Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δασκαλε εχω μια ερωτηση...Γιατι δεν το γνωριζω! Εσυ που πολλα ξερεις και ο νους σου κατεβαζει ο Πουλο Ζαcho που βρισκεται τωρα? Πηγε κανενας φυλακη απο ολο αυτο το συφερτο που ``επαιξε μπαλα`` ????

Εχω ακούσει οτι γυρισε   Salonic. Τωρα αληθεια ψεμα θα σε γελάσω. Ο μοναδικός Πουλο Ζαcho που μπήκε στο ξενοδοχείο ήτο ο γνωστός Billy  ο οποίος και απέθανε στο ξενοδοχείο. Μάλλον πρεπει να ήσαντε και συγγενείς γιατί μοιάζανε στα κιλ'α...

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε παντως πρωτη φορα τοσοι πανηδες σε μια κυβερνηση μαζευτηκαν.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Εχω ακούσει οτι γυρισε   Salonic. Τωρα αληθεια ψεμα θα σε γελάσω. Ο μοναδικός Πουλο Ζαcho που μπήκε στο ξενοδοχείο ήτο ο γνωστός Billy  ο οποίος και απέθανε στο ξενοδοχείο. Μάλλον πρεπει να ήσαντε και συγγενείς γιατί μοιάζανε στα κιλ'α...
Δασκαλε εν`ολιγοις πηρανε το φτυαρι και τα θαψανε ολα...οπως γινεται παντα οταν προκειται να προκληθει ασταθεια στο ``συστημα``

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
μα μεσα στην συμφωνια τους ειναι και το θαψιμο.ειδες ποτε οι πανηδες να μαλωσουνε μεταξυ τους?

Επισκέπτης

να σα ς πω κάτι? για τον πάνο του Angel ουδόλως με ενδιαφέρει άμα θέλι να τον τρώει ας τον τρώει κακό του κεφαλιού του και του πάνου του! Άμα γουστάρω πάω μπουζούκια να τον ακούσω, αμα δε γουστάρω κάθομαι σπίτι μου.
Αλλά για όλους τους άλλους κ.κ. βολευτές, υπουργούς, πρωθυπουργούς γιατί πρεπει να πληρώνω φόρους, να εξευτελιζομαι διεθνώς και να διορίζουν τους γκομενούς τους διοικητές, υπουργούς, πρέσβεις, δεν ξέρω γω τι, εω΄ς πότε αυτή η ξεφτύλα???

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε εαν ειχες και εσυ γκομενο υποθργο θα ειχε την πρεσβεια στην ουκρανια τωρα.

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε οι πρεσβεις οι δικοι μας τη λενε εκει?

Επισκέπτης
να σα ς πω κάτι? για τον πάνο του Angel ουδόλως με ενδιαφέρει άμα θέλι να τον τρώει ας τον τρώει κακό του κεφαλιού του και του πάνου του! Άμα γουστάρω πάω μπουζούκια να τον ακούσω, αμα δε γουστάρω κάθομαι σπίτι μου.
Αλλά για όλους τους άλλους κ.κ. βολευτές, υπουργούς, πρωθυπουργούς γιατί πρεπει να πληρώνω φόρους, να εξευτελιζομαι διεθνώς και να διορίζουν τους γκομενούς τους διοικητές, υπουργούς, πρέσβεις, δεν ξέρω γω τι, εω΄ς πότε αυτή η ξεφτύλα???

εκεί που συμφωνώ είναι όταν πριν καμια 15αριά χρόνια ΟΛΑ τα κομματα συμφωνήσανε και τοποθετήθηκε διοικητής στο Άγιο Βουνό ο "άντρας" της Σοπράνου. Α όλα κι όλα ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θεση...

Επισκέπτης
δασκαλε οι πρεσβεις οι δικοι μας τη λενε εκει?

Στ αρχίδια τους !!! Κοιτα ποτέ τόσα χρόνια δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος απ΄οτην πρεσβεία να ρωτήσει πόσοι έλληνες  είμαστε στην ουκρανία, που μένουμε, τι κάνουμε, αν είμαστε καλά στ αρχίδια τους ! Δηλαδή ρε παιδιά εκεί που κατεβαίνει ή φευγει οτ αερόπλανο τόσο δύσκολο θα ήταν να έρθει ένας να ρωτήσει απλά τι κάνουμε! Αυτοι δεν θεωρούν τον εαυτό τους υπάλληλο, θεωρούν ότι έπιασαν τον παπά απ τα αρχίδια και ενίοτε πιάνουν και αληθινά!

Επισκέπτης
Στ αρχίδια τους !!! Κοιτα ποτέ τόσα χρόνια δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος απ΄οτην πρεσβεία να ρωτήσει πόσοι έλληνες  είμαστε στην ουκρανία, που μένουμε, τι κάνουμε, αν είμαστε καλά στ αρχίδια τους ! Δηλαδή ρε παιδιά εκεί που κατεβαίνει ή φευγει οτ αερόπλανο τόσο δύσκολο θα ήταν να έρθει ένας να ρωτήσει απλά τι κάνουμε! Αυτοι δεν θεωρούν τον εαυτό τους υπάλληλο, θεωρούν ότι έπιασαν τον παπά απ τα αρχίδια και ενίοτε πιάνουν και αληθινά!

Δεν υπάρχει εξωτερική πολιτική της μπανανίας στην ουκρανία. Για κοιτάχτε στο χάρτη άμα γίνει πόλεμος με τους τουρκαλάδες ποιος μπορεί να μας βοηθησει? Οι ουκρανόι γιατί είναι ακριβώς από πάνω απ τους τουρκους! Αλλά ποιος θα ασχοληεθί μ αυτά, η Teodora κι ο Costachii? Αυτόι είναι να εισπράττουν μισθούς!

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε τουλαχιστον οταν θελεις να κανει καμια δουλεια σε εξυπητετουν οι θελουν τι μιζα τους.

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει εξωτερική πολιτική της μπανανίας στην ουκρανία. Για κοιτάχτε στο χάρτη άμα γίνει πόλεμος με τους τουρκαλάδες ποιος μπορεί να μας βοηθησει? Οι ουκρανόι γιατί είναι ακριβώς από πάνω απ τους τουρκους! Αλλά ποιος θα ασχοληεθί μ αυτά, η Teodora κι ο Costachii? Αυτόι είναι να εισπράττουν μισθούς!

Διαφθορά με το τσουβάλι!

Επισκέπτης
δασκαλε τουλαχιστον οταν θελεις να κανει καμια δουλεια σε εξυπητετουν οι θελουν τι μιζα τους.

δουλεία τι δουλειά ? ρε εδώ την μετοικεσία μου δε θελαν να μου κάνουνε! Με δουλεύεις ???
Έχεις ακούσει ξύνουμε τους όρχεις με τον κασμαν???

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
εκεί που συμφωνώ είναι όταν πριν καμια 15αριά χρόνια ΟΛΑ τα κομματα συμφωνήσανε και τοποθετήθηκε διοικητής στο Άγιο Βουνό ο "άντρας" της Σοπράνου. Α όλα κι όλα ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θεση...

Για πες μας όμως ποιανού ανηψιός ήταν και από που πέρασε στα νιάτα του.

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καταλαβα στα αρχιδια τους ολα δασκαλε.δασκαλε ο λουλης που εχει τους μυλους εκει τον εχει ακουστα?εχει παντρευτει με μια μουναρα απο εκει κιολας.

Επισκέπτης
Για πες μας όμως ποιανού ανηψιός ήταν και από που πέρασε στα νιάτα του.

δεν κατάλαβες...
είπα ο άντρας του σοπράνου. άμα είσαι ο άντρας του σοπράνου δεν χρείαζεται να σαι κανενός ανηψιο΄ς. Κι ο Ali Cara  o B κι ο Σταυρόπουλος ο Γ κάθονται κλαρίνο...

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε ειναι διοικητης του αγιου βουνου.εχεις τους μυλους αγ.γεωργιου αλευρι και ετσι,και κανει και δουλειες στην ουκρανια.παντρευτικε και την γκομενα εκει και τον εχουν βραβευσει κιολας οι ουκρανοι.δεν εχεις ακουσει κατι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom