redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ΜΟΥΝΑΡΑ!ειναι για πολλα
ΜΟΥΝΑΡΑ!ειναι για πολλα
http://www.pinnokio.gr/Uploads/Articles/EIDAME-THN-OLGA-FARMAKH-ABAFH-KAI-ENA-SOK-TO-PATHAME/ArticleImage_97891-jpg.xpng?p=97891[/img[/URL]]
[/quote]
Στη φάτσα είναι χειρότερη απ'ότι περίμενα...
Το φρύδι φταίει......... :SΣτη φάτσα είναι χειρότερη απ'ότι περίμενα...
Ακριβώς οπως θα την περίμενε κάθε λογικος άνθρωπος ειναι,αγνωριστηΣτη φάτσα είναι χειρότερη (δεν εχει επαγγελματικο μακιγιάζ,φωτογραφο,photoshop)απ'ότι περίμενα...
ε δεν ειναι το ιδιο οπως ειναι στην tv..αλλα...Υπερβολεs.....Καλη ειναι ;)
Δεν πειραζει.....θακαναε δεν ειναι το ιδιο οπως ειναι στην tv..αλλα...
Δε νομίζω να επέτρεψε και στους Ρουμάνους να το δείξουν φίλε. Αν ήταν θα το έδειχνε και στις φωτογραφίες για πιο πολλά λεφτά. Από μόνοι τους θα το έβαλαν στο βιντεάκι.εδσω γαμωτι μου ποτε δεν μας εδειξε το νινακι της
επρεπε να ανεβει ρουμανια για να το κανει
ξυλο
παντως ας αφησει τις φωτογραφησεις και να πιασει τις βιζιτουλες θα εχει πολυ μελλον ;)
τι λετε?
Δε νομίζω να επέτρεψε και στους Ρουμάνους να το δείξουν φίλε. Αν ήταν θα το έδειχνε και στις φωτογραφίες για πιο πολλά λεφτά. Από μόνοι τους θα το έβαλαν στο βιντεάκι.
Οριστε και το στιγμιοτυπο του βιντεο:
γυφτακι με σιλικονε βυζι κ συμπαθητικη φατσα....
Έχεις δίκιο, νόμιζα ότι ήταν τρίχες αλλά είναι η αρχή του..νινιού. Στο βίντεο ζουμάρει δύο φορές πιο κοντά από το στιγμιότυπο που έβαλες (1.29'', 1.32'')Έδω φαινεται να το ψιλοδειχνει και ειναι απο τις επισημες φωτογραφιες. Οχι το βιντεο.
Δεν σου αρέσει "το" Όλγα,τύπε; :Sγυφτακι με σιλικονε βυζι κ συμπαθητικη φατσα....
Το γεγονος οτι εχει απλα συμπαθητικη φατσα με σιλικονε βυζι και σχετικα ωραιο σωμα δεν σημαινει οτι δεν ειναι ωραια. Απλα ειναι μια ακομα της σειρας.Δεν σου αρέσει "το" Όλγα,τύπε; :S
Θα ήθελα να την γαμήσω,φίλε.............Το γεγονος οτι εχει απλα συμπαθητικη φατσα με σιλικονε βυζι και σχετικα ωραιο σωμα δεν σημαινει οτι δεν ειναι ωραια. Απλα ειναι μια ακομα της σειρας.
Και εγω ρε τυπε, εννοειται αυτο.Θα ήθελα να την γαμήσω,φίλε.............