ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΑ...
Δηλαδή αν είχε πάει καλά η συνάντηση με την κόρη του ιεραπόστολου θα μας έκανες θεούς???
Δάσκαλε κατα την γνώμη μας εσύ ξέρεις όλους τους παραμέτρους και ίσως φταις και εσύ που έφυγε...
κράτα και λίγο το στόμα σου κλειστό και μην πετάς κουβέντες που προσβάλουν τον άλλο όπως συχνά κάνεις και μ εμάς...
Αυτό που πρέπει ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ να σε στεναχωρεί ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ είναι ότι εμείς εδώ και μήνες μας βρίζεις και δεν φεύγουμε... (αντιθέτως έρχονται και άλλο) ενώ αυτή έφυγε με την πρώτη...
Μήπως δάσκαλε έχεις μεγαλώσει και έχει αρχίσει η φθορά? Το παιχνίδι δεν χάθηκε απλά παίζεται αν προσαρμοστείς στην νέα κατάσταση...
Ε ναι έχεις δίκιο παρασύρθηκα πάνω στην ρήμη του λόγου έπρεπε να γράψω:
«εσείς είσαστε και λιγο μαλέβρες διοτι εξ αιτίας σας ξαναθυμηθηκα την κορη του ιεραποστολου πάλι...»
Έ να τηρούμε καυ τα προσχήματα διότι ακούνε και τα παι διά...
«Αυτό που πρέπει ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ να σε στεναχωρεί ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ είναι ότι εμείς εδώ και μήνες μας βρίζεις και δεν φεύγουμε... (αντιθέτως έρχονται και άλλο) ενώ αυτή έφυγε με την πρώτη...»
Τώρα με συγκίνησες διότι μου λες εμμέσως πλην σαφώς ότι μ’αγαπάτε, θα κλαψω με σίγμα... Κρίμας που δεν είναι και καμιά γκόμενα εδώ να την ψαρέψω!
Λες να είναι καλή ιδέα την επόμενη φορά που θα την δω τυχαία σε καμιά καφετέρια να την αρχίσω στα σκαμπίλια? Γαμώτο θα’χει κόσμο και θα μου φωνάξει καμιά μιλίτσια! Άσε που θα με περάσουν για αγριάνθρωπο οι γκαρσόνες...
«Μήπως δάσκαλε έχεις μεγαλώσει και έχει αρχίσει η φθορά?»
Α για βάστα! Πήγα σήμερα ρίνοκ και αγόρασα δυο μπριτζόλες να! Θα τις βάνω στα μούτρα μου και θα δεις τι αφράτα κι ωραία που θα βγούνε...Κάτσε μια στιγμή να βρω και το Κάμελ να περάσω λίγο και το μαλλί και σου λέω εγώ μετά! Ξέρειςς πως με φωνάζουν οι γκόμενες εδώ: Τσελεντάνο!