Δασκαλε δεν μπορω να διαβασω αλλο...+ οτι εχω αγχωθει αν η σβετλανα ανοιξε τα ποδια της στον συμμαθητη Casa...ρε εσυ δε πήγες για τουφες???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μπουζούκι αποκλείεται. Μπαλαλαϊκα ίσως?μα τωρα τι λες πιστευεις οτι ειναι τοσο μπουζουκι και έκανε του κεφαλιου του???
Επισκέπτης
Δασκαλε δεν μπορω να διαβασω αλλο...+ οτι εχω αγχωθει αν η σβετλανα ανοιξε τα ποδια της στον συμμαθητη Casa...
μα καλά πως σου καρφώθηκε οτι την λένε σβετλάνα???
Επισκέπτης
σε λίγο θα κανεις τον Καζα βαρκαρη του Βόλγα...Μπουζούκι αποκλείεται. Μπαλαλαϊκα ίσως?
Επισκέπτης
δε με λες δε φευγεις με αεροσουιτ, ορθον???Μπουζούκι αποκλείεται. Μπαλαλαϊκα ίσως?
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
του Δνείπερου παρακαλώ.
δεν ξερω Τιμημενε Δασκαλε πως την λενε...Οπως λες κ εσυ...αποκυημα της φαντασιας μου ειναι ;)μα καλά πως σου καρφώθηκε οτι την λένε σβετλάνα???
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ορθόν. Με Air Moldova (μπρρρρ..)δε με λες δε φευγεις με αεροσουιτ, ορθον???
Δασκαλε δεν γινεται...Εγω Πανος δεν ειμαι! Βεβαια ολα εχουν την τιμη τους!ενταξει θα γαμήσω εσένα! η κόρη του ιεραποστολου έχει ένα μουνακι ολο γλυκα....
Επισκέπτης
μπου χου χου...την αγαπάω...να πα να γαμηθεί!
Επισκέπτης
σιγά μην κάνω...επένδυση να γαμήσω εσένα!Δασκαλε δεν γινεται...Εγω Πανος δεν ειμαι! Βεβαια ολα εχουν την τιμη τους!
παντως στην κόρη του ιεραποστόλου δεν ξαναεπενδύω!
προσευχηθείτε να πεσει το ρουβλι να με παρακαλάει η καριόλα και να το παιζω πολλά βαρυ΄ς και όχι!
ναι βεβαια το εχουμε πει αυτο εδω και 2-3 σελιδες!δασκαλε μηπως αρχισες και βγαζεις καψουρα λιγο?
Επισκέπτης
έχει ρε παιδί μου το κατιτις αυτή η κοπέλα αλλάείναι μεγάλη κάργια. συμφεροντολογα...δασκαλε μηπως αρχισες και βγαζεις καψουρα λιγο?
Επισκέπτης
Δεν ειμαι αξιοεπενδυτος! μαλλον η κορη του ιεραποστολου ειναι καλυτερη επενδυση! Δσακαλε εχεις εναποθεσει τις ελπιδες σου στην ισοτιμια????σιγά μην κάνω...επένδυση να γαμήσω εσένα!
παντως στην κόρη του ιεραποστόλου δεν ξαναεπενδύω!
προσευχηθείτε να πεσει το ρουβλι να με παρακαλάει η καριόλα και να το παιζω πολλά βαρυ΄ς και όχι!
Δασκαλε πολλα λες για του λογου της...Αλλα αυτο με την κομψοτητα πολυ με αρεσε...αλλά είναι ταπέξ! εντάξει όχι σα ν την κόρη του ιεραποστόλου αλλά κάπου εκεί...
Η κόρη του ιεραποστόλου από την άλλη έχει έναν αέρα, μια κομψότητα η πουτάνα...
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
€ 341,17 alle-retour.πόσο το μαλλί???
156,14 one way.
ναι βεβαια...ναι αλλα δασκαλε κολλησες λιγο με αυτην απο οτι καταλαβαινω
τι ειναι αυτο ρε συντροφοι?€ 341,17 alle-retour.
156,14 one way.
κανενα σχολιο! ο Δασκαλος το δηλωσε πριν καποιες σελιδες!νομίζω ότι έιμαι ψιλοκαψούρης με την κόρη του ιεραποστόλου αλλά τέτοια κάργια που ναι κι αυτή να πα να γαμηθεί!