τα βίντεο χωρίς να το ξέρουν οι ίδιες και στην τελική χωρίς κανένα λόγο. Και μάλιστα με ονοματεπώνυμο και με insta profil. Για πιο γαμημένο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό. Δεν είναι πρόβλημα των κοριτσιών που βγάζουν τις φώτο για την καύλα τους αλλά πρόβλημα από μαλάκες τύπους που τις παίρνουν και τις διακινούν
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.017
- Πόντοι
- 456
Δεν καταλαβαίνεις που ζούμε τύπε;Η μάνα μου και η αδερφή μου δεν είναι πουτάνες σαν τις δικές φίλε μου μην κρίνεις εξιδίων τα αλλότρια..... Απλά γελάω εδώ
Το ότι φωτογραφίζονται γυμνές δεν τις κάνει πουτάνες.
Συμβαίνει όντως σε τεχνικούς να το κάνουν. Φαουλ νούμερο ένα από αυτές, φουαλ νούμερο δυο απο τον τεχνικό που τις κρατάει.
Αν γουστάρουν να κάνουν όργια τότε να κάνουν όργια. Όπως κάνεις εσύ σήμερα έτσι θα κάνει η κόρη σου αύριο. Δέξου το.
Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ύπαρχουν αρκετά τέτοια γκρουπς που διακινούν αυτές τις φώτο και τα βίντεο χωρίς να το ξέρουν οι ίδιες και στην τελική χωρίς κανένα λόγο. Και μάλιστα με ονοματεπώνυμο και με insta profil. Για πιο γαμημένο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό. Δεν είναι πρόβλημα των κοριτσιών που βγάζουν τις φώτο για την καύλα τους αλλά πρόβλημα από μαλάκες τύπους που τις παίρνουν και τις διακινούν
Ο άλλος έστειλε μήνυμα από το αεροπλάνο στην Ισπανία στον φίλο του και του λέει έχω βάλει βόμβα για πλάκα.
Και σε 5 λεπτά είχαν απογειωθεί τα F16.
Όλα καταγράφονται, και όχι από μόνο έναν.
Ξεκινάμε από τον κατασκευαστή, περνάμε στον χάκερ, και φτάνουμε μέχρι τις μυστικές υπηρεσίες.
Αν ήταν πράκτορες στο group chat και όχι τεχνικοί θα ήσουν εντάξει δηλαδή;
Λίγο συναίσθηση που ζούμε. Ότι κάνεις καταγράφεται αυτή είναι η de facto κατάσταση και δεν αλλάζει όσο και να κλαιγόμαστε.
Λίγο μυαλό θέλει για να προστατευτείς τουλάχιστον, από τον κάθε πακιστανό τυχάρπαστο και να μην του δώσεις τον κωδικό με τις γυμνές φωτογραφίες μέσα
Για τους ανώμαλους που τα διακινούνε χέστηκα.
Δεν κλαίγονται online που τους λέμε ανώμαλους.
Είναι ανώμαλοι το γνωρίζουν πολύ καλά και ζουν την ανώμαλη ζωή τους.
Αν τους πιάσουν θα πληρώσουν.
Η διπροσωπία με ενοχλεί.
Το βράδυ πουτάνα και το πρωί κυρία.
Θα σου δώσω μία συμβουλή, αν κάτι κάνεις στη ζωή σου κρυφό και σε νοιάζει αν το μάθουν οι άλλοι, τότε ο ίδιος δεν είσαι συμβιβασμένος με αυτό που κάνεις.
Και μη μου πεις για τα μπουρδέλα, το κρύβω ναι και γω δεν λέω καλημέρα γαμάω πουτάνες στον καθένα αλλά και να το μάθουν χέστηκα.
Και να με πάρουν κρυφά βίντεο ή μάτι στα μπουρδέλα (γιατί παίζει και αυτό) πάλι χέστηκα.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 506
Ξλερω πολύ καλά σε τι εποχή ζούμε τύπε.Δεν καταλαβαίνεις που ζούμε τύπε;
Ο άλλος έστειλε μήνυμα από το αεροπλάνο στην Ισπανία στον φίλο του και του λέει έχω βάλει βόμβα για πλάκα.
Και σε 5 λεπτά είχαν απογειωθεί τα F16.
Όλα καταγράφονται, και όχι από μόνο έναν.
Ξεκινάμε από τον κατασκευαστή, περνάμε στον χάκερ, και φτάνουμε μέχρι τις μυστικές υπηρεσίες.
Αν ήταν πράκτορες στο group chat και όχι τεχνικοί θα ήσουν εντάξει δηλαδή;
Λίγο συναίσθηση που ζούμε. Ότι κάνεις καταγράφεται αυτή είναι η de facto κατάσταση και δεν αλλάζει όσο και να κλαιγόμαστε.
Λίγο μυαλό θέλει για να προστατευτείς τουλάχιστον, από τον κάθε πακιστανό τυχάρπαστο και να μην του δώσεις τον κωδικό με τις γυμνές φωτογραφίες μέσα
Για τους ανώμαλους που τα διακινούνε χέστηκα.
Δεν κλαίγονται online που τους λέμε ανώμαλους.
Είναι ανώμαλοι το γνωρίζουν πολύ καλά και ζουν την ανώμαλη ζωή τους.
Αν τους πιάσουν θα πληρώσουν.
Η διπροσωπία με ενοχλεί.
Το βράδυ πουτάνα και το πρωί κυρία.
Θα σου δώσω μία συμβουλή, αν κάτι κάνεις στη ζωή σου κρυφό και σε νοιάζει αν το μάθουν οι άλλοι, τότε ο ίδιος δεν είσαι συμβιβασμένος με αυτό που κάνεις.
Και μη μου πεις για τα μπουρδέλα, το κρύβω ναι και γω δεν λέω καλημέρα γαμάω πουτάνες στον καθένα αλλά και να το μάθουν χέστηκα.
Και να με πάρουν κρυφά βίντεο ή μάτι στα μπουρδέλα (γιατί παίζει και αυτό) πάλι χέστηκα.
Το όλο πρόβλημα σε εσένα είναι στη φράση Το βράδυ πουτάνα και το πρωί κυρία.
Δηλαδή θες ή να σου λένε δε κάνω τίποτα είμαι κυρία και όντως να συμβαίνει, ή να βγαίνουν και να λένε σε όλους χθες έκανα παρτούζα. Τότε θα είσαι καλά. Έλεος ρε τύπε
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.017
- Πόντοι
- 456
Δε σου είπα να το λέει.Ξλερω πολύ καλά σε τι εποχή ζούμε τύπε.
Το όλο πρόβλημα σε εσένα είναι στη φράση Το βράδυ πουτάνα και το πρωί κυρία.
Δηλαδή θες ή να σου λένε δε κάνω τίποτα είμαι κυρία και όντως να συμβαίνει, ή να βγαίνουν και να λένε σε όλους χθες έκανα παρτούζα. Τότε θα είσαι καλά. Έλεος ρε τύπε
Δεν λέμε στον καθένα τα προσωπικά μας, μόνο σε φίλους.
Αλλά να έχει τα αρχίδια αν μαθευτεί να πει χέστηκα.
Αυτό που καταρρέει η ζωή σου αν μαθευτεί το σούπερ κρυφό πράγμα που έκανες χθες βράδυ, μόνο εσένα βλάπτει.
Αν σε χαλάει κόφτο, ή αλλαξε νοοτροπία, γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 506
Τραγικός απλά και το κόβω εδώΔε σου είπα να το λέει.
Δεν λέμε στον καθένα τα προσωπικά μας, μόνο σε φίλους.
Αλλά να έχει τα αρχίδια αν μαθευτεί να πει χέστηκα.
Αυτό που καταρρέει η ζωή σου αν μαθευτεί το σούπερ κρυφό πράγμα που έκανες χθες βράδυ, μόνο εσένα βλάπτει.
