ιωσηφ,αν κ νεωτεροσ τολμω να πω οτι μερικα πραγματα κ προβληματα τα μεγαλοποιουμε στο μυαλο μας .ενω δεν ειναι κ τοσο μεγαλα,μηπως ακουσια αυτοπαγιδευεσαι??φοβουμαι οτι η δικη μου ιστορια είναι πολυπλοκη....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
πως ηταν οικονομικα ανεξαρτητη δασκαλε?απο το παγκαρι τις ενοριας?
νιετ, ήτο επιχειρηματίας είχε δουλειές με φούντες!
οσο αργει,σημαινει παει καλαμα κι αυτόν τον πανο, πρεπει να ανοιξει τον υπολογιστή προς ενημέρωσιν, αγωνιούμε!
αν τον ανοιξει νωρις,τζαμπα η προπονηση χτες
Επισκέπτης
δασκαλε ενα ενα μας τα βγαζεις.για ανελυσε το θεμα.
εννοώ ότι είχε πολλές δουλειές...με πολυ χρήμα...
Επισκέπτης
εννοώ ότι είχε πολλές δουλειές...με πολυ χρήμα...
μα καλά τι νομιζετε ότι σας γράφω μαλακειες ή οτι μου ρθει?
ξερω τι γραφω...
Επισκέπτης
μα καλά τι νομιζετε ότι σας γράφω μαλακειες ή οτι μου ρθει?
ξερω τι γραφω...
τελικά ο καζα ακι ο δημητρακης πρεπει να γαμανε διοτι εχουν εξαφανιστεί...
Επισκέπτης
δασκαλε σημερα δεν ξερω τη γινετε.αλλα εχω την εντυποση οτι δεν τσουλαει το μαθημα
δεν τσουλάει? Σημερα προστέθησαν άλλες 10 σελιδες ασυναρτησιω΄ν και για υριο έχω ετοιμασει διάλεξη!
Επισκέπτης
δεν τσουλάει? Σημερα προστέθησαν άλλες 10 σελιδες ασυναρτησιω΄ν και για υριο έχω ετοιμασει διάλεξη!
δηλαδή φαντάσου να άνοιγα τελειως το στομα μου και να λεγα και τ άλλα μισα που δεν λεω τι θα γινόταν!
Επισκέπτης
δωσε μια γευση της διαλεξεως απο σημερα αν ειναι δυνατον
είναι λιγάκι εκτος θεματος αλλά επειδή πολλοι μαθηται είχαν αποριες...
Λέγεται: «Παραδοσιακοί Πάνηδες και Ομοψυλόψυλοι της παλαιάς Adinas.
Κεφάλαιον 1ον: Η απαρχή της βασιλικής δυναστείας των Ali Cara»
Επισκέπτης
δασκαλε θα μπεις σε θεμα σοβαρο.εφιστω την προσοχη και κυριως την ακριβεια των γεγονοτων.
είναι γνωστόν ότι,ότι γράφω είναι αποκυήματα της νοσηράς μου φαντασίας.
σιγά μην πιστέψει κανείς ότι μαλακείες γράφω...
Επισκέπτης
είναι γνωστόν ότι,ότι γράφω είναι αποκυήματα της νοσηράς μου φαντασίας.
σιγά μην πιστέψει κανείς ότι μαλακείες γράφω...
εν πάση περιπτωση αυριο έχει διάλεξη εκτος αν δεν προλάβω να τελειωσω την προετοιμασια...
Επισκέπτης
δασκαλε εμεις ξερεις οτι θελουμε το μαθημα να παραδοθει κανονικα
εσείς είσαστε και λιγο μαλακες διοτι εξ αιτίας σας ξαναθυμηθηκα την κορη του ιεραποστολου πάλι...
Επισκέπτης
δασκαλε ειναι καλο να εχεις μαθητες οι οποιοι ειναι ευφηεις και να σε καταλαβαινουν απο τα να εχεις μια ταξη που κοιμαται.και μην ξεχνας οτι με οποιο δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις.
ευφηεις με η??? γράψε μου 1000 φορές ευφυείς και ξαναλα αυριο πάω για ύπνο!
Επισκέπτης
δασκαλε καληνυχτα και αυριο θελω η διαλεξει να ειναι πληρης.
σποκονι νοτσι.
Επισκέπτης
τελικα δασκαλε δεν μαθαμε τη εγινε με τον καζα.
ή την γάμησε ή τον γαμησανε τιποτα ουκρανοι και καζα παπαλα...
Επισκέπτης
ή την γάμησε ή τον γαμησανε τιποτα ουκρανοι και καζα παπαλα...
δεν πιστευω να κανε καμια μαλακεια και να την πηγε σε καμια ντισκο και τα τοιαυτα...
εδώθησαν σαφες οδηγιες εαν κάνει το λάθος και εμφανιστει το θυμα να την πάει για ελαφριά μάσα και μετα..σπιτι για..τέιον!
Επισκέπτης
μα τωρα τι λες πιστευεις οτι ειναι τοσο μπουζουκι και έκανε του κεφαλιου του???δασκαλε αυριο να τον εξετασεις προτου αρχισει η διαλεξη να δουμε τι εγινε και αν ακολουθησε οδηγιες σου
εγω φταιω! παιρνω ολη την ευθυνη....εσείς είσαστε και λιγο μαλακες διοτι εξ αιτίας σας ξαναθυμηθηκα την κορη του ιεραποστολου πάλι...
Επισκέπτης
ρε εσυ δε πήγες για τουφες???εγω φταιω! παιρνω ολη την ευθυνη....
Επισκέπτης
ενταξει θα γαμήσω εσένα! η κόρη του ιεραποστολου έχει ένα μουνακι ολο γλυκα....ρε εσυ δε πήγες για τουφες???