Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εντάξει ρε μαλάκα, τι γαμάει, ένα κομμάτι κρέας που το έχει πηδήξει όλη η νομική.
απλά πράγματα.
απλά πράγματα.
εντάξει ρε μαλάκα, τι γαμάει, ένα κομμάτι κρέας που το έχει πηδήξει όλη η νομική.
απλά πράγματα.
καλά, εγώ σου λέω ότι τριβότανε και σε εξω-παραταξιακούς για κανένα ψήφο.
αυτοί/ές δεν έχουν ενδοιασμούς, το κόμμα πάνω απ' όλα.
ωραίες καμπυλότητες , αλλά αν δεν ήταν υπουργός και τηλέ-περσόνα
κανένας απο σας δεν θα έπαιζε το πουλί του για πάρτη της ...
Ολγαρα "αδειαζω" για παρτη σου καβλιαρα...
www.imagebam.com/image/108438365111831] [/URL] www.imagebam.com/image/eb8346365111848] [/URL] www.imagebam.com/image/38361a365111854] [/URL] www.imagebam.com/image/1be2c0365111860] [/URL] www.imagebam.com/image/912aeb365111867] [/URL]
Το ματι μας βγαζει η ρογαρα της...
Καπου ειχα δει προσφατα απο την δαπ πως μαζευουν κοσμο οδηγιες που ελεγαν η ταδε να γαμηθει με τον ταδε και τετοια.....
Το κομα κ η πουτσα πανω απο ολα!!!
γιατι βάζεις παρελθόν τυπε ;Τρελή καύλα η Ολγάρα τον έκανα λάστιχο για πάρτη της
Mε τον Πενθερουδακη τον μεγαλοχρυσοχοο................αλλα..................@Iάκυνθος
Είναι παντρεμένη από το 2010.
Καπου ειχα δει προσφατα απο την δαπ πως μαζευουν κοσμο οδηγιες που ελεγαν η ταδε να γαμηθει με τον ταδε και τετοια.....
Το κομα κ η πουτσα πανω απο ολα!!!
ευτυχώς τώρα στα 60 ωριμασες και εσυ, κάλιο αργά παρά ποτέ.Καλά, αυτά τα κάνανε πρώτες στα 70's κάτι βλαχάρες Κνίτισσες με ταγάρια κι αξύριστες μασχάλες. Η μέθοδος ονομαζόταν "μουνική συσπείρωση"! (Σοβαρολογώ!)
Τότε στα 20κάτι μου είχα πηδήσει κάτι τέτοιες, τώρα στα σχεδόν 60 μου ούτε που τις έφτυνα!
Καλά, αυτά τα κάνανε πρώτες στα 70's κάτι βλαχάρες Κνίτισσες με ταγάρια κι αξύριστες μασχάλες. Η μέθοδος ονομαζόταν "μουνική συσπείρωση"! (Σοβαρολογώ!)
Τότε στα 20κάτι μου είχα πηδήσει κάτι τέτοιες, τώρα στα σχεδόν 60 μου ούτε που τις έφτυνα!