Αν σε χαλάει κόφτο, ή αλλαξε νοοτροπία, γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.017
- Πόντοι
- 456
Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον τύπε. Ίσχυε και πριν τα κινητά...Τραγικός απλά και το κόβω εδώ
Τσα2 μου το έχει πει αυτό το γνωμικό, εγώ εμπιστέυομαι μπουρδελοσοφία πάνω από όλα.
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 244
- Πόντοι
- 21
Δώστε το site στο λαό.
Καταρχάς δεν φαινόταν πρόσωπα. Έτσι και αλλιώς. Τουλάχιστον από αυτά που μου έδειξε π τύπος ( φωτο και βιντεο). Τώρα αν είχε και άλλα στη συγκεκριμένη ομαδική που φαινόταν πρόσωπα κλπ θα συμφωνήσω μαζί σου απολυταΜια χαρά τα κατεβάζεις τα βίντεο τύπε. Αλλά έλα και λίγο στη πλευρά των κοριτσιών που δε ξέρουν ότι διάφοροι άκυροι έχουν γυμνές τις φώτο και βίντεο. Δε νομίζω να ήθελες δικές σου φώτο να τις έχει ο κάθε άγνωστος
Είναι. Αλλά και ότι ανεβαίνει σε κάθε σαιτ πορνο, ακόμα και σε άλλα είναι παράνομο. Αλλα αυτό γίνεται 20 χρόνια. Το θέμα είναι να μη φαίνονται πρόσωπα. Αλλά και πάλι αυτό δεν καθιστά ότι δεν είναι παράνομοΜήπως αυτά τα βίντεο είναι και λίγο παράνομα??
Λέω εγώ τώρα!!
Ναι αλλά αυτό είναι παράνομο. Δεν έχει το δικαίωμα ο τεχνικός να ψάχνει τα κινητά ή τους υπολογιστές. Επαναλαμβάνω αν είναι έτσι. Τώρα αν η άλλη με τη συγκατάθεση της τα βγάζει τι να πω. Αλλά σε όσα μου έδειξε ο τύπος δεν είχε σε κανένα βιντεο-φωτο πρόσωπα. Άλλη είχε τη κάμερα πιο κάτω και τριβοταν, άλλη στημένη στα 4 με τον άντρα της. Δεν έδειχνε πρόσωπα. Αλλά αν αυτά τα βίντεο βγαίνουν με αυτό το τρόπο, οι τεχνικοί αυθαιρετουνΚαταρχήν ξέρεις από που είναι αυτά τα περισσότερα βίντεο/φωτο;
tsontopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.498
- Πόντοι
- 1.011
Μην ζητάς συγνώμη.Παιδιά επειδή το θρεντ που άνοιξα, δημιούργησε ένταση από όλες τις απόψεις το κλείνω, αλλάζοντας την επεξεργασία. Ζητώ συγνώμη από όλους.
Δεν φταίς εσύ , φταίνε οι καιροί .
Κάποτε το ίντερνετ ήταν χώρος και μέσο διακίνησης των πάντων.
Πλέον η λογοκρισία το wokeness κατι το dei , κυβερνούν την κοινωνία μας , και λογοκρίνουν ότι δεν τους αρέσει.
Η κάθε γκόμενα παρτουζώνεται ,μανάδες παρατάνε τα παιδία τοθς για να πάνε να γαμηθούν , το κέρατο πάει σύννεφο.
Αλλα όχι δεν φταίει η πουτάνα , που δεν έχει ήθος, αξίες ,παιδεία και ούτε καν σεβασμό στον εαυτό της , φταίει ο μαλάκας που ανέβασε το βίντεο.
Κάποτε ο κάθε άνθρωπος ήταν υπέυθυνος και υπόλογος για τισ πράξεις του , πλέον δεν υπάρχει ατομική ευθύνη είμαστε έρμαια των ολίγων , πρόβατα των αρχέγονων ορμών μας
και όποιος δεν ντο αποδέχεται είναι παρίας...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 139
- Εμφανίσεις
- 7K
?
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 6