Νέα

Όλοι δωρητές οργάνων..υποχρεωτικά....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 682
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

εχεις δικιο ρε, ολοι αυτοι που προανεφερες το καλο σου κοιτανε! τωρα βεβαια υστερα απο το φιασκο, οτι κανεις δε παραιτηθηκε ή απελυθη μαλλον εχει να κανει με το οτι ειναι μεγαλη η αγαπη τους για τον κοσμο, θελουν να συνεχισουν να προσφερουν! :2funny:

για χορτα κοιτα μεσα στη δικη σου κεφαλα πρωτα ;)

εξακολουθείς να επιμένεις.. πόσο μαλάκας μπορείς να γίνεις αμα θές...
αλλά τι περιμένεις από ελληναρά..

κάνει κάτι - γιατί το έκανε..
δεν κάνει κάτι - γιατί δεν έκανε...

τόσο μαλακία μόνο ο νεοέλληνας μπορεί να έχει..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εξακολουθείς να επιμένεις.. πόσο μαλάκας μπορείς να γίνεις αμα θές...
αλλά τι περιμένεις από ελληναρά..

κάνει κάτι - γιατί το έκανε..
δεν κάνει κάτι - γιατί δεν έκανε...

τόσο μαλακία μόνο ο νεοέλληνας μπορεί να έχει..
ευτυχως ρε που υπαρχουν και οι καλοι ξενοι που θελουν το καλο μας! Τι θα καναμε χωρις μνημονιο αλλωστε? (επειδη μας αγαπανε και θελουν το καλο μας δεν μας εβαλαν να το υπογραψουμε?) Δε θα ειχαμε να πληρωσουμε τους μισθους και τις συνταξεις!  :2funny: :2funny:

ποσο θυμα μπορει να εισαι ρε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ευτυχως ρε που υπαρχουν και οι καλοι ξενοι που θελουν το καλο μας! Τι θα καναμε χωρις μνημονιο αλλωστε? (επειδη μας αγαπανε και θελουν το καλο μας δεν μας εβαλαν να το υπογραψουμε?) Δε θα ειχαμε να πληρωσουμε τους μισθους και τις συνταξεις!  :2funny: :2funny:

για ποιούς ξένους μιλάς βρε μαλάκα στην συγκεκριμένη περίπτωση????????????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ο ΠΟΥ έδωσε κάποια οδηγία.. η οδηγία αυτή κρίθηκε από όλους τους πανεπιστημιακούς ιατρούς σαν σωστή.. τι σκατά μπλεέκις το μνημόνιο ηλίθιε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και όσο για τους μισθούς και συντάξεις νομίζεις ότι θα μπορούσαμε? ή μήπως νομίζεις ότι σήμερα μπορούμε? τα αρχίδαι μου κουνιούνται 8 δις πρρωτογενές έλλειμα έχουμε..

ααα ναι και μην μου αρχίσεις και σύ τις μαλακίες τους βεντουζα ο οποίος θέλει να αλλάξουμε νταβατζή.. το έχουμε δεί το έργο..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
για ποιούς ξένους μιλάς βρε μαλάκα στην συγκεκριμένη περίπτωση????????????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ο ΠΟΥ έδωσε κάποια οδηγία.. η οδηγία αυτή κρίθηκε από όλους τους πανεπιστημιακούς ιατρούς σαν σωστή.. τι σκατά μπλεέκις το μνημόνιο ηλίθιε?
ρε βλημα, εχει αποδειχθει περιτρανα οτι η ολη φαση ηταν μια καλοστημενη κομπινα στην οποια συμμετειχαν (με το αζημιωτο) οοοολοι αυτοι οι "επιφανεις" πανεπιστημιακοι και επιστημονες! Τι συνεχιζεις να μου λες τωρα? οτι ξαφνικα εχουν αλλαξει και κοιτανε το καλο του κοσμου? Σκαταδες απληστοι μαλακοπιτουρες κουστουμακιδες ητανε ολοι τους! Ομοιοι με αυτους που κατεστρεψαν την παγκοσμια οικονομια! Μηπως θες να τους εχω και υποχρεωση ρε ηλιθιε? Μια σφαιρα για κεφαλι του καθε πουστη μονο χαραμιζω!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
και όσο για τους μισθούς και συντάξεις νομίζεις ότι θα μπορούσαμε? ή μήπως νομίζεις ότι σήμερα μπορούμε? τα αρχίδαι μου κουνιούνται 8 δις πρρωτογενές έλλειμα έχουμε..

ααα ναι και μην μου αρχίσεις και σύ τις μαλακίες τους βεντουζα ο οποίος θέλει να αλλάξουμε νταβατζή.. το έχουμε δεί το έργο..
καλα,

ας γινει (που δε θα γινει ποτε) ελεγχος του χρεους να δουμε τι χρωσταμε στα αληθεια και τι εχουμε ξωφλησει 10 φορες αλλα δεν εχει σβησει και μετα ελα να μου ξαναπεις για το ελλειμα!

Αληθεια, για πες μου, ποσα απο τα 110 δις θα πανε για τους μισθους και τις συνταξεις? Και ποσα απο τα 100 περιπου δις των τραπεζων θα γυρισουν στην πραγματικη οικονομια?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
καλα,

Αληθεια, για πες μου, ποσα απο τα 110 δις θα πανε για τους μισθους και τις συνταξεις?

λιγα. περιπου 15%. Τα υπολοιπα ειναι τοκοι. αυτο και μονο δειχνει οτι δεν θα ξεχρεωσουμε ποτε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
καλα,

ας γινει (που δε θα γινει ποτε) ελεγχος του χρεους να δουμε τι χρωσταμε στα αληθεια και τι εχουμε ξωφλησει 10 φορες αλλα δεν εχει σβησει και μετα ελα να μου ξαναπεις για το ελλειμα!

δηλαδή το χρέος της πιστωτικής σου γιατί δεν σβήνει? το σπίτι που αγοράζεις με δάνειο γιατί το πληρώνεις στα 30 χρόναι 4 φορές επάνω?

Αληθεια, για πες μου, ποσα απο τα 110 δις θα πανε για τους μισθους και τις συνταξεις? Και ποσα απο τα 100 περιπου δις των τραπεζων θα γυρισουν στην πραγματικη οικονομια?

περίπου τα 25-30 (το πρωτογενές ελλειμα τριών χρόνων).. τα υπόλοιπα πάνε σε αποπληρωμές τόκων και χρεών παρελθόντνω ετών..
οι τράπεζες πήραν 13 δις συνολικά σε μετρητό επί καραμανλή με παράλληλη εκχώρηση προνομιούχων μετοχών. τα ρέστα είναι εγγυήσεις του δημοσίου 9τα 100.00 ευρώ ανα καταθέτη τα ξέχασες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δηλαδή το χρέος της πιστωτικής σου γιατί δεν σβήνει? το σπίτι που αγοράζεις με δάνειο γιατί το πληρώνεις στα 30 χρόναι 4 φορές επάνω?
μακαρι να ηταν 4 φορες πανω μονο οι τοκοι και τα τοκοχρεολυσια!

γιατι απο τα 350 δις, μονο το 5% ειναι το κεφαλαιο!

και δε νομιζω η τραπεζα που πηρες το στεγαστικο σου να σε εβαλε να υπογραψεις οτι της παραχωρεις οριστικα και αμετακλητα και μαλιστα οικειοθελως τη γυναικα σου σε περιπτωση που δε πληρωσεις...

αλλα αφου ολα αυτα τα ορισαν καθωσπρεπει επιστημονες με κουστουμακια και γραβατουλες τοτε μαλλον για το καλο μας θα ειναι...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
100.00 ευρώ ανα καταθέτη τα ξέχασες)
χαχαχαχαχαχαχα πουντα?

να σου πω ενα μυστικο? αυτες οι εγγυησεις θα μπορουσαν να ισχυσουν στην κατασταση που επικρατουσε στις αρχες της κρισης... δηλαδη "ισχυρο" κρατος και "προβληματικες" τραπεζες,

αν δεν το ξερεις, αυτο που εχουμε σημερα ειναι "πτωχευμενο" κρατος και "υπο πτωχευση" τραπεζες...

ποιος θα εγγυηθει ποιον λες?

και βεβαια ποιος θα την πατησει παλι αν γινει καμια στραβη?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μακαρι να ηταν 4 φορες πανω μονο οι τοκοι και τα τοκοχρεολυσια!

γιατι απο τα 350 δις, μονο το 5% ειναι το κεφαλαιο!

και δε νομιζω η τραπεζα που πηρες το στεγαστικο σου να σε εβαλε να υπογραψεις οτι της παραχωρεις οριστικα και αμετακλητα και μαλιστα οικειοθελως τη γυναικα σου σε περιπτωση που δε πληρωσεις...

αλλα αφου ολα αυτα τα ορισαν καθωσπρεπει επιστημονες με κουστουμακια και γραβατουλες τοτε μαλλον για το καλο μας θα ειναι...

αυτό το 5% που το βρήκες ?? για δείξε το και σε μας να το δούμε.. πηγούλα που λέει κάποια ψυχή εδώ μέσα

η τραπεζα όταν παίρνεις στεγαστικό το βάζεις υποθήκη... και πέραν αυτού έχει δικαίωμα να προχωρήσει και σε κατάσχεση και άλλης περιουσίας σου να το προιόν της υποθήκης δεν καλύπτει το κεφάλαιο και τόκους...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αυτό το 5% που το βρήκες ?? για δείξε το και σε μας να το δούμε.. πηγούλα που λέει κάποια ψυχή εδώ μέσα

η τραπεζα όταν παίρνεις στεγαστικό το βάζεις υποθήκη... και πέραν αυτού έχει δικαίωμα να προχωρήσει και σε κατάσχεση και άλλης περιουσίας σου να το προιόν της υποθήκης δεν καλύπτει το κεφάλαιο και τόκους...
κοιτα, μεταξυ ενος ιδιωτη και ενος κρατους υπαρχουν μερικες διαφορουλες αλλα δε βαριεσαι.....λεπτομερειες.......

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κοιτα, μεταξυ ενος ιδιωτη και ενος κρατους υπαρχουν μερικες διαφορουλες αλλα δε βαριεσαι.....λεπτομερειες.......

την πηγούλα θα μου την δώσεις γαι το 5% ??? ή είναι λόγια του αέρα??

σε ότι αφορά τον παραλληλισμό εσύ τον έκανες και όχι εγώ..

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Τώρα και τα όργανα
για υποχρεωτικό νόμο της ΕΕ το κόβω

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
οχι φιλε δεν ειναι σωστο . και δεν ειναι σωστο επειδη ειναι υποχρεωτικο . επειδη εμπεριεχει την επιβολη . η δωρεα οργανων ειναι η ωραιοτερη πραξη και δωρο ζωης απο εναν ανθρωπο σε εναν αλλο . εφοσον ομως επιβαλεται θα εχει τα ακριβως αντιθετα αποτελεσματα . αντι λοιπον το κωλοκρατος να πρωωθησει μια σωστη καμπανια ενημερωσης και διαμορφωσης θετικης γνωμης , επιβαλει δια της βιας την αρπαγη οργανων . η επιβολη , ποτε δεν ειχε καλη καταλληξη και δεν θα εχει και τωρα . επειδη λοιπον το κρατος ειναι ανικανο να διαμορφωσει σωστους χαρακτηρες (οχι μονο στο θεμα της μεταμοσχευσης , αλλα σε οτιδηποτε) , αποφασιζει με το ετσι θελω να απιβαλει φορολογια μετα θανατον ! ωραια! φορολογια στη ζωη , φορολογια και στο θανατο

και να δουμε λοιπον , πως θα μπορει να ειναι βεβαιος κανεις , εαν οταν ο ιδιος η συγγενης του θα χαροπαλευει , οι γιατροι θα κανουν οτι ειναι ανθρωπινως δυνατο για να τον σωσουν η εαν θα τον αφησουν να ψοφησει αβοηθητος σαν το σκυλι για να παρουν τα οργανα του . και πριν βιαστει κανεις να μιλησει για ιατρικη ηθικη και ορκο του ιπποκρατη κι αλλα κουραφεξαλα , να υπενθυμισω πως μιλαμε για την ελλαδα που ζει μεσαιωνα ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης , αναλογο (ισως και χειροτερο ) κεντροαφρικανικης δημοκρατιας , μιλαμε για την χωρα που το φακελακι , το ραντζο , ο χαλασμενος αξομικος τομογραφος , τα ξεχασμενα ψαλιδια στις κοιλιες των εγχειρισμενων κλπ δεν προκαλουν καταπληξη , ουτε ειναι αιτια παραιτησεων. κι αντε τωρα σε αυτη τη χωρα , την χειροτερη της ευρωπης , να με πεισει οτι ξαφνικα οι γιατροι θα φερθουν πολιτισμενα και ηθικα !

προκαλω οποιονδηποτε να με πεισει με λογικα επιχειρηματα , πως το κρατος - μπουρδελο , πως το χειροτερο ιατροφαρμακευτικο συστημα της ευρωπης , πως η παρα-ιατρικη και παρα-φαρμακευτικη κλικα που γαλουχηθηκε και ανδρωθηκε με τις πλατες σαπιων κυβερνησεων , πως το συστημα που ταλαιπωρει καθημερινα οποιον κανει την μαλακια να αρρωστησει η να φανει ιατρικα ανημπορος ... πως ξαφνικα , θα αποκτησει συνειδηση ! παρακαλω , πειστε με πως εχω αδικο ! πειστε με πως δεν θα κινδυνευω να με κομματιασουν για να παρουν τα οργανα μου , ενω θα μπορουσαν να με κρατησουν στη ζωη . δωστε μου δειγματα , να καταλαβω κι εγω ο ανοητος , οτι κακως εχω αρνητικη γνωμη για την ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και το κρατος προνοιας στην ελλαδα . πειστε με πως η ιατρικη περιθαλψη και το συστημα υγειας του μπουρδελοκρατους στο οποιο ζουμε , πειστε με πως η μαφια των νοσοκομειων που κανει πραξη την θεωρια του φασισμου (οι δυνατοι / υγειεις / πλουσιοι επιβιωνουν ενω οι ανημποροι / αρρωστοι / φτωχοι γινονται λιπασμα ) αντι να εφαρμοζει την καλυτερη μεταχειριση για ολους , πειστε με πως κανοντας εισαγωγη στο χειρουργειο , θα πρεπει να εχω εμπιστοσυνη σε γιατρους , νοσοκομες κλπ . πειστε με - σας προκαλω !

+1000 φίλε μου, με κάλυψες απόλυτα. Στην Μπανανία δεν εμπιστεύομαι ούτε το εμφιαλωμένο νερό πόσο μάλλον κάτι τέτοιο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
+1000 φίλε μου, με κάλυψες απόλυτα. Στην Μπανανία δεν εμπιστεύομαι ούτε το εμφιαλωμένο νερό πόσο μάλλον κάτι τέτοιο...
ειπαμε οποιος δεν εμπιστευεται μια απλη δηλωσουλα....δεν ειναι κοπος.....αυτο τι σας χαλαει;φοβαστε μηπως καταγραφουν και δω τα προσωπικα σας δεδομενα ως πολεμιοι των μεταμοσχευσεων; :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλωσηρθατε στην εβραικη παγκοσμια δικτατορια,και ακομα δεν εχετε δει τιποτα!
Η οπως το λεει η μαριονετα εβραιομασονος μινεικο-τσαντ παγκοσμια διακυβερνηση.

Προφανως δεν το κανουν απο φιλιανθρωπια αλλα για να βγαλουν κερδος απο αυτο.

Σας αρεσει αυτο που ζειτε?

Ξανα-ψηφιστε εβραιους μασονους!

Θελετε να πεθανετε?

Δεν πειραζει αν δεν ξυπνατε απο αξιοπρεπεια η πατριωτισμο θα ξυπνησετε μια και καλη οταν αδειασει η τσεπη σας και θα πεινασετε η οταν σας τραυματισει-κλεψει-σκοτωσει καποιος λαθρομεταναστης με ηθικο αυτουργο τους εβραιους προδοτες που κυβερνουν!

Ετσι σας εβλεπαν παντα οι εβραιοι προδοτες μισελληνες......
Ως ενα κομματι κρεας και τωρα το δειχνουν με καθε τροπο.

Γουσταρετε νεοελληνες?

ξεχασες να πεις τυπε οτι φταινε και οι εξωγηινοι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Καλωσηρθατε στην εβραικη παγκοσμια δικτατορια,και ακομα δεν εχετε δει τιποτα!
Η οπως το λεει η μαριονετα εβραιομασονος μινεικο-τσαντ παγκοσμια διακυβερνηση.

Προφανως δεν το κανουν απο φιλιανθρωπια αλλα για να βγαλουν κερδος απο αυτο.

Σας αρεσει αυτο που ζειτε?

Θελετε να πεθανετε?

Δεν πειραζει αν δεν ξυπνατε απο αξιοπρεπεια η πατριωτισμο θα ξυπνησετε μια και καλη οταν αδειασει η τσεπη σας και θα πεινασετε η οταν σας τραυματισει-κλεψει-σκοτωσει καποιος λαθρομεταναστης με ηθικο αυτουργο τους εβραιους προδοτες που κυβερνουν!

Ετσι σας εβλεπαν παντα οι εβραιοι προδοτες μισελληνες......
Ως ενα κομματι κρεας και τωρα το δειχνουν με καθε τροπο.

Γουσταρετε νεοελληνες?

Εσεις κοροιδευετε........
Τη στιμη που σας γαμανε οι εβραιοι-μασονοι!
Τη στιγμη που σας σκοτωνουν εβραιοι-μασονοι.
Με αλλαγμενα ονοματα.......
Προβατα ξυπνατε...

Φαινεται οτι δεν ξερεις τι σου γινεται καθως δε γνωριζεις ουτε την πραγματικοτητα!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom