Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ναι αλλα δασκαλε τα λεφτα που του εδωσαν οι πανηδες για επενδυσεις εδω αυτος τα πηγε στην ουκρανια,και μολις τα τιναξει θα κληρονομησουν η γκομενα και το πεινασμενο κολοσοι τις.

οχι μαλάκας ήτανε ν αφήσει τα λεφτά του στην ελλάδα να του τα καιει το καθε μαλακιστηρι που χει καυλες και θελει να εκτονωθει! Αλλά και στην Ουκραίνα που τα πηγε είναι σιιιιγουρα...

Επισκέπτης
οχι μαλάκας ήτανε ν αφήσει τα λεφτά του στην ελλάδα να του τα καιει το καθε μαλακιστηρι που χει καυλες και θελει να εκτονωθει! Αλλά και στην Ουκραίνα που τα πηγε είναι σιιιιγουρα...

δύσκολοι καιροι δια τους πλουσιους μας...Κρίσις!

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Δασκαλε κ συμμαθητες μου παω για τουφες...ειμαι κομματια! σποκονι νοτσι...

Επισκέπτης
Τελος πάντων σήμερα σχολιάσθηκε ιδιαιτερως θετικως στους τοπικους κυκλους οτι ο Καζας γάμησε αυτήν από το σούπερ μάρκετ. Διεσωθη η εθνική τιμη και αξιοπρεπεια...

Επισκέπτης
Τελος πάντων σήμερα σχολιάσθηκε ιδιαιτερως θετικως στους τοπικους κυκλους οτι ο Καζας γάμησε αυτήν από το σούπερ μάρκετ. Διεσωθη η εθνική τιμη και αξιοπρεπεια...

Νομιζετε οτι σας κανω πλακα αλλα ήδη το θεμα αρχίζει και αποκτα διαστασεις στην ουκραινα μετα την τελευταια διεθνη ελληνικη επιτυχια...

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε τον πηραν το καζα χαμπαρι ολοι?

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε δηλαδη τοσο καλη ητανε η ουκρανεζα?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
σορυ ο εν λογω φοπλιστης εχει σχεση με τον παλαιο πολιτευτη? μηπως ταυτοπροσωπία?

Ώπα λάθος μου που τον έκανα εφοπλιστή.
Πρόκειται για τον παλαιό πολιτευτή όπως λες και εσύ.
Ο οποίος για ένα φεγγάρι είχε διατελέσει και Ευρωβουλευτής.

Επισκέπτης
Ώπα λάθος μου που τον έκανα εφοπλιστή.
Πρόκειται για τον παλαιό πολιτευτή όπως λες και εσύ.
Ο οποίος για ένα φεγγάρι είχε διατελέσει και Ευρωβουλευτής.

ρε συ δε θυμαμαι ποιος, ενας απο τους αιωνιους πολιτευτες της Νου Δου ήταν οντως φοπλιστης, μπορει να ναι κι αυτός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom