You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
δασκαλε νομιζω οτι με τα τελευταια μαθηματα οι ουκρανοποθης αρχιζουν και λιγοστευουν.αρχισε το εργου σου να φερνει και τα πρωτα αποτελεσματα του.δασκαλε μηπως ανακαλυφθηκε το φαρμακο κατα τις ουκρανιασις?
Μπααα...θα μουν ο πρώτος που θα το παιρ νε. Φοβήθηκαν διότι δεν τους χαιδεύω...
Επισκέπτης
Μπααα...θα μουν ο πρώτος που θα το παιρ νε. Φοβήθηκαν διότι δεν τους χαιδεύω...
¨ηταν ένας που ζήταγε επειγόντως το τηλ μου.
Αλλά του πα να τα γράψει εδώ , να γελάσουμε όλοι μαζί!
Επισκέπτης
¨ηταν ένας που ζήταγε επειγόντως το τηλ μου.
Αλλά του πα να τα γράψει εδώ , να γελάσουμε όλοι μαζί!
ναι ξέρω, δεν δείχνω κατανόηση στον ανθρώπιονο πόνο (ή μαλακεία)
Επισκέπτης
ναι ξέρω, δεν δείχνω κατανόηση στον ανθρώπιονο πόνο (ή μαλακεία)
Κουίζ: τι νομίζετε ότι κάνει ο Κάζα τώρα???
δασκαλε η καθαριστρια της οκοδομης που μενω ειναι ουκρανεζα.ειναι γυρο στα 30 αλλα κρατιετε καλα και στα νιατα τις πρεπει να ηταν καλο μουνι.καθε φορα δασκαλε που την συνανταω μου λεει μαλακιες και δεν την φτανουν τα λεφτα και ολα ειναι ακριβα και αλλες τετοιες μαλακιες.εγω δασκαλε δεν την εδινα σημασια και πολυ.αλλα οπως με ενημερωσε ενα γειτονας την εχει δει να πιπωνετε με εναν τυπο απο την απεναντι οικοδομη γυρο στα 75.και σκεφτομαι τωρα με τον φιλο να την κανουμε προταση για παρτουζα με το αζημιωτο φυσικα.αλλα δασκαλε ο φιλος κολαει γιατι αυτη καθαριζει και το σπιτι τις πεθερας του.λες να γινει καμια μαλακια?
Επισκέπτης
δασκαλε η καθαριστρια της οκοδομης που μενω ειναι ουκρανεζα.ειναι γυρο στα 30 αλλα κρατιετε καλα και στα νιατα τις πρεπει να ηταν καλο μουνι.καθε φορα δασκαλε που την συνανταω μου λεει μαλακιες και δεν την φτανουν τα λεφτα και ολα ειναι ακριβα και αλλες τετοιες μαλακιες.εγω δασκαλε δεν την εδινα σημασια και πολυ.αλλα οπως με ενημερωσε ενα γειτονας την εχει δει να πιπωνετε με εναν τυπο απο την απεναντι οικοδομη γυρο στα 75.και σκεφτομαι τωρα με τον φιλο να την κανουμε προταση για παρτουζα με το αζημιωτο φυσικα.αλλα δασκαλε ο φιλος κολαει γιατι αυτη καθαριζει και το σπιτι τις πεθερας του.λες να γινει καμια μαλακια?
30? εσείς μου δείχνετε κάτι γιαγιάδες σε φοτό μεγαλύτερες!
Επισκέπτης
30? εσείς μου δείχνετε κάτι γιαγιάδες σε φοτό μεγαλύτερες!
λογικά πεσε της την να την γαμήσεις εσύ ένας ένας ρε παιδιά θα το κομπλάρεται το κορίτσι!
Επισκέπτης
δασκαλε η καθαριστρια της οκοδομης που μενω ειναι ουκρανεζα.ειναι γυρο στα 30 αλλα κρατιετε καλα και στα νιατα τις πρεπει να ηταν καλο μουνι.καθε φορα δασκαλε που την συνανταω μου λεει μαλακιες και δεν την φτανουν τα λεφτα και ολα ειναι ακριβα και αλλες τετοιες μαλακιες.
αυτή είναι η κλασσική ατάκα που λένε οι πουτάνες στην Ουκραίνα!
Επισκέπτης
αυτή είναι η κλασσική ατάκα που λένε οι πουτάνες στην Ουκραίνα!
δηλαδή έτσι που άρχισα να διαβάζω άρχισα να νομίζω ότι η ιστορία γινόταν στην Ουκραίνα!
Επισκέπτης
δηλαδή έτσι που άρχισα να διαβάζω άρχισα να νομίζω ότι η ιστορία γινόταν στην Ουκραίνα!
γάμα την εσύ κι ας τον φίλο να κουρεύεται με την πεθερά του! στ αρχίδια σου!
Και τώρα είναι ψηλά στις πωλήσεις αρέσει στις γυναίκες για δοκίμασε το και στις Ουκρανίδεςναι όντως το λικέρ θυμόμουν, το πουλούσαν θυμάμαι πριν τριάντα χρόνια!
Επισκέπτης
Και τώρα είναι ψηλά στις πωλήσεις αρέσει στις γυναίκες για δοκίμασε το και στις Ουκρανίδες
κοίτα οι ουκρανίδες γουστάρουν ή ντόλαρι ή άρωμα βρωμέξ.
δεν ξερω τι λες εσυ Δασκαλε αλλα εγω δεν βρισκω κ πολλες τετοιες! ειναι κ πατσαβουρες...βαρεθηκα! θα σου κουβαληθω εκει κ θα εχεις αγωνια αν θα γαμησω η` οχι...σαν τον casa!!!Κουτή ερώτησις στα διπλανά θρεντ:
γαμιούνται από τον κώλο οι ελληνίδες?
μωρέ κι απ τ αυτιά!
Επισκέπτης
κοίτα οι ουκρανίδες γουστάρουν ή ντόλαρι ή άρωμα βρωμέξ.
τώρα με πήρε τηλ 3 φορές μια χοντρή με βύζους να ρθει σπίτι να την γαμήσω! Που με θυμήθηκε είχε χαθεί η καργιόλα, αλλά αδυνατω για τεχνικούς λόγους...
Επισκέπτης
τώρα με πήρε τηλ 3 φορές μια χοντρή με βύζους να ρθει σπίτι να την γαμήσω! Που με θυμήθηκε είχε χαθεί η καργιόλα, αλλά αδυνατω για τεχνικούς λόγους...
είναι πολύ καβλόφατσα κατηγορίας Γ αλλά με μικρότερο κώλο , ξανθιά με γαλάζια μάτια
λειπεις απο Ελλαντα αλλα το εχεις πιασει το νοημα...είμαι ιδιωτικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα...
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Κάντην πάσα στον Καζα.
Δεν έχουμε νέα και ανησυχώ. Ή γαμεί ή πίνει βότκες. (εδώ που τα λέμε εγώ μπορεί να έκανα το δεύτερο).
Αν και δεν τον φοβάμαι τον Καζα.
Έχει δηλώσει παλιό καμάκι.
Πόσο παλιό δεν ξέρω, να ήταν άραγε στην Πλάκα το 70;
χαλια δηλαδη...αχ Δασκαλε κακοπερνας!είναι πολύ καβλόφατσα κατηγορίας Γ αλλά με μικρότερο κώλο , ξανθιά με γαλάζια μάτια
Επισκέπτης
είναι πολύ καβλόφατσα κατηγορίας Γ αλλά με μικρότερο κώλο , ξανθιά με γαλάζια μάτια
ρε ανέβηκε η γοητεία μου απόψε? για να κοιτάξω την ισοτιμία του ρουβλιού αύριο πρωί πρωί...