οχι φιλε δεν ειναι σωστο . και δεν ειναι σωστο επειδη ειναι υποχρεωτικο . επειδη εμπεριεχει την επιβολη . η δωρεα οργανων ειναι η ωραιοτερη πραξη και δωρο ζωης απο εναν ανθρωπο σε εναν αλλο . εφοσον ομως επιβαλεται θα εχει τα ακριβως αντιθετα αποτελεσματα . αντι λοιπον το κωλοκρατος να πρωωθησει μια σωστη καμπανια ενημερωσης και διαμορφωσης θετικης γνωμης , επιβαλει δια της βιας την αρπαγη οργανων . η επιβολη , ποτε δεν ειχε καλη καταλληξη και δεν θα εχει και τωρα . επειδη λοιπον το κρατος ειναι ανικανο να διαμορφωσει σωστους χαρακτηρες (οχι μονο στο θεμα της μεταμοσχευσης , αλλα σε οτιδηποτε) , αποφασιζει με το ετσι θελω να απιβαλει φορολογια μετα θανατον ! ωραια! φορολογια στη ζωη , φορολογια και στο θανατο
και να δουμε λοιπον , πως θα μπορει να ειναι βεβαιος κανεις , εαν οταν ο ιδιος η συγγενης του θα χαροπαλευει , οι γιατροι θα κανουν οτι ειναι ανθρωπινως δυνατο για να τον σωσουν η εαν θα τον αφησουν να ψοφησει αβοηθητος σαν το σκυλι για να παρουν τα οργανα του . και πριν βιαστει κανεις να μιλησει για ιατρικη ηθικη και ορκο του ιπποκρατη κι αλλα κουραφεξαλα , να υπενθυμισω πως μιλαμε για την ελλαδα που ζει μεσαιωνα ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης , αναλογο (ισως και χειροτερο ) κεντροαφρικανικης δημοκρατιας , μιλαμε για την χωρα που το φακελακι , το ραντζο , ο χαλασμενος αξομικος τομογραφος , τα ξεχασμενα ψαλιδια στις κοιλιες των εγχειρισμενων κλπ δεν προκαλουν καταπληξη , ουτε ειναι αιτια παραιτησεων. κι αντε τωρα σε αυτη τη χωρα , την χειροτερη της ευρωπης , να με πεισει οτι ξαφνικα οι γιατροι θα φερθουν πολιτισμενα και ηθικα !
προκαλω οποιονδηποτε να με πεισει με λογικα επιχειρηματα , πως το κρατος - μπουρδελο , πως το χειροτερο ιατροφαρμακευτικο συστημα της ευρωπης , πως η παρα-ιατρικη και παρα-φαρμακευτικη κλικα που γαλουχηθηκε και ανδρωθηκε με τις πλατες σαπιων κυβερνησεων , πως το συστημα που ταλαιπωρει καθημερινα οποιον κανει την μαλακια να αρρωστησει η να φανει ιατρικα ανημπορος ... πως ξαφνικα , θα αποκτησει συνειδηση ! παρακαλω , πειστε με πως εχω αδικο ! πειστε με πως δεν θα κινδυνευω να με κομματιασουν για να παρουν τα οργανα μου , ενω θα μπορουσαν να με κρατησουν στη ζωη . δωστε μου δειγματα , να καταλαβω κι εγω ο ανοητος , οτι κακως εχω αρνητικη γνωμη για την ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και το κρατος προνοιας στην ελλαδα . πειστε με πως η ιατρικη περιθαλψη και το συστημα υγειας του μπουρδελοκρατους στο οποιο ζουμε , πειστε με πως η μαφια των νοσοκομειων που κανει πραξη την θεωρια του φασισμου (οι δυνατοι / υγειεις / πλουσιοι επιβιωνουν ενω οι ανημποροι / αρρωστοι / φτωχοι γινονται λιπασμα ) αντι να εφαρμοζει την καλυτερη μεταχειριση για ολους , πειστε με πως κανοντας εισαγωγη στο χειρουργειο , θα πρεπει να εχω εμπιστοσυνη σε γιατρους , νοσοκομες κλπ . πειστε με - σας προκαλω !