You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όλγα Κεφαλογιάννη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kati magiko7777777777
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 270K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kavlotikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2014
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Δήμα ψήφισε αλλά στ'αρχίδια μας.. Η ΡΩΓΑΡΑ της μας έβγαλε τα μάτια πάλι!!
Επισκέπτης
(αν θέλουν, αλλιώς στη ντούντα μου) όλες αυτές οι τύπισσες ότι η Βουλή δεν είναι πασαρέλα. Όσο συνεχίζουν στο ίδιο βιολί θα πάρουν του Καράμπελα τα καλαμπαλίκια από εμένα. Και το λέω ευθέως ως χουντοδεξιός. Αποχή λοιπόν από τις κάλπες μέχρι να φύγουν τα όλα τα τσόκαρα από τη Βουλή. Αν θέλουμε γκομενάρες, υπάρχουν ένα σωρό στη Φυλής για να γίνουν βουλευτίνες. Κι η Τσιτσιολίνα μπήκε κάποτε (ας μην το ξεχνούν οι παλιοί).
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
αλλο αυτο κ αλλα να δωσει τις τρυπες τις
στις παραταξεις βαζουν τετοια μουνια να πουλανε ελπιδες για γαμησι σε πατατεμπορες σαν κ εσενα κ οταν στειλουν μνμ να πανε για καφε απαντανε δεν μπορω εχω διαβασμα χρωσταω πολλα για σεπτεμβρη τσακωθηκα με τον μπαμπα μου κλπ
ρε μλκ σλαβυ εχω κλαψει απο τις ατακες σου
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Αν και είμαι σε κάθε περίπτωση αντίθετος με χουντοδεξιές πεποιθήσεις, οφείλω να συμφωνήσω με τα λεγομένά και το νόημα της απόψης σου!(αν θέλουν, αλλιώς στη ντούντα μου) όλες αυτές οι τύπισσες ότι η Βουλή δεν είναι πασαρέλα. Όσο συνεχίζουν στο ίδιο βιολί θα πάρουν του Καράμπελα τα καλαμπαλίκια από εμένα. Και το λέω ευθέως ως χουντοδεξιός. Αποχή λοιπόν από τις κάλπες μέχρι να φύγουν τα όλα τα τσόκαρα από τη Βουλή. Αν θέλουμε γκομενάρες, υπάρχουν ένα σωρό στη Φυλής για να γίνουν βουλευτίνες. Κι η Τσιτσιολίνα μπήκε κάποτε (ας μην το ξεχνούν οι παλιοί).
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Θα προτιμούσα να την δω Κασσάνδρας, στις απογευματινές βάρδιες.μετα αρχιζει η πορεια της στα γκοσιπ τηλεοπτικα δρώμενα
trospe Giant
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 473
- Πόντοι
- 26
εγγονη του μητσοτακη ειναι η ολγα.στα παπαρια της οποτε οι εκλογες,για το γκλαμουρ και το καπριτσιο της το κανει. εχει να φαει για αλλες 100 ζωες!!
Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εγώ τις πρωινές γιατί δουλεύω το απόγευμαΘα προτιμούσα να την δω Κασσάνδρας, στις απογευματινές βάρδιες.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
εγγονη του μητσοτακη ειναι η ολγα.στα παπαρια της οποτε οι εκλογες,για το γκλαμουρ και το καπριτσιο της το κανει. εχει να φαει για αλλες 100 ζωες!!
λες χαζομάρες...
trospe Giant
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 473
- Πόντοι
- 26
ψαξτο και θα δεις ..λες χαζομάρες...
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Μπαζόλα για τίποτα λιγότερο απο κοπρολαγνείες.
MAKROPOUTSOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
ανοιίγω την τηλεόραση εννιά η ώρα το πρωί Κυριακής και βλέπω ALPHA..άλλη μια βαρετή συζήτηση υποψηφίων ενόψει εκλογών;..μάλλον..όχιιιι, βλέπω την ΟΛΓΑΡΑ και αυτη η γυναίκα σε φτιάχνει τι να λέμε!
dragonflame
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
H γυναικα ειναι ο απολυτος μουναρος..
Ίσως και παραπάνω!!
Πραγματικά μούναρος! Αλλά από τουριστικά το ζενιθ της ασχετοσύνης .Δημιούργησαν ολόκληρο υπουργείο για την Ολγα. Ο Ε.Ο.Τ δεν τους έφθανε ?H γυναικα ειναι ο απολυτος μουναρος..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K