Επισκέπτης
δασκαλε ετοιμα σου για καταγγελια στο υπουργειο παιδιας.και πιστευω να εχεις μαθει ποιος ειναι ο καινουργιος υπουργος παιδειας?
οχι έχω μεινει στην Γιανακου αλλα ξερω οτι την εδιωξε, ποιος???
δασκαλε ετοιμα σου για καταγγελια στο υπουργειο παιδιας.και πιστευω να εχεις μαθει ποιος ειναι ο καινουργιος υπουργος παιδειας?
αυτη η ερωτησις ειναι ρητορικη??καριολες οι ρομάνες? μα διατί τι κακο σου έκαμαν???
γαμαγα μια μολδαβεζα και καλα μονιμη ελληνιδα και χωρις προοπτικη για call girl και μου ειχε πει να γνωρισω τη μανα της.
πηγα σπιτι της και ειδα μια ξανθια που απο καπου τη θυμομουν
....
....
....
ακομα μου'χει κολλησει...για μπουρδελου την εκοψα...
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
αυτη η ερωτησις ειναι ρητορικη??
ηρθε μια καινουρια κοπελλα ο ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟς,εχει κ γκομενα τωρα λεει,ΑΛΛΑ ΛΕΙΠΕΙ ΠΡΩΣΩΡΙΝΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟΝοχι έχω μεινει στην Γιανακου αλλα ξερω οτι την εδιωξε, ποιος???
δασκαλε ο αρης ο σπηλιοτοπουλος.ηταν και αυτος στην ομαδα των πανηδων απο παλια το εδιωξαν και τωρα τον ξανακαλεσαν και πηρε και αξιωμα,μαλλον εγινε αρχιπανης.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΜΟΥΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΩ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΙΛΕΚΟ,ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΟς,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΝλέμε ρε παιδί μου αν σου χουν κανει κατι χοντρο, εγω τα δικα μου για τις ουκρανιδες τα χω εξιστορησει...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΜΟΥΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΩ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΙΛΕΚΟ,ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΟς,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΝ
δασκαλε μαλλον σου ειπανε κατευθειαν το καλιτεχνικο του.
διαβασε τον www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2.0]κανονισμο[/url]τι να προσεχω,δεν εχει κατι προσβλητικο για σενα
φανταζεσαι να μην ειναι πουστης ο ΣΑΛΩΜΗΣ???
κ να τουχει βγει μονο τ ονομα??
τον εχω δει αλλα δεν καταλαβαινω,γραξε τι εννοειςδιαβασε τον κανονισμο
εκει λοιπον (ξανα)συναντησα προσωπο του κυκλου της οικογενειας Ali Cara.προ πενταετιας ειχ αβρεθει στην Adina σε φιλικο σπιτι
σωστη απαντησηφανταζεσαι να μην ειναι πουστης ο ΣΑΛΩΜΗΣ???
κ να τουχει βγει μονο τ ονομα??
εκει λοιπον (ξανα)συναντησα προσωπο του κυκλου της οικογενειας Ali Cara.
Διηγείτο στην ο΄μηγυρη πως η συζυγος του Ali Cara του Β , είχε κανει τσακωτό τον άντρα της με τον Σαλώμο
α μπα μαλακεις σκεφτηκα απο μεσα μου τα εχει χασει λογω ηλικιας, ο ανθρωπος δε φαινεται για πανος και υστερα πως ειναι δυνατον ο Ali Cara ο Α ήταν πολύ γνωστος τετοιος , τι στο καλο περασε στο οικογενειακο δεντρο. Αυτα μεχρι περυσι που πεσε ο αλλος απ το μπαλκονι
Ο ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ-ΠΙΣΩΣΠΡΩΧΤΗΣ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑς ΔΗΛ??ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙα μπα μαλακεις σκεφτηκα απο μεσα μου τα εχει χασει λογω ηλικιας, ο ανθρωπος δε φαινεται για πανος και υστερα πως ειναι δυνατον ο Ali Cara ο Α ήταν πολύ γνωστος τετοιος , τι στο καλο περασε στο οικογενειακο δεντρο. Αυτα μεχρι περυσι που πεσε ο αλλος απ το μπαλκονι
δασκαλε σε αυτο που λες εχεις δικιο και το εχω μαθει απο εγκυροτατη πηγη.αυτο γινοτανε απο παλια.για οσους αμφισβητηαουν εχο κολλητο απο σερρες που εχει καταγωγη απο το χωριο τους.και ο παππους του,του εχει πει πολλες ιστοριες.
ο υπολοχαγος πισωσπροχτις αλλου εσπρωχνε και τον εσπρωχναν.