Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
να του δοσεις επαινο δασκαλε.αν νομιζεις οτι το αξιζει.

Επισκέπτης
σοβαρά τωρα ο Καζας απ αυτα που εγραψε οσο καιρο ηταν εδω, φαινεται ειλικρινες ατομο, θελω να πω δεν ε΄γραψε ψευτιες...

απλα ψαχνει να βρει κατι που δεν υπαρχει ετσι οπως τουλαχιστον το νομιζει αυτος.

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε καληνυχτα.και ειναι καιρο να παρουσιασεις καμια καινουργια μελετη αυτες τις μερες.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Τετοια τιμητικά λόγια από το δάσκαλο...πωπώ κοκκίνησα απο ντροπή....δεν έκανα τίποτα
το χρέος μου μόνο στη πατρίδα...κάποτε βγάζαμε καλά καμάκια μετά μας πήραν οι ελεεινίδες
αμπάριζα και χάσαμε τη πίστη μας...

Δάσκαλε πως είναι δυνατόν να είναι το Α+ και εγω να μη το καταλαβαίνω?

Επισκέπτης
Τετοια τιμητικά λόγια από το δάσκαλο...πωπώ κοκκίνησα απο ντροπή....δεν έκανα τίποτα
το χρέος μου μόνο στη πατρίδα...κάποτε βγάζαμε καλά καμάκια μετά μας πήραν οι ελεεινίδες
αμπάριζα και χάσαμε τη πίστη μας...

Δάσκαλε πως είναι δυνατόν να είναι το Α+ και εγω να μη το καταλαβαίνω?

Δέκα λεπτά δωσε μου και θα σου απαντήσω...

Επισκέπτης
ΟΚ...εδώ είμαι στη τάξη

οκ όπως έχω πει γκομενες Α+ δεν υπάρχουν, ή όπως λέγαμε παλιά στο μάθημα της χημειας δεν απαντωνται ελευθερες στην φύσιν. Εκε΄νο που απαντάται είναι Α- και άντε και κάνα Α σε εξαιρετικές περιπτώσεις

Επισκέπτης
οκ όπως έχω πει γκομενες Α+ δεν υπάρχουν, ή όπως λέγαμε παλιά στο μάθημα της χημειας δεν απαντωνται ελευθερες στην φύσιν. Εκε΄νο που απαντάται είναι Α- και άντε και κάνα Α σε εξαιρετικές περιπτώσεις

Τώρα να μου πεις εκείνες που βλέπεις στο δρομο Α+ τι παιζει?
Παίδες παιζει ότι της έχει παρει κάποιος ή τις είχε παρει καποιος...Μπλάσκος και τις έκανε Α+
Πως? Γυμναστηριο, κομμωτηριο, σαουνα, αισθητική(όχι πολλα πράματα δεν είναι μαιμουδες σαν τις ελλεηνιδες, ρουχα κλπ.
Αλλά προπαντως γυμναστηριο. Οι καλες γκομενες που βλεπετε ξεσκιζονται στο γυμναστηριο, έχουν και καλα γονιδια και φαινονται αποτελεσματα σε 2-3 μήνους

Επισκέπτης
Τώρα να μου πεις εκείνες που βλέπεις στο δρομο Α+ τι παιζει?
Παίδες παιζει ότι της έχει παρει κάποιος ή τις είχε παρει καποιος...Μπλάσκος και τις έκανε Α+
Πως? Γυμναστηριο, κομμωτηριο, σαουνα, αισθητική(όχι πολλα πράματα δεν είναι μαιμουδες σαν τις ελλεηνιδες, ρουχα κλπ.
Αλλά προπαντως γυμναστηριο. Οι καλες γκομενες που βλεπετε ξεσκιζονται στο γυμναστηριο, έχουν και καλα γονιδια και φαινονται αποτελεσματα σε 2-3 μήνους

Οι Α+ πάντοτε ειναι καποιανου...επενδυτου. Γι αυτό κι αμα γουσταρουν να παρουν μεταγραφη ζητανε τ αντερά τους. Σου λέει εδώ έχουμε σιγουρα φράγκα για να χτυπήσουμε την μεταγραφή του Ντετάρι!

Επισκέπτης
Οι Α+ πάντοτε ειναι καποιανου...επενδυτου. Γι αυτό κι αμα γουσταρουν να παρουν μεταγραφη ζητανε τ αντερά τους. Σου λέει εδώ έχουμε σιγουρα φράγκα για να χτυπήσουμε την μεταγραφή του Ντετάρι!

γι αυτό και δε γαμας εύκολα Α+ διοτι το βραδυ έχουν να κτυπησουν καρτα στον...επενδυτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom