Νέα

Ομαδική συνομιλία/γκρουπ με ελληνικά ερασιτεχνικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thleizer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.232
Πόντοι
456

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.157
Πόντοι
8.346
Εσύ δε μας λες όλη μέρα πόσο κακό είναι να διαρρεύσουν τα σεξ βίντεος;
Άνοια έχεις;
Εντάξει είσαι τέρμα βλάκας.
Λοιπόν ηλίθιε, η υποκλοπή είναι αδίκημα, ποινικό. Τι καλό κ κακό μου λες?? Αλλά κ πες ότι έχεις δίκιο που ακριβώς δείχνω οτι φοβάμαι και τι??

Υ.Γ δλδ ρε μπουφε απο ολα τα σπερματοζωάρια εσυ ήσουν το καλύτερο κ πιο γρήγορο???

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.232
Πόντοι
456
Εντάξει είσαι τέρμα βλάκας.
Λοιπόν ηλίθιε, η υποκλοπή είναι αδίκημα, ποινικό. Τι καλό κ κακό μου λες?? Αλλά κ πες ότι έχεις δίκιο που ακριβώς δείχνω οτι φοβάμαι και τι??

Υ.Γ δλδ ρε μπουφε απο ολα τα σπερματοζωάρια εσυ ήσουν το καλύτερο κ πιο γρήγορο???
Αν και δε νομίζω ότι έχεις την ευφυία να κατανοήσεις θα προσπαθήσω να στο κάνω λιανά.
Όταν κάτι είναι ποινικό αδίκημα, αυτό σημαίνει ότι είναι κάτι ανεπιθύμητο, κάτι που δε θέλουμε να μας συμβεί, κάτι που φοβόμαστε.
Φοβόμαστε τον κλέφτη, γιαυτό και η κλοπή είναι παράνομη. Φοβόμαστε τον θάνατο γιαυτό και ο φόνος είναι παράνομος κλπ.
Αν κάτι δεν είναι ανεπιθύμητο, τότε δεν είναι ποινικό αδίκημα ή δε θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα.
Εγώ δε φοβάμαι μη διαρρεύσουν βίντεο που γαμάω, άρα δε με νοιάζει αν είναι ποινικό αδίκημα.
Εσύ υπερασπίζεσαι με λύσσα τα προσωπικά δεδομένα, άρα φοβάσαι μη διαρρεύσουν ευαίσθητα βίντεο σου.
Αν δε φοβόσουν θα ήταν σταρχίδια σου.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.157
Πόντοι
8.346
Αν και δε νομίζω ότι έχεις την ευφυία να κατανοήσεις θα προσπαθήσω να στο κάνω λιανά.
Όταν κάτι είναι ποινικό αδίκημα, αυτό σημαίνει ότι είναι κάτι ανεπιθύμητο, κάτι που δε θέλουμε να μας συμβεί, κάτι που φοβόμαστε.
Φοβόμαστε τον κλέφτη, γιαυτό και η κλοπή είναι παράνομη. Φοβόμαστε τον θάνατο γιαυτό και ο φόνος είναι παράνομος κλπ.
Αν κάτι δεν είναι ανεπιθύμητο, τότε δεν είναι ποινικό αδίκημα ή δε θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα.
Εγώ δε φοβάμαι μη διαρρεύσουν βίντεο που γαμάω, άρα δε με νοιάζει αν είναι ποινικό αδίκημα.
Εσύ υπερασπίζεσαι με λύσσα τα προσωπικά δεδομένα, άρα φοβάσαι μη διαρρεύσουν ευαίσθητα βίντεο σου.
Και γω τύπε δεν φοβάμαι να σε αφήσω φυτό για την υπόλοιπη ζωή σου ούτε είναι ανεπιθύμητο, άρα δεν είναι αδίκημα.
Πέσε γ ύπνο τώρα, θα φωνάζει η μαμά. Άιντε πασακα μου

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.314
Πόντοι
506
Εσένα ρε ξεφτιλισμένε μπορεί να μη σε νοιάζει. Και στα αρχίδια μας αν ζεις ή αν πεθάνεις εσύ. Όταν θα διαρρεύσουν τα βίντεο και η φώτο της αδερφή σου και της κόρης τα ίδια να λες όμως καραγκιόζη. Το όλο θέμα είναι το με πιο δικαίωμα ο καθένας να τα έχει και να τα διακινεί

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.157
Πόντοι
8.346
Κι ο κλέφτης δε φοβάται την κλοπή βλάκα αλλά ο περισσότερος κόσμος τη φοβάται.
Νόμοι είναι αυτά που φοβάται η πλειοψηφία.

Σιγά μη σκίσεις κανά καλσόν μωρή λούγκρα.
Γαμώ τη μάνα σου κι εσένα και όλο σου το σόι.
Λούγκρα ε λούγκρα.
Χτύπα τν κωλο σου στο τοίχο να πέσουν οι καποτες.

Το μόνο σγρ είναι ότι δεν γαμας, οπότε αυτός ο ηλίθιος συλλογισμός θα πεθάνει μαζί σου. Κ πίστεψε με δεν θα λείψεις σε κανέναν

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.314
Πόντοι
506
Τύπε τα ξανάπαμε πάλι θα τα λέμε;
Η μάνα μου και η κόρη μου και η αδερφή μου δεν είναι πουτάνες σαν τις δικές σου οπότε δεν υπάρχει κανένας φόβος.
Απάντα μωρέ μαλάκα σαν ενήλικας μια φορά.
Μήπως όμως σε τσούζει που η αδερφούλα σου, σου το παίζει κυρία σε εσένα αλλά ξεσκίζεται στην παρτούζα? Πολλά τα ψυχολογικά σου, να το προσέξεις δε θα σου βγει σε καλό

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.232
Πόντοι
456
Χτύπα τν κωλο σου στο τοίχο να πέσουν οι καποτες.

Το μόνο σγρ είναι ότι δεν γαμας, οπότε αυτός ο ηλίθιος συλλογισμός θα πεθάνει μαζί σου. Κ πίστεψε με δεν θα λείψεις σε κανέναν
Α ρε βλάκα που να ξερες ότι ο συλλογισμός μου είναι ήδη αλήθεια.
Ότι έχεις καταγράψει με κινητό κλπ. είναι ήδη αποθηκευμένο και θα μείνει για πάντα, να γελάνε οι επόμενες γενιές με τα πουστριλίκια σου.
Κι ότι δεν έχεις καταγράψει εσύ το χουν καταγράψει άλλοι.
Στα μπουρδέλα που πας για "εχεμύθεια" να σε γαμάνε οι Πακιστανοί, και να κάνεις το γαμιά, έχει κρυφές κάμερες και βλέπουν τα ξεφτιλίκια σου και γελάνε :2funny:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.157
Πόντοι
8.346
Α ρε βλάκα που να ξερες ότι ο συλλογισμός μου είναι ήδη αλήθεια.
Ότι έχεις καταγράψει με κινητό κλπ. είναι ήδη αποθηκευμένο και θα μείνει για πάντα, να γελάνε οι επόμενες γενιές με τα πουστριλίκια σου.
Κι ότι δεν έχεις καταγράψει εσύ το χουν καταγράψει άλλοι.
Στα μπουρδέλα που πας για "εχεμύθεια" να σε γαμάνε οι Πακιστανοί, και να κάνεις το γαμιά, έχει κρυφές κάμερες και βλέπουν τα ξεφτιλίκια σου και γελάνε :2funny:
Ξέρεις πολλά εσύ από Πακια κ μπουρδέλα.. μόνος σου τα μάρτυρας ρε καημένε

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.232
Πόντοι
456
Απάντα μωρέ μαλάκα σαν ενήλικας μια φορά.
Μήπως όμως σε τσούζει που η αδερφούλα σου, σου το παίζει κυρία σε εσένα αλλά ξεσκίζεται στην παρτούζα? Πολλά τα ψυχολογικά σου, να το προσέξεις δε θα σου βγει σε καλό
Προβολή λέγεται αυτό βλάκα.
Γαμιούνται οι δικές σου, δεν έχεις αγγίξει ποτέ γυναίκα που δεν είναι πουτάνα, και νομίζεις ότι όλες είναι τα ίδια.
Όχι τύπε, υπάρχουν και νορμάλ σόγια, όχι μόνο παρακμιακά πουτανόσογα σαν τα δικά σου που γαμιούνται μεταξύ τους.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.232
Πόντοι
456
Ξέρεις πολλά εσύ από Πακια κ μπουρδέλα.. μόνος σου τα μάρτυρας ρε καημένε
Μου ταχουν πει πουτάνες βλάκα.
Αν είχες γαμήσει ποτέ σου θα ήξερες ότι αφού τη γαμήσεις μια γυναίκα σε εμπιστεύεται και σου λέει διάφορα.
Αλλά εσύ νόμιζες πως θα κρατάν τα ξεφτιλίκια σου κρυφά, γιατί δεν έχεις πάει ποτέ με γυναίκα να ξέρεις τι είναι.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.314
Πόντοι
506
Προβολή λέγεται αυτό βλάκα.
Γαμιούνται οι δικές σου, δεν έχεις αγγίξει ποτέ γυναίκα που δεν είναι πουτάνα, και νομίζεις ότι όλες είναι τα ίδια.
Όχι τύπε, υπάρχουν και νορμάλ σόγια, όχι μόνο παρακμιακά πουτανόσογα σαν τα δικά σου που γαμιούνται μεταξύ τους.
Όταν ενηλικιωθείς και μπορείς να μιλήσεις γράψε μου, Μια σοβαρή πρόταση δεν έχεις πει. Μόνο αερολογίες. Οπότε φαίνεται από τι σόι είσαι και ποιος γαμάει και ποιος όχι.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.157
Πόντοι
8.346
Μου ταχουν πει πουτάνες βλάκα.
Αν είχες γαμήσει ποτέ σου θα ήξερες ότι αφού τη γαμήσεις μια γυναίκα σε εμπιστεύεται και σου λέει διάφορα.
Αλλά εσύ νόμιζες πως θα κρατάν τα ξεφτιλίκια σου κρυφά, γιατί δεν έχεις πάει ποτέ με γυναίκα να ξέρεις τι είναι.
Μίλησε μας εσύ για τις γυναίκες. Φαίνεσαι έμπιστο άτομο, έχεις δώσει πολλά 20ρικα

