Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gk303

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε νομιζω οτι με τα τελευταια μαθηματα οι ουκρανοποθης αρχιζουν και λιγοστευουν.αρχισε το εργου σου να φερνει και τα πρωτα αποτελεσματα του.δασκαλε μηπως ανακαλυφθηκε το φαρμακο κατα τις ουκρανιασις?

Επισκέπτης
δασκαλε νομιζω οτι με τα τελευταια μαθηματα οι ουκρανοποθης αρχιζουν και λιγοστευουν.αρχισε το εργου σου να φερνει και τα πρωτα αποτελεσματα του.δασκαλε μηπως ανακαλυφθηκε το φαρμακο κατα τις ουκρανιασις?

Μπααα...θα μουν ο πρώτος που θα το παιρ νε. Φοβήθηκαν διότι δεν τους χαιδεύω...

gk303

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε η καθαριστρια της οκοδομης που μενω ειναι ουκρανεζα.ειναι γυρο στα 30 αλλα κρατιετε καλα και στα νιατα τις πρεπει να ηταν καλο μουνι.καθε φορα δασκαλε που την συνανταω μου λεει μαλακιες και δεν την φτανουν τα λεφτα και ολα ειναι ακριβα και αλλες τετοιες μαλακιες.εγω δασκαλε δεν την εδινα σημασια και πολυ.αλλα οπως με ενημερωσε ενα γειτονας την εχει δει να πιπωνετε με εναν τυπο απο την απεναντι οικοδομη γυρο στα 75.και σκεφτομαι τωρα με τον φιλο να την κανουμε προταση για παρτουζα με το αζημιωτο φυσικα.αλλα δασκαλε ο φιλος κολαει γιατι αυτη καθαριζει και το σπιτι τις πεθερας του.λες να γινει καμια μαλακια?

Επισκέπτης
δασκαλε η καθαριστρια της οκοδομης που μενω ειναι ουκρανεζα.ειναι γυρο στα 30 αλλα κρατιετε καλα και στα νιατα τις πρεπει να ηταν καλο μουνι.καθε φορα δασκαλε που την συνανταω μου λεει μαλακιες και δεν την φτανουν τα λεφτα και ολα ειναι ακριβα και αλλες τετοιες μαλακιες.εγω δασκαλε δεν την εδινα σημασια και πολυ.αλλα οπως με ενημερωσε ενα γειτονας την εχει δει να πιπωνετε με εναν τυπο απο την απεναντι οικοδομη γυρο στα 75.και σκεφτομαι τωρα με τον φιλο να την κανουμε προταση για παρτουζα με το αζημιωτο φυσικα.αλλα δασκαλε ο φιλος κολαει γιατι αυτη καθαριζει και το σπιτι τις πεθερας του.λες να γινει καμια μαλακια?

30? εσείς μου δείχνετε κάτι γιαγιάδες σε φοτό μεγαλύτερες!

Επισκέπτης
δασκαλε η καθαριστρια της οκοδομης που μενω ειναι ουκρανεζα.ειναι γυρο στα 30 αλλα κρατιετε καλα και στα νιατα τις πρεπει να ηταν καλο μουνι.καθε φορα δασκαλε που την συνανταω μου λεει μαλακιες και δεν την φτανουν τα λεφτα και ολα ειναι ακριβα και αλλες τετοιες μαλακιες.

αυτή είναι η κλασσική ατάκα που λένε οι πουτάνες στην Ουκραίνα!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Κουτή ερώτησις στα διπλανά θρεντ:

γαμιούνται από τον κώλο οι ελληνίδες?
μωρέ κι απ τ αυτιά!
δεν ξερω τι λες εσυ Δασκαλε αλλα εγω δεν βρισκω κ πολλες τετοιες! ειναι κ πατσαβουρες...βαρεθηκα! θα σου κουβαληθω εκει κ θα εχεις αγωνια αν θα γαμησω η` οχι...σαν τον casa!!!

Επισκέπτης
κοίτα οι ουκρανίδες γουστάρουν ή ντόλαρι ή άρωμα βρωμέξ.

τώρα με πήρε τηλ 3 φορές μια χοντρή με βύζους να ρθει σπίτι να την γαμήσω! Που με θυμήθηκε είχε χαθεί η καργιόλα, αλλά αδυνατω για τεχνικούς λόγους...

Επισκέπτης
τώρα με πήρε τηλ 3 φορές μια χοντρή με βύζους να ρθει σπίτι να την γαμήσω! Που με θυμήθηκε είχε χαθεί η καργιόλα, αλλά αδυνατω για τεχνικούς λόγους...

είναι πολύ καβλόφατσα κατηγορίας Γ αλλά με μικρότερο κώλο , ξανθιά με γαλάζια μάτια

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Κάντην πάσα στον Καζα.
Δεν έχουμε νέα και ανησυχώ. Ή γαμεί ή πίνει βότκες. (εδώ που τα λέμε εγώ μπορεί να έκανα το δεύτερο).

Αν και δεν τον φοβάμαι τον Καζα.
Έχει δηλώσει παλιό καμάκι.
Πόσο παλιό δεν ξέρω, να ήταν άραγε στην Πλάκα το 70;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom