:-*Οι ελληνες μαναρι μου, ειδικευουνται σε αλλου ειδους "πιστες"! ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ολοι πιστευουμε οτι ειμαστε καλοι οδηγοι.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 53
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
o κολλητος μου εδωσε το μηχανακι που ειχε ενα μηνα σε εναν πιτσιρικα που δεν ειχε διπλωμα και το εκανε βιδες.ομως εφταιγε ο αλλος και αποζημιωθηκς 10 ζεστα και ας μην ειχε διπλωμα ο οδηγος.νομιζω το ιδιο συμβαινει με το ξυδι.
οχι
σε περιπτωση μεθης ειναι σα να μην εχεις ασφαλεια
οπως και σε περιπτωση αυτοσχεδιων αγωνων
Ρε τζιμανια, αυτο ειναι το θεμα μας;
Γιατι ολα τα threads τα κανετε εγωκεντρικα;
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
πιο ποτο... εδω 7/10 που οδηγανε εχουν αγορασει το διπλωμα ειδικα οι γκομενες
φιλε εδω εισαι λαθος
τα διπλωματα τα ''πουλανε'' πλεον... αν δεν εχεις € να το αγορασεις δεν παιρνεις τιποτα
εγω οταν ειχα παει να δωσω οδηγηση οι τυποι περασανε μια θεία που δεν ηξερε τι κανει ενας λεβιες και της εσβηνε το αμαξι απ τις 3 φορες τις 4 και εμενα με κοψανε γιατι ανοιξα την πορτα με το αριστερο χερι αντι για το δεξι
σαπίλα και δυσωδία σ αυτην την κωλοχωρα σε ολα τα επιπεδα
condo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 114
- Πόντοι
- 2.945
προτείνω να σβήσει το θέμα!!! οδηγηση στην ελλάδα δε σηκωνει κουβέντα!! αν ξέραν που ν ψαξουν οι κυνηγοι ταλέντων των ράλλυ και της φόρμουλας 1 θα βλέπαμε τρεις άξιους εκπρόσωπους της οδηγικης μας παιδείας σε κάθε τέλος αγώνα!!
αλλά μην αυταπάταστε οτι και έξω οδηγούν καλύτερα!!
αλλά μην αυταπάταστε οτι και έξω οδηγούν καλύτερα!!
.......αλλά μην αυταπάταστε οτι και έξω οδηγούν καλύτερα!!
Για που μιλας?
ena προχειρο παραδειγμα που μου ηρθε ειναι η αιγυπτος.Για που μιλας?
εκλαιγα μεσα στο αυτοκινητο.
ena προχειρο παραδειγμα που μου ηρθε ειναι η αιγυπτος.
εκλαιγα μεσα στο αυτοκινητο.
Ειναι τραγελαδικα τα πραγματα εκει!
Τους πλησιαζετε! Μπορειτε!
Θα τα καταφερετε! Εχω εμπιστοσυνη στις δυναμεις σας σαν ελληνες οδηγους!
Ειναι τραγελαδικα τα πραγματα εκει!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Ειναι [size=19pt]τραγελαδικα[/size] τα πραγματα εκει!
τι σημαίνει "τραγελαδικά"; διασταύρωση τράγου με αγελάδα;
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
το έγραψε λάθος, τραγελλαδικά ήθελε να πειτι σημαίνει "τραγελαδικά"; διασταύρωση τράγου με αγελάδα;
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
τι λες ρε φιλε.....και μεθυσμενος να εισαι αν ευθυνεται ο αλλος αποζημιωνεσαι κανονικα 1000% αυτο που σου λεω
αληθεια? πεσμου εσυ ποια εταιρια θα με αποζημιωσει , ΛΑΘΟΣ! ΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ θα με αποζημιωσει να παω αυριο να ασφαλιστω! και αν κανω ατυχημα και φιλικη δηλωση ειτε ειναι μικτη ειτε οχι ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟ!
εμενα η ΜΑΝΑ μου που ναι διευθυντρια στην ΑLLIANZ...αλλιως μου τα χε πει!
(ντρεπομαι να την ρωτησω)
πραγματικα δεν ξερω πως θα αντιδρασει.....
(σε λιγο θα μου πεις, οτι αν ειναι το αυτοκινητο ασφαλισμενο και διπλομα να μην εχει ο οδηγος και κανει ατυχημα και δεν φταιει......οτι παλι τον αποζημιωνουν)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
από όσο γνωρίζω οι γυναίκες έχουν ένα θεματάκι με το παρκάρισμα
η λύση είναι πολύ εύκολη. πρέπει όλοι να μάθουμε νέους τρόπους παρκαρίσματος
η λύση είναι πολύ εύκολη. πρέπει όλοι να μάθουμε νέους τρόπους παρκαρίσματος
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
και μεθυσμενος να εισαι αν ευθυνεται ο αλλος αποζημιωνεσαι κανονικα 1000% αυτο που σου λεω
σε φιλο μου παντως δεν ισχυσε αυτο που λες...
τι σημαίνει "τραγελαδικά"; διασταύρωση τράγου με αγελάδα;
Eιναι δικη μου εκφραση!
Βασικα ειναι λιγο απο τραγελαφικο, λιγο απο αγελαδα, λιγο απο ελλαδικο, ολα μαζι!
τι λες ρε φιλε.....
αληθεια? πεσμου εσυ ποια εταιρια θα με αποζημιωσει , ΛΑΘΟΣ! ΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ θα με αποζημιωσει να παω αυριο να ασφαλιστω! και αν κανω ατυχημα και φιλικη δηλωση ειτε ειναι μικτη ειτε οχι ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟ!
εμενα η ΜΑΝΑ μου που ναι διευθυντρια στην ΑLLIANZ...αλλιως μου τα χε πει!
(ντρεπομαι να την ρωτησω)
πραγματικα δεν ξερω πως θα αντιδρασει.....
(σε λιγο θα μου πεις, οτι αν ειναι το αυτοκινητο ασφαλισμενο και διπλομα να μην εχει ο οδηγος και κανει ατυχημα και δεν φταιει......οτι παλι τον αποζημιωνουν)
και μιας και το κάνατε πάλι εγωκεντρικό το θρέντ να πω κι εγώ την δική μου μαλακία μιας που μπορεί να χρησιμέύσει σε κανένα χριστιανό... πριν 1 χρόνο τράκαρα ... πήγαινα γαμιώντας στο μαρούσι έξω από την οπελ που έχει κοντά στα σχολεία του δούκα και μπροστά μου είχα ένα πιτσιρίκι που πήγαινε γρήγορα κι εγώ κολλημένος πίσω του τον πήγαινα πάκμαν... ξαφνικά έξω από την όπελ αποφασίζει να φρενάρει χωρίς φλας και να στριψει αριστερά... βλέποντας εγώ το φρένο πάτησα γκάζι για να φύγω αριστερά του και καρφώθηκα στο μπροστά του φανάρι γιατί στο μεταξύ πρόλαβε να στρίψει... είχαμε και οι δύο εθνική .. αυτός είχε μικτή εγώ όχι.. θεώρησα ότι ισχύει αυτό που λέει νόμος ότι όσο μεγαλή πατάτα και να κάνει ο μπτροστά πρέπει να έχεις απόσταση ασφαλείας... παρόλα αυτά ενεργοποίησα την νομική προστασία της εθνικής μετά από συμβουλή του ασφαλιστή μου... ένα χρόνο μετά η εθνική αποφάσισε ότι ο τύπος έφταιγε 100% και μου έδωσε πίσω 5000.. και όλο αυτό επειδή πρόλαβα πριν τον άλλο να ενεργοποιήσω νομική προστασία πριν το κάνει ο άλλος.. αυτά τα ολίγα
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
εκτος οτι με μπερδεψες ετσι οπως τα γραψες!και μιας και το κάνατε πάλι εγωκεντρικό το θρέντ να πω κι εγώ την δική μου μαλακία μιας που μπορεί να χρησιμέύσει σε κανένα χριστιανό... πριν 1 χρόνο τράκαρα ... πήγαινα γαμιώντας στο μαρούσι έξω από την οπελ που έχει κοντά στα σχολεία του δούκα και μπροστά μου είχα ένα πιτσιρίκι που πήγαινε γρήγορα κι εγώ κολλημένος πίσω του τον πήγαινα πάκμαν... ξαφνικά έξω από την όπελ αποφασίζει να φρενάρει χωρίς φλας και να στριψει αριστερά... βλέποντας εγώ το φρένο πάτησα γκάζι για να φύγω αριστερά του και καρφώθηκα στο μπροστά του φανάρι γιατί στο μεταξύ πρόλαβε να στρίψει... είχαμε και οι δύο εθνική .. αυτός είχε μικτή εγώ όχι.. θεώρησα ότι ισχύει αυτό που λέει νόμος ότι όσο μεγαλή πατάτα και να κάνει ο μπτροστά πρέπει να έχεις απόσταση ασφαλείας... παρόλα αυτά ενεργοποίησα την νομική προστασία της εθνικής μετά από συμβουλή του ασφαλιστή μου... ένα χρόνο μετά η εθνική αποφάσισε ότι ο τύπος έφταιγε 100% και μου έδωσε πίσω 5000.. και όλο αυτό επειδή πρόλαβα πριν τον άλλο να ενεργοποιήσω νομική προστασία πριν το κάνει ο άλλος.. αυτά τα ολίγα
σε μενα γιατι εκανες παραθεση!
ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΛΚΟΟΛ!
ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΗΣΟΥΝ??????????
μιλαμε για σουρα και για ασφαλεια ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ!
δεν λεει ο καθενας την ιστορια του με τρακαρισματα!
αν αρχισουμε και λεμε για τρακαρισματα και περιπτωσεις προσωπικες θα ξεπερασουμε και το θρεντ με τις ελλeεινιδες
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εκτος οτι με μπερδεψες ετσι οπως τα γραψες!
σε μενα γιατι εκανες παραθεση!
ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΛΚΟΟΛ!
ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΗΣΟΥΝ??????????
μιλαμε για σουρα και για ασφαλεια ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ!
δεν λεει ο καθενας την ιστορια του με τρακαρισματα!
αν αρχισουμε και λεμε για τρακαρισματα και περιπτωσεις προσωπικες θα ξεπερασουμε και το θρεντ με τις ελλeεινιδες
παιχτη διαβασε λιγο τι εγραψα εγω για το θεμα και μη ντρεπεσαι να ρωτησεις τη μαμα. μαθαινεις ρωτωντας ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 155
- Εμφανίσεις
- 31K