You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Καλησπερα Δασκαλε...Πηρα απουσια???
φεγγαράκι μου λαμπρό...μα καλά τι ώρα είναι αυτή που ερχόσαστε για μάθημα, κρυφό σχολειό το χετε κάνει!
Επισκέπτης
φεγγαράκι μου λαμπρό...μα καλά τι ώρα είναι αυτή που ερχόσαστε για μάθημα, κρυφό σχολειό το χετε κάνει!
για να σου φύγει η αγωνία ο κάζα γάμησε...
Επισκέπτης
για να σου φύγει η αγωνία ο κάζα γάμησε...
μπορούμε να αγαλιάσομε ως έθνος...
Το ξερω Δασκαλε...ενημερωθηκα γιαυτο και τα παραλειπομενα! Σημερα λοιπον μετα απο πολλες μερες αγωνιας θα κοιμηθω ησυχος! Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Casa...για να σου φύγει η αγωνία ο κάζα γάμησε...
Ωραια τα λες Δασκαλε...Ζηλεψα Δασκαλε ομως (καλοπροαιρετα βεβαια) τον συμμαθητη μου κ θελω να ερθω και εγω εκει να ``παιξω`` μπαλα...μπορούμε να αγαλιάσομε ως έθνος...
Επισκέπτης
ε ναι επιτέλους λυτρωθήκαμε! σαν να πήραμε το μουντομπάσκετ...Το ξερω Δασκαλε...ενημερωθηκα γιαυτο και τα παραλειπομενα! Σημερα λοιπον μετα απο πολλες μερες αγωνιας θα κοιμηθω ησυχος! Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Casa...
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
μπορούμε να αγαλιάσομε ως έθνος...
Διδάσκαλε, εξ αιτίας του χαρμόσυνου αυτού γεγονότος και δια να εορτάσωμεν την επιτυχία του συμμαθητού μας, ταπεινά αιτούμαι, σήμερα να μας απαλλάξεις από το μάθημα.
Επισκέπτης
ε ναι επιτέλους λυτρωθήκαμε! σαν να πήραμε το μουντομπάσκετ...
τόσοι κόποι κι έξοδα και να πηγαίνανε χαμένα...
Και μετά με ρωτάτε πως τα βγάζουνε πέρα με 100-200Ε το μήνα και τιμές ίδιες με την ελλάδα...
Επισκέπτης
Διδάσκαλε, εξ αιτίας του χαρμόσυνου αυτού γεγονότος και δια να εορτάσωμεν την επιτυχία του συμμαθητού μας, ταπεινά αιτούμαι, σήμερα να μας απαλλάξεις από το μάθημα.
ε ναι βέβαια εθνική αργία σήμερα , γάμησε ο Κάζας δεν είναι και λίγο...
Επισκέπτης
ε ναι βέβαια εθνική αργία σήμερα , γάμησε ο Κάζας δεν είναι και λίγο...
είδα τε πόσα κατορθώνει η φυλή όταν θέλει και κυρίως όταν υπάρχει εθνική ομοψυχία?
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
είδα τε πόσα κατορθώνει η φυλή όταν θέλει και κυρίως όταν υπάρχει εθνική ομοψυχία?
Σκορπίζει τα γονίδια της στα πέρατα του κόσμου.
Επισκέπτης
Σκορπίζει τα γονίδια της στα πέρατα του κόσμου.
κι επειδή συζητάγατε μ αυτόν το εξαίρετο μαθητή τον Φαρ αν είμαι καψούρης , σχετικώς με τα γονίδια τι θυμήθηκα
κάνω πως δεν θέλω να μάθω νέα σου
και πως δε με νοιάζει ποιος είναι η παρέα σου(δις)
κι υποφέρω και δεν πάω με άλλη
γιατί είσαι η αγάπη, η αγάπη η μεγάλη!
Επισκέπτης
αλιμονο σε εμας εδω στη γαμημενη την Αθηνα...
ναι αλλά τα σουβλακια που τα βαζεις? ακόμη κι ο δημητράκης τα νοσταλγει...
Δασκαλε ωραια τα λες...αλλα εγω σε προτιμουσα οταν ησουν πιο ``καυστικος``!κι επειδή συζητάγατε μ αυτόν το εξαίρετο μαθητή τον Φαρ αν είμαι καψούρης , σχετικώς με τα γονίδια τι θυμήθηκα
κάνω πως δεν θέλω να μάθω νέα
και πως δε με νοιάζει ποιος είναι η παρέα σου(δις)
κι υποφέρω και δεν πάω με άλλη
γιατί είσαι η αγάπη, η αγάπη η μεγάλη!
Επισκέπτης
Δασκαλε ωραια τα λες...αλλα εγω σε προτιμουσα οταν ησουν πιο ``καυστικος``!
δεν με τσίγκλησε κανείς γι αυτό!
δεν πανε να μαμηθουν και αυτα...η κατασταση ειναι τοσο τραγικη Δασκαλε στο αλλο ``θεμα`` που τα σουβλακια δεν σωζουν την κατασταση με τπτ...μακαρι να ετρωγα πιροσκι με ορυκτελαιο καθε μερα!!!ναι αλλά τα σουβλακια που τα βαζεις? ακόμη κι ο δημητράκης τα νοσταλγει...
Επισκέπτης
δεν με τσίγκλησε κανείς γι αυτό!
εντάξει τι θες να σου πω ότι κάτι τετοιες μαλακείες κάνουμε και χασκογελαν οι ουκρανόι?
Σου λένε αυτοί μουνί δεν έχουν καθ όλου!
και ξέρεις ποιο είναι το τραγικό της υποθλεσεως?
¨Εχουν δικιο!!!
Επισκέπτης
δεν πανε να μαμηθουν και αυτα...η κατασταση ειναι τοσο τραγικη Δασκαλε στο αλλο ``θεμα`` που τα σουβλακια δεν σωζουν την κατασταση με τπτ...μακαρι να ετρωγα πιροσκι με ορυκτελαιο καθε μερα!!!
Κοίτα αν είσαι γεροδεμένο παιδί με τάση προς περιπέτεια και δυνατές συγκινήσεις σου προσφέρω νέα καρριέρα!
και θα τρως ορυκτέλαιο κάθε μέρα!
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME