dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Φιλε εγω δεν βαζω στερεοτυπα σε κανενα! Απλα αναφερω εδω οσα βλεπω και ζω καθε μερα!Ο Βουλγαρος με σπουδες κλπ δεν μενει εδω αλλα φευγει στο εξωτερικο γιατι εδω θα παρει μισθο πολυ πολυ χαμηλοτερο.Τωρα οσον αφορα αυτους που πραγματικα εχουν χρημα ναι τα βγαζουν με αλλα μεσα οχι απαραιτητα ναρκωτικα και πουτανες αλλα αλλες πονηρες αγοραπωλησιες. Η προκειται για αλλους που με την βοηθεια πολιτικων κατατρωνε τα ευρωπαικα προγραμματα. Οι πορσε και τα BMW X6 και αλλα ακριβα αυτοκινητα που κυκλοφορουν δεν βγαινουν μα τους Βουλγαρικους μισθους ακομη και εαν δουλευουν σαν γενικοι διευθυντες. Εγω μιλαω απο πειρας.Δηλαδή όλοι οι Βούλγαροι πλουτίζουν από τα ναρκωτικά και τις πουτάνες θε να πεις;¨Εχω διαβάσει ότι όπως στην Ελλάδα και εκεί υπάρχει συντριπτικ΄πλειοψηφία νέων με πανεπιστημιακές σπουδές και μάλιστα από πολυ΄καλά πανεπιστήμια εξωτερικού άρα καταρτισμένοι είναι και περιζήτητοι λόγω προσόντων.
Δεν θέλω να υπερασπίζομαι τους Βούλγαρους αφού δεν μου είναι τίποτα ούτε έχω κανα συμφέρον αλλά θέλω να βλέπουμε τα δικά μας.Ο Ελληνας είναι ο μεγαλυτερος μαλάκας.Πάντα έβαζε στερεότυπα για όλους τους λαούς.Ναι οι Βουλγαροι που δεν έχουν να φάνε,οι Ρώσοι που κάνουν τις γυναίκες τους πουτάνες,οι Τσεχοσλοβάκοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και άλλες τέτοιες μαλακίες..
Δεν είπαν ποτέ μάγκες έχουμε χρέη και μεγάλο πρόβλημα και κάτι πρέπει να αλλάξει..Η ευκολη λύση ήταν πάντα η σύγκριση.Ωστόσο η πλάκα είναι ότι οι Σλοβάκοι που οι Έλληνες σνόμπαραν αρνήθηκαν να μας δανείσουν..Σκέψου δηάδη΄ότι εξαρτόμασταν και από εκείνους.Η Ρωσία είναι μαι μεγάλη οικονομική δύναμη ακι η Βουλγαρία αναπτύσσεται και εξελισεται διαρκώς.
Α και οσον αφορα τις Πανεπιστημιακες σπουδες δεν μπορεις να φαντασθεις ποσο ευκολα παιρνεις πτυχιο μαστερ κλπ ακομη και πηγαινοντας μονο Σκυριακα.