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.314
Πόντοι
506
Μίλησε μας εσύ για τις γυναίκες. Φαίνεσαι έμπιστο άτομο, έχεις δώσει πολλά 20ρικα
Τύπε γάμησέ τον τον βλάκα. Ζώα σαν αυτόν όσο τα ταίζεις τόσο περισσότερο ηλίθιοι γίνονται. Φαίνεται ότι ο τύπος η μόνη επαφή που έχει με γυναίκα είναι η μάνα του και οι πουτάνες. Μη περιμένεις προκοπή

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.157
Πόντοι
8.346
Τύπε γάμησέ τον τον βλάκα. Ζώα σαν αυτόν όσο τα ταίζεις τόσο περισσότερο ηλίθιοι γίνονται. Φαίνεται ότι ο τύπος η μόνη επαφή που έχει με γυναίκα είναι η μάνα του και οι πουτάνες. Μη περιμένεις προκοπή
Δεν περιμένω προκοπή. Φαίνεται ο άνθρωπος που ειναι φορτωμένος θυμό και ψυχολογικά επειδή οι μόνες γυναίκες που τον έχουν αγγίξει και του έδωσαν λίγη σημασία είναι αυτές που βρήκαν το 20ρικο στο κομοδίνο. Χρειάζεται βοήθεια.

• Like
Αντιδράσεις: ZoReN

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.232
Πόντοι
456
Είναι αυτό που θα ήθελες να είσαι αλλά δυστυχώς πάντα θα παραμένεις ενάς τελειωμένος τρίπουστας.
Όταν ενηλικιωθείς και μπορείς να μιλήσεις γράψε μου, Μια σοβαρή πρόταση δεν έχεις πει. Μόνο αερολογίες. Οπότε φαίνεται από τι σόι είσαι και ποιος γαμάει και ποιος όχι.
Κι εσύ κι ο άλλος ο βλάκας δεν έχετε επιχειρήματα. Μόνο προσβολές. Σας βαρέθηκα.
Αν είστε άντρες ελάτε να σας γαμήσω να τελειώνει η υπόθεση, γιατί μάγκες του πληκτρολογίου υπάρχουν πολλοί.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.314
Πόντοι
506
Είναι αυτό που θα ήθελες να είσαι αλλά δυστυχώς πάντα θα παραμένεις ενάς τελειωμένος τρίπουστας.

Κι εσύ κι ο άλλος ο βλάκας δεν έχετε επιχειρήματα. Μόνο προσβολές. Σας βαρέθηκα.
Αν είστε άντρες ελάτε να σας γαμήσω να τελειώνει η υπόθεση, γιατί μάγκες του πληκτρολογίου υπάρχουν πολλοί.
Μαλάκα δε παίζει έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα που δε καταλαβαίνεις τι λες. Άντρακλα της πούτσας πέσε και κοιμήσου τώρα

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.232
Πόντοι
456
Δεν περιμένω προκοπή. Φαίνεται ο άνθρωπος που ειναι φορτωμένος θυμό και ψυχολογικά επειδή οι μόνες γυναίκες που τον έχουν αγγίξει και του έδωσαν λίγη σημασία είναι αυτές που βρήκαν το 20ρικο στο κομοδίνο. Χρειάζεται βοήθεια.
Ντάξει τα βρήκατε;
Αλληλοτσιμπουκωθείτε τώρα για να μπείτε καλύτερα στη γυναικεία ψυχολογία.
Μαλάκα δε παίζει έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα που δε καταλαβαίνεις τι λες. Άντρακλα της πούτσας πέσε και κοιμήσου τώρα
Γιατί ρε τύπε δε με θες εμένα να σε γαμήσω;
Μόνο τον Michael θες για γκόμενο;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.157
Πόντοι
8.346
Ντάξει τα βρήκατε;
Αλληλοτσιμπουκωθείτε τώρα για να μπείτε καλύτερα στη γυναικεία ψυχολογία.

Γιατί ρε τύπε δε με θες εμένα να σε γαμήσω;
Μόνο τον Michael θες για γκόμενο;
Πρόσεχε όταν έρθεις να μας γαμησεις, μην έρθεις με την όπισθεν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom