You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όλοι δωρητές οργάνων..υποχρεωτικά....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 682
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ελληναρα αντε να γαμησεις καμια ρωσσιδα τωρα,που μονο αυτες μπορεις,και ασε τους υπολοιπους ησυχους.Στο τελος τελος αντε και γαμηθειτε και γενοκτονηθειτε μαλακες νεοελληνες.
Το εχετε χασει τελειως,βρισκεστε σε πληρη υπνωση-αφασια.
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
ελληναρα αντε να γαμησεις καμια ρωσσιδα τωρα,που μονο αυτες μπορεις,και ασε τους υπολοιπους ησυχους.
Που κολλαει αυτο?
Ναι δικιο εχεις,γαμαω εγω τις ωραιες και τις βρωμικες δουλειες ητοι τη σαβουρογαμια-μπαζογαμια τις αφηνω σε εσενα και τους ομοιους σου.
Επισκέπτης
Καλωσηρθατε στην εβραικη παγκοσμια δικτατορια,και ακομα δεν εχετε δει τιποτα!
.............................
Ξανα-ψηφιστε εβραιους μασονους!
Eγω θα ψηφησω Τσιπρα. Δεν πιστευω να ειναι κι αυτος Εβραιος ?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
οποτε οι συμπατριωτισσες σου ειναι για σενα σαβουρες και μπαζα.σαλτα γαμησου ρε απο την χωρα μας,βρωμιαρη.τετοιους "πατριωτες" δεν τους θελουμε στην Ελλαδα μας,να πας στην ρωσσια.Που κολλαει αυτο?
Ναι δικιο εχεις,γαμαω εγω τις ωραιες και τις βρωμικες δουλειες ητοι τη σαβουρογαμια-μπαζογαμια τις αφηνω σε εσενα και τους ομοιους σου.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Όχι εβραίος δεν είναι,πρακτοράς τους...Eγω θα ψηφησω Τσιπρα. Δεν πιστευω να ειναι κι αυτος Εβραιος ?
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Eγω θα ψηφησω Τσιπρα. Δεν πιστευω να ειναι κι αυτος Εβραιος ?
Εβραιος δεν ξερω,προδοτης ομως σιγουρα οπως ολοι μεσα στην μπουρδελο-βουλη.
Η λυση δεν ειναι αυτη.
Ειναι η ολικος αφανισμος των προδοτων και αυτου του αθλιου εβραικου πολιτευματος.
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
οποτε οι συμπατριωτισσες σου ειναι για σενα σαβουρες και μπαζα.σαλτα γαμησου ρε απο την χωρα μας,βρωμιαρη.τετοιους "πατριωτες" δεν τους θελουμε στην Ελλαδα μας,να πας στην ρωσσια.
Αντε παλι η καραμελα..........
Υπαρχουν και ωραιες Ελληνιδες......ειναι ομως 1 στις 10000.......
soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αιντε και τους αφανισαμε...μετα τι? ...για πες και σε μας τους αδαεις...Εβραιος δεν ξερω,προδοτης ομως σιγουρα οπως ολοι μεσα στην μπουρδελο-βουλη.
Η λυση δεν ειναι αυτη.
Ειναι η ολικος αφανισμος των προδοτων και αυτου του αθλιου εβραικου πολιτευματος.
Nyxtovatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εμενα παντως μου κανει καπως αυτο και επιδει ειμαι εκ φυσεος καχηποπτο ατομο θα κανω την δηλωση οτι δεν θελω να ειμαι δωριτης οργανων εκτος και αν το νομικο πλεσειο γινει ετσι που να μην μπωρουν να γινουν λαμογιες γιατι να μη ξεχναμε οτι στην Ελλαδαρα ζουμε και ειμαι βεβαοις οτι καπιοι "μαγγες" θα βρεθουν που θα κονομησουν απο αυτη την υποθεση.
Και ακομα και αν τους πιασουν λαδι θα βγουνε γιατι τι θα εχουν κανει τα παιδια ................... παλι με καπιο τροπο θα την γλητοσουν.
Δε διαφονω οτι η δωρεα οργανων ειναι η υπερτατη προσφορα αλλα οπως εγραψε και καποιος αλλος στο θεμα αυτο, οταν ειναι εθελοντικη και οχι υποχρεοτικη.
Και ακομα και αν τους πιασουν λαδι θα βγουνε γιατι τι θα εχουν κανει τα παιδια ................... παλι με καπιο τροπο θα την γλητοσουν.
Δε διαφονω οτι η δωρεα οργανων ειναι η υπερτατη προσφορα αλλα οπως εγραψε και καποιος αλλος στο θεμα αυτο, οταν ειναι εθελοντικη και οχι υποχρεοτικη.
Επισκέπτης
Εβραιος δεν ξερω,προδοτης ομως σιγουρα οπως ολοι μεσα στην μπουρδελο-βουλη.
Η λυση δεν ειναι αυτη.
Αναρχας εισαι ρε ?
Συνημμένα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ποιο νομικο πλαισιο????????? Οι μεγαλυτερεs απατεs στην Ελλαδα με νομικο πλαισιο ειναιεμενα παντως μου κανει καπως αυτο και επιδει ειμαι εκ φυσεος καχηποπτο ατομο θα κανω την δηλωση οτι δεν θελω να ειμαι δωριτης οργανων εκτος και αν το νομικο πλεσειο γινει ετσι που να μην μπωρουν να γινουν λαμογιες γιατι να μη ξεχναμε οτι στην Ελλαδαρα ζουμε και ειμαι βεβαοις οτι καπιοι "μαγγες" θα βρεθουν που θα κονομησουν απο αυτη την υποθεση.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Η δωρεα οργανων ειναι αδιανοητο να γινει υποχρεωτικη, οπως αδιανοητο ειναι να θεωρεισαι δωρητης οργανων σε καθε περιπτωση, εκτος εαν δηλωσεις το αντιθετο.
Ειναι απαραδεκτο και δεν μπορω να πιστεψω καν οτι γινεται μια τετοια συζητηση.
Nyxtovatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ενταξει ............. οχι και ετσι ρε μαγγες ............... ειπαμε αλλα οχι και ετσι ......Αντε παλι η καραμελα..........
Υπαρχουν και ωραιες Ελληνιδες......ειναι ομως 1 στις 10000.......
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
οχι μαλακας ειναι απλα.Αναρχας εισαι ρε ?
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ανελυσέ το λίγο...να μιλήσει επιτέλους κ κάποιος λογικός που διαφωνεί....Η δωρεα οργανων ειναι αδιανοητο να γινει υποχρεωτικη, οπως αδιανοητο ειναι να θεωρεισαι δωρητης οργανων σε καθε περιπτωση, εκτος εαν δηλωσεις το αντιθετο.
Υ.Γ.Και κάποια στιγμή πες μου κ για το θέμα μου please!!!
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
αιντε και τους αφανισαμε...μετα τι? ...για πες και σε μας τους αδαεις...
Το θεμα ειναι να αφανιστουν αυτοι.
Να ξυπνησουν ολοι οι Ελληνες και μετα θα φτιαξουμε την Ελλαδα οπως πρεπει να ειναι.
Τωρα που σας κρατανε σε συνεχη υπνωση-αφασια και δεν μπορειτε να δειτε ουτε την πραγματικοτητα ειστε προβατα που σας πανε για σφαγη!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις