Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ντραζβουϊτε σύντροφε καθηγητά.
Και εγώ παρών.

Επισκέπτης
δασκαλε εχω σταμπαρει μια ουκρανεζα δουλευει σε ενα σουπερ μαρκετ.καθε φορα που παω μου λεει ολο μαλακιες οτι δεν βγαζει πολλα λεφτα απο την δουλεια που κανει,και δεν τις φτανουν.σημερα που πηγα μου ελεγε παλι τα ιδια και τις ειπα να αλλαξει δουλεια,και μου λεει τι δουλεια να κανει και τις ειπα δασκαλε κανε βιζιτες.και μου λεει το εκανε παλια πριν 5 χρονια αλλα τωρα λεει εχει μια αρρωστια και δεν μπορει.ειναι 29 χρονων δασκαλε αλλα εγω την κοβω για 39.και μου ειπε δασκαλε οτι ο πατερας τις την εσπρωξε σε αυτην την δουλεια.και λεω δασκαλε ειναι δυνατο ο πατερας τις?

λεπόν να σου πω το απίστευτο!
μπορεί και να σου λέει αλήθεια και να ναι 29!
Ρε συ από το στόμα μου το πήρες : έβλεπα τώρα κάτι φωτογραφίες από βιπουσκνόι. Λέγεται η τελετή όταν τελείωσεις σχολείο. Εδώ τελειώνουν στα 16, δεν είναι μαλάκες σαν ελλάδα. Ε λοιπόν άμα δεις τα 16χρονα έχουν κάτι φάτσες σα 30 χρονών άνθρωποι!

Επισκέπτης
λεπόν να σου πω το απίστευτο!
μπορεί και να σου λέει αλήθεια και να ναι 29!
Ρε συ από το στόμα μου το πήρες : έβλεπα τώρα κάτι φωτογραφίες από βιπουσκνόι. Λέγεται η τελετή όταν τελείωσεις σχολείο. Εδώ τελειώνουν στα 16, δεν είναι μαλάκες σαν ελλάδα. Ε λοιπόν άμα δεις τα 16χρονα έχουν κάτι φάτσες σα 30 χρονών άνθρωποι!

ο κόσμος ωριμάζει πολύ γρήορα εδώ, φευ μόνον σωματικώς!

Επισκέπτης
όσο για τον πατέρα της αμφιβάλλω, διότι μάλλον εάν γνωρίζωκαλά την ουκραίνα, ήταν ανύπαρκτος!

ρε δεν υπάρχουν πατεράδες στην Ουκρανία, είναι σαν τους μαυρους στην αμερική, οι γυναίκες κρατάν την οικογένεια, γι αυτό και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι τους καβλώσει...

Επισκέπτης
ρε δεν υπάρχουν πατεράδες στην Ουκρανία, είναι σαν τους μαυρους στην αμερική, οι γυναίκες κρατάν την οικογένεια, γι αυτό και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι τους καβλώσει...

αλλοίμον άν μπλέξετε με καμια τέτοια αρχίδω, που η μάνα της έκανε ότι γούσταρε, κι η γιαγιά της το ίδιο πάει γενεε΄ς το πράμα, γιατί μετά σου λένε εμείς καλά περνα΄με έτσι χωρίς σύζυγο ας το παιξουμε αμαζόνες!

Επισκέπτης
δασκαλε παντως κρατιετε καλα.αλλα ρε συ δασκαλε 29 δεν νομιζο εχει καλο σωμα,αλλα το προσωπο ειναι σπασμενο.αλλα δασκαλε δεν μου ελεγε τη αρρωστια εχει η πουτανα η μια και με ξενερωσε.αλλα εχει κολαρα 18χρονης δασκαλε

ηπατίτιδα Γ, φοριέται πολύ εδώ...

Επισκέπτης
δασκαλε δεν νομιζω.εχει καιρο που μιλαμε και γιαυτο ειχα και το θαρρος να της πω να βγει στην βιζιτα.παντως δασκαλε μου ειχε ζητηση 100ευρω δανεικα πριν 1 μηνα για 5 μερες της τα δανεισα και μου τα εδωσε σε 5 μερες.αν και εγω παρακαλουσα να μην εχει να μου τα δωσει και να τα πατσισουμε αλλιως.αλλα φερθικε σαν κυρια.

χμμμμ έχετε γίνει κολλητοί βλέπω!
δεν την ρωτάς αν η αρρωστιά της κολλάει με τις πίπες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom