Επισκέπτης
Δασκαλε Ελλαντα ερχεσαι η` εχεις ριξει μαυρη πετρα? Το ρωταω μηπως και σε γνωρισω ποτε απο κοντα...
Κάθε βράδυ είμαι στην Συγγρού στο παρκάκι κοντά στην αστενομία...
Δασκαλε Ελλαντα ερχεσαι η` εχεις ριξει μαυρη πετρα? Το ρωταω μηπως και σε γνωρισω ποτε απο κοντα...
Το εχεις αναφερει συχνα αυτο...Ειναι προφανως πολυ σκληρο ακομα κ για καποιον ο οποιος υποτιθεται τις ξερει καλα! Φαντασου Δασκαλε να το παθει αυτο καποιος που ειναι λιγο καιρο εκει και να εχει καψουρευτει...Δυο γαιδούρια είναι και η κόρη του ιεραποστόλου, άντε πες αυτή έχει και λίγο δίκιο γιατί την είχα φλομώσει στο μούσι, αλλά το άλλο το γαιδούρι που της είχα πράγματι σώσει την ζωή και μ άφησε στο νοσοκομείο να πεθάνω...
Δασκαλε σοβαρα μιλας? εισαι διπλα μου καθε βραδυ και δεν ξερω τπτ?Κάθε βράδυ είμαι στην Συγγρού στο παρκάκι κοντά στην αστενομία...
Το εχεις αναφερει συχνα αυτο...Ειναι προφανως πολυ σκληρο ακομα κ για καποιον ο οποιος υποτιθεται τις ξερει καλα! Φαντασου Δασκαλε να το παθει αυτο καποιος που ειναι λιγο καιρο εκει και να εχει καψουρευτει...
Δασκαλε σοβαρα μιλας? εισαι διπλα μου καθε βραδυ και δεν ξερω τπτ?
νομίζω ότι έιμαι ψιλοκαψούρης με την κόρη του ιεραποστόλου αλλά τέτοια κάργια που ναι κι αυτή να πα να γαμηθεί!
θα πάρω κάνα τελέφωνο να γαμήσω την ξανθιά χοντρή
Δασκαλε μου χαλας ολη την εικονα που ειχα για σενα... Δεν μπορω να σε φανταστω! Ειλικρινα ομως αν ηταν να πιουμε ενα ποτο μαζι να σε γνωρισω ας τα φοραγες και αυτα! Στα αρκιντια μου!σήμερα φοράω μαύρες μπο΄τες και μαύρο κολάν!
ή καλύτερα το 16χρονο
να πω την αληθεια.το ειχα παρει λιγο μυρουδια!νομίζω ότι έιμαι ψιλοκαψούρης με την κόρη του ιεραποστόλου αλλά τέτοια κάργια που ναι κι αυτή να πα να γαμηθεί!
το μικρο το μικρο...sweet sixteen!ή καλύτερα το 16χρονο
σωστο και αυτο! οποτε μαλλον θα ``συμβιβαστεις`` με κατι (ξανθια-χοντρη) για το οποιο εδω στην Ελλαδα πολλοι θα πληρωναν 300 ευρω / ωρα...αλλά ρε πούστη μου πάλι έχω πνιγεί στη δουλειά αυτή την βδομάδα καικάθε μέρα δε προλαβαίνω.
Αυτές πάνε για σλάφεν νωρίς
να πω την αληθεια.το ειχα παρει λιγο μυρουδια!
σωστο και αυτο! οποτε μαλλον θα ``συμβιβαστεις`` με κατι (ξανθια-χοντρη) για το οποιο εδω στην Ελλαδα πολλοι θα πληρωναν 300 ευρω / ωρα...
κοίτα είναι πολύ καβλιάρα. άμα την πάρω τελέφωνο θα μου λεει ότι εξαφανίστηκε γιατί είχε ...διαβάσματα!
Δασκαλε μπορει και να μην σου λεει ψεμματα! Εν τω μεταξυ μου κανεις και την καλυτερη πασα! Κ δεν λεω και ψεμματα...Αυριο εχω εξεταση σε σημαντικο μαθημα γυρψ στις 9 και αντι να κανω επαναληψη κλπ ειμαι εδω! ειναι μλκ...κοίτα είναι πολύ καβλιάρα. άμα την πάρω τελέφωνο θα μου λεει ότι εξαφανίστηκε γιατί είχε ...διαβάσματα!
Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια! Εμενα συνηθως συμβαινει το πρωτο!!!εν τω μεταξύ ξέρεις τι γίνεται:
Ή δεν έχεις καθόλου γκόμενα
ή πλακώνουν όλες μαζί!
δασκαλε καλησπερα σε εσενα και σε ολους τους συμμαθητες μου.σημερα γραφτηκα στο πανεπιστημιο σου και εγω.προτου εγραφω βεβαια εχω μελετηση ολα τα κεφαλαια εδω μεσα.
μεγαλη η αγωνια μας! ο Casa σημερα κανει την πρακτικη του...καλησπέρα παιιδί μου. Σήμερα αγωνιούμε για τον συμμαθητή σου τον Κάζα...