Τπτ Δασκαλε.Η αληθεια να λεγεται ;)ντόμπρι βέτσερ!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΓΑΜΑ ΤΑ με κεφαλαια γραμματα!δασκαλε αυτες ειναι οι μαλακιες που γινονται στην ελλαδα και την εχουν φερει στο χαλι που ειναι.πρεπι ολοι εμεις να τους τιμωρισουμε αυτους ολους.εχουμε μεινει πολλα χρονια πισω δασκαλε με αυτους τους μαλακες.οι πανηδες οπως λες και εσυ εχουμε γινει κατεστημενο.
Επισκέπτης
δασκαλε αυτες ειναι οι μαλακιες που γινονται στην ελλαδα και την εχουν φερει στο χαλι που ειναι.πρεπι ολοι εμεις να τους τιμωρισουμε αυτους ολους.εχουμε μεινει πολλα χρονια πισω δασκαλε με αυτους τους μαλακες.οι πανηδες οπως λες και εσυ εχουμε γινει κατεστημενο.
κοίτα την μοναδική τιμωρία που χω δει τόσα χρόνια, μιλάω πέρα των 30, είναι εκείνης της Υπουργού JanakooKoo με το βιβλίο της ιστορίας που δεν την ξαναεκλέξαν τα κορόιδα. Πληροφορόυμε ότι ετιμωρήθη και υπό του Θεού για όποιον πιστεύει σε τέτοια...
Επισκέπτης
δασκαλε καλυτερα να παρεις την πρεσβεια εσυ απο να την εχει ο καθε μαλακας ξερολας,εχω τη γνωμη πως θα κυβερνησεις καλα.εδω εχουμε εκανε η μπακογιαννη συμβουλο το γιο της.
ξέρεις ο Ciostachi όταν ήταν μικρός ήταν ένα συμπαθεστατο παιδάκι, φορουσε και κάτι γυαλάκια...
Η διαφθορά της εξουσίας ή ποιος έχει το μέλι στα δακτυλά του και δε το γλύφει όπως έλεγε κι ο γέρος μου...
Επισκέπτης
ξέρεις ο Ciostachi όταν ήταν μικρός ήταν ένα συμπαθεστατο παιδάκι, φορουσε και κάτι γυαλάκια...
Η διαφθορά της εξουσίας ή ποιος έχει το μέλι στα δακτυλά του και δε το γλύφει όπως έλεγε κι ο γέρος μου...
με την αδερφή του μας είχανε ζαλίσανε τα ούμπαλα προ 18 ετών, ξερετε αυτη΄που ζήλεψε την δόξα της κόρης του LeeCoore Za, γιατί είχε λεέι γίνει ντε πουτάν! Πρώτη φορά είδα οικογένεια να χαίρετε τόσο πολύ γιατί έγινε πουτάνα η κόρη τους!
Επισκέπτης
δασκαλε αρχιδια.παλι μεσα ειναι στη φαση και τα κονομαει απο αλλου.και ας ειναι με ενα ποδι.ο λυκος πρωτα φευγει ψοφαει και μετα φευγει η ψυχη του.δεν χανοντε αυτοι να ξερεις.η ελλαδα χανετε.
θα αναγκαστώ εκ των πραγματων να συμφωνήσω. ¨οντως η πατρίδα κινδινευει να χαθει οριστικως.
Επισκέπτης
θα αναγκαστώ εκ των πραγματων να συμφωνήσω. ¨οντως η πατρίδα κινδινευει να χαθει οριστικως.
και αυτή η πορεία έχει ξεκινήσει εδώ και 35 χρόνια κι η κατρακύλα τελειωμό δεν έχει...
Μετα λυπης συμφωνω και εγω...Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι δεν συμφωνουν πολλοι ακομα ωστε να αντιδρασουμε! Ειμαστε ολοι σε φαση να πεθανει η κατσικα του γειτονα...σταρχιδισμος...ΕΓΩ να περναω καλα κλπ κλπ...Σκατοκατασταση με πολλα παρακλαδια!θα αναγκαστώ εκ των πραγματων να συμφωνήσω. ¨οντως η πατρίδα κινδινευει να χαθει οριστικως.
Για την συγκεκριμενη ``οικογενεια`` τυχαινει να ξερω αρκετα,αλλα δεν ειναι της ωρας! Μιλαμε για μεγαλα ξεφτιλικια...οσο για την λικουρεζαν ολοι τους ειναι πλεον πρεζονια και γιαυτο χαθηκανε κιολας.
Επισκέπτης
Μετα λυπης συμφωνω και εγω...Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι δεν συμφωνουν πολλοι ακομα ωστε να αντιδρασουμε! Ειμαστε ολοι σε φαση να πεθανει η κατσικα του γειτονα...σταρχιδισμος...ΕΓΩ να περναω καλα κλπ κλπ...Σκατοκατασταση με πολλα παρακλαδια!
κοίτα δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνει ο κόσμος...Καταλαβαίνει αλλά είναι αργυρώνητος. Γι αυτό κλείσανε τα εργοστάσια. Ρε κάποτε πριν τριλάντα χρόνια, η Ελλάδ αήταν βιομηχανικό κράτος. Η ΙΖΟΛΑ έκανε εξαγωγές στην Γερμανία το πιστεύετε??? Τους αλβανούς τι τους μαζέψανε και τους υπόλοιπους "οικονομικούς" μετανάστες (γιατί υπάρχουν μουσικοί μετανάστες ξέρω γω) να δουλέψουνε στα εργοστάσια που ετσιθελικώς οι ίδιοι κλείσανε? Αυτ'ή είναι κύριοι η κληρονομιά του Ali Cara...
νομιζω φιλε οτι ειναι θεμα χρονου να ξαναγινουν παλι τα γνωστα επεισοδια με τους κουκουλοφορους.οι τραπεζες τα εχουν παρει τα λεφτα και ακομα δεν αρχισανε να μοιραζουνε,σε λιγο που η πεινα θα χτυπηση και αλλο θα δεις ειναι θεμα πλεον χρονου η αρχη εγινε μια φορα.καρα αλλης δεν εχει ακομα καταλαβει τι θα γινει,εχει μενει με τις δυμοσκοπησεις και με 10 γλυφτες που του λενε μαλακιες.
Επισκέπτης
Για την συγκεκριμενη ``οικογενεια`` τυχαινει να ξερω αρκετα,αλλα δεν ειναι της ωρας! Μιλαμε για μεγαλα ξεφτιλικια...
εγώ θυμούμαι την κόρη της γνωστής ηθοποιου (τον πατέρα της ηθοποιου τον σκοτώσανε οι συμμορίτες) να τριγυρνά στα κανάλια εμφανώς μαστουρωμένη. Τα κανάλια ως γνωστόν τους αγαπημενους τους τους ψαλιδίζουν για να φαίνονται πιο ωραίοι(άντε δείτε τον κ. δήμαρχο πως είναι στη πραγματικότητα και ξανάελάτε) φανταστείτε σε τι μαστουρα ήταν πραγματικά!
Το γνωριζω Δασκαλε για την Ιζολα...Περασμενα μεγαλεια που γκρεμισαμε με θεληση μας! ειλικρινα μερικα πραγματα ειναι νακοίτα δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνει ο κόσμος...Καταλαβαίνει αλλά είναι αργυρώνητος. Γι αυτό κλείσανε τα εργοστάσια. Ρε κάποτε πριν τριλάντα χρόνια, η Ελλάδ αήταν βιομηχανικό κράτος. Η ΙΖΟΛΑ έκανε εξαγωγές στην Γερμανία το πιστεύετε??? Τους αλβανούς τι τους μαζέψανε και τους υπόλοιπους "οικονομικούς" μετανάστες (γιατί υπάρχουν μουσικοί μετανάστες ξέρω γω) να δουλέψουνε στα εργοστάσια που ετσιθελικώς οι ίδιοι κλείσανε? Αυτ'ή είναι κύριοι η κληρονομιά του Ali Cara...
ναι βεβαια! εγω ξερω και ``μπουζουξου``-βιζιτου που πηγαινε σπιτι τους εκανε οτι εκανε με την κυρια KRZA LEE και ο κ.KRZOS LEE ειχε ανοιξει τρυπες στο τοιχο για αν παιρνει ματι...μετα εκανε αυτοσ και τα δικα του...τραινακια...μετα κοκα κολες...ζουζου κλπεγώ θυμούμαι την κόρη της γνωστής ηθοποιου (τον πατέρα της ηθοποιου τον σκοτώσανε οι συμμορίτες) να τριγυρνά στα κανάλια εμφανώς μαστουρωμένη. Τα κανάλια ως γνωστόν τους αγαπημενους τους τους ψαλιδίζουν για να φαίνονται πιο ωραίοι(άντε δείτε τον κ. δήμαρχο πως είναι στη πραγματικότητα και ξανάελάτε) φανταστείτε σε τι μαστουρα ήταν πραγματικά!
Επισκέπτης
νομιζω φιλε οτι ειναι θεμα χρονου να ξαναγινουν παλι τα γνωστα επεισοδια με τους κουκουλοφορους.οι τραπεζες τα εχουν παρει τα λεφτα και ακομα δεν αρχισανε να μοιραζουνε,σε λιγο που η πεινα θα χτυπηση και αλλο θα δεις ειναι θεμα πλεον χρονου η αρχη εγινε μια φορα.καρα αλλης δεν εχει ακομα καταλαβει τι θα γινει,εχει μενει με τις δυμοσκοπησεις και με 10 γλυφτες που του λενε μαλακιες.
οι κουκουλοφόροι των βορείων προαστίων !
Επισκέπτης
ναι βεβαια! εγω ξερω και ``μπουζουξου``-βιζιτου που πηγαινε σπιτι τους εκανε οτι εκανε με την κυρια KRZA LEE και ο κ.KRZOS LEE ειχε ανοιξει τρυπες στο τοιχο για αν παιρνει ματι...μετα εκανε αυτοσ και τα δικα του...τραινακια...μετα κοκα κολες...ζουζου κλπ
ε ναι κόκα κόλες ποιος θα πίνει εγώ? αυτά κάνουν ένα σωρό λεφτά !
Επισκέπτης
ναι βεβαια! εγω ξερω και ``μπουζουξου``-βιζιτου που πηγαινε σπιτι τους εκανε οτι εκανε με την κυρια KRZA LEE και ο κ.KRZOS LEE ειχε ανοιξει τρυπες στο τοιχο για αν παιρνει ματι...μετα εκανε αυτοσ και τα δικα του...τραινακια...μετα κοκα κολες...ζουζου κλπ
μας έχει πάρει "ο Κατήφορος" !
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME