Νέα

Ομαδική συνομιλία/γκρουπ με ελληνικά ερασιτεχνικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thleizer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.900
Πόντοι
1.056
Μην ζητάς συγνώμη.
Δεν φταίς εσύ , φταίνε οι καιροί .
Κάποτε το ίντερνετ ήταν χώρος και μέσο διακίνησης των πάντων.
Πλέον η λογοκρισία το wokeness κατι το dei , κυβερνούν την κοινωνία μας , και λογοκρίνουν ότι δεν τους αρέσει.
Η κάθε γκόμενα παρτουζώνεται ,μανάδες παρατάνε τα παιδία τοθς για να πάνε να γαμηθούν , το κέρατο πάει σύννεφο.
Αλλα όχι δεν φταίει η πουτάνα , που δεν έχει ήθος, αξίες ,παιδεία και ούτε καν σεβασμό στον εαυτό της , φταίει ο μαλάκας που ανέβασε το βίντεο.
Κάποτε ο κάθε άνθρωπος ήταν υπέυθυνος και υπόλογος για τισ πράξεις του , πλέον δεν υπάρχει ατομική ευθύνη είμαστε έρμαια των ολίγων , πρόβατα των αρχέγονων ορμών μας
και όποιος δεν ντο αποδέχεται είναι παρίας...
Καλέ μου φίλε σου βγάζω το καπέλο ,,τα είπες πάρα πολύ σωστά..:hi:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.099
Πόντοι
456
Μην ζητάς συγνώμη.
Δεν φταίς εσύ , φταίνε οι καιροί .
Κάποτε το ίντερνετ ήταν χώρος και μέσο διακίνησης των πάντων.
Πλέον η λογοκρισία το wokeness κατι το dei , κυβερνούν την κοινωνία μας , και λογοκρίνουν ότι δεν τους αρέσει.
Η κάθε γκόμενα παρτουζώνεται ,μανάδες παρατάνε τα παιδία τοθς για να πάνε να γαμηθούν , το κέρατο πάει σύννεφο.
Αλλα όχι δεν φταίει η πουτάνα , που δεν έχει ήθος, αξίες ,παιδεία και ούτε καν σεβασμό στον εαυτό της , φταίει ο μαλάκας που ανέβασε το βίντεο.
Κάποτε ο κάθε άνθρωπος ήταν υπέυθυνος και υπόλογος για τισ πράξεις του , πλέον δεν υπάρχει ατομική ευθύνη είμαστε έρμαια των ολίγων , πρόβατα των αρχέγονων ορμών μας
και όποιος δεν ντο αποδέχεται είναι παρίας...
To χειρότερο είναι κάτι καραγκιοζάκια που το παίζουν woke σε site για πουτάνες :2funny:
Σε λίγο θα μας πούνε ότι είναι αγένεια να τις λέμε πουτάνες και οι κριτικές προσβάλουν την τιμή τους και τις αντικειμενικοποιούν.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.872
Πόντοι
8.346
To χειρότερο είναι κάτι καραγκιοζάκια που το παίζουν woke σε site για πουτάνες :2funny:
Σε λίγο θα μας πούνε ότι είναι αγένεια να τις λέμε πουτάνες και οι κριτικές προσβάλουν την τιμή τους και τις αντικειμενικοποιούν.
Είσαι κάθε μέρα μαλακας ή παίρνεις και ρεπό??
Τι σχέση έχουν οι κριτικές κ οι πουτανες με την παραβίαση προσωπικών δεδομένων??
Ότι έχω στο κινητό μου ειναι πνευματική μου ιδιοκτησία και αφορά εμένα κ μόνο εμένα. Αν βρεθεί στην κατοχή τρίτου με παράνομο τρόπο και χωρίς την συγκατάθεση μου ειναι ποινικό αδίκημα.
Ακόμα και τα βασικά πρέπει ρε πουστηδες να σας εξηγούμε εδώ μέσα??
Ψηφίζετε κιολας ΓΤΧΣ??

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.900
Πόντοι
1.056
Καλέ μου φίλε δεν κατάλαβα πως το έγραψες και ακριβώς εννοεις,, αλλά θα ήθελα να σου πω το ότι άλλο να λες πουτάνα κάποια λόγο της εργασίας της και άλλο να την υποβιβάζεις αποκαλώντας την έτσι,, και η κριτικές πια ειναι παντού στο google για όποιο μαγαζί η ελεύθερου επαγγελματια όπως και για αυτές γιατί και αυτές επαγγελματίες ειναι ...Αν ειμαι λάθος ζητώ συγνώμη:hi:...

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.099
Πόντοι
456
Είσαι κάθε μέρα μαλακας ή παίρνεις και ρεπό??
Τι σχέση έχουν οι κριτικές κ οι πουτανες με την παραβίαση προσωπικών δεδομένων??
Ότι έχω στο κινητό μου ειναι πνευματική μου ιδιοκτησία και αφορά εμένα κ μόνο εμένα. Αν βρεθεί στην κατοχή τρίτου με παράνομο τρόπο και χωρίς την συγκατάθεση μου ειναι ποινικό αδίκημα.
Ακόμα και τα βασικά πρέπει ρε πουστηδες να σας εξηγούμε εδώ μέσα??
Ψηφίζετε κιολας ΓΤΧΣ??
Σώπα ρε καλλιτέχνη που όταν τσιμπουκώνεις τα Πάκια δημιουργείς και τέχνη προστατευόμενη από πνευματική ιδιοκτησία :2funny:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.099
Πόντοι
456
Καλέ μου φίλε δεν κατάλαβα πως το έγραψες και ακριβώς εννοεις,, αλλά θα ήθελα να σου πω το ότι άλλο να λες πουτάνα κάποια λόγο της εργασίας της και άλλο να την υποβιβάζεις αποκαλώντας την έτσι,, και η κριτικές πια ειναι παντού στο google για όποιο μαγαζί η ελεύθερου επαγγελματια όπως και για αυτές γιατί και αυτές επαγγελματίες ειναι ...Αν ειμαι λάθος ζητώ συγνώμη:hi:...
Ποιος υποβιβασμός ρε τύπε;
Δηλαδή αν η άλλη κάθε μέρα κάνει παρτούζες εγώ που τη λέω πουτάνα την υποβιβάζω;
Ή αυτή υποβιβάζει τον εαυτό της;
Πουτάνα σημαίνει η γυναίκα που γαμιέται για λεφτά ή η γυναίκα που γαμιέται με πολλούς.
Αυτός είναι ο ορισμός της λέξης.
Αν σε θίγουν οι ορισμοί των λέξεων μάλλον έχεις ψυχολογικά προβλήματα.
Ελεύθερη είναι να κάνει ότι γουστάρει αλλά κι εγώ ελεύθερος είμαι να την αποκαλώ όπως θέλω.

Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
323
Πόντοι
21
Ποιος υποβιβασμός ρε τύπε;
Δηλαδή αν η άλλη κάθε μέρα κάνει παρτούζες εγώ που τη λέω πουτάνα την υποβιβάζω;
Ή αυτή υποβιβάζει τον εαυτό της;
Πουτάνα σημαίνει η γυναίκα που γαμιέται για λεφτά ή η γυναίκα που γαμιέται με πολλούς.
Αυτός είναι ο ορισμός της λέξης.
Αν σε θίγουν οι ορισμοί των λέξεων μάλλον έχεις ψυχολογικά προβλήματα.
Ελεύθερη είναι να κάνει ότι γουστάρει αλλά κι εγώ ελεύθερος είμαι να την αποκαλώ όπως θέλω.
Εδώ που τα λέμε, ένα δίκαιο το έχει... Δημοκρατία έχουμε (υποτίθεται)... Ο φασισμός της πολιτικής ορθότητας είναι που βάζει δογματικά όρια (επιτομή της υποκρισίας).

BTW (που λένε και στο χωριό, που δεν έχω)... ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ η woke παπαρα μόνο με τα «αποκατινά» του ανθρώπου ασχολείται -άλλα προβλήματα δεν έχουν οι άνθρωποι και άλλα καταπατιμένα δικαιώματα δεν υπάρχουν....

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.872
Πόντοι
8.346
Σώπα ρε καλλιτέχνη που όταν τσιμπουκώνεις τα Πάκια δημιουργείς και τέχνη προστατευόμενη από πνευματική ιδιοκτησία :2funny:
Τύπε μου επειδή εσύ έχεις δει γυναίκα απο κοντα μόνο στα μπουρδέλα δν σημαίνει ότι ολοι είμαστε το ίδιο. Βγάλε όσο μίσος θέλεις αλλά καλό θα ηταν να σε δει κάποιος ειδικός. Τώρα για τα Πακια μάλλον μιλάς απο προσωπική εμπειρία.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.099
Πόντοι
456
Τύπε μου επειδή εσύ έχεις δει γυναίκα απο κοντα μόνο στα μπουρδέλα δν σημαίνει ότι ολοι είμαστε το ίδιο. Βγάλε όσο μίσος θέλεις αλλά καλό θα ηταν να σε δει κάποιος ειδικός. Τώρα για τα Πακια μάλλον μιλάς απο προσωπική εμπειρία.
Καλά μάθε πρώτα τη διαφορά προσωπικών δεδομένων και πνευματικής ιδιοκτησίας και μετά μίλα βλάκα.
Που το παίζεις και ξερόλας.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.872
Πόντοι
8.346
Καλά μάθε πρώτα τη διαφορά προσωπικών δεδομένων και πνευματικής ιδιοκτησίας και μετά μίλα βλάκα.
Που το παίζεις και ξερόλας.
Βρε αεργε κηφήνα που ζεις σε κάνα υπόγειο ή στην καλύτερη στο παιδικό σου δωμάτιο , εδω δν μπορείς να καταλάβεις τα βασικά και θα μιλήσεις για μένα?? Δν στο παίζω ξερολας, τις μαλακίες που λες σχολιάζω

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.099
Πόντοι
456
Βρε αεργε κηφήνα που ζεις σε κάνα υπόγειο ή στην καλύτερη στο παιδικό σου δωμάτιο , εδω δν μπορείς να καταλάβεις τα βασικά και θα μιλήσεις για μένα?? Δν στο παίζω ξερολας, τις μαλακίες που λες σχολιάζω
Τι δεν παίζεις ρε βλάκα;
Είπες πνευματική ιδιοκτησία ναι η όχι;
Ψηφίζεις κιόλας και ούτε τα βασικά δεν ξέρεις

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
149
Πόντοι
1
:coffee::coffee:

11cm

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
245
Πόντοι
21
Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι άλλο. Άντε και υπάρχει ένα τέτοιο γκρουπ, γιατί ένας τυχαίος νομίζει ότι θα γίνει μέλος του μόνο και μόνο επειδή το ζητάει; Έχει να δώσει υλικό; Τζαμπατζήδες ματακηδες δεν θέλει κανένα τέτοιο γκρουπ.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.522
Πόντοι
3.656
Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι άλλο. Άντε και υπάρχει ένα τέτοιο γκρουπ, γιατί ένας τυχαίος νομίζει ότι θα γίνει μέλος του μόνο και μόνο επειδή το ζητάει; Έχει να δώσει υλικό; Τζαμπατζήδες ματακηδες δεν θέλει κανένα τέτοιο γκρουπ.
Τυπε αλλαξε νικ γιατι δε σε βλεπω για καιρο εδω...κανε το 22-23

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.872
Πόντοι
8.346
Τι δεν παίζεις ρε βλάκα;
Είπες πνευματική ιδιοκτησία ναι η όχι;
Ψηφίζεις κιόλας και ούτε τα βασικά δεν ξέρεις
Βρε υποσαχάριε μπονομπο μου αναφέρεις πριν για τις κριτικές σε ενα σαιτ για πουτανες σε θέμα οου αφορά παραβίαση προσωπικών δεδομένων.. οτι τι?? Είναι το ιδιο και το αυτο?? Κάθεσαι κ μ γράφεις οτι επειδή εγώ έχω κάτι στο κινητό μου, οτιδήποτε ειναι αυτό, φταίω εγώ που το έχω κ όχι ο υπάλληλος που κάθεται και σκαλίζει το κινητό μου , το οποίο έφτασε στα χέρια του για άλλο λόγο. Είναι σαν να μ λες οτι ενα μπακάλικο εχει εξω φρούτα και λαχανικά κ εγω που περνάω και αρπάζω μερικά δεν φταίω εγω αλλα ο μαγαζατορας που τα εχει εξω. Ας τα ειχε μεσα αν δν ήθελε να τν κλέψουν.και ξαναρωτάω
ΕΙΣΑΙ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΜΑΛΑΚΑΣ Ή ΠΑΙΡΝΕΙΣ Κ ΡΕΠΟ??
Βρες κανα μουνι να τν χωσεις ( οχι πλαστικο ) γτ η μαλακια εχει ποτισει μεχρι τον εγκέφαλο

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.522
Πόντοι
3.656
Βρε υποσαχάριε μπονομπο μου αναφέρεις πριν για τις κριτικές σε ενα σαιτ για πουτανες σε θέμα οου αφορά παραβίαση προσωπικών δεδομένων.. οτι τι?? Είναι το ιδιο και το αυτο?? Κάθεσαι κ μ γράφεις οτι επειδή εγώ έχω κάτι στο κινητό μου, οτιδήποτε ειναι αυτό, φταίω εγώ που το έχω κ όχι ο υπάλληλος που κάθεται και σκαλίζει το κινητό μου , το οποίο έφτασε στα χέρια του για άλλο λόγο. Είναι σαν να μ λες οτι ενα μπακάλικο εχει εξω φρούτα και λαχανικά κ εγω που περνάω και αρπάζω μερικά δεν φταίω εγω αλλα ο μαγαζατορας που τα εχει εξω. Ας τα ειχε μεσα αν δν ήθελε να τν κλέψουν.και ξαναρωτάω
Βρες κανα μουνι να τν χωσεις ( οχι πλαστικο ) γτ η μαλακια εχει ποτισει μεχρι τον εγκέφαλο
δεν φταιει αυτος...αυτος ειναι σκουπιδι...εσυ φταις που ασχολεισαι.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.099
Πόντοι
456
Τι σχέση έχει η κλοπή;
Δε σου τα έκλεψε τα βίντεο μην αγχώνεσαι, ακόμα εκεί είναι το βίντεο με τον Πακιστανό γαμιά σου, σου να τον αναπολείς τα βράδια.
Μήπως ήθελες να το ανεβάσεις σε onlyfans και σου φάγανε τα έσοδα;
Ξέρουμε πολύ καλά γιατί θίγεστε τόσο μη σας κλέψουν τα βίντεο που πάτε στα μπουρδέλα και δίνεται τα 20ρικα στα Πάκια αντί για τις πουτάνες :2funny:
Τι κρύβεις ρε τύπε, γιατί φοβάσαι;
Αφού εσείς οι woke το θεωρείτε μεγάλη πρωτοπορία να αλληλοτσιμπουκώνεστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom