Νέα

Όλοι μιλάνε για μας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stunt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μιλανε, αλλα τι λενε οι ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
καποιος εγραψε : σε λιγο θα παραγγελνουμε μεσω ιντερνετ...
το χριστοδουλο μου θυμισε..... ;)

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
χαχα...ζηλευουνε μωρε.... :uglystupid:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κοντευουμε στην ελλαδα να γινουμε η μεκκα της υποκρισιας....
να ξεπερασουμε και τους αγγλους..  :headbang: :headbang:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
αυτος ο cuba pete ειναι τεραστιος μαλακας :jerking: :jerking:!! ντροπιαζει και το ονομα της κουβας ο ηληθιος, του ομορφοτερου νησιου στο κοσμο με τις φθηνοτερες πουτανες.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μην του κανετε τη χαρη και γραφτειτε για να του απαντησετε.
αφηστε τον να τον φαει η μαλακια και να γεμισει σπυρακια..

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
γεια σου ρε Γιωργαρε!...μαλλον κανενας gayboy τους εκπροσωπει επαξια εδω! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δηλαδή τι λένε, κύριοι? Εγώ απαξιώ καν να κοιτάξω...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
cuba pepe παιξε για αρχη μια  :jerking: μαλλον 2  :jerking: :jerking: για να στανιαρεις απο την αφλοκια που εχει κυριευσει τις ουροποιητικες σου οδους , για τη συνεχεια ριξε και μια  :badair: για να αποτοξινωσεις το κωλαντερο σου,μετα χτυπα το κεφαλι σου στο τοιχο  :headbang: :headbang: για να κουλαρει το εγκεφαλικο σου παραληρημα και μετα παρε εναν :zzzzz: :zzzzz: για να κουλαρει λιγο το νευρικο σου συστημα και μετα οταν ξυπνησεις κανε και μια βολτα σε κανα μπουρδελο της φυλης για να δεις πως ειναι να πετας τα  :sperm: :sperm: κατ'αρχας σε καποτα και κατα δευτερον σε γυναικα!!!!!!!!!αν θες(σε συμβουλευω μαλλον) να δοκιμασεις να βαλεις καποτα στο σπιτι για να σου φυγει και το αγχος της πρωτης φορας1πιστεψε με θα πετυχεις!!!εννοειται να φας πριν φασολια και αρακα μαζι τουρλου ωστε να κλασεις πρωτα πριν πας,να τα κανεις με τη σειρα που τα περιγραφω και μετα απο 1 μηνα στειλε μου μυνημα και θα επανεξετασω αν σου λειπει η B12...... :idiot: :idiot: :uglystupid:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
cuba pepe παιξε για αρχη μια  :jerking: μαλλον 2  :jerking: :jerking: για να στανιαρεις απο την αφλοκια που εχει κυριευσει τις ουροποιητικες σου οδους , για τη συνεχεια ριξε και μια  :badair: για να αποτοξινωσεις το κωλαντερο σου,μετα χτυπα το κεφαλι σου στο τοιχο  :headbang: :headbang: για να κουλαρει το εγκεφαλικο σου παραληρημα και μετα παρε εναν :zzzzz: :zzzzz: για να κουλαρει λιγο το νευρικο σου συστημα και μετα οταν ξυπνησεις κανε και μια βολτα σε κανα μπουρδελο της φυλης για να δεις πως ειναι να πετας τα  :sperm: :sperm: κατ'αρχας σε καποτα και κατα δευτερον σε γυναικα!!!!!!!!!αν θες(σε συμβουλευω μαλλον) να δοκιμασεις να βαλεις καποτα στο σπιτι για να σου φυγει και το αγχος της πρωτης φορας1πιστεψε με θα πετυχεις!!!εννοειται να φας πριν φασολια και αρακα μαζι τουρλου ωστε να κλασεις πρωτα πριν πας,να τα κανεις με τη σειρα που τα περιγραφω και μετα απο 1 μηνα στειλε μου μυνημα και θα επανεξετασω αν σου λειπει η B12...... :idiot: :idiot: :uglystupid:

........ σκιζω τα πτυχια μου και σου δινω ΚΑΙ την ταυτοτητα μου........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
cuba pepe παιξε για αρχη μια  :jerking: μαλλον 2  :jerking: :jerking: για να στανιαρεις απο την αφλοκια που εχει κυριευσει τις ουροποιητικες σου οδους , για τη συνεχεια ριξε και μια  :badair: για να αποτοξινωσεις το κωλαντερο σου,μετα χτυπα το κεφαλι σου στο τοιχο  :headbang: :headbang: για να κουλαρει το εγκεφαλικο σου παραληρημα και μετα παρε εναν :zzzzz: :zzzzz: για να κουλαρει λιγο το νευρικο σου συστημα και μετα οταν ξυπνησεις κανε και μια βολτα σε κανα μπουρδελο της φυλης για να δεις πως ειναι να πετας τα  :sperm: :sperm: κατ'αρχας σε καποτα και κατα δευτερον σε γυναικα!!!!!!!!!αν θες(σε συμβουλευω μαλλον) να δοκιμασεις να βαλεις καποτα στο σπιτι για να σου φυγει και το αγχος της πρωτης φορας1πιστεψε με θα πετυχεις!!!εννοειται να φας πριν φασολια και αρακα μαζι τουρλου ωστε να κλασεις πρωτα πριν πας,να τα κανεις με τη σειρα που τα περιγραφω και μετα απο 1 μηνα στειλε μου μυνημα και θα επανεξετασω αν σου λειπει η B12...... :idiot: :idiot: :uglystupid:

το φολικο-ψωλικο οξυ του λειπει του πουστη....Βασο εισαι ανεπαναληπτος!!!!!!!!!!!!!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Είδα το κατάπτυστο link για μας στο γελοίο  τους site!

ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΟΤΕΣ!

ʼντε , νούμερα! ΛΟΥΓΚΡΕΣ!

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1

Να κανουμε εναν έρανο να τον στείλουμε στην Σόνια να του πετάξει τους βολβούς έξω... :dancing:

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Από υποκρισία ..είμαστε ισόβιοι πρωταθλητές κόσμου.. Ακόμα και οι Εγγλέζοι που ανέφερε ο φίλος , δεν ασχολούνται ούτε χλευάζουν τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή. Εδω περνιέσε για μαγκας αμα την πεφτεις σε τίποτα ζαβά 16αρικα και αφού τα ποτίσεις διάφορα προσπαθείς να το παίξεις άντρας..
Στην τελική είμαστε αρσενικά και γουστάρουμε τα θηλυκά.. και το γούστο μας το πληρώνουμε (δεν εννοώ μόνο τον πληρωμένω έρωτα) και για αυτό δεν νομίζω ότι θα πρέπει να λογοδοτήσουμε σε κανένα ανέραστο και σε καμία ξενέρωτη.. Ούτε αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί τους γιατί το μόνο που γουστάρουν για να νιώθουν καλύτερα στην μιζέρια τους είναι να δείχνουν με το δάχτυλο και να "πετάνε πέτρες" στον κόσμο του site.. σε ένα κόσμο που ούτε καν ξέρουν .. ούτε και μπορουν να τον καταλάβουν..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Από υποκρισία ..είμαστε ισόβιοι πρωταθλητές κόσμου.. Ακόμα και οι Εγγλέζοι που ανέφερε ο φίλος , δεν ασχολούνται ούτε χλευάζουν τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή. Εδω περνιέσε για μαγκας αμα την πεφτεις σε τίποτα ζαβά 16αρικα και αφού τα ποτίσεις διάφορα προσπαθείς να το παίξεις άντρας..
Στην τελική είμαστε αρσενικά και γουστάρουμε τα θηλυκά.. και το γούστο μας το πληρώνουμε (δεν εννοώ μόνο τον πληρωμένω έρωτα) και για αυτό δεν νομίζω ότι θα πρέπει να λογοδοτήσουμε σε κανένα ανέραστο και σε καμία ξενέρωτη.. Ούτε αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί τους γιατί το μόνο που γουστάρουν για να νιώθουν καλύτερα στην μιζέρια τους είναι να δείχνουν με το δάχτυλο και να "πετάνε πέτρες" στον κόσμο του site.. σε ένα κόσμο που ούτε καν ξέρουν .. ούτε και μπορουν να τον καταλάβουν..

μεσα εισαι.............. ;)

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι 39 και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο τα έχω βαρεθεί όλα αυτά τα τυπάκια.. σε όλους τους χώρους. Δεν μπορεί λέει να φανταστεί ότι υπάρχει τέτοιο site... Τι μαλάκας θεέ μου.. Λες και ασχολούμαστε με την άκρη της προβοσκίδας του αφρικανικού ελέφαντα... Ξύπνα Ρε για Σεξ μιλαμε.. από αυτό που γεννηθηκες και συ ..αμερικανάκι

astrikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Είναι καταπληκτικό να βλέπεις τέτοια σχόλια σε μια σελίδα που έχει 4 διαφημιστικές καταχωρήσεις τσόντας. Βέβαια το χεράκι είναι πάντα πιο οικονομικό και άμα δεν σε πιάσει κανείς μπορείς πάντα να το(ν) παίζεις υπεράνω(άραγε ο Cuba-arxi-gamikoulas-ton-paizo-oli-mera τον Peter North που τον έμαθε και τον αναφέρει?, μάλλον του έπαιρνε κασετούλες ο μπαμπάς του μιας και ντρεπότανε το παιδί να πάρει το τρένο για Βικτώριας).

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Βρε δεν τους γ@μ@ς;Βασικά δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό!Τι να πούνε δηλαδή;Ότι το bourdela είναι μια χαρά forum;Μαλάκες είναι;Για να φεύγουν ένα ένα τα μέλη τους; Ας ρίξουνε και μια ματιά www.alexa.com/site/ds/top_sites?cc=GR&ts_mode=country&lang=none] εδώ [/url]και άστους να κουρεύονται

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά τα λένε για μόστρα στις γκόμενες μου φαίνεται... Ξέρετε, το γνωστό αλισβερίσι που γίνεται στα φόρουμ.... κάνει ο λιγούρης τον ευγενικό και τον χιουμορίστα.... τραβάει την προσοχή από μια-δυο κακομοίρες... και μετά αρχίζει τα pm και τα MSN μπας και βάλει τον πούτσο του στην υγρασία.

Την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τους γνώμη δε συμφέρει να την πουν... γιατί στην πραγματικότητα ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ εδώ μέσα τριγυρίζουν και γουστάρουνε.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έτσι είναι... και δε χάνουν ευκαιρία να κάνουν τους ιππότες και τους ευαισθητούληδες μπας και κάτσει καμία  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom