Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο θειος αγορασε οχι βεβαια στο ονομα του αλλα σε αλλο μια εταιρια χρηματιστηριακη ανενεργη ομως.με ενα νομο που εκαναν γιαυτον και κρατησε μολις μια εβδομαδα την εκανε ενεργη και βρεθηκε ξαφνικα με μια εταιρια μεσα στο χρηματιστηριο απο το πουθενα.την εποχη που το χρηματηστιριο πηγαινε σαν τρελο ο θειος κονομισε πολλα λεφτα για δις μιλαμε,αλλα το κολπο ητανε αλλου.εκεινη την εποχη με μια εικονικη εταιρια που ιδρυσε στο λονδινο και την εκανε θυγατρικη της εδω ελληνικης εταιριας και αφου παρουσιασε τα κερδη απο το χρηματιστηριο που πηρε απο εδω ως κερδη της θυγατρικης στο λονδινο μπορεσε και την εβαλε στο χρηματιστηριο του λονδινου με εγγυηση της εθνικης τραπεζας,το αποτελεσμα,ειναι οτι ο θειος αφου διαχωρισε της 2 εταιριες και εκανε αυτονομη την εταιρια στο λονδινο την πουλησε περσι το καλοκαιρι 80 εκατομυρια ευρω.ολα φυσικα σε ονοματα offsore εταιριων τα κερδη.

πολύ διορατικός ο θείος Ακίλας!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Σήμερα κοπάνα ο δάσκαλος, κοπάνα και οι μαθητές.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Μωρέ καλά να είναι καψούρης.
Κανένας με κουμπούρι να μην εμφανίστηκε πάλι μπροστά του.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ο κάζας είναι ελλάντα....ο δάσκαλος που ειναι

Επισκέπτης
o δασκαλος καπου κολησε να ξερετε.και ασχημα ειναι καψουρης.

Με έχεις φιλοσοφήσει παιδί μου.
Σου αφιερώνω...

Ν’ αγαπάς και να μην αγαπιέσαι
τι καημός τι καημός
να πονάς κι’ από ζήλεια να χτυπιέσαι
τι καημός, τι καημός
τον λατρεύεις κι’ αυτός να μη σε θέλει
να πεθαίνεις κι’ αυτόν να μην τον μέλλει
ν’ αγαπάς και να μην αγαπιέσαι
τι καημός, τι καημός

Η αλήθεια έιναι ότι ΄βρίσκομαι σε περίοδο καψούρας, με πολλές από τις οποίες μετά βδελυγμίας δε με θέλει καμιά!

Επισκέπτης
Μωρέ καλά να είναι καψούρης.
Κανένας με κουμπούρι να μην εμφανίστηκε πάλι μπροστά του.

με κουμπούρι είναι καλό εάν εμφανιστεί( σλαυικά-ρωσσικά κουμπούρα=θήκη). Ξέρετε ο Φαλμεράγιερ κάπου είχε ένα ψιλοδίκιο. Δεν φαντάζεστε πόσες σλαυικές λέξεις υπάρχουν στην καθημερινή γλωσσα ...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
παιδιά να ακούτε το δάσκαλο

Τελικα τη ξέσκισα ακολουθώντας τις χρυσές συμβουλές...πίτσα στο λεονάρντο και πάλι μπαλαμούτια
καφέ στο τσοκολατερί και κάτι πάστες ωραία και μετά πάμε σπιτάκι...ήρθε και τόδωσε...

Βέβαια είναι σίγουρα 50% πτανα γιατί μιλούσε πολύ ανετα στο ταξιτσή. Δε πειράζει...Διαβήκαμε το Ρουβικώνα. Την επόμενη μέρα αγάπες και έτσι αλλά μου γνώρισαν από τη δουλιά και καποιες άλλες γκόμενες. Ηρθε το απόγευμα και μετά Πετβακ με τις καινουργιες.

Α, το ωραίο κομματι είναι η καθαρίστρια πολύ δυνατή ...της πήρα το τηλέφωνο αλλα δε πρόλαβα για τα περαιτέρω γιατί τέλος χρόνου....την άλλη φορά τώρα

η καινούργια που γνώρισα είχε πάει ρόδο αύγουστο...να κανε στριπτηζ η διακοπές?

Παιδια αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχουν την απάτη μέσα στο αιμα τους

Επισκέπτης

Τελικα τη ξέσκισα ακολουθώντας τις χρυσές συμβουλές...πίτσα στο λεονάρντο και πάλι μπαλαμούτια
καφέ στο τσοκολατερί και κάτι πάστες ωραία και μετά πάμε σπιτάκι...ήρθε και τόδωσε...

Βέβαια είναι σίγουρα 50% πτανα γιατί μιλούσε πολύ ανετα στο ταξιτσή.

κάτσε , κάτσε αν ήταν πουτάνα πλέρωσες, αν δεν ήταν πουτάνα και ήταν απλώς πουτανέξ την έβγαλες τζάμπα ΄η με κάνα δ΄ωρο που της το κανες μετά, τελικώς τι ήτανε???

Επισκέπτης

Παιδια αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχουν την απάτη μέσα στο αιμα τους

Α μπα κακόμοιρε μα τι ναι αυτά που λες τώρα! απάτη ! Αν είναι δυνατόν!

Επισκέπτης

ελπίζω να βανες καμια καποτούλα διότι εδιηγούμην στους μαθητές τι ωραία που χαν βάλει στο παπάρι μου ένα ματζαφλάρι στην Ουκραίνα για να πάρουν δείγμα για καλλιέργεια...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Παιδιά μόνο καπότα...

Ημιτζαμπεξ την΄έβγαλα ...πρόλαβα και εφυγα πριν να μου ζητήσει δώρο...πάντως λεφτα πριν να το κάνουμε δε ζήτησε

Επισκέπτης
Παιδιά μόνο καπότα...

Ημιτζαμπεξ την΄έβγαλα ...πρόλαβα και εφυγα πριν να μου ζητήσει δώρο...πάντως λεφτα πριν να το κάνουμε δε ζήτησε

κάτσε περίμενε γιατί σου ζήτησε μετά? Προσπαθώ να καταλάβω τι ρόλο βάραγε...

Επισκέπτης
Παιδιά μόνο καπότα...

Τι ρούχα φόραγε? τίποτα γούνες, νορμάλ ρουχαλάκια ή τελείως ταπεινά και καταφρονεμένα???
Αντελήφθης αν όντως δουλεύει ή όχι??? Πόσων Μαίων ήτο η κορασίς?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Πρεπει να ήταν 25-28. Είχε μια ψευτογούνα όχι κατι γνήσιο. Δε μου ζήτησε μετά΄. Απλώς την έκοψα ότι έχει τις εμπειρίες της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom