Για δείτε ρε μάγκες...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όλοι δωρητές οργάνων..υποχρεωτικά....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 682
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ωραια...συμφωνώ η δωρεά οργάνων είναι υπέροχη πράξη , δίνεις ελπίδα σε συνανθρώπους σου και είμαι υπέρ.
Αλλά το ότι είναι υποχρεωτική για όλους και δεν αποφασίζεται από την οικογένεια εφόσον καταλάβουν ότι το παιδί τους, αδερφός τους κτλ είναι ετοιμοθανατο, εμένα μου προκαλέι ανησυχίες. Που ξερουμε ότι οι γιατροί δεν θα το "πεθάνουν" γιατί τα κέρδη είναι τεράστια????? Δεν θα βλέπουν το κάθε νέο παιδί (γιατι δεν φαντάζομαι να θέλουν όργανα από έναν 90αρη!!!) σαν πηγή κέρδους?? Θα είναι άραγε όλοι οι γιατροί τόσο ηθικοί που θα κοιτάξουν να σώσουν τη ζωή ενός ανθρώπου και όχι να αποκτήσουν τρελλά κέρδη πουλώντας τα όργανά του??? Ποιος ξέρει τι μίζες και τι κομπίνες θα κρύβονται πίσω από όλα αυτά???
Επίσης, το σώμα του κάθε ανθρώπου δεν είναι ιδιοκτησία του??δεν μπορώ να ορίσω εγώ αν μετά το θάνατό μου θέλω να με κάψουν, να με φάνε τα σκυλιά και ότι γουστάρω τέλος πάντων??? και ότι δεν θέλω να με τεμαχίσουν???
Δυστυχώς δεν υπάρχει ενημέρωση από τα μμε για όλα αυτά... είναι κάτι που αφορά όλους μας, αλλοι μπορεί να είναι υπέρ άλλοι κατά...αλλά δυστυχώς το αποσιωπούν. Καλά λένε ότι η κυβέρνηση μας πουλησε κανονικά πρωτά τη χώρα , το μέλλον και τώρα και τα σώματά μας
Αλλά το ότι είναι υποχρεωτική για όλους και δεν αποφασίζεται από την οικογένεια εφόσον καταλάβουν ότι το παιδί τους, αδερφός τους κτλ είναι ετοιμοθανατο, εμένα μου προκαλέι ανησυχίες. Που ξερουμε ότι οι γιατροί δεν θα το "πεθάνουν" γιατί τα κέρδη είναι τεράστια????? Δεν θα βλέπουν το κάθε νέο παιδί (γιατι δεν φαντάζομαι να θέλουν όργανα από έναν 90αρη!!!) σαν πηγή κέρδους?? Θα είναι άραγε όλοι οι γιατροί τόσο ηθικοί που θα κοιτάξουν να σώσουν τη ζωή ενός ανθρώπου και όχι να αποκτήσουν τρελλά κέρδη πουλώντας τα όργανά του??? Ποιος ξέρει τι μίζες και τι κομπίνες θα κρύβονται πίσω από όλα αυτά???
Επίσης, το σώμα του κάθε ανθρώπου δεν είναι ιδιοκτησία του??δεν μπορώ να ορίσω εγώ αν μετά το θάνατό μου θέλω να με κάψουν, να με φάνε τα σκυλιά και ότι γουστάρω τέλος πάντων??? και ότι δεν θέλω να με τεμαχίσουν???
Δυστυχώς δεν υπάρχει ενημέρωση από τα μμε για όλα αυτά... είναι κάτι που αφορά όλους μας, αλλοι μπορεί να είναι υπέρ άλλοι κατά...αλλά δυστυχώς το αποσιωπούν. Καλά λένε ότι η κυβέρνηση μας πουλησε κανονικά πρωτά τη χώρα , το μέλλον και τώρα και τα σώματά μας
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ωραια...συμφωνώ η δωρεά οργάνων είναι υπέροχη πράξη , δίνεις ελπίδα σε συνανθρώπους σου και είμαι υπέρ.
κατ αρχήν η αρχή της διαθέσεως οργάνων παραμένει.. απλά αλλάζει το περιεχόμενο της και από δήλωση διαθέσεως γίνεται δήλωση μη διαθέσεως.. με απλά ελληνικά για να ΜΗΝ είσια δωρήτής οργάνων θα πρέπει να το δηλώσεις, ενώ τώρα θα πρέπει να δηλώσεις την βούληση διαθεσης πρίν τον θάνατο...
σε ότι αφορά τώρα τους κινδύνους και το τεράστιο κέρδος που αναφέρεσαι... το κέρδος είναι απόρροια της αρχής προσφοράς-ζήτησης.. .όσο υπάρχει έλλειψη προσφοράς οργάνων (σημερα) τόσο συνητικά μεγαλύτερο το κέρδος που μπορεί να βγεί από μία τέτοια πράξη.. πρακτικά αν η προσφορά οργάνων είναι μεγάλη (με δεδομένο ότι η ζήτηση τους παραμένει σταθερή) τόσο το τυχόν κέρδος θα γίνεται μικρότερο έως μηδενικό..
Αυτή η κυβέρνηση παίρνει διάφορα μέτρα, και τα περισσότερα είναι ηλίθια και κακά.
Αυτό δεν ισχύει όμως γενικώς. Παίρνει και κάποια σωστά.
Ας πούμε ότι παίρνει 99 λάθος, και 1 σωστό. Κάπου εκεί την κατατάσσω.
Αυτό ειδικά το μέτρο, είναι ΣΩΣΤΟ.
Είναι η εξαίρεση στα συνολικά μέτρα της κυβέρνησης.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Αυτή η κυβέρνηση παίρνει διάφορα μέτρα, και τα περισσότερα είναι ηλίθια και κακά.
με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο... αν το μέτρο αυτό είχε παγκόσμια εφαρμογή ο κόσμος θα ήταν διαφορετικός.. και ένα από τα μεγαλύτερα και ειδεχθέστερα εγκλήματα αυτό της εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων θα είχε εξαλειφθεί..
enoxlitikostipos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κατ αρχήν η αρχή της διαθέσεως οργάνων παραμένει.. απλά αλλάζει το περιεχόμενο της και από δήλωση διαθέσεως γίνεται δήλωση μη διαθέσεως.. με απλά ελληνικά για να ΜΗΝ είσια δωρήτής οργάνων θα πρέπει να το δηλώσεις, ενώ τώρα θα πρέπει να δηλώσεις την βούληση διαθεσης πρίν τον θάνατο...
σε ότι αφορά τώρα τους κινδύνους και το τεράστιο κέρδος που αναφέρεσαι... το κέρδος είναι απόρροια της αρχής προσφοράς-ζήτησης.. .όσο υπάρχει έλλειψη προσφοράς οργάνων (σημερα) τόσο συνητικά μεγαλύτερο το κέρδος που μπορεί να βγεί από μία τέτοια πράξη.. πρακτικά αν η προσφορά οργάνων είναι μεγάλη (με δεδομένο ότι η ζήτηση τους παραμένει σταθερή) τόσο το τυχόν κέρδος θα γίνεται μικρότερο έως μηδενικό..
Ναι φίλε συμφωνώ αλλά με μιά μικρή διαφορά, αυτό στο εσωτερικό της χώρας... τι γίνετε όμως αν μία χώρα έχει πλεονάζοντα "εμπορευματα" και οι λοιπές έχουν έλειψη.. νομίζεις ότι δέν θα στηθεί ένα παράνομο εμπόριο εξαγωγής οργάνων΄; πόσο μάλλον όσο έχουμε και χιλιάδες μετανάστες "φαντασματα"... σε ένα στενό θα τους βρίσκουν... Εγώ διαφωνώ.. δηλαδή αν δέν θελω και δεν προλάβω να το δηλώσω λόγω ξαφνικού θανάτου; Τί γίνεται με την νεκροφάνεια; Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που ακόμα και σήμερα τους θάβουν κανονικότατα.. πόσο μάλλον να τους αφαιρέσουν κ τα όργανα...
τωρα σοβαρά??? εσυ το είχες ακούσει αυτό από τη τιβι ή καπου αλλού???γιατί εγω δεν το άκουσα πουθενα...άρα πόσοι είναι ενημερωμένοι και πόσοι θα πάνε κτλ???πολύ μικρό ποσοστό... Επίσης από ότι ξέρω συνήθως δηλώνεις ότι θέλεις να σου κάνουν κάτι, όχι ότι δεν θέλεις να στο κάνουν...και ειδικά μετα θάνατον...νομίζω είναι ηθικό το θέμα
Τωρα για τους νόμους της προσφοράς και της ζήτησης, όλες οι άλλες χώρες έχουν ψηφίσει ενα τέτοιο νόμο??? Είναι πολύ σημαντικό θέμα αυτό... Γιατί δεν φαντάζομαι ότι μιλάς για τη ζήτηση που υπάρχει στην Ελλάδα , αφού τα όργανα θα βγαινουν και στο εξωτερικό, αλλά τη παγκόσμια ζήτηση...Και πάλι η προσφορά δεν θα ναι τόσο μεγάλη όσο τη φανταζόμαστε, αφού δεν αφορά αυτός ο νόμος τους μπαρμπάδες και τις γιαγιαδες αλλά κυρίως τα νέα παιδιά, που συνήθως σκοτώνονται σε τροχαία κτλ κτλ. και ήταν υγειή πριν.
Αν αυτός ο νόμος εφαρμοστει μόνο στην Ελλάδα καταλαβαίνουμε πως η αύξηση της παγκόσμιας προσφοράς οργάνων είναι μηδαμινή άρα οι τιμές έχουν όπως έχουν...Αλλά ακόμη και αν αυτό γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο...και όντως υπάρξη αύξηση της προσφοράς οργάνων..το κέρδος ίσως να μην γίνει μηδαμινό...σκεφτόμενοι ότι όλα τα όργανα δεν είναι συμβατά σε όλους...αλλά και ότι αντίστοιχα οι "έξυπνοι γιατροί" μπορούν να αυξήσουν και τη ζήτηση, κρινοντας με ελαφρά την καρδία καποιον ότι θα χρειαστει μεταμοσχευση...
FrankyGoesToHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Είναι πολύ σωστή η θεώρηση σου περί προσφοράς και ζήτησης αλλά νομίζω ότι δεν έχεις λάβει υπόψιν ότι πιθανόν να μιλάμε για μια εγχώρια προσφορά (μικρή) και μια παγκόσμια ζήτηση (τεράστια). Βέβαια δεν γνωρίζω το τι ακριβώς έχει προταθεί οπότε επιφυλάσομαι και για το σχόλιο μου. Αν κάποιος έχει το ακριβές κείμενο του νόμου ας μας το παραθέσει.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ναι φίλε συμφωνώ αλλά με μιά μικρή διαφορά, αυτό στο εσωτερικό της χώρας... τι γίνετε όμως αν μία χώρα έχει πλεονάζοντα "εμπορευματα" και οι λοιπές έχουν έλειψη.. νομίζεις ότι δέν θα στηθεί ένα παράνομο εμπόριο εξαγωγής οργάνων΄; πόσο μάλλον όσο έχουμε και χιλιάδες μετανάστες "φαντασματα"... σε ένα στενό θα τους βρίσκουν... Εγώ διαφωνώ.. δηλαδή αν δέν θελω και δεν προλάβω να το δηλώσω λόγω ξαφνικού θανάτου; Τί γίνεται με την νεκροφάνεια; Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που ακόμα και σήμερα τους θάβουν κανονικότατα.. πόσο μάλλον να τους αφαιρέσουν κ τα όργανα...
(1) πλεονάζοντα όργανα...
Οτι γίνεται και σήμερα. Υπάρχει διεθνής λίστα αναμονής στην οποία γίνεται αναφορά εφόσον δεν βρεθεί συμβατός λήπτης στις εθνικές λίστες αναμονής. Παρόλα αυτά στην περίπτωση κατά την οποία ψηφιστεί και εφαρμοστεί ο νόμος θα μπορούσε (λέω τώρα) να επιβάλλει στους εξ αλλοδαπής λήπτες (εφόσον δεν βρεθεί λήπτης στην Ελλάδα) να κάνουν την μεταμόσχευση στην Ελλάδα (να και αμέσως κάποια έσοδα)
(2) μετανάστες φαντάσματα...
αυτό μπορεί να γίνει και σήμερα .. παράνομη λήψη οργάνων σημαίνει παράνομη μεταμόσχευση και σήμερα γίνονται πάρα πολλές (ειδικά σε κάτι χώρες όπως Ινδία κλπ)
(3) δεν πρόλαβες να το δηλώσεις
Κατα την γνώμη μου ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μία ορθολογική άποψη περί ζωής θα πρέπει πρώτα πρώτα να σκέφτεαι το τι θα γίνει μετά τον θάνατο του και να προχωρά άμεσα σε τέτοια δήλωση, όπως και στην σύνταξη διαθήκης του στην οποία θα φροντίζει για την διάθεση της περιουσίας του... τώρα αν δεν προλάβει εεεε τι να γίνει .. στο κάτω κάτω της γραφής δεν θα καταλάβει και τίποτε, ούτε θα του λείψουν
(4) νεκροφάνεια
Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα. Η ιατρική έχει προοδεύσει πάρα πολύ ώστε να μπορεί να διακρίνει τον νεκρό από τον ζωντανό.. τώρα αν κάποιος είναι γκουρού και μπορεί να καταστέλλει τις σωματικές λειτουργίες σε τέτοιο βαθμό ώστε να δείχνει νεκρός τι να σου πώ.. ας πρόσεχε ...
ελα ρε μαγκες τα πραγματα ειναι απλα.αφου βλεπουν οτι μας πηραν οσα λεγτα ειχαμε και τους ημαστε αχρηστοι πια μας πουλανε σε αυτους που τωρα εχουν.αντε και καλη τυχη στα δημασια νοσοκομεια που με τοση ευκολια πια θα σε βγαζουν κλινικα νεκρο και θα σε πουλανε.και κλασικα ο μαλακας ο ελληνας αδιαφορει γιατι απλα πιστευει οτι δερν αφορα εκεινον αλλα τον διπλανο τουΕίναι πολύ σωστή η θεώρηση σου περί προσφοράς και ζήτησης αλλά νομίζω ότι δεν έχεις λάβει υπόψιν ότι πιθανόν να μιλάμε για μια εγχώρια προσφορά (μικρή) και μια παγκόσμια ζήτηση (τεράστια). Βέβαια δεν γνωρίζω το τι ακριβώς έχει προταθεί οπότε επιφυλάσομαι και για το σχόλιο μου. Αν κάποιος έχει το ακριβές κείμενο του νόμου ας μας το παραθέσει.
ViperMC
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
οχι φιλε δεν ειναι σωστο . και δεν ειναι σωστο επειδη ειναι υποχρεωτικο . επειδη εμπεριεχει την επιβολη . η δωρεα οργανων ειναι η ωραιοτερη πραξη και δωρο ζωης απο εναν ανθρωπο σε εναν αλλο . εφοσον ομως επιβαλεται θα εχει τα ακριβως αντιθετα αποτελεσματα . αντι λοιπον το κωλοκρατος να πρωωθησει μια σωστη καμπανια ενημερωσης και διαμορφωσης θετικης γνωμης , επιβαλει δια της βιας την αρπαγη οργανων . η επιβολη , ποτε δεν ειχε καλη καταλληξη και δεν θα εχει και τωρα . επειδη λοιπον το κρατος ειναι ανικανο να διαμορφωσει σωστους χαρακτηρες (οχι μονο στο θεμα της μεταμοσχευσης , αλλα σε οτιδηποτε) , αποφασιζει με το ετσι θελω να απιβαλει φορολογια μετα θανατον ! ωραια! φορολογια στη ζωη , φορολογια και στο θανατοΑυτό ειδικά το μέτρο, είναι ΣΩΣΤΟ
και να δουμε λοιπον , πως θα μπορει να ειναι βεβαιος κανεις , εαν οταν ο ιδιος η συγγενης του θα χαροπαλευει , οι γιατροι θα κανουν οτι ειναι ανθρωπινως δυνατο για να τον σωσουν η εαν θα τον αφησουν να ψοφησει αβοηθητος σαν το σκυλι για να παρουν τα οργανα του . και πριν βιαστει κανεις να μιλησει για ιατρικη ηθικη και ορκο του ιπποκρατη κι αλλα κουραφεξαλα , να υπενθυμισω πως μιλαμε για την ελλαδα που ζει μεσαιωνα ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης , αναλογο (ισως και χειροτερο ) κεντροαφρικανικης δημοκρατιας , μιλαμε για την χωρα που το φακελακι , το ραντζο , ο χαλασμενος αξομικος τομογραφος , τα ξεχασμενα ψαλιδια στις κοιλιες των εγχειρισμενων κλπ δεν προκαλουν καταπληξη , ουτε ειναι αιτια παραιτησεων. κι αντε τωρα σε αυτη τη χωρα , την χειροτερη της ευρωπης , να με πεισει οτι ξαφνικα οι γιατροι θα φερθουν πολιτισμενα και ηθικα !
προκαλω οποιονδηποτε να με πεισει με λογικα επιχειρηματα , πως το κρατος - μπουρδελο , πως το χειροτερο ιατροφαρμακευτικο συστημα της ευρωπης , πως η παρα-ιατρικη και παρα-φαρμακευτικη κλικα που γαλουχηθηκε και ανδρωθηκε με τις πλατες σαπιων κυβερνησεων , πως το συστημα που ταλαιπωρει καθημερινα οποιον κανει την μαλακια να αρρωστησει η να φανει ιατρικα ανημπορος ... πως ξαφνικα , θα αποκτησει συνειδηση ! παρακαλω , πειστε με πως εχω αδικο ! πειστε με πως δεν θα κινδυνευω να με κομματιασουν για να παρουν τα οργανα μου , ενω θα μπορουσαν να με κρατησουν στη ζωη . δωστε μου δειγματα , να καταλαβω κι εγω ο ανοητος , οτι κακως εχω αρνητικη γνωμη για την ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και το κρατος προνοιας στην ελλαδα . πειστε με πως η ιατρικη περιθαλψη και το συστημα υγειας του μπουρδελοκρατους στο οποιο ζουμε , πειστε με πως η μαφια των νοσοκομειων που κανει πραξη την θεωρια του φασισμου (οι δυνατοι / υγειεις / πλουσιοι επιβιωνουν ενω οι ανημποροι / αρρωστοι / φτωχοι γινονται λιπασμα ) αντι να εφαρμοζει την καλυτερη μεταχειριση για ολους , πειστε με πως κανοντας εισαγωγη στο χειρουργειο , θα πρεπει να εχω εμπιστοσυνη σε γιατρους , νοσοκομες κλπ . πειστε με - σας προκαλω !
οχι φιλε δεν ειναι σωστο . και δεν ειναι σωστο επειδη ειναι υποχρεωτικο . επειδη εμπεριεχει την επιβολη . η δωρεα οργανων ειναι η ωραιοτερη πραξη και δωρο ζωης απο εναν ανθρωπο σε εναν αλλο . εγοσον ομως επιβαλεται θα εχει τα ακριβως αντιθετα αποτελεσματα . αντι λοιπον να πρωωθησουν μια σωστη καμπανια ενημερωσης και διαμορφωσης θετικης γνωμης , επιβαλουν δια της βιας . η επιβολη , ποτε δεν ειχε καλη καταλληξη . επειδη λοιπον το κρατος ειναι ανικανο να διαμορφωσει σωστους χαρακτηρες (οχι μονο στο θεμα της μεταμοσχευσης , αλλα σε οτιδηποτε) , αποφασιζει με το ετσι θελω να απιβαλει φορολογια μετα θανατον ! ωραια! φορολογια στη ζωη , φορολογια και στο θανατο . και να δουμε λοιπον , πως θα μπορει να ειναι βεβαιος κανεις , εαν οταν ο ιδιος η συγγενης του θα χαροπαλευει , οι γιατροι θα κανουν οτι ειναι ανθρωπινως δυνατο για να τον σωσουν η εαν θα τοπν αφησουν να ψοφησει σαν το σκυλι για να παρουν υα οργανα του . και πριν βιαστει κανεις να μιλησει για ιατρικη ηθικη και ορκο του ιπποκρατη κι αλλα κουραφεξαλα , να υπενθυμισω πως μιλαμε για την ελλαδα που ζει μεσαιωνα ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης , αναλογο (ισως και χειροτερο ) κεντροαφρικανικης δημοκρατιας , μιλαμε για την χωρα που το φακελακι , το ραντζο , ο χαλασμενος αξομικος τομογραφος , τα ξεχασμενα ψαλιδια στις κοιλιες των εγχειρισμενων κλπ δεν προκαλουν καταπληξη , ουτε ειναι αιτια παραιτησεων. κι αντε τωρα σε αυτη τη χωρα , την χειροτερη της ευρωπης , να με πεισει οτι ξαφνικα οι γιατροι θα φερουν πολιτισμενα και ηθικα!
Μπραβο ειπες ακριβως οτι σκεφτομαι με τα καλυτερα λογια
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
Δανια ειχε πει ο Τσαντ οτι θα μας εκανε???
μηπως εννοουσε Ινδια???
καλα τωρα μιλατε σοβαρα? Απο ποτε εχει τη δυνατοτητα το κρατος να νομοθετει και να ασκει εξουσια στο σωμα του πολιτη???? Και τι θα πει εισαι δοτης εκτος αν δηλωσεις το αντιθετο? τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ρε?? Αν ειναι να βγαλει και ενα νομο οτι κανεις δε θα αμοιβεται απο την εργασια του εκτος αν δηλωσει οτι θελει να πληρωνεται Ασ βγαλουν και ενα νομο οτι ολοι θα φυλακιζονται εκτος αν αμφισβητησουν το λογο που τους φυλακιζουν
Και το κυριοτερο ειναι οτι ξεχνατε ολοι σας το πιο σημαντικο! Πως δηλαδη η τραπεζα οργανων που θα δημιουργηθει ΔΕΝ θα ανηκει στην Ελλαδα ουτε στα νοσοκομεια της! (βλ. ορους μνημονιου). Ανηκει στους "δανειστες"...ναι σε αυτους τους καλους ανθρωπους που τους ενδιαφερει πρωτα απο ολα ο ανθρωπος
Αλλα απο την αλλη, σιγα μην επιτρεψουν οι λαμπροι ανθρωπιστες, οι γιατροι, να γινουν παρατυπιες με την αφαιρεση και διαθεση των οργανων... πριν λιγο καιρο απεδειξαν ποσο πολυ νοιαζονται για την υγεια μας οταν εβαζαν με το ζορι τον κοσμο να εμβολιαζεται με ενα εμβολιο που οσοι το εκαναν υποφερουν απο φρικτες παρενεργιες...και για εναν κινδυνο που ποτε δεν υπηρξε....
Αλλα τι λεω.... ο κοσμος ειναι αγγελικα πλασμενος! Πρωτα ο ανθρωπος! Σιγα μη δημιουργηθουν κυκλωματα που θα εξαφανιζουν ανθρωπους, θα τους αφαιρουν τα οργανα και θα βρισκεται και ενας γιατρος να βγαζει μια βεβαιωση πως ο "ασθενης" δεν πηγαινε να παρει ψωμι αλλα επασχε απο σοβαροτατη ασθενεια που τον βρηκε στο περπατημα...
Σιγα μη χρειαζεται επειγοντως ενας εκατομμυριουχος μεταμοσχευση καρδιας, και να μη βρισκεται εκεινη την επομενη μερα με μαγικο τροπο... Βεβαια αν τη χρειαζεται ενας φτωχος, δυστυχως δεν θα ειναι ποτε συμβατος με τον δοτη... ειναι θεμα πιθανοτητων αλλωστε...
Σιγα μη χρησιμοποιηθουν τα εκατομμυρια εξαθλιωμενων λαθρομεταναστων ως κυνηγοι οργανων για ενα κομματι ψωμι.... Οσο και να το κανουμε, το να τους μεταφερουν με ιδιωτικα τζετ για να τους παιρνουν τα οργανα ειναι πολυεξοδο.... καλυτερα να γινει μια ομορφη και πανω απο ολα "ανθρωπιστικη" τραπεζα οργανων! Να σφαζουμε λαους αλλα να εχουμε τη συνηδειση μας ησυχη γιατι το κανουμε "για καλο σκοπο"...
αλλωστε ολες οι συγχρονες γεννοκτονιες και καταστροφες για καλο σκοπο εγιναν, για την ειρηνη, τη δημοκρατια, την οικολογια και τον ανθρωπισμο...
δυστυχως.....αποδεικνυεται καθημερινα πως ο σκοπος αυτου του ΜΕΓΑ προδοτη που κυβερνα δεν ειναι απλα η εξαθλιωση μας, ειναι ο αφανισμος μας!
Και το γεγονος που με θλιβει περισσοτερο δεν ειναι οι σκοποι των ηλιθιων ανδρεικελων που κυβερνουν τον κοσμο.... αυτο που με θλιβει πιο πολυ ειναι η προθυμια αρκετων να καταπιουν αμασητη την οποια προπαγανδα των ΜΜΕ..... σκεψη και κριτικη ικανοτητα στο μηδεν! Η μονη λυση ειναι αυτη που μας δειχνουν.....
Λυπαμαι....
μηπως εννοουσε Ινδια???
καλα τωρα μιλατε σοβαρα? Απο ποτε εχει τη δυνατοτητα το κρατος να νομοθετει και να ασκει εξουσια στο σωμα του πολιτη???? Και τι θα πει εισαι δοτης εκτος αν δηλωσεις το αντιθετο? τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ρε?? Αν ειναι να βγαλει και ενα νομο οτι κανεις δε θα αμοιβεται απο την εργασια του εκτος αν δηλωσει οτι θελει να πληρωνεται Ασ βγαλουν και ενα νομο οτι ολοι θα φυλακιζονται εκτος αν αμφισβητησουν το λογο που τους φυλακιζουν
Και το κυριοτερο ειναι οτι ξεχνατε ολοι σας το πιο σημαντικο! Πως δηλαδη η τραπεζα οργανων που θα δημιουργηθει ΔΕΝ θα ανηκει στην Ελλαδα ουτε στα νοσοκομεια της! (βλ. ορους μνημονιου). Ανηκει στους "δανειστες"...ναι σε αυτους τους καλους ανθρωπους που τους ενδιαφερει πρωτα απο ολα ο ανθρωπος
Αλλα απο την αλλη, σιγα μην επιτρεψουν οι λαμπροι ανθρωπιστες, οι γιατροι, να γινουν παρατυπιες με την αφαιρεση και διαθεση των οργανων... πριν λιγο καιρο απεδειξαν ποσο πολυ νοιαζονται για την υγεια μας οταν εβαζαν με το ζορι τον κοσμο να εμβολιαζεται με ενα εμβολιο που οσοι το εκαναν υποφερουν απο φρικτες παρενεργιες...και για εναν κινδυνο που ποτε δεν υπηρξε....
Αλλα τι λεω.... ο κοσμος ειναι αγγελικα πλασμενος! Πρωτα ο ανθρωπος! Σιγα μη δημιουργηθουν κυκλωματα που θα εξαφανιζουν ανθρωπους, θα τους αφαιρουν τα οργανα και θα βρισκεται και ενας γιατρος να βγαζει μια βεβαιωση πως ο "ασθενης" δεν πηγαινε να παρει ψωμι αλλα επασχε απο σοβαροτατη ασθενεια που τον βρηκε στο περπατημα...
Σιγα μη χρειαζεται επειγοντως ενας εκατομμυριουχος μεταμοσχευση καρδιας, και να μη βρισκεται εκεινη την επομενη μερα με μαγικο τροπο... Βεβαια αν τη χρειαζεται ενας φτωχος, δυστυχως δεν θα ειναι ποτε συμβατος με τον δοτη... ειναι θεμα πιθανοτητων αλλωστε...
Σιγα μη χρησιμοποιηθουν τα εκατομμυρια εξαθλιωμενων λαθρομεταναστων ως κυνηγοι οργανων για ενα κομματι ψωμι.... Οσο και να το κανουμε, το να τους μεταφερουν με ιδιωτικα τζετ για να τους παιρνουν τα οργανα ειναι πολυεξοδο.... καλυτερα να γινει μια ομορφη και πανω απο ολα "ανθρωπιστικη" τραπεζα οργανων! Να σφαζουμε λαους αλλα να εχουμε τη συνηδειση μας ησυχη γιατι το κανουμε "για καλο σκοπο"...
αλλωστε ολες οι συγχρονες γεννοκτονιες και καταστροφες για καλο σκοπο εγιναν, για την ειρηνη, τη δημοκρατια, την οικολογια και τον ανθρωπισμο...
δυστυχως.....αποδεικνυεται καθημερινα πως ο σκοπος αυτου του ΜΕΓΑ προδοτη που κυβερνα δεν ειναι απλα η εξαθλιωση μας, ειναι ο αφανισμος μας!
Και το γεγονος που με θλιβει περισσοτερο δεν ειναι οι σκοποι των ηλιθιων ανδρεικελων που κυβερνουν τον κοσμο.... αυτο που με θλιβει πιο πολυ ειναι η προθυμια αρκετων να καταπιουν αμασητη την οποια προπαγανδα των ΜΜΕ..... σκεψη και κριτικη ικανοτητα στο μηδεν! Η μονη λυση ειναι αυτη που μας δειχνουν.....
Λυπαμαι....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τώρα θα δίνουμε και τζάμπα τα όργανά μας στα μουνόπανα με φράγκα που έχουν κλείσει χαρτάκι προτεραιότητας να μην ψοφολογήσουν;
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
οχι φιλε δεν ειναι σωστο . και δεν ειναι σωστο επειδη ειναι υποχρεωτικο . επειδη εμπεριεχει την επιβολη . η δωρεα οργανων ειναι η ωραιοτερη πραξη και δωρο ζωης απο εναν ανθρωπο σε εναν αλλο . εφοσον ομως επιβαλεται θα εχει τα ακριβως αντιθετα αποτελεσματα . αντι λοιπον το κωλοκρατος να πρωωθησει μια σωστη καμπανια ενημερωσης και διαμορφωσης θετικης γνωμης , επιβαλει δια της βιας την αρπαγη οργανων . η επιβολη , ποτε δεν ειχε καλη καταλληξη και δεν θα εχει και τωρα . επειδη λοιπον το κρατος ειναι ανικανο να διαμορφωσει σωστους χαρακτηρες (οχι μονο στο θεμα της μεταμοσχευσης , αλλα σε οτιδηποτε) , αποφασιζει με το ετσι θελω να απιβαλει φορολογια μετα θανατον ! ωραια! φορολογια στη ζωη , φορολογια και στο θανατο
ξέρεις πόσες καμπάνιες έχουν γίνει κατά καιρούς για
(1) δωρεά οργάνων
(2) αιμοδοσία
(3) το κάπνισμα
(4) την οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος
(5) την ανακύκλωση
(6) τις αποδείξεις και το ξύπνημα της φορολογικής συνείδησης????
άπειρες... λένε, ξαναλένε, κάνουν σεμινάρια, ημερίδες, μαθήματα στα σχολεία, μαθήματα στους γονείς κλπ κλπ κλπ κλπ...
και τί έγινε με όλα αυτά?
(1) έχουμε τον χαμηλώτερο δείκτη δωρεάς οργάνων.
(2) εισάγουμε αίμα και παράγωγα του
(3) έχουμε πολύ μεγάλο αριθμό καπνιστών και ειδικά στις μικρές ηλικίες
(4) συνεχίζουμε να σκοτωνόμαστε και να σκοτώνουμε οδηγώντας σουρωμένοι
(5) έχουμε πολύ χαμηλό ποσοστό ανακύκλωσης αποριμάτων και συνεχίζουμε να παράγουμε μεγάλο κατα κεφαλήν όγκο αποριμάτων
(6) εδώ δεν θα μιλήσω... οι αριθμοί δείχνουν, αλλά και οι αποδείξεις που βρίσκεις πάνω σε κάθε τραπέζι καφετέριας πεταμένες...
επίσης είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι η συνείδηση δεν αποκτήθηκε με την πειθώ αλλά με τον φόβο.. για παράδειγμα τους φοροφυγάδες τους κρεμούσαν στον Πύργο του Λονδίνου ενώ στην Ελλάδα όποιος έκλεβε φόρους ήταν ήρωας (τουρκοκρατία γαρ)... ο φόβος σιγά σιγά μετατράπηκε σε συνείδηση... δυστυχώς στην Ελλάδα ουδεποτε υπήρξε φόβος για κάτι..
λογικό συμπέρασμα.. εφόσον η πειθώ δεν λειτουργεί ας λειτουργήσει η επιβολή...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
προκαλω οποιονδηποτε να με πεισει με λογικα επιχειρηματα , πως το κρατος - μπουρδελο , πως το χειροτερο ιατροφαρμακευτικο συστημα της ευρωπης , πως η παρα-ιατρικη και παρα-φαρμακευτικη κλικα που γαλουχηθηκε και ανδρωθηκε με τις πλατες σαπιων κυβερνησεων , πως το συστημα που ταλαιπωρει καθημερινα οποιον κανει την μαλακια να αρρωστησει η να φανει ιατρικα ανημπορος ... πως ξαφνικα , θα αποκτησει συνειδηση ! παρακαλω , πειστε με πως εχω αδικο ! πειστε με πως δεν θα κινδυνευω να με κομματιασουν για να παρουν τα οργανα μου , ενω θα μπορουσαν να με κρατησουν στη ζωη . δωστε μου δειγματα , να καταλαβω κι εγω ο ανοητος , οτι κακως εχω αρνητικη γνωμη για την ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και το κρατος προνοιας στην ελλαδα . πειστε με πως η ιατρικη περιθαλψη και το συστημα υγειας του μπουρδελοκρατους στο οποιο ζουμε , πειστε με πως η μαφια των νοσοκομειων που κανει πραξη την θεωρια του φασισμου (οι δυνατοι / υγειεις / πλουσιοι επιβιωνουν ενω οι ανημποροι / αρρωστοι / φτωχοι γινονται λιπασμα ) αντι να εφαρμοζει την καλυτερη μεταχειριση για ολους , πειστε με πως κανοντας εισαγωγη στο χειρουργειο , θα πρεπει να εχω εμπιστοσυνη σε γιατρους , νοσοκομες κλπ . πειστε με - σας προκαλω !
είσαι σίγουρος ότι θα θέλεις να σε κρατήσουν στην ζωή???????????????????
Η εκμετάλλευση σε όλο της το μεγαλείο....εφεύρουν συνέχεια τρόπους,για μεγαλύτερο και αδιάκοπο φαγοπότι.....δεν είμαστε ιδανική κοινωνία,τίποτα δεν γίνεται για το καλό μας,όλα για τις τσέπες κάποιων....θα πέσουν πολλοί θάνατοι παιδιών...και όχι μόνο..Όσοι είναι στα κόλπα...θα κάνουν τρελή κονόμα....Ας είναι λιγοστές οι ώρες των κυβερνόντων ,όχι μόνο μέσα στη βουλή,αλλά στην ίδια τη ζωή....
οχι φιλε δεν ειναι σωστο . και δεν ειναι σωστο επειδη ειναι υποχρεωτικο . επειδη εμπεριεχει την επιβολη . η δωρεα οργανων ειναι η ωραιοτερη πραξη και δωρο ζωης απο εναν ανθρωπο σε εναν αλλο . εφοσον ομως επιβαλεται θα εχει τα ακριβως αντιθετα αποτελεσματα . αντι λοιπον το κωλοκρατος να πρωωθησει μια σωστη καμπανια ενημερωσης και διαμορφωσης θετικης γνωμης , επιβαλει δια της βιας την αρπαγη οργανων . η επιβολη , ποτε δεν ειχε καλη καταλληξη και δεν θα εχει και τωρα . επειδη λοιπον το κρατος ειναι ανικανο να διαμορφωσει σωστους χαρακτηρες (οχι μονο στο θεμα της μεταμοσχευσης , αλλα σε οτιδηποτε) , αποφασιζει με το ετσι θελω να απιβαλει φορολογια μετα θανατον ! ωραια! φορολογια στη ζωη , φορολογια και στο θανατο
και να δουμε λοιπον , πως θα μπορει να ειναι βεβαιος κανεις , εαν οταν ο ιδιος η συγγενης του θα χαροπαλευει , οι γιατροι θα κανουν οτι ειναι ανθρωπινως δυνατο για να τον σωσουν η εαν θα τον αφησουν να ψοφησει αβοηθητος σαν το σκυλι για να παρουν τα οργανα του . και πριν βιαστει κανεις να μιλησει για ιατρικη ηθικη και ορκο του ιπποκρατη κι αλλα κουραφεξαλα , να υπενθυμισω πως μιλαμε για την ελλαδα που ζει μεσαιωνα ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης , αναλογο (ισως και χειροτερο ) κεντροαφρικανικης δημοκρατιας , μιλαμε για την χωρα που το φακελακι , το ραντζο , ο χαλασμενος αξομικος τομογραφος , τα ξεχασμενα ψαλιδια στις κοιλιες των εγχειρισμενων κλπ δεν προκαλουν καταπληξη , ουτε ειναι αιτια παραιτησεων. κι αντε τωρα σε αυτη τη χωρα , την χειροτερη της ευρωπης , να με πεισει οτι ξαφνικα οι γιατροι θα φερθουν πολιτισμενα και ηθικα !
Έτσι..πες τα ρε Viper......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
οι γιατροι θα κανουν οτι ειναι ανθρωπινως δυνατο για να τον σωσουν η εαν θα τον αφησουν να ψοφησει αβοηθητος σαν το σκυλι για να παρουν τα οργανα του .
αυτό θια κάνουυν....
μόνο που αντί για το ιστορικό του ασθενούς θα κοιτάζουν τη λίστα με τα όργανα "μεγάλης ζήτησης" δια παν ενδεχόμενον.
ααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 171
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις