Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
γαμαγα μια μολδαβεζα και καλα μονιμη ελληνιδα και χωρις προοπτικη για call girl και μου ειχε πει να γνωρισω τη μανα της.

πηγα σπιτι της και ειδα μια ξανθια που απο καπου τη θυμομουν
....
....
....

ακομα μου'χει κολλησει...για μπουρδελου την εκοψα...

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Α πα πα πα! δε κάνουν τετοια οι των ανατολικων χωρών! Τι ναι αυτα που λες....

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6

Επισκέπτης
δασκαλε ο αρης ο σπηλιοτοπουλος.ηταν και αυτος στην ομαδα των πανηδων απο παλια το εδιωξαν και τωρα τον ξανακαλεσαν και πηρε και αξιωμα,μαλλον εγινε αρχιπανης.

Μπα δεν τον έχω ακουστα αυτον. Περίεργο μου παν στο τηλ οτι ειχε βαλει γυναικα υπουργο, καποια Σαλώμη...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
λέμε ρε παιδί μου αν σου χουν κανει κατι χοντρο, εγω τα δικα μου για τις ουκρανιδες τα χω εξιστορησει...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΜΟΥΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΩ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΙΛΕΚΟ,ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΟς,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΝ

Επισκέπτης
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΜΟΥΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΩ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΙΛΕΚΟ,ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΟς,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΝ

μωρέ αλεξισφαιρο φόραγε κι ο παπα-Μπιλ αλλά τον κανανε με τα καλάσνικοβ...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
φανταζεσαι να μην ειναι πουστης ο ΣΑΛΩΜΗΣ???
κ να τουχει βγει μονο τ ονομα??

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τι να προσεχω,δεν εχει κατι προσβλητικο για σενα
διαβασε τον www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2.0]κανονισμο[/url]

# 6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-[size=14pt]Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)[/size]
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
Περιμένουμε ειδικά απ' τα μέλη μας να επιδεικνύουν σεβασμό προς τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τη δουλειά τους. Άκρως προσβλητικές εκφράσεις θα διαγράφονται.

Επισκέπτης
προ πενταετιας ειχ αβρεθει στην Adina σε φιλικο σπιτι
εκει λοιπον (ξανα)συναντησα προσωπο του κυκλου της οικογενειας Ali Cara.
Διηγείτο στην ο΄μηγυρη πως η συζυγος του Ali Cara του Β , είχε κανει τσακωτό τον άντρα της με τον Σαλώμο

Επισκέπτης
εκει λοιπον (ξανα)συναντησα προσωπο του κυκλου της οικογενειας Ali Cara.
Διηγείτο στην ο΄μηγυρη πως η συζυγος του Ali Cara του Β , είχε κανει τσακωτό τον άντρα της με τον Σαλώμο

α μπα μαλακεις σκεφτηκα απο μεσα μου τα εχει χασει λογω ηλικιας, ο ανθρωπος δε φαινεται για πανος και υστερα πως ειναι δυνατον ο Ali Cara ο Α ήταν πολύ γνωστος τετοιος , τι στο καλο περασε στο οικογενειακο δεντρο. Αυτα μεχρι περυσι που πεσε ο αλλος απ το μπαλκονι

Επισκέπτης
α μπα μαλακεις σκεφτηκα απο μεσα μου τα εχει χασει λογω ηλικιας, ο ανθρωπος δε φαινεται για πανος και υστερα πως ειναι δυνατον ο Ali Cara ο Α ήταν πολύ γνωστος τετοιος , τι στο καλο περασε στο οικογενειακο δεντρο. Αυτα μεχρι περυσι που πεσε ο αλλος απ το μπαλκονι

και μου πανε τον λογο που τον ξερει η μιση adina στη ταινια έλεγε στην α΄λλη που γαμουσε "βλεπεις πως ειμαι εγώ μου αρεσουν οι γυναικες οχι σαν τον Κ.....κη που τ αρεσουν τ αγορια..."

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ο  ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ-ΠΙΣΩΣΠΡΩΧΤΗΣ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑς ΔΗΛ??ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Επισκέπτης
δασκαλε σε αυτο που λες εχεις δικιο  και το εχω μαθει απο εγκυροτατη πηγη.αυτο γινοτανε απο παλια.για οσους αμφισβητηαουν εχο κολλητο απο σερρες που εχει καταγωγη απο το χωριο τους.και ο παππους του,του εχει πει πολλες ιστοριες.

οπως εχω πει αυτο ειναι το επομενο μαθημα, ξερεις καθολου την ιστορια???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom