Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν ειμαι αξιοεπενδυτος! μαλλον η κορη του ιεραποστολου ειναι καλυτερη επενδυση! Δσακαλε εχεις εναποθεσει τις ελπιδες σου στην ισοτιμια????
Κοίτα είναι σαν το ανέκδοτο με τον Τοτοό, αν δεν (απο)σταθεροποιηθεί η τιμη του ρουβλιου δεν με βλεπω να γαμαω...

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
σποκονο νοτσι για 2η φορα! αυριο θα ειμαι στο μαθημα παρων!

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Κοίτα είναι σαν το ανέκδοτο με τον Τοτοό, αν δεν (απο)σταθεροποιηθεί η τιμη του ρουβλιου δεν με βλεπω να γαμαω...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εδω στο ελλαντα δεν ``κρεμομαστε`` ουτε καν απο  κατι τετοιο! Εδω μονο οι...πανηδες γαμανε!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
τι ειναι αυτο ρε συντροφοι?
Ακολούθα τις παραθέσεις.
Ο δάσκαλος σήμερα παίζει σε πολλαπλά ταμπλώ σήμερα και δεν τον προλαβαίνει κανείς. Για να πιάσεις το νόημα πρέπει να διαβάσεις τα σημερινά πόστ από την αρχή.
Κάτι άσχετο πάντως.
Σπακονια νοτσιε σύντροφε καθηγητά.

Επισκέπτης
δασκαλε αν εισαι σιγουρος για την προετοιμασια που του εχεις κανει δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσε.εσυ το καθηκον σου το εκανες.
ε ναι αλλά μην κάνει καμια μαλακεία και με εκθέσει. έχουμε και ένα όνομα στην καινωνία να'ουμε...

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
νομίζω ότι έιμαι ψιλοκαψούρης με την κόρη του ιεραποστόλου αλλά τέτοια κάργια που ναι κι αυτή να πα να γαμηθεί!

...Ο έρωτας με έρωτα περνά...

Αν συνεχίσεις να την σκέφτεσαι θα συνεχίσει μέσα σου κάτι, που μοιάζει με το ψήσιμο στο μπιφτέκι στην σχάρα, που το γυρνάμε από την άλλη για να μην καεί και τούμπαλιν... θα ζεσταίνεσαι και θα κρυώνεις και μέχρι να έρθει ή ώρα να σε φάνε γιατί εκεί το πας όπως μας δείχνεις...

δάσκαλε φάε καμιά σουπίτσα...

Άλλαξε φαγητό... τα μπιφτέκια σε χαλάνε... όπως βλέπεις και εσύ...

Ένας έξυπνος άνθρωπος που θα συμβουλέψει εμάς... πρέπει πρώτα ορθά να συμβουλέψει τον εαυτό του...

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εσείς είσαστε και λιγο μαλακες διοτι εξ αιτίας σας ξαναθυμηθηκα την κορη του ιεραποστολου πάλι...

ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΑ...

Δηλαδή αν είχε πάει καλά η συνάντηση με την κόρη του ιεραπόστολου θα μας έκανες θεούς???

Δάσκαλε κατα την γνώμη μας εσύ ξέρεις όλους τους παραμέτρους και ίσως φταις και εσύ που έφυγε...

κράτα και λίγο το στόμα σου κλειστό και μην πετάς κουβέντες που προσβάλουν τον άλλο όπως συχνά κάνεις και μ εμάς...

Αυτό που πρέπει ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ να σε στεναχωρεί ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ είναι ότι εμείς εδώ και μήνες μας βρίζεις και δεν φεύγουμε... (αντιθέτως έρχονται και άλλο) ενώ αυτή έφυγε με την πρώτη...

Μήπως δάσκαλε έχεις μεγαλώσει και έχει αρχίσει η φθορά? Το παιχνίδι δεν χάθηκε απλά παίζεται αν προσαρμοστείς στην νέα κατάσταση...

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Δηλαδή αν είχε πάει καλά η συνάντηση με την κόρη του ιεραπόστολου θα μας έκανες θεούς???

Δάσκαλε κατα την γνώμη μας εσύ ξέρεις όλους τους παραμέτρους και ίσως φταις και εσύ που έφυγε...

κράτα και λίγο το στόμα σου κλειστό και μην πετάς κουβέντες που προσβάλουν τον άλλο όπως συχνά κάνεις και μ εμάς...

Αυτό που πρέπει ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ να σε στεναχωρεί ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ είναι ότι εμείς εδώ και μήνες μας βρίζεις και δεν φεύγουμε... (αντιθέτως έρχονται και άλλο) ενώ αυτή έφυγε με την πρώτη...

Μήπως δάσκαλε έχεις μεγαλώσει και έχει αρχίσει η φθορά? Το παιχνίδι δεν χάθηκε απλά παίζεται αν προσαρμοστείς στην νέα κατάσταση...
:2funny: :2funny: :2funny:

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ρε φιλε εδω εμεις με το δασκαλο μιλαμε μεταξυ σοβαρου και αστειου,τωρα τι σε επιασε και τη λες στον δασκαλο?και στην τελικη αν δεν σου αρεσει μην παρακολουθεις το ποστ.
:thumbsup:

Επισκέπτης

Ε ναι έχεις δίκιο παρασύρθηκα πάνω στην ρήμη του λόγου έπρεπε να γράψω:

«εσείς είσαστε και λιγο μαλέβρες διοτι εξ αιτίας σας ξαναθυμηθηκα την κορη του ιεραποστολου πάλι...»

Έ να τηρούμε καυ τα προσχήματα διότι ακούνε και τα παι διά...

«Αυτό που πρέπει ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ να σε στεναχωρεί ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ είναι ότι εμείς εδώ και μήνες μας βρίζεις και δεν φεύγουμε... (αντιθέτως έρχονται και άλλο) ενώ αυτή έφυγε με την πρώτη...»

Τώρα με συγκίνησες διότι μου λες εμμέσως πλην σαφώς ότι μ’αγαπάτε, θα κλαψω με σίγμα... Κρίμας που δεν είναι και καμιά γκόμενα εδώ να την ψαρέψω!
Λες  να είναι καλή ιδέα την επόμενη φορά που θα την δω τυχαία σε καμιά καφετέρια να την αρχίσω στα σκαμπίλια? Γαμώτο θα’χει κόσμο και θα μου φωνάξει καμιά μιλίτσια! Άσε που θα με περάσουν για αγριάνθρωπο οι γκαρσόνες...

«Μήπως δάσκαλε έχεις μεγαλώσει και έχει αρχίσει η φθορά?»

Α για βάστα! Πήγα σήμερα ρίνοκ και αγόρασα δυο μπριτζόλες να! Θα τις βάνω στα μούτρα μου και θα δεις τι αφράτα κι ωραία που θα βγούνε...Κάτσε μια στιγμή να βρω και το Κάμελ να περάσω λίγο και το μαλλί και σου λέω εγώ μετά! Ξέρειςς πως με φωνάζουν οι γκόμενες εδώ: Τσελεντάνο!

Επισκέπτης
Ε ναι έχεις δίκιο παρασύρθηκα πάνω στην ρήμη του λόγου έπρεπε να γράψω:

«εσείς είσαστε και λιγο μαλέβρες διοτι εξ αιτίας σας ξαναθυμηθηκα την κορη του ιεραποστολου πάλι...»

Έ να τηρούμε καυ τα προσχήματα διότι ακούνε και τα παι διά...

«Αυτό που πρέπει ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ να σε στεναχωρεί ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ είναι ότι εμείς εδώ και μήνες μας βρίζεις και δεν φεύγουμε... (αντιθέτως έρχονται και άλλο) ενώ αυτή έφυγε με την πρώτη...»

Τώρα με συγκίνησες διότι μου λες εμμέσως πλην σαφώς ότι μ’αγαπάτε, θα κλαψω με σίγμα... Κρίμας που δεν είναι και καμιά γκόμενα εδώ να την ψαρέψω!
Λες  να είναι καλή ιδέα την επόμενη φορά που θα την δω τυχαία σε καμιά καφετέρια να την αρχίσω στα σκαμπίλια? Γαμώτο θα’χει κόσμο και θα μου φωνάξει καμιά μιλίτσια! Άσε που θα με περάσουν για αγριάνθρωπο οι γκαρσόνες...

«Μήπως δάσκαλε έχεις μεγαλώσει και έχει αρχίσει η φθορά?»

Α για βάστα! Πήγα σήμερα ρίνοκ και αγόρασα δυο μπριτζόλες να! Θα τις βάνω στα μούτρα μου και θα δεις τι αφράτα κι ωραία που θα βγούνε...Κάτσε μια στιγμή να βρω και το Κάμελ να περάσω λίγο και το μαλλί και σου λέω εγώ μετά! Ξέρειςς πως με φωνάζουν οι γκόμενες εδώ: Τσελεντάνο!

εσύ νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με κάνα χούφταλο!

Μάθε αγαπητέ ότιέχουν στενάξει τα κορίτσια εδώ για μένα. Μάλιστα έχουν σημειωθεί και δυο απόπειρες αυτοκτονίας για πάρτη μου...Η πρώτη πήδηξε απ το μπαλκόνι κι η δεύτερη κατάπιε 15 βιταμίνες...

Επισκέπτης
εσύ νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με κάνα χούφταλο!

Μάθε αγαπητέ ότιέχουν στενάξει τα κορίτσια εδώ για μένα. Μάλιστα έχουν σημειωθεί και δυο απόπειρες αυτοκτονίας για πάρτη μου...Η πρώτη πήδηξε απ το μπαλκόνι κι η δεύτερη κατάπιε 15 βιταμίνες...

ευτυχώς που η πρώτη έμενε στο ισόγειο κι η δεύτερη ψηλώνει ακόμη...

Επισκέπτης
Λεπόν πάω στο οφικιόν μου. Αν έρθει ο ΚάΖας κρατήστε τον να σας τα πει ούλα χαρτί και καλαμάρι και θα ξαναπεράσω κι εγώ...

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Λεπόν πάω στο οφικιόν μου. Αν έρθει ο ΚάΖας κρατήστε τον να σας τα πει ούλα χαρτί και καλαμάρι και θα ξαναπεράσω κι εγώ...
Δασκαλε αν σε τσιγκλησουν γραφεις με μεγαλη μαεστρια...Καλη δουλεια και τα λεμε το βραδυ!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
συμφωνω αρκει ο δασκαλος να ειναι φορμαρισμενος.γιατι τωρα τελευταια εχει πεσει λιγο.
Αφού τρεχει συνέχεια πίσω από το μουνι, τι θέλεις να κάνει γέρος άνθρωπος, δεν λες και καλά που στέκει στην έδρα ορθιός :2funny: :2funny: :2funny: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom