Επισκέπτης
Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια! Εμενα συνηθως συμβαινει το πρωτο!!!
καλά απιζει κι άλλη μια γκόμενα, η αλιόνα!
Ψηλή 173μ πραγματικό, ξανθιά, αδύνατη Α+ αλλά είναι λίγο μεγάλη 24 κι έχει παιδί...
Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια! Εμενα συνηθως συμβαινει το πρωτο!!!
αυτή ήταν μοντέλλο πρινκαλά απιζει κι άλλη μια γκόμενα, η αλιόνα!
Ψηλή 173μ πραγματικό, ξανθιά, αδύνατη Α+ αλλά είναι λίγο μεγάλη 24 κι έχει παιδί...
αυτή ήταν μοντέλλο πριν
τώρα προφανώς ψάχνει για κάνα μαλάκα αλλά δεν θα γίνω εθελοντής!
γιατι ο αλλος πουναι καψουρης μρ τη γιουλια?(τιμοσενκο)30? εσείς μου δείχνετε κάτι γιαγιάδες σε φοτό μεγαλύτερες!
δασκαλε το διαβασα και το εχω υποψιν μου.τη να εγινε αραγε?
γιατι ο αλλος πουναι καψουρης μρ τη γιουλια?(τιμοσενκο)
δεν μου κανει εντυπωση Mater! διαφωνω φυσικα αλλα τον κτλβ! ολοι καταπιεσμενοι ειμαστε!!!καλώς το να!
καλά εδώ καλειται η ψυχιατρική να δώσει εξήγηση! και τους φαίνεται μουνάρα! Απίστευτο!
αυτες τισ μαλακιες διαβαζει κι ο καζα και...θα πάρω κάνα τελέφωνο να γαμήσω την ξανθιά χοντρή
δασκαλε ποσο χρονων ξεπαρθενιαζετε μια ουκρανεζα?
ευτυχως τελευταια ακουμε κ καμια αληθειαπωπω Δσκαλε! αλλος πλανητης ειναι εκει! 24 χρονων και ειναι μεγαλη ... εχει και παιδι... δεν θα γινεις εθελοντης! εδω δασκαλε παμε στα κωλομπαρα σε αυτες που εσυ τις λες θειτσες και δεν τισ κοιτας καν κ γινομαστε οχι εθελοντες αλλα χρυσοι χορηγοι!
εξαρτάται γενικώς από 13-18. Εγώ για να καταλάβεις που όπως εννοήσατε όλοι μ αρέσουν τα μικρά δεν έχω γαμήσει ποτέ παρθένα
ειναι μονο η σκληρη πραγματικοτητα! το χειροτερο ειναι δεν την αναγνωριζουμε αλλα θεωρουμε οτι περναμε και γαματα!ευτυχως τελευταια ακουμε κ καμια αληθεια
δασκαλε με συνομιλικους ξεπαρθενιαζοντε η με μεγαλυτερους συνηθος?
αυτες τισ μαλακιες διαβαζει κι ο καζα και...
"ΚΟΥΓΙΑ" ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΙΩΣΗΦ,ΜΟΝΤΕΛΛΟΠΝΙΧΤΗ!!!!!!αυτή ήταν μοντέλλο πριν
πωπω Δσκαλε! αλλος πλανητης ειναι εκει! 24 χρονων και ειναι μεγαλη ... εχει και παιδι... δεν θα γινεις εθελοντης! εδω δασκαλε παμε στα κωλομπαρα σε αυτες που εσυ τις λες θειτσες και δεν τισ κοιτας καν κ γινομαστε οχι εθελοντες αλλα χρυσοι χορηγοι!
ΟΠΩς Κ ΝΑΧΕΙ ,ΠΑΡΟΤΙ "ΝΕΟς" ΣΤΟ ΣΑΙΤ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΠΟΛΛΟΥς ΝΑ ΤΗ ΛΕΝΕ,ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥειναι μονο η σκληρη πραγματικοτητα! το χειροτερο ειναι δεν την αναγνωριζουμε αλλα θεωρουμε οτι περναμε και γαματα!