- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.836
- Πόντοι
- 42.697
ε εντάξει εσύ τώρα είσαι γαργάλα με κι ας κλαίω!
ευχαριστώ!
πάω να αυτομαστιγωθώ για ακόμα μια φορά...
ε εντάξει εσύ τώρα είσαι γαργάλα με κι ας κλαίω!
αυτο πιστευω πως συμβαινει γενικα με τις γυναικες πρωην ανατολικου μπλοκ,
και οχι μονο με τις ουκρανιδες...
μη με χλευασετε, αλλα υπαρχουν ορισμενες ρουμανες - δε θελω ου -
που μπορουν να σε κανουν να ξεχασεις και τ' ονομα σου...
να τη λεω σβιετα?αυτο πιο δοκιμο ειναι??
δασκαλε να μην αναλωθουμε παλι στις χθεσινες μαλακιες.παρακαλω να αρχισει το μαθημα.
μαλακεία ο ψυχικός μου πόνος για την ακατανόμαστη???
άιντε σεβασμός...
βεβαια τετοιες ρουμανες μικρες και ζουμερες δεν εχει πια στην ελλαδα...τώρα θα σε γελασω, οι πιο πολλές ρομάνες που θυμάμαι εγώ ήσαν άθλιες, αλλά στα τόσα εκκατομμύρια δεν θα χει και τίποτις της προκοπής? οπότε θα συμφωνήσω ...
τώρα θα σε γελασω, οι πιο πολλές ρομάνες που θυμάμαι εγώ ήσαν άθλιες, αλλά στα τόσα εκκατομμύρια δεν θα χει και τίποτις της προκοπής? οπότε θα συμφωνήσω ...
θυμάμαι στις ρομάνες ήταν πολύ της μόδας ο μύσταξ...
τώρα άραγες ξουρίζονται?
έχουν περάσει τοσα χρόνια, αλλάζει η μοδα...
μιλαω για ξανθες γαλανοματες χωρις ιχνος τριχας,θυμάμαι στις ρομάνες ήταν πολύ της μόδας ο μύσταξ...
τώρα άραγες ξουρίζονται?
για να μαι ειλικρινής πριν κάμποσα χρόνια είχα ένα νταλαβεράκι με μια χορευτρια . ήταν η καλύτερη αλλά ρε απιδάκι μου και πάλι κάτι έχανε...
και χαρακτήρ ε αδαμάντινος! χειρότερος από ουκρανίδα.
όλο πεινάω , δεν έχω τίποτα και τέτοιες μαλακείες για να τα παίρνει κι ας έβγαζε ενα σωρό φράγκα...
μιλαω για ξανθες γαλανοματες χωρις ιχνος τριχας,
βερες ρουμανες οχι αυτε που κυκλοφορουν τωρα...
Ολες αυτες ή παντρευτηκαν ή πηγαν σε πλουσιοτερες χωρες για καλυτερη τυχη
καλά αυτές λογικά δεν είναι ρομάνες, οποως λεμε ελλην υπηκοος μουσουλμανος τω θρησκευμα...
η γκόμενα που λέω είχε γαλαζια ή μπλε ματια που ναθυμαμαι τωρα,αλλα και παλι ρε παιδι μου ειχε κατι το γυφτρεξ...
δασκαλε,θα μου επιτρεψεις σαν ο ειδικος στη κωλοχωρα(ρομανια) να σου ξαναπω οτι ο μεσος ορος στο βουκουρεστι ειναι πολυ ανωτερος του κιεβου,ΑΛΛΑ οι ρουμανες ειναι 10-100 φορες χειροτερες στο χαρακτηρα απο τις κιεβιοτισες ουκρανες γενικα,δηλ ειναι ΤΑ ΑΡΧΙΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!!!θυμάμαι στις ρομάνες ήταν πολύ της μόδας ο μύσταξ...
τώρα άραγες ξουρίζονται?
δεν το χω καταλάβει ακομα πως βρεθηκανε τοσοι γυφτοι εκει, ήταν στο μεσαιωνα στρατοπεδο συγκεντρωσεως για ινδούς?
εγω ειμαι χριστιανος στην ταυτοτητακαλά αυτές λογικά δεν είναι ρομάνες, οποως λεμε ελλην υπηκοος μουσουλμανος τω θρησκευμα...
δασκαλε,θα μου επιτρεψεις σαν ο ειδικος στη κωλοχωρα(ρομανια) να σου ξαναπω οτι ο μεσος ορος στο βουκουρεστι ειναι πολυ ανωτερος του κιεβου,ΑΛΛΑ οι ρουμανες ειναι 10-100 φορες χειροτερες στο χαρακτηρα απο τις κιεβιοτισες ουκρανες γενικα,δηλ ειναι ΤΑ ΑΡΧΙΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!!!
οποιον ομως ενδιαφερει το"φατε ματια ψαρια" οι ρουμανες,σαν συνολικη εικονα ειναι καλυτερες απο τις ουκρανες
εγω ειμαι χριστιανος στην ταυτοτητα
και εχω και χριστιανικο ονομα.
ο παππους μου ηταν κρητικος απο τα χανια
και ειχε παντρευτει Αραβιδα ....
για το "γυφτεξ" εχεις δικιο,οφειλεται στην εντονη παρουσια των "ρομα" στην κοινωνια5-10% ειδικα παλιοτερα,καναν κ κουμαντο,οποτε οι αλλοι ρουμανοι τους αντιγραφαν απο μιμητισμοδεν το χω καταλάβει ακομα πως βρεθηκανε τοσοι γυφτοι εκει, ήταν στο μεσαιωνα στρατοπεδο συγκεντρωσεως για ινδούς?