tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
εσύ τράνη μου ποιον μη μαλάκα θα ψηφίσεις;
τη Λεπέν;
δεν σου λέω για να σκάσεις...
εσύ τράνη μου ποιον μη μαλάκα θα ψηφίσεις;
τη Λεπέν;
Όχι, την ΕΠΕΝ!
Άσε που η ψήφος είναι μυστική...
δεν σου λέω για να σκάσεις...
δεν τολμάς, γιατί είσαι τζάμπα μάγκας!
βρίζεις τους πάντες και δε χρεώνεσαι κανένα!
όσο για το αν θα σκάσω, να είσαι σίγουρος!
ούτε τ' αρχίδια μου δεν απασχολώ για να σε γράψω!
τη τζάμπα μαγκιά σου καταδείχνω!
δεν τολμάς, γιατί είσαι τζάμπα μάγκας!
Και αν κάτι δεν πάει καλά με το χειρουργίο θα δωρίσεις μετά κ τα υπόλοιπα οργανά σου....Aυτοι που επιχειρηματολογουν υπερ του νομοσχεδιου, αυτοι που ειναι τοσο καλοι και τοσο ανθρωπιστες (οπως ο gl, o tramountana και ο ding dong), οι οποιοι μας λενε ποσο πολυ στεναχωριουνται που υπαρχουν μικρα παιδακια που κανουν αιμοκαθαρση λ.χ., γιατι δεν εχουν δωρισει ΧΘΕΣ εναν απο τους δυο νεφρους τους? Μια χαρα ζεις και με εναν νεφρο, και δε τιθεται θεμα χρηματισμου (που ειπε ο gl), μπορει καλλιστα να τον προσφερουν εθελοντικα!
Αφου ειστε τοσο καλοι ανθρωποι και νοιαζεστε τοσο πολυ για τα νεφροπαθη παιδακια, ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα!
για να σας δω ανθρωπιστες της πουτσας!
σημ. για νας διευκολυνω λιγο...
α. η εθελοντικη δωρεα οργανου απο ζωντα δεν κοστιζει τιποτε (αρα δεν εχετε τη δικαιολογια οτι δεν εχετε λεφτα να την κανετε)
β. η δωρεα ενος εκ των οργανων που υπαρχουν εις διπλουν στον ανθρωπο (π.χ. νεφρος) δεν επηρρεαζει την ποιοτητα ζωης του δοτη
γ. αν δωρισετε ενα οργανο οντας ζωντες θα παρετε και χαρτι αλλα και ευχαριστηρια επιστολη απο την οικογενεια του ληπτη οτι ειστε πολυ καλοι ανθρωποι.
Γιατι δεν το κανετε λοιπον?
ποιο το προβλημα σου? αφου εισαι καλος ανθρωποςΚαι αν κάτι δεν πάει καλά με το χειρουργίο θα δωρίσεις μετά κ τα υπόλοιπα οργανά σου....
Πολύ έξυπνο!!!
Καλός άνθρωπος=αυτοκτονικός άνθρωπος εεε;;;ποιο το προβλημα σου? αφου εισαι καλος ανθρωπος
Aυτοι που επιχειρηματολογουν υπερ του νομοσχεδιου, αυτοι που ειναι τοσο καλοι και τοσο ανθρωπιστες (οπως ο gl, o tramountana και ο ding dong), οι οποιοι μας λενε ποσο πολυ στεναχωριουνται που υπαρχουν μικρα παιδακια που κανουν αιμοκαθαρση λ.χ., γιατι δεν εχουν δωρισει ΧΘΕΣ εναν απο τους δυο νεφρους τους? Μια χαρα ζεις και με εναν νεφρο, και δε τιθεται θεμα χρηματισμου (που ειπε ο gl), μπορει καλλιστα να τον προσφερουν εθελοντικα!
Αφου ειστε τοσο καλοι ανθρωποι και νοιαζεστε τοσο πολυ για τα νεφροπαθη παιδακια, ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα!
για να σας δω ανθρωπιστες της πουτσας!
σημ. για νας διευκολυνω λιγο...
α. η εθελοντικη δωρεα οργανου απο ζωντα δεν κοστιζει τιποτε (αρα δεν εχετε τη δικαιολογια οτι δεν εχετε λεφτα να την κανετε)
β. η δωρεα ενος εκ των οργανων που υπαρχουν εις διπλουν στον ανθρωπο (π.χ. νεφρος) δεν επηρρεαζει την ποιοτητα ζωης του δοτη
γ. αν δωρισετε ενα οργανο οντας ζωντες θα παρετε και χαρτι αλλα και ευχαριστηρια επιστολη απο την οικογενεια του ληπτη οτι ειστε πολυ καλοι ανθρωποι.
Γιατι δεν το κανετε λοιπον?
αυτο καταλαβες εσυ?Καλός άνθρωπος=αυτοκτονικός άνθρωπος εεε;;;
Ό ι ό ι ό ι!!!αυτο καταλαβες εσυ?
τοτε με τη λογικη σου να μην χειρουργειται κανεις επειδη παιζει η πιθανοτητα να τα τιναξει στο χειρουργειο...
καλα, αστα σαπια ανθρωπιστη του κωλου!είναι απλό.. γιατί το αίμα το οποίοι δίνω κάθε τρίμηνο ανελλιπώς από 19 ετών αναπλάθεται... τα όργανα τα οποία ο οργανισμός διαθέτει εις διπλούν (νεφροί, οφθαλμοί) δεν αναπλάθονται, οπότε αν δωρίσω το ένα υπάρχει περίπτωση
(1) να το χρειαστεί κάποιο μέλος της οικογένειας μου και να μην διαθέτω πλεόν για να του δώσω..
(2) να πάθει βλάβη το δεύτερο και να βρεθώ στην πολύ δυσάρεστη θέση να μην διαθέτω για να ζήσω...
αα και κάτι άλλο.. με ένα νεφρό ζείς (αν και πρεπει να προσέχεις για ουρολοιμώξεις, λοιμώξεις, πυωδη σύνδρομα κλπ) .. με ένα μάτι έχεις προβληματική όραση..
άρα ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
...και συνεχεια μου αποδεικνυεις πως εχω δικιο!Και μετά λες εμένα βλήμα!!!
Όπως τώρα ας πούμε που δεν πάμε να δωρίσουμε ένα νεφρό όσοι είμαστε υπέρ εεε;;;...και συνεχεια μου αποδεικνυεις πως εχω δικιο!
ναι!Όπως τώρα ας πούμε που δεν πάμε να δωρίσουμε ένα νεφρό όσοι είμαστε υπέρ εεε;;;
Ένας λόγος αυτός,2ρος λόγος το να πάθει κάτι ο άλλος νεφρός(ο γερό τράνυ κάλα κάνει κ φοβάται ξέρει),3τος λόγος η περίπτωση να τα τινάξουμε στο χειρουργείο(μικρή προς μηδαμινή αλλά δεν θα παίξουμε κ ζάρια με την ζωή μας).ναι!
αφου ειστε τοσο καλοι ανθρωποι γιατι δε το κανετε? επειδη το κρατατε καβατζα για κανα συγγενη που λεει και ο τραμουντανας?
καλα, αστα σαπια ανθρωπιστη του κωλου!
οι δικαιολογιες σου ειναι αστειες!
1. Ανθρωπιστης εισαι μονο για τους συγγενεις σου ε?
2, και που ξερεις οτι μεχρι να ψηφιστει ο νομος δεν θα σου συμβει καποιο ατυχημα (χτυπα ξυλο) και δε θα πανε ολα σου τα οργανα χαμενα?
γιαυτο μιλησα συγκεκριμενα για νεφρο ηλιθιε!
οπως ειπε και ο περσονακος, καλοι ειστε για θεωριες αλλα μακρια απο τον κωλο σας! ο "ανθρωπισμος" σας σταματα εκει που ξεκινα το ατομικο σας συμφερον! Κατι σαν τους αλληλεγγυους των Β.Π. που επιβαλουν την διαμονη των λαθρομεταναστων στον Αγ.Παντελεημονα!κοινως ...ανθρωπιστες για τον μπουτσο!