Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κοίτα ένα είναι το μυστικό στην Ουκραίνα:
Μουνί !
Χωρίς μουνί η ουκρανία δεν υποφέρεται μέρα ! Κοντεύεις να τρελλαθείς!

Επισκέπτης
Κοίτα ένα είναι το μυστικό στην Ουκραίνα:
Μουνί !
Χωρίς μουνί η ουκρανία δεν υποφέρεται μέρα ! Κοντεύεις να τρελλαθείς!

¨αμα έχεις μουνί, και δη κάναν μούναρο βαρβάτο να δεις πως ζεσταίνει το κρύο και πως γλυκαίνει η κάθε μέρα!
Το παν είναι τι μουνί έχεις δίπλα σου !

Επισκέπτης
¨αμα έχεις μουνί, και δη κάναν μούναρο βαρβάτο να δεις πως ζεσταίνει το κρύο και πως γλυκαίνει η κάθε μέρα!
Το παν είναι τι μουνί έχεις δίπλα σου !

Δηλαδή τώρα εσύ Κάζα που κάτι είδες:

Φαντάσου ότι έχεις δίπλα σου τον μεγαλύτερο μούναρο της Ουκραίνας.
Φαντάσου ότι σ αγαπά σαν τρελή
φαντάσου ότι ρίχνεις τρελά γαμήσια
Φαντάσου ότι κάνεις και γαμώ τις παρέες

Τι άλλο μπορεί να θέλει κανείς από την ρημάδα την ζωή, ερωτώ...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Να κάνω μπάνιο με το μουνί στην Ωκεανίδα κάθε μερα Μάρτη-Νοέμβρη?

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Η ροδίτισσα κατά πάσα πιθανότητα θα σου πρήξει τ αρχίδια αν εξακολουθήσετε πα΄ρε δώσε. Είναι ο τύπος της γκόμενας που νομίζει ότι ο κόσμος της χρωστάει. Για την καμαριέρα πάσο. Γενικώς αποφεύγουμε γκόμενες που ξέρουνε το εγγλέζικο και που χουν πάει έξω, είναι μουφα (να μου πεις οι υπόλοιπες τι είναι?) Γενικώς αυτές θέλουν να τ αρπάξουν αμέσως, ορισμένες είναι πιο συνεργάσιμες όμως διότι γαμα΄ς γρήγορα και μετά αρχίζει το παραμύθι ά τι ωραίο που ναι αυτό το φορεματάκι, κοίτα αυτη΄την τάσντα, πάμε διακοπές κλπ
ιωσηφ αν και εισαι παλαιας κοπης LOVERBOY,ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΑΦΗ  κ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ με την συγχρονη ανατ.πουτανια!!!!!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Δηλαδή τώρα εσύ Κάζα που κάτι είδες:

Φαντάσου ότι έχεις δίπλα σου τον μεγαλύτερο μούναρο της Ουκραίνας.
Φαντάσου ότι σ αγαπά σαν τρελή
φαντάσου ότι ρίχνεις τρελά γαμήσια
Φαντάσου ότι κάνεις και γαμώ τις παρέες

Τι άλλο μπορεί να θέλει κανείς από την ρημάδα την ζωή, ερωτώ...
ΑΑΑΠ ΔΑΣΚΑΛΕ ΦΑΟΥΛ
μια γυναικα ,οσο καλη κ ναναι ποτε δεν ειναι ΑΡΚΕΤΗ

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
τον κάζα όμως τον βλέπω να χει κολλημα με την ροδίτισσα...
Ο ΚΑΖΑ αφου σκοραρε με τα παραμυθια,ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΧΝΑ,οχι απο συγκυρια, δυσκολα τον ξαναβλεπω να ΞΑΝΑπιανεται μαλακας με ΕΣΚΟΡΤ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ, ΡΙΒΕΡ ΠΑΛΑς Κ ΛΟΙΠΕς ΑΚΡΙΒΕς ΜΑΛΑΚΙΕς!!!!!!

Επισκέπτης
Ο ΚΑΖΑ αφου σκοραρε με τα παραμυθια,ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΧΝΑ,οχι απο συγκυρια, δυσκολα τον ξαναβλεπω να ΞΑΝΑπιανεται μαλακας με ΕΣΚΟΡΤ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ, ΡΙΒΕΡ ΠΑΛΑς Κ ΛΟΙΠΕς ΑΚΡΙΒΕς ΜΑΛΑΚΙΕς!!!!!!

ρίβερ πάλας ακριβό? κοίτα με 100-200 ντολαριάκια ξεκαθαρίζεις την βραδυά και τελείωσες. Οι άλλες όλες ζητάνε μόνιμη σχέση και...μόνιμο χρηματοδότη ! ¨οπως έχω πει είναι μέχρι που φτάνει η τσέπη του καθ ενός!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ολα πληρωμένα ήταν... μόνο 250 ευρώ ήταν τα έξοδα....έτσι αξίζει παντού
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ γιατι δινουν 200αρες για βιζιτες οι γκρηκ λοβερ,αμ ετσι ταδινα κ εγω(ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ,ενα αρκιντι δινω,αλλα που λεει ο λογος),αμα τ αλλα ειναι τζαμπα!!!!!!!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρίβερ πάλας ακριβό? κοίτα με 100-200 ντολαριάκια ξεκαθαρίζεις την βραδυά και τελείωσες. Οι άλλες όλες ζητάνε μόνιμη σχέση και...μόνιμο χρηματοδότη ! ¨οπως έχω πει είναι μέχρι που φτάνει η τσέπη του καθ ενός!
τωρα παλι τα ιδια θα λεμε?
αφου ειπε ο καζας που πηγε μαπα το καρπουζι κ 150$ η ωρα
μην εξαδανικευεις τΟ "ριβερ" ΜΟΥΦΑ "παλας"

Επισκέπτης
τωρα παλι τα ιδια θα λεμε?
αφου ειπε ο καζας που πηγε μαπα το καρπουζι κ 150$ η ωρα
μην εξαδανικευεις τΟ "ριβερ" ΜΟΥΦΑ "παλας"

νιετ δεν είναι 150$ η ώρα, αποκλείεται υποτίθεται ότι είναι για την νυχτιά στην πραγματικότητα αυτές την κάνουν το ξημέρωμα, ήτοι είναι για 2-3 ώρες. Δεν εξιδανικεύω τίποτα, εγώ έχω να πατήσω το ποδάρι μου εκεί από το 2002 ή 2003...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
νιετ δεν είναι 150$ η ώρα, αποκλείεται υποτίθεται ότι είναι για την νυχτιά στην πραγματικότητα αυτές την κάνουν το ξημέρωμα, ήτοι είναι για 2-3 ώρες. Δεν εξιδανικεύω τίποτα, εγώ έχω να πατήσω το ποδάρι μου εκεί από το 2002 ή 2003...
εγω παρακολουθω κ σαιτ αμερικα ,κ το εργο παιζει 200-300$ το βραδυ,αλλα το παραμυθι της εκτακτης αποχωρησης λογω "προβλεμ" ειναι μετε το πρωτο γαμησι,κατα 90%!!!!
εγω πηγα το 2003 2004 κ δεν βλεπω να ξαναπαω!!!!!!

Επισκέπτης
εγω παρακολουθω κ σαιτ αμερικα ,κ το εργο παιζει 200-300$ το βραδυ,αλλα το παραμυθι της εκτακτης αποχωρησης λογω "προβλεμ" ειναι μετε το πρωτο γαμησι,κατα 90%!!!!
εγω πηγα το 2003 2004 κ δεν βλεπω να ξαναπαω!!!!!!

εγώ πήγαινα και με δική μου γκόμενα πολλές φορές διότι χειμώνα τρίτη-τετέρτη δεν παίζει τίποτα άλλο οι υπόλοιπες ντισκο είναι κλειστές. Εν πάση περιπτώση τότε είχε κάτι μουνιά βαρβάτα, όχι όλες αλλά είχε. 

Επισκέπτης
εγώ πήγαινα και με δική μου γκόμενα πολλές φορές διότι χειμώνα τρίτη-τετέρτη δεν παίζει τίποτα άλλο οι υπόλοιπες ντισκο είναι κλειστές. Εν πάση περιπτώση τότε είχε κάτι μουνιά βαρβάτα, όχι όλες αλλά είχε. 

τώρα αυτά που γράφετε ότι δεν έχει μουνί κλπ δε μου κάνουν εντύπωση γιατί ξέρω ότι το καλό μουνί στην ουκραίνα είναι σαν τη χρυσόσκονη, το μαζεύει ο κάθε περαστικός!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Το ριβερ καλό ειναι για να βλεπεις και να διαλέγεις....δε λέει όμως για κάτι μακροπρόθεσμο..
μάλλον με κάτι σε δουλίτσα ελαφριά μαζεύεις πιο εύκολα κοπελίτσες...πιο έντεχνα

Επισκέπτης
Το ριβερ καλό ειναι για να βλεπεις και να διαλέγεις....δε λέει όμως για κάτι μακροπρόθεσμο..
μάλλον με κάτι σε δουλίτσα ελαφριά μαζεύεις πιο εύκολα κοπελίτσες...πιο έντεχνα

στο ρίβερ αυτή είναι η δουλειά τους!

είναι σ ακάποιος να πηγαίνει στο μπουρδέλο και να περιμένει να βγάνει γκόμενα την πουτάνα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom