Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τώρα προφανώς ψάχνει για κάνα μαλάκα αλλά δεν θα γίνω εθελοντής!

την προηγούμενη φορά προ διμήνου εσείς οι μαλάκες μου θυμήσατε την κόρη του ιεραποστόλου αλλά τώρα αν την ξαναπάρω τηλ ή της απαντήσω να μου τρυπήσετε τον..πάνο!

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
πωπω Δσκαλε! αλλος πλανητης ειναι εκει! 24 χρονων και ειναι μεγαλη ... :2funny: εχει και παιδι... :2funny: δεν θα γινεις εθελοντης!  :2funny: :2funny: :2funny: εδω δασκαλε παμε στα κωλομπαρα σε αυτες που εσυ τις λες θειτσες και δεν τισ κοιτας καν κ γινομαστε οχι εθελοντες αλλα χρυσοι χορηγοι!  :2funny: :2funny: :2funny:

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
πωπω Δσκαλε! αλλος πλανητης ειναι εκει! 24 χρονων και ειναι μεγαλη ... :2funny: εχει και παιδι... :2funny: δεν θα γινεις εθελοντης!  :2funny: :2funny: :2funny: εδω δασκαλε παμε στα κωλομπαρα σε αυτες που εσυ τις λες θειτσες και δεν τισ κοιτας καν κ γινομαστε οχι εθελοντες αλλα χρυσοι χορηγοι!  :2funny: :2funny: :2funny:
ευτυχως τελευταια ακουμε κ καμια αληθεια

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Δασκαλε παω να την πε(ξ)σω! ξυπναω πολυ νωρις αυριο.σποκονι νοτσι!

Επισκέπτης
εξαρτάται γενικώς από 13-18. Εγώ για να καταλάβεις που όπως εννοήσατε όλοι μ αρέσουν τα μικρά δεν έχω γαμήσει ποτέ παρθένα

για μια νόμιζα που ήταν 16 ότι ήταν παρθένα κι απο κει είχαν περάσει τραίνα!
Μιλαμε είχε ένα κωλο σαν μουνί...

Επισκέπτης
πωπω Δσκαλε! αλλος πλανητης ειναι εκει! 24 χρονων και ειναι μεγαλη ... :2funny: εχει και παιδι... :2funny: δεν θα γινεις εθελοντης!  :2funny: :2funny: :2funny: εδω δασκαλε παμε στα κωλομπαρα σε αυτες που εσυ τις λες θειτσες και δεν τισ κοιτας καν κ γινομαστε οχι εθελοντες αλλα χρυσοι χορηγοι!  :2funny: :2funny: :2funny:

ε ναι 24 ετών τι είναι μικρή? μαλακείες συζητάμε???

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ειναι μονο η σκληρη πραγματικοτητα! το χειροτερο ειναι δεν την αναγνωριζουμε αλλα θεωρουμε οτι περναμε και γαματα!
ΟΠΩς Κ ΝΑΧΕΙ ,ΠΑΡΟΤΙ "ΝΕΟς" ΣΤΟ ΣΑΙΤ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΠΟΛΛΟΥς ΝΑ ΤΗ ΛΕΝΕ,ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom