Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Επισκέπτης
θα μας κάνεις και εθνικά υπερηφανους σαν τον Κάζα...

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
σποκονι νοτσι Δασκαλε...Παω και εγω για τουφες! νωρις αυριο...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κυριοι καλησπερα σας.Σχετικα ειμαι καινουργιος στο σαιτ,αλλα εκατσα και διαβασα ολο το ποστ σχετικα με την ουκρανια και με τις ουκρανιδες και γενικα τον τροπο ζωης αυτων των ανθρωπων.Συμφωνω σε πολλα πραγματα με τον Δρ.Ιωσηφ Μπλασκος αλλα θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησης στον δασκαλο διοτι μερικα πραγματα μου φαινονται λιγο παρατραβηγμενα.Τονιζω οτι δεν εχω επισκεφτει την ουκρανια καμια φορα.Και ας μπουμε στο θεμα μας.
1)Ειναι δυνατον δασκαλε να μην εχουν τοσο λιγο τσιπα επανω τους γενικα και να ειναι ολοι στην βιζιτα και να το δεχονται μεχρι και οι γονεις τους και να τους προωθουν κιολας σε αυτο?
2)Ειναι δυνατον να δασκαλε εσυ μετα απο τοσα χρονια παραμονης εκει αν φοβασε για την ζωη σου,και να μην μπορεις να κανεις κατι,σε μια χωρα η οποια εχει και βλεψεις για να γινει μελες τις ευρωπης?
3)Ειναι δυνατον δασκαλε μια χωρα σαν και αυτην,να βασιζετε ολη οι ευρωπη την τροφοδοσια της για φυσικο αεριο.
Αυτα προς το παρον.
Δασκαλε φιλος αδερφικος μου που ανεβει συχνα στη Ρωσσια λογο τις δουλειας του,μου εχει πει οτι ολοι λενε στη Μοσχα,το καλοκαιρι που θα ειναι ο καιρος καλος και δεν θα υπαρχει τοσι ζητηση για αεριο οι Ρωσσοι θα τους κανουνε ενα καλο ντου τους ουκρανους για να τους δειξουν ποιος ειναι το αφεντικο και οτι στο μελλον θα πρεπει να υπακουν.Απο οτι βλεπουμε δασκαλε ο πουτιν ειναι σκληρος σε τετοια πραγματα και πιστευω οτι 8α το κανει.Το αποτελεσμα θα ειναι δασκαλε για την ουκρανια ομως νομιζω οδυνηρο.

Επισκέπτης
Κυριοι καλησπερα σας.Σχετικα ειμαι καινουργιος στο σαιτ,αλλα εκατσα και διαβασα ολο το ποστ σχετικα με την ουκρανια και με τις ουκρανιδες και γενικα τον τροπο ζωης αυτων των ανθρωπων.Συμφωνω σε πολλα πραγματα με τον Δρ.Ιωσηφ Μπλασκος αλλα θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησης στον δασκαλο διοτι μερικα πραγματα μου φαινονται λιγο παρατραβηγμενα.Τονιζω οτι δεν εχω επισκεφτει την ουκρανια καμια φορα.Και ας μπουμε στο θεμα μας.
1)Ειναι δυνατον δασκαλε να μην εχουν τοσο λιγο τσιπα επανω τους γενικα και να ειναι ολοι στην βιζιτα και να το δεχονται μεχρι και οι γονεις τους και να τους προωθουν κιολας σε αυτο?
2)Ειναι δυνατον να δασκαλε εσυ μετα απο τοσα χρονια παραμονης εκει αν φοβασε για την ζωη σου,και να μην μπορεις να κανεις κατι,σε μια χωρα η οποια εχει και βλεψεις για να γινει μελες τις ευρωπης?
3)Ειναι δυνατον δασκαλε μια χωρα σαν και αυτην,να βασιζετε ολη οι ευρωπη την τροφοδοσια της για φυσικο αεριο.
Αυτα προς το παρον.
Δασκαλε φιλος αδερφικος μου που ανεβει συχνα στη Ρωσσια λογο τις δουλειας του,μου εχει πει οτι ολοι λενε στη Μοσχα,το καλοκαιρι που θα ειναι ο καιρος καλος και δεν θα υπαρχει τοσι ζητηση για αεριο οι Ρωσσοι θα τους κανουνε ενα καλο ντου τους ουκρανους για να τους δειξουν ποιος ειναι το αφεντικο και οτι στο μελλον θα πρεπει να υπακουν.Απο οτι βλεπουμε δασκαλε ο πουτιν ειναι σκληρος σε τετοια πραγματα και πιστευω οτι 8α το κανει.Το αποτελεσμα θα ειναι δασκαλε για την ουκρανια ομως νομιζω οδυνηρο.

Αγαπητέ φίλε,

Σε ευχαριστώ για την σοβαρότητα του λόγου σου. Θα προσπαθήσω  κατά το δυνατόν να  απαντήσω στα ερωτηματά σου.

Κοίτα  ως γνωστόν εγώ δεν δίδω απαντήσεις του τύπου «μου είπαν, άκουσα κτλ» αλλά ότι λέγω είναι αποσπάσματα από την ζωή μου. Όταν λοιπόν βρίσκεις ένα  άτομο άρρωστο, ταλαίπωρο παρατημένο από τους συγγενείς του να ζει στο πουθενά και τον θεραπεύεις, τον βοηθάς, τον βάζεις σπίτι σου, σου λέγει «είσαι ο καλύτερος φίλος μου που υπήρξε ποτέ» και μετά σηκώνεται μία ωραία πρωία και σου κλέβει το πορτοφόλι σου, όχι νομίζοντας ότι δεν θα το καταλάβεις αλλά νομίζοντας ότι θα έχει να προλάβει να την κάνει πριν το αντιληφθείς, ερωτώ αυτός ο άνθρωπος τι τσίπα μπορεί να έχει απάνω του?
Δεύτερον σχετικώς με τους γονείς... Θα σου αναφέρω παράδειγμα γνωστου τραβεστου από την ελλάδα. Ο άνθρωπος είχε το προβλημά του, θεώρεισαι σωστό και να εκδίδεται. Περαιτέρω θεώρησε θεμιτό και να βάλει βυζάκια και να αλλά ξει το ονομά του προς το γυναικείον διαλέγοντας το όνομα Μπιπόλ. Φυσικά οι γονείς ούτε που θέλανε να τον δούνε.   Έλα όμως που αρχίσανε να πέφτουνε τα φραγκάκια και μετά αρχίσανε εν χορώ κι οι δυο γέροι, η Μπιπολ και η Μπιπόλ. Που θέλω να καταλήξω: εάν το άτομο δεν έχει ηθικές αρχές δεν παέι να ναι γονέας δε πα να ναι μητροπολίτης , μπροστά στα φράγκα. δε κολώνει πουθενά.

Γενικώς στους όρχοις μου είτε σήμερα πεθάνω, είτε αύριο παιδιά, σκυλιά δεν έχω μπορείτε να έρθετε να ουρείτε όλοι στον τάφο μου. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι όταν οι επιδοξοι δολοφόνοι είναι και οι πρώην ευεργετηθέντες αλλά εκεί σε παραπέμπω στο Νο 1 περί τσίπας. Γενικώς πάντως δεν υπάρχει κάποιος ξένος που να μην έχει κάτσει εδώ χρόνια και να μην έχει απειληθεί τουλάχιστον ότι θα του κάνουν ή θα του δείξουν...Για να είμαι ειλικρινής αυτοί βαράνε ο ένας τον άλλο (συνήθως παίζει το έργο 3-4 εναντίον ενός) επί καθημερινής βάσεως δια ασήμαντον αφορμή.
Πώς θα μπει στην Ευρώπη?  Παιδιά εάν δεν δημιουργηθούν θεσμοί (που ούτε καιστην ελλάδα υπάρχουν) πρώτον να καταργηθούν το 99% των νόμων και το 1% που θα μείνουν να εφαρμόζετε για όλους, δεν πρόκειται να μπει ποτέ. Προσέχτε όλη η απαγορευτική πολυνομία ενός μαρξιστικού καθεστώτος (όπως της ελλάδος! Και της ουκρανίας) βασίζετε στο ρουσφέτι στο ανταλλαγμα, ήτοι κάνουμε τα στραβά μάτια σε αυτό που ήδη απαγορέψαμε για να μας το ανταποδώσεις, σε χρήμα, σε ψήφο, σε κρεββάτι, σε, σε...

Για την υπόλοιπη ευρώπη δεν γνωρίζω. Για την ελλάδ αεκείνο που γνωρίζω είναι  ότι το αέριο υπήξε κολοσσιαία απάτη για να παρουν τα λεφτά οι εργολάβοι σκάβοντας και ξανασκάβοντας. Αφού λιπόν έχει διαβάσει τις προηγούμενες 170 σελίδες θα γνωρίζεις ότι οι Ουκρανοί επί μονίμου βάσεως κλέβουν το αέριο και δε τρέχει μία. Σα να πήγαινα εγώ στις κολώνες της ΔΕΗ που περνάν απ το χωράφι μου να πέταγα ένα καλώδιο και να παιρνα ρεύμα τζάμπα...Δυστυχώς αυτή είναι και η υπάρχουσα νοοτροπία και η αιτία όλων των κακών, υπάρχουν και καλά, στην Ουκρανία. Ότι δηλαδή τον ξένο μπορείς να τον κλέψεις και ρε παιδί μου δεν έγινε και τίποτα αυτός τα’χει πολλά ας πάρουμε και’ μεις οι τσαμένοι...Δηλαδή φαντάσου όταν ολόκληρη Ουκρανική κυβέρνηση γίνεται ρεζίλι διεθνώς γι’αυτή την πρακτική αλλά στου κουφού την πόρτα, τι γίνεται με τον απλό Ουκρανό μικροαπατεώνα.

Φιλικά

Ιωσήφ Μπλάσκος

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε ευχαριστω για τις απαντησεις σου.αλλα δεν μου απαντησες σε αυτο που ειπα οτι οι ρωσσοι τους την εχουνε στημενοι και θα τους κανουνε πολεμο για να την παρουν χαμπαρι να μου πεις τν γνωμη σου.επισεις δεν ειναι δυνατον οι κλεφτοκοταδες που κλεβουν φυσικο αεριο οπως οι γυφτοι στην ελλαδα που κλεβουν ρευμα να κανουνε κουμαντο?και οσο δασκαλε για το θεμα τις  ασφαλεια σου νομιζω γιατι εισαι εξυπνος εχεις παρει τις προφυλαξεις.και αυτη που θα πανε να σε φανε θα το σκεφτουνε πρωτα πολυ νομιζω.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Καλα ας μην ειχε η Αμερικη συμφεροντα απο την Ελλαδα και θα σου ελεγα που θα ηταν η Ελλαδα.............

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου το μονο συμφερων που εχει η αμερικη ειναι οτι αγοραζουμε τα οπλα τους.αλλα και οι ρωσια πουλαει οπλα.ας αγορασουμε και απο εκει μια φορα,ετσι και αλλιως τα δινουμε που τα δινουμε τα λεφτα.

Επισκέπτης
δασκαλε ευχαριστω για τις απαντησεις σου.αλλα δεν μου απαντησες σε αυτο που ειπα οτι οι ρωσσοι τους την εχουνε στημενοι και θα τους κανουνε πολεμο για να την παρουν χαμπαρι να μου πεις τν γνωμη σου.επισεις δεν ειναι δυνατον οι κλεφτοκοταδες που κλεβουν φυσικο αεριο οπως οι γυφτοι στην ελλαδα που κλεβουν ρευμα να κανουνε κουμαντο?και οσο δασκαλε για το θεμα τις  ασφαλεια σου νομιζω γιατι εισαι εξυπνος εχεις παρει τις προφυλαξεις.και αυτη που θα πανε να σε φανε θα το σκεφτουνε πρωτα πολυ νομιζω.

Το έχω απαντήσει αλλά είναι στα παλιά τεύχη κι άντε να το βρεις!
Σε γενόμενη συζήτηση με τον μεγάλο ρωσσομαθή Δημητράκη του είχα πει ότι εάν υπάρχει πλιάτσικο για τους Ρώσσους τότε μπορεί να γίνει πόλεμος Ρωσσίας - Ουκρανίας, χωρίς προοπτική πλιάτσικου τίποτα δεν γίνεται, αλλά εδώ χρειάζεται ο μέγας Ρωσσολόγος να μας πει πως έχουν από την άλλη μεριά των συνόρων τα πράμα τα και δη στα στρατά...

Επισκέπτης
φιλε μου το μονο συμφερων που εχει η αμερικη ειναι οτι αγοραζουμε τα οπλα τους.αλλα και οι ρωσια πουλαει οπλα.ας αγορασουμε και απο εκει μια φορα,ετσι και αλλιως τα δινουμε που τα δινουμε τα λεφτα.

αγοράσανε οι αδελφοί κύπριοι τους S300 (θεωρητικώς, πρακτικώς εμείς) και εθνικώς υπερηφάνως τους θάψαμε !

Υπερήφανη ελληνική εξωτερική πολιτική!
Μου αρέσει ορισμένοι οραματίζονται τον Μπλάσκο πρέσβη!

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε καλυτερα να παρεις την πρεσβεια εσυ απο να την εχει ο καθε μαλακας ξερολας,εχω τη γνωμη πως θα κυβερνησεις καλα.εδω εχουμε εκανε η μπακογιαννη συμβουλο το γιο της.

Επισκέπτης
δασκαλε καλυτερα να παρεις την πρεσβεια εσυ απο να την εχει ο καθε μαλακας ξερολας,εχω τη γνωμη πως θα κυβερνησεις καλα.εδω εχουμε εκανε η μπακογιαννη συμβουλο το γιο της.

ε ναι, το χω ξαναγράψει την συμβουλεύει τι φαγητό θένε να φάνε για το μεσημέρι!

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπερα Δασλαλε...Συμφωνω απολυτα!

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε αυτες ειναι οι μαλακιες που γινονται στην ελλαδα και την εχουν φερει στο χαλι που ειναι.πρεπι ολοι εμεις να τους τιμωρισουμε αυτους ολους.εχουμε μεινει πολλα χρονια πισω δασκαλε με αυτους τους μαλακες.οι πανηδες οπως λες και εσυ εχουμε γινει κατεστημενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom