Νέα

Ομαδική συνομιλία/γκρουπ με ελληνικά ερασιτεχνικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thleizer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.667
Πόντοι
8.346
Τι σχέση έχει η κλοπή;
Δε σου τα έκλεψε τα βίντεο μην αγχώνεσαι, ακόμα εκεί είναι το βίντεο με τον Πακιστανό γαμιά σου, σου να τον αναπολείς τα βράδια.
Μήπως ήθελες να το ανεβάσεις σε onlyfans και σου φάγανε τα έσοδα;
Ξέρουμε πολύ καλά γιατί θίγεστε τόσο μη σας κλέψουν τα βίντεο που πάτε στα μπουρδέλα και δίνεται τα 20ρικα στα Πάκια αντί για τις πουτάνες :2funny:
Τι κρύβεις ρε τύπε, γιατί φοβάσαι;
Αφού εσείς οι woke το θεωρείτε μεγάλη πρωτοπορία να αλληλοτσιμπουκώνεστε.
Μαλακα δεν είσαι αστείος, να ξέρεις. Όχι φίλε μου δν έχει σχέση. Έχεις δίκιο. Ζήσε στο συννεφάκι σου.
Αναμένω να ακούσω νεα σου στις ειδήσεις. Όλο κ καποιο καημένο κορίτσι θα βιασεις ή σκοτώσεις , αν βέβαια βρεθεί καποιο κ στραβωθει και σου δώσει μια ευκαιρία.
Αν δν βρεθεί εε πάλι θα σε ακούσουμε για τους ίδιους λόγους απλα θα ειναι προς κάποια άγνωστη προς εσένα κοπελα

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.026
Πόντοι
456
Μαλακα δεν είσαι αστείος, να ξέρεις. Όχι φίλε μου δν έχει σχέση. Έχεις δίκιο. Ζήσε στο συννεφάκι σου.
Αναμένω να ακούσω νεα σου στις ειδήσεις. Όλο κ καποιο καημένο κορίτσι θα βιασεις ή σκοτώσεις , αν βέβαια βρεθεί καποιο κ στραβωθει και σου δώσει μια ευκαιρία.
Αν δν βρεθεί εε πάλι θα σε ακούσουμε για τους ίδιους λόγους απλα θα ειναι προς κάποια άγνωστη προς εσένα κοπελα
Ότι ναναι λες τώρα.
Εγώ θα βιάσω και θα σκοτώσω η εσύ;
Εγώ δεν έχω θέματα μωρί λούγκρα δεν κρύβω τίποτα.
Αυτός που είμαι αυτός δείχνω.
Βάλτε μου κάμερες 24/7 και κάντε το stream.
Εσύ κάνεις κρυφά πράγματα και φοβάσαι μην διαρρεύσουν.
Σιγά που η προστασία της διπροσωπίας είναι και ανθρώπινο δικαίωμα μη χέσω.

astronaut80

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Κριτικές
25
Like
5.040
Πόντοι
2.836
Τι σχέση έχει η κλοπή;
Δε σου τα έκλεψε τα βίντεο μην αγχώνεσαι, ακόμα εκεί είναι το βίντεο με τον Πακιστανό γαμιά σου, σου να τον αναπολείς τα βράδια.
Μήπως ήθελες να το ανεβάσεις σε onlyfans και σου φάγανε τα έσοδα;
Ξέρουμε πολύ καλά γιατί θίγεστε τόσο μη σας κλέψουν τα βίντεο που πάτε στα μπουρδέλα και δίνεται τα 20ρικα στα Πάκια αντί για τις πουτάνες :2funny:
Τι κρύβεις ρε τύπε, γιατί φοβάσαι;
Αφού εσείς οι woke το θεωρείτε μεγάλη πρωτοπορία να αλληλοτσιμπουκώνεστε.
Τύπε εγω θα γραψω αυτο και δεν θα σχολιασω κατι άλλο.
Κόσμος και ειδικά σε νεότερες ηλικίες έχει αυτοκτονήσει για τέτοιες μαλακιες!
Δεν χωράνε woke και ξεwoke θέματα σε κάτι τόσο σοβαρό.

• Like
Αντιδράσεις: ZoReN

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.926
Πόντοι
1.346
Τυπε αλλαξε νικ γιατι δε σε βλεπω για καιρο εδω...κανε το 22-23
Και που ξέρεις εσύ ποια διάσταση εννοεί;
Μόνο στο μήκος σου πάει το μυαλό;
Υπάρχει και το πλάτος, πάχος

βάθος :confused: τι διάολο Γεωμετρία δεν έμαθες, κοπάνα έκανες τις ώρες διδασκαλίας;

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.026
Πόντοι
456
Και τα τραβέλια αυτοκτονούνε κατά 50%.
Τι να κάνουμε τώρα;
Αυτός που λέει τον πούστη πούστη φταίει ή ο ψυχανώμαλος που κόβει τα παπάρια του και νομίζει ότι έγινε κυρία;

Θα αυτοκτονάγανε έτσι κι αλλιώς τύπε μαθαίνονταν αυτά και πριν τα κινητά.
Καπου θα το έλεγε κάποιος θα το έλεγε παραέξω και σε λίγο θα το μάθαιναν όλοι.

Γιαυτό εγώ είπα και το ξαναλέω. Αν κάνεις κάτι στη ζωή σου που φοβάσαι μη μαθευτεί μην το κάνεις καλύτερα.
Από τον εαυτό σου κρύβεσαι και όχι από τους άλλους.

Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
323
Πόντοι
21
Βρε υποσαχάριε μπονομπο μου αναφέρεις πριν για τις κριτικές σε ενα σαιτ για πουτανες σε θέμα οου αφορά παραβίαση προσωπικών δεδομένων.. οτι τι?? Είναι το ιδιο και το αυτο?? Κάθεσαι κ μ γράφεις οτι επειδή εγώ έχω κάτι στο κινητό μου, οτιδήποτε ειναι αυτό, φταίω εγώ που το έχω κ όχι ο υπάλληλος που κάθεται και σκαλίζει το κινητό μου , το οποίο έφτασε στα χέρια του για άλλο λόγο. Είναι σαν να μ λες οτι ενα μπακάλικο εχει εξω φρούτα και λαχανικά κ εγω που περνάω και αρπάζω μερικά δεν φταίω εγω αλλα ο μαγαζατορας που τα εχει εξω. Ας τα ειχε μεσα αν δν ήθελε να τν κλέψουν.και ξαναρωτάω
ΕΙΣΑΙ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΜΑΛΑΚΑΣ Ή ΠΑΙΡΝΕΙΣ Κ ΡΕΠΟ??
Βρες κανα μουνι να τν χωσεις ( οχι πλαστικο ) γτ η μαλακια εχει ποτισει μεχρι τον εγκέφαλο
Έλα...αυτό δεν είναι δικό σου ε; μπαγασάκο ;-)

Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
323
Πόντοι
21
Πάντως, για να λέμε και το άλλο, πάθη και διπλές ζωές υπήρχαν και παλαιότερα... Αυτοκτονίες τόσες, όχι.

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.881
Πόντοι
1.056
Ποιος υποβιβασμός ρε τύπε;
Δηλαδή αν η άλλη κάθε μέρα κάνει παρτούζες εγώ που τη λέω πουτάνα την υποβιβάζω;
Ή αυτή υποβιβάζει τον εαυτό της;
Πουτάνα σημαίνει η γυναίκα που γαμιέται για λεφτά ή η γυναίκα που γαμιέται με πολλούς.
Αυτός είναι ο ορισμός της λέξης.
Αν σε θίγουν οι ορισμοί των λέξεων μάλλον έχεις ψυχολογικά προβλήματα.
Ελεύθερη είναι να κάνει ότι γουστάρει αλλά κι εγώ ελεύθερος είμαι να την αποκαλώ όπως θέλω.
Καλέ φίλε εχεις μπερδευτεί λίγο,, άλλο πόρνη και άλλο μητρομανής.. Καταρχήν η εργασία της εκδιδομένης (πόρνης) ειναι το πιο αρχαίο επάγγελμα και αν δεν υπήρχε θα είχαν κλείσει πολλά σπίτια,,και γιαυτό υπάρχει έως και σήμερα...Μητρομανής ειναι η κοπέλα που της αρέσει να γαμιέται ασυστόλως και ποικιλότροπος όσο με οποίους και όσους θέλει..Και αν δεν υπήρχε ούτε η μια ούτε η άλλη κανένας από εμάς δεν θα είχε κάνει ποτέ καμιά παρτούζα..Να σε ρωτήσω,, εισαι και εσύ πόρνος???. Ρωτάω γιατι και εσένα θα σου άρεσε να γάμαγες κάθε μέρα η κάθε βδομάδα και άλλη κοπέλα και όχι επαγγελματια..... Και μάθε να εισαι συζητήσιμος και άσε τα ψυχολογικά του καθενός κατά μέρος:hi:..

Τελευταία τροποποίηση:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.026
Πόντοι
456
Καλέ φίλε εχεις μπερδευτεί λίγο,, άλλο πόρνη και άλλο μητρομανής.. Καταρχήν η εργασία της εκδιδομένης (πόρνης) ειναι το πιο αρχαίο επάγγελμα και αν δεν υπήρχε θα είχαν κλείσει πολλά σπίτια,,και γιαυτό υπάρχει έως και σήμερα...Μητρομανής ειναι η κοπέλα που της αρέσει να γαμιέται ασυστόλως και ποικιλότροπος όσο με οποίους και όσους θέλει..Και αν δεν υπήρχε ούτε η μια ούτε η άλλη κανένας από εμάς δεν θα είχε κάνει ποτέ καμιά παρτούζα..Να σε ρωτήσω,, εισαι και εσύ πόρνος???. Ρωτάω γιατι και εσένα θα σου άρεσε να γάμαγες κάθε μέρα η κάθε βδομάδα και άλλη κοπέλα και όχι επαγγελματια..... Και μάθε να εισαι συζητήσιμος και άσε τα ψυχολογικά του καθενός κατά μέρος:hi:..
Εσύ μάλλον είσαι πουτσομανής φαίνεται.
Αφού η μητρομανής γυναίκα θέλει πολλούς άντρες και εσύ θέλεις πολλές γυναικες.
Μάθε τι σημαίνει καθομιλομούνη γλώσσα κύριε πουστομανή και σταμάτα να το παίζεις ακαδημαϊκός. Είναι cringe.
Και στο λεξικό άμα πας τον ορισμό που σου έδωσα τον έχει.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.667
Πόντοι
8.346
Ότι ναναι λες τώρα.
Εγώ θα βιάσω και θα σκοτώσω η εσύ;
Εγώ δεν έχω θέματα μωρί λούγκρα δεν κρύβω τίποτα.
Αυτός που είμαι αυτός δείχνω.
Βάλτε μου κάμερες 24/7 και κάντε το stream.
Εσύ κάνεις κρυφά πράγματα και φοβάσαι μην διαρρεύσουν.
Σιγά που η προστασία της διπροσωπίας είναι και ανθρώπινο δικαίωμα μη χέσω.
Στον πάτο σου τις θέλεις τις κάμερες μάλλον για αυτό και τοσο μένος. Εκδηλωσου πριν να είναι πολύ αργά. Δν θέλω να σε δω στις ειδήσεις των 7

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.026
Πόντοι
456
Στον πάτο σου τις θέλεις τις κάμερες μάλλον για αυτό και τοσο μένος. Εκδηλωσου πριν να είναι πολύ αργά. Δν θέλω να σε δω στις ειδήσεις των 7
Τι κρύβεις μωρή λουλού πέστα όλα μεταξύ μας είμαστε
Πες τα να ξαλαφρώσεις.
Μη σε πάρει καμιά κάμερα και αυτοκτονήσεις μετά.

Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
323
Πόντοι
21
ΛΑΘΟΣ...η πολιτικη ειναι.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.667
Πόντοι
8.346
Τι κρύβεις μωρή λουλού πέστα όλα μεταξύ μας είμαστε
Πες τα να ξαλαφρώσεις.
Μη σε πάρει καμιά κάμερα και αυτοκτονήσεις μετά.
Αυτά που εχω δε θα σ αρέσουν. Είναι μουνια κωλοι κ βυζιά ελευθερας βοσκής. Εσυ αρεσκεσαι σε καβλια, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.026
Πόντοι
456
Αυτά που εχω δε θα σ αρέσουν. Είναι μουνια κωλοι κ βυζιά ελευθερας βοσκής. Εσυ αρεσκεσαι σε καβλια, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω
Και τι φοβάσαι μη σε πάρουν οι κάμερες και μάθει ο κόσμος ότι είσαι μεγάλος γαμιάς;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.667
Πόντοι
8.346

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.694
Πόντοι
2.546
Δεν λεω μας φενεται ευχαριστο αλλα φανταστειτε να ταν το αναποδο και να ειχαμε εκτεθει εμεις.Μονο ετσι ισως λεω ισως γινουμε ανθρωποι σκεπτομενοι για αποφυγη δυσαρεστων εως πολυ δυσαρεστων καταστασεων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom