kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 656
- Πόντοι
- 86
Φίλε δώσε μας λίγες πληροφορίες για τις συγκοινωνίες,Πως μπορώ να πάω με τρένο,και γενικά ότι ξέρεις για τις συγκοινωνίες.
Φίλε δώσε μας λίγες πληροφορίες για τις συγκοινωνίες,Πως μπορώ να πάω με τρένο,και γενικά ότι ξέρεις για τις συγκοινωνίες.
Αν πάρω ταξί από αυτούς που φωνάζουνε ΤΑΧΙ ΤΑΧΙ υπαρχει ο κύνδινος να με κλέψουνε?Γιατί να μη τα πάρω?
Υσχίει το ότι τα πάντα είναι πάνφθηνα?Δηλαδή με 100 ευρο μπορώ να περάσω άνετα 1 μήνα?
εχω την εντυπωση οτι ξεχασες ενα μηδενικο.Αν πάρω ταξί από αυτούς που φωνάζουνε ΤΑΧΙ ΤΑΧΙ υπαρχει ο κύνδινος να με κλέψουνε?Γιατί να μη τα πάρω?
Υσχίει το ότι τα πάντα είναι πάνφθηνα?Δηλαδή με 100 ευρο μπορώ να περάσω άνετα 1 μήνα?
εχω την εντυπωση οτι ξεχασες ενα μηδενικο.
αμα σκοπευει για τουριστικη ζωη φαι εξω μπαρακια κλαμπακια καμασουτρες κλπ οντως πρεπει να ξεχασε ενα μηδενικο
κουνια που σας κουναγε................................
ουτε εβδομαδα δεν φτανη το 1000αρικο αν θελει τετοια ζωή.
Πεστα χρυσοστομε! Κυριοι η ζωη ειναι σχεδον το ιδιο ακριβη με Ελλαδα! Αν δεν ξερετε καλυτερα να εμπιστευθειτε καποιον που βρισκεται ηδη στην Σοφια διφορετικα θα σας κατακλεψουν παντου ακομα και στο Φλοκαφε!κουνια που σας κουναγε................................
ουτε εβδομαδα δεν φτανη το 1000αρικο αν θελει τετοια ζωή.
¨αδικα γραφω κανεις σας δεν τα προσέχει.
ρε που θα μείνετε στα παγκάκια;;;;;;;
τι θα φατε συυσιτιο στην εκκλησία
τί θα γα.......τε θα ανοιξετε τρυπα στον τοιχο;;; ή θα γυρίοσετε ταινια πορνό;;;
Πως θα κινιθείτε με ωτοστόπ;;;;
κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ .
Σας βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια και μυαλό δεν εχουμε.........
Πεστα χρυσοστομε! Κυριοι η ζωη ειναι σχεδον το ιδιο ακριβη με Ελλαδα! Αν δεν ξερετε καλυτερα να εμπιστευθειτε καποιον που βρισκεται ηδη στην Σοφια διφορετικα θα σας κατακλεψουν παντου ακομα και στο Φλοκαφε!
Αλαν τωρα αυτες τις μερες θα δεις πολλα κοτοπουλα απο Ελλαδα (μαδημενα και μη)
Αντε Καλως ορισες!
Οπως παντα οι Ελληνες τα ξερουν ολα! Εσυ πιστευεις οτι εγω απλα γραφω οτι μου κατεβει? Τα γραφω απο προσωπικη εμπειρια διαμονης στην Σοφια-Βουλγαρια πολλων+χρονων! Ενταξει εκτος Σοφιας ειναι πολυ φθηνοτερα αλλα Σοφια ειδικα οι διαφορες ειναι ελαχιστες απο οτι Θεσσ/νικη πχ.Αν βεβαια αναφερεστε σε καφε-εστιατορια αγνωστου υγιεεινης ναι μπορεις να βρεις φθηνοτερα.Παντως οι χρυσες εποχες που τρωγαμε πιναμε φθηνα εχουν περασει.φιλε μου η ζωη στη σοφια δεν ειναι καθολου το ιδιο ακριβη με ελλαδα! κσαι μην ξεχνας οτι μιλαμε για πρωτεουσα. η ελλαδα ειναι απο τις πιο ακριβες χωρες στην ευρωπη. στην βουλγαρια αμα ξερεις λιγα πραγματα περνας φτηνα και καλα.και αμα πας και επαρχια τ απραγματα ειναι ακομα πιο φτηνα.
καμια συγκριση λοιπον με ελλαδα
Οπως παντα οι Ελληνες τα ξερουν ολα! Εσυ πιστευεις οτι εγω απλα γραφω οτι μου κατεβει? Τα γραφω απο προσωπικη εμπειρια διαμονης στην Σοφια-Βουλγαρια πολλων+χρονων! Ενταξει εκτος Σοφιας ειναι πολυ φθηνοτερα αλλα Σοφια ειδικα οι διαφορες ειναι ελαχιστες απο οτι Θεσσ/νικη πχ.Αν βεβαια αναφερεστε σε καφε-εστιατορια αγνωστου υγιεεινης ναι μπορεις να βρεις φθηνοτερα.Παντως οι χρυσες εποχες που τρωγαμε πιναμε φθηνα εχουν περασει.
Ενταξει εσυ οτι πεις!!!!
Εννοειται! Μπορει ναχουμε ηδη γνωρισθει κιολας! Απλα γραφω για να βοηθησω την κατασταση! Ειναι κριμα να μας πιανουν Κωτσους οι Βουλγαροκεφαλοι και να μας μαδανε σαν κοτοπουλα! Εγω μεχρι να μαθω περασα πολλα! Αλλα οπως εχεις γραψει και εσυ οι Βουλγαρες ειναι πολυ ομορφες γκομενες και τα δινουν ολα οχι σαν τις Ελληνιδες! Απλα θελει προσοχη!χωρις παρεξηγηση! ολοι φιλοι ειμαστε
Εννοειται! Μπορει ναχουμε ηδη γνωρισθει κιολας! Απλα γραφω για να βοηθησω την κατασταση! Ειναι κριμα να μας πιανουν Κωτσους οι Βουλγαροκεφαλοι και να μας μαδανε σαν κοτοπουλα! Εγω μεχρι να μαθω περασα πολλα! Αλλα οπως εχεις γραψει και εσυ οι Βουλγαρες ειναι πολυ ομορφες γκομενες και τα δινουν ολα οχι σαν τις Ελληνιδες! Απλα θελει προσοχη!
σ αυτο εχεις δικιο! γαμημενη φαρα! κουτοπονηροι και μαλακες!! αλλα οι βοθλγαρες!! αχ κουλα! ναι ναι παντα προσοχη!!θα βρεθοθμ εκαι καμια φορα ολοι μαζι μα αλλαν και θα τα πουμε σοφια
Me σένα ειδικα του αγιου ανήμερα.
ρε πάει το μωρό ρεεεεεεε χαθηκε αδικα απο τον εγωισμό σου και την σου.
Οπως παντα οι Ελληνες τα ξερουν ολα! Εσυ πιστευεις οτι εγω απλα γραφω οτι μου κατεβει? Τα γραφω απο προσωπικη εμπειρια διαμονης στην Σοφια-Βουλγαρια πολλων+χρονων! Ενταξει εκτος Σοφιας ειναι πολυ φθηνοτερα αλλα Σοφια ειδικα οι διαφορες ειναι ελαχιστες απο οτι Θεσσ/νικη πχ.Αν βεβαια αναφερεστε σε καφε-εστιατορια αγνωστου υγιεεινης ναι μπορεις να βρεις φθηνοτερα.Παντως οι χρυσες εποχες που τρωγαμε πιναμε φθηνα εχουν περασει.