pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τί εννοείς,έχεις κάνει κ τατουάζ;;;(2)φέρω και ειδική δεματοστιξία για αυτό..
Τί εννοείς,έχεις κάνει κ τατουάζ;;;(2)φέρω και ειδική δεματοστιξία για αυτό..
1. ανθρωπιστης α λα καρτ δε νοειται!1 λόγος αυτός,2ρος λόγος το να πάθει κάτι ο άλλος νεφρός(ο γερό τράνυ κάλα κάνει κ φοβάται ξέρει),3τος λόγος η περίπτωση να τα τινάξουμε στο χειρουργείο(μικρή προς μηδαμινή αλλά δεν θα παίξουμε κ ζάρια με την ζωή μας).
Μεμοθεωρίες δηλαδή παπαρίες ως συνήθως....1. ανθρωπιστης α λα καρτ δε νοειται!
2. αμα παθει ο αλλος νεφρος σου τιποτε, θα σου δωσει τον δικο του ο τραμουντανας εθελοντικα (η το αντιστροφο) οποτε μη φοβασαι
3. και με την αιμοδισια συντρεχουν καποιοι κινδυνοι αλλα δε βλεπω να τους φοβαται κανεις...
η αποφαση εληφθη: αυριο πας και δινεις 1 νεφρο, ενα πλεμονι και το μισο σου σηκωτι!
Τί εννοείς,έχεις κάνει κ τατουάζ;;;
1. ωπα ωπα ωπααααααααα........ α λα καρτ ανθρωπιστης ε? ωραιος! κατα τα αλλα, οταν σας το επισημαινουν το παιζετε ανωτεροι κι ετσι...(2) τα όργανα μου θα δοθούνε .. έχω ήδη κάνει τις σχετικές δηλώσεις και φέρω και ειδική δεματοστιξία για αυτό..
Πλάκα κάνεις... :oακριβώς..
τις οποιες κανεις σας δε μπορει να αντικρουσει με επιχειρηματα και το γυρνατε στις αηδιεςΜεμοθεωρίες δηλαδή παπαρίες ως συνήθως....
την επομενη φορα που θα σε κλεψει ενας πακης, απλα να του το δηλωσεις.....θα κανονισει αυτος για τα περεταιρω μην ανησυχειςΠλάκα κάνεις... :o
Αυτό είναι υποχρεωτικό,σε τί εξυπηρετεί;;;
Eξήγησε λίγο την φάση δεν έχω ιδέα κ επειδή το σκέφτομαι.
1. ωπα ωπα ωπααααααααα........ α λα καρτ ανθρωπιστης ε? ωραιος! κατα τα αλλα, οταν σας το επισημαινουν το παιζετε ανωτεροι κι ετσι...
2. το "α ρε κουλα" που εχεις κανει τατουαζ δε σημαινει τιποτα
Εεε όταν λες ανθρωπιστής=Ιησούς Χρίστος...δηλαδή να γίνεις θυσία για τον άλλον ή τίποτα... περιμένεις κ επιχειρήματα τρομάρα σου!!!τις οποιες κανεις σας δε μπορει να αντικρουσει με επιχειρηματα και το γυρνατε στις αηδιες
Πλάκα κάνεις... :o
Αυτό είναι υποχρεωτικό,σε τί εξυπηρετεί;;;
Eξήγησε λίγο την φάση δεν έχω ιδέα κ επειδή το σκέφτομαι.
Δηλαδή θα χτυπήσω κ άλλο τατουάζ μόλις γίνω δωρητής οργάνων,γιούπιιι πολύ χαίρομαι,γουστάρω τα τατουαζάκια!!!αν γίνει υποχρεωτικό δεν χρειάζεται.. το έχω κάνει πρίν περίπου 20 χρόνια και είναι απλά ένδειξη όχι απόδειξη..
και βεβαια ετσι τ καταλαβαινω γιατι ετσι το λες!αν το καταλαβαίνεις έτσι τι να πώ.. αγνωσται οι στροφαί του εγκεφάλου του μέμου...
ναι .. έχω κάνει το διεθνες σήμα δωρητών οργάνων και έχω δώσει σαφείς εντολές στους συγγενείς μου για την βούληση μου... τόσο απλά...
που θα το χτυπησεις? απο κατω απο το πρωτο που εχεις κανει?Δηλαδή θα χτυπήσω κ άλλο τατουάζ μόλις γίνω δωρητής οργάνων,γιούπιιι πολύ χαίρομαι,γουστάρω τα τατουαζάκια!!!
και βεβαια ετσι τ καταλαβαινω γιατι ετσι το λες!
το ειπες ξεκαθαρα! δε πα να πεθαινει ο αλλος διπλα σου, εσυ τα οργανα σου τα φυλας μπας και τα χρειαστε κανας συγγενης! Οποτε ο ανευ ορων και πραγματικος ανθρωπισμος που υποστηριζεις οτι σε διακατεχει παει περιπατο!
χαχαχαχα οκ μας επεισες.....τουλαχιστο το τατου το εχεις κανει σε κανα εμφανες σημειο?
που θα το χτυπησεις? απο κατω απο το πρωτο που εχεις κανει?
http://[URL unfurl="true"]www.stevenhumour.com/wp-content/uploads/2010/06/stupid-tattoo.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny:
[/quote]
Δεν ξέρω θα δω....στήθος έχω,αριστερό μπράτσο έχω...χαμηλά πλάτη έχω...
Μάλλον δεξί χέρι!!! :birdman:
1.αχααααααα....τι λεγαμε? αντε γεια λοιπον!κατ αρχήν δεν είπα ότι είμαι ανθρωπιστής..
δεύτερον τα όρια του καθενός είναι συγκεκριμένα..
τρίτον όπως προείπα προτάσσω την υγεία και την ζωή των συγγενών μου από αυτήν των αγνωστων...
Δεν ξέρω θα δω....στήθος έχω,αριστερό μπράτσο έχω...χαμηλά πλάτη έχω...
Μάλλον δεξί χέρι!!!
Τεράστιο δεν χωρά!!!ασε το δεξί σου κωλομέρι ελεύθερο για το σήμα της επανάστασης σου ...
1.αχααααααα....τι λεγαμε? αντε γεια λοιπον!
2.ελα? σοβαρα? τοτε πως αδιαφορεις για τα ορια των αλλων και επικροτεις την επιβολη σε αυτους??? εεεεεε????
3. δηλαδη οτι κανει ο καθενας μας! τοτε γιατι θεωρεις και το παιζεις ξεχωριστος?
αντε γεια τραμμουντανα