Επισκέπτης
Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια! Εμενα συνηθως συμβαινει το πρωτο!!!
καλά απιζει κι άλλη μια γκόμενα, η αλιόνα!
Ψηλή 173μ πραγματικό, ξανθιά, αδύνατη Α+ αλλά είναι λίγο μεγάλη 24 κι έχει παιδί...
Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια! Εμενα συνηθως συμβαινει το πρωτο!!!
αυτή ήταν μοντέλλο πρινκαλά απιζει κι άλλη μια γκόμενα, η αλιόνα!
Ψηλή 173μ πραγματικό, ξανθιά, αδύνατη Α+ αλλά είναι λίγο μεγάλη 24 κι έχει παιδί...
αυτή ήταν μοντέλλο πριν
τώρα προφανώς ψάχνει για κάνα μαλάκα αλλά δεν θα γίνω εθελοντής!
γιατι ο αλλος πουναι καψουρης μρ τη γιουλια?(τιμοσενκο)30? εσείς μου δείχνετε κάτι γιαγιάδες σε φοτό μεγαλύτερες!
δασκαλε το διαβασα και το εχω υποψιν μου.τη να εγινε αραγε?
γιατι ο αλλος πουναι καψουρης μρ τη γιουλια?(τιμοσενκο)
καλώς το να!
καλά εδώ καλειται η ψυχιατρική να δώσει εξήγηση! και τους φαίνεται μουνάρα! Απίστευτο!
αυτες τισ μαλακιες διαβαζει κι ο καζα και...θα πάρω κάνα τελέφωνο να γαμήσω την ξανθιά χοντρή
δασκαλε ποσο χρονων ξεπαρθενιαζετε μια ουκρανεζα?
ευτυχως τελευταια ακουμε κ καμια αληθειαπωπω Δσκαλε! αλλος πλανητης ειναι εκει! 24 χρονων και ειναι μεγαλη ...εχει και παιδι...
δεν θα γινεις εθελοντης!
![]()
![]()
εδω δασκαλε παμε στα κωλομπαρα σε αυτες που εσυ τις λες θειτσες και δεν τισ κοιτας καν κ γινομαστε οχι εθελοντες αλλα χρυσοι χορηγοι!
![]()
![]()
![]()
εξαρτάται γενικώς από 13-18. Εγώ για να καταλάβεις που όπως εννοήσατε όλοι μ αρέσουν τα μικρά δεν έχω γαμήσει ποτέ παρθένα
ειναι μονο η σκληρη πραγματικοτητα! το χειροτερο ειναι δεν την αναγνωριζουμε αλλα θεωρουμε οτι περναμε και γαματα!ευτυχως τελευταια ακουμε κ καμια αληθεια
δασκαλε με συνομιλικους ξεπαρθενιαζοντε η με μεγαλυτερους συνηθος?
αυτες τισ μαλακιες διαβαζει κι ο καζα και...
"ΚΟΥΓΙΑ" ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΙΩΣΗΦ,ΜΟΝΤΕΛΛΟΠΝΙΧΤΗ!!!!!!αυτή ήταν μοντέλλο πριν
πωπω Δσκαλε! αλλος πλανητης ειναι εκει! 24 χρονων και ειναι μεγαλη ...εχει και παιδι...
δεν θα γινεις εθελοντης!
![]()
![]()
εδω δασκαλε παμε στα κωλομπαρα σε αυτες που εσυ τις λες θειτσες και δεν τισ κοιτας καν κ γινομαστε οχι εθελοντες αλλα χρυσοι χορηγοι!
![]()
![]()
![]()
ΟΠΩς Κ ΝΑΧΕΙ ,ΠΑΡΟΤΙ "ΝΕΟς" ΣΤΟ ΣΑΙΤ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΠΟΛΛΟΥς ΝΑ ΤΗ ΛΕΝΕ,ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥειναι μονο η σκληρη πραγματικοτητα! το χειροτερο ειναι δεν την αναγνωριζουμε αλλα θεωρουμε οτι περναμε και γαματα!