Νέα

Ομάδα αίματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά ομάδα αίματος έχετε?

• Α +

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Α -

• ΑΒ +

• ΑΒ -

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Β +

• Β -

• Ο +

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Ο -

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Δεν Γνωρίζω.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4
OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
αδερφέ έχουμε το ίδιο αίμα..........
πώς γίνεται αυτό .... μερσεντάκιας με μπεεμβάκια......
ιεροσυλία...... θα ζητήσω αλλαγή προσήμου πάραυτα....

Οκ..... εγω θα κρατησω το δικο μου τοτε!  :grin:

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
1personanongrata επειδή εμφανίζεσαι ως παντογνώστης,να σε ενημερώσω ότι το αίμα που "πάνε" οι συγγενείς του ασθενούς,δεν μεταγγίζεται στον ασθενή αυτό,αλλά αναπληρώνει τις αποθήκες των νοσοκομείων.Σε μια εγχείρηση μπορεί να μη χρειαστεί καθόλου αίμα,αλλά ζητάνε για να "υποχρεώσουν" τους συγγενείς να συμβάλλουν,αλλά και για την περίπτωση που χρειαστεί κατά τη διάρκεια της επέμβασης.Η δε αναγνώριση της ομάδας αίματος είναι μια διαδικασία 3 λεπτών.Αν έχεις πάει στο στρατό,θα θυμάσαι πώς αναγνώριζαν την ομάδα αίματος,με ένα τρύπημα στο δάχτυλο και μια σταγόνα αίμα σε ένα πλακάκι,όπου μετά έριχναν κάποιο υγρό.

Εμενα που με ρωτησαν και τους ειπα πως δεν γνωριζα (Τοτε) και στο ταμπελακι μου γραψανε Β + αντι Ο + που εχω θα μπορουσα να τους κυνηγησω (Δικαστικα)?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
έλα κλώνε μου έξυπνε...
έλα πες μας πόσο εύκολα βρίσκει αίμα ο Βγενόπουλος και ο φουκαρόπουλος....
έλα πες μας για την ανιδιοτέλεια στις φιάλες αίματος και για το πόσο ισότιμα γίνεται η μοιρασία..........
Είσαι "στεγνός" από επιχειρήματα,και μεταφέρεις το θέμα στην αξιοκρατία κλπ...Ο Βγενόπουλος κλπ αγαπητέ μου,αν χρειαστεί αίμα,να είσαι σίγουρος ότι με ένα τηλέφωνο,θα εξασφαλίσει 1000 μπουκάλες!Και όχι επειδή θα το κλέψει από εσένα,αλλά επειδή έχει γνωστούς,και πολλούς υπαλλήλους.Εσύ πόσους ξέρεις 100;150;Μπορούν να δώσουν όλοι αίμα;Και θα δώσουν όλοι αίμα;Κανείς δεν πεθαίνει στα Ελληνικά νοσοκομεία,από έλλειψη αίματος.Δεν έχω ακούσει καμία περίπτωση να χρειάστηκε κάποιος αίμα και να μην του μετάγγισαν.Η μάνα μου πρόπερσι έκανε εγχείρηση αφαίρεσης πέτρας από τη χολή,και μας ζήτησαν 2 φιάλες αίμα.Επειδή είχα δώσει πριν 2 εβδομάδες αίμα,ζήτησα από τον ξαδερφό μου και έδωσε,και ένας φίλος από την επαρχία τη δεύτερη.Την επόμενη ημέρα της εγχείρησης.Δε χρειάστηκε αίμα,αλλά αν χρειαζόταν,θα της μετάγγιζαν,αλλά θα το "χρωστούσαμε".Γι'αυτό να δίνετε όλοι αίμα,να μην χρειάζεται να είσαι ο Βγενόπουλος...

Οσο για τους χαρακτηρισμούς....
πάνε βάλε καμμιά φωτό στο Ερώτικα σόου...........παπάρα

Δε σου άρεσαν οι φωτογραφίες;Πάντως δικες σου δεν είδα...Αν κρίνω όμως ότι μέσα σε 5 ημέρες από τη δημοσίευση είχαν μπει περίπου 1500 μοναδικοί επισκέπτες (χώρια πόσοι μπήκαν περισσότερες φορές) άρεσαν σε αρκετούς!Θα προσπαθήσω να έχω φωτογραφίες και από την ερότικα της Τσεχίας στην Πράγα.Να είσαι σίγουρος ότι κάποιες hard core θα τις δεις μόνο εσύ!Exclusive!!!

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΑΒ+ και αιμοδότης.

Δώστε και εσείς!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εμενα που με ρωτησαν και τους ειπα πως δεν γνωριζα (Τοτε) και στο ταμπελακι μου γραψανε Β + αντι Ο + που εχω θα μπορουσα να τους κυνηγησω (Δικαστικα)?

Δεν ξέρω,δεν είμαι νομικός.Αλλά αν χρειαζόσουν μετάγγιση δε θα σου έβαζαν Β+.Θα έκαναν έλεγχο πρώτα.

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
κι εμενα γιατρος μου την εμαθε αλλα δεν την ξερουν ολοι. υπαρχει και το βιβλιο παντως στο ελλαντα

Στην Deutschlanδη που βρισκομαι εγω? Υπαρχει? Θα βγω στην γυρα λεμε!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είσαι "στεγνός" από επιχειρήματα,και μεταφέρεις το θέμα στην αξιοκρατία κλπ...Ο Βγενόπουλος κλπ αγαπητέ μου,αν χρειαστεί αίμα,να είσαι σίγουρος ότι με ένα τηλέφωνο,θα εξασφαλίσει 1000 μπουκάλες!Και όχι επειδή θα το κλέψει από εσένα,αλλά επειδή έχει γνωστούς,και πολλούς υπαλλήλους.Εσύ πόσους ξέρεις 100;150;Μπορούν να δώσουν όλοι αίμα;Και θα δώσουν όλοι αίμα;Κανείς δεν πεθαίνει στα Ελληνικά νοσοκομεία,από έλλειψη αίματος.Δεν έχω ακούσει καμία περίπτωση να χρειάστηκε κάποιος αίμα και να μην του μετάγγισαν.Η μάνα μου πρόπερσι έκανε εγχείρηση αφαίρεσης πέτρας από τη χολή,και μας ζήτησαν 2 φιάλες αίμα.Επειδή είχα δώσει πριν 2 εβδομάδες αίμα,ζήτησα από τον ξαδερφό μου και έδωσε,και ένας φίλος από την επαρχία τη δεύτερη.Την επόμενη ημέρα της εγχείρησης.Δε χρειάστηκε αίμα,αλλά αν χρειαζόταν,θα της μετάγγιζαν,αλλά θα το "χρωστούσαμε".Γι'αυτό να δίνετε όλοι αίμα,να μην χρειάζεται να είσαι ο Βγενόπουλος...
από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα.

Δε σου άρεσαν οι φωτογραφίες;Πάντως δικες σου δεν είδα...Αν κρίνω όμως ότι μέσα σε 5 ημέρες από τη δημοσίευση είχαν μπει περίπου 1500 μοναδικοί επισκέπτες (χώρια πόσοι μπήκαν περισσότερες φορές) άρεσαν σε αρκετούς!Θα προσπαθήσω να έχω φωτογραφίες και από την ερότικα της Τσεχίας στην Πράγα.Να είσαι σίγουρος ότι κάποιες hard core θα τις δεις μόνο εσύ!Exclusive!!!
είμαι χορτάτος από λάιβ...... δε χρειάζομαι φωτός....
άντε και τσεχία τώρα... να δώσεις και χαιρετίσματα στη φίλη μου την Αννίτα που θα είναι εκεί.......

με τις φωτός δε γαμάς. Μαλακία βαράς.....

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
με τις φωτός δε γαμάς. Μαλακία βαράς.....

Για να το λες εσύ που είσαι "θαμώνας" στα θέματα για στριπτιζάδικα (471 μηνύματα από όλα που έχεις γράψει,στην 5η θέση όλων των θεμάτων σου και 3.3452% της επισκεψιμότητας σου)κάτι ξέρεις...Ξέρω τι θα απαντήσεις βέβαια,μην μπεις στον κόπο!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για να το λες εσύ που είσαι "θαμώνας" στα θέματα για στριπτιζάδικα (471 μηνύματα από όλα που έχεις γράψει,στην 5η θέση όλων των θεμάτων σου και 3.3452% της επισκεψιμότητας σου)κάτι ξέρεις...Ξέρω τι θα απαντήσεις βέβαια,μην μπεις στον κόπο!

απόλυτεε.......
τι μυρίζει τι μυρίζει.........
Α και τελευταίε.....
Οταν πήγαινες ερχόμουνα..... γαμημένος.........
Κάνε μου και μια στατιστική τώρα πόσο % ρωσσίδες και πόσο % ρουμάνες έχω γαμήσει......

Υ.Γ.
Κάνε μετάγγιση σπέρματος.... Σου χρειάζεται απ την πολλή μαλακία..........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πόσα καταναλωτικά δάνεια έχεις πάρει για το επίτευγμα σου;
Жизнь такая штука τελευταίε..
πρώτα ρώτα σε πμ και μετά τις μαλακίες....
εκεί που τραβάς φωτό σαν τον κινέζο έχω γαμήσει .....

Жили-были .................

